chazlp1989 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Στο εξωτερικό παίρνουν και πολύ μεγαλυτερους μισθους,μην το ψάχνεις ίδιο πράγμα είναι. Καλά αυτό εννοείται... Κι άλλες αυξήσεις; Ήδη μας πιάνουν τον κ...! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Τον έχεις δοκιμάσει;Εγω δεν έτυχε απλά τον πήρε κανα δυο φορες το μάτι μου. Κανω Black Devil εδω και τρια χρονια (+) Ειναι απο τους καλυτερους καπνους που έχω κάνει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το τσιγαρο BD ΚΑΜΙΑ, αλλη γευση! Σε συνδιασμο δε (αν εισαι του στριφτου) με διαφορα χαρτακια π.χπ φυσικη ζελατινα, χαρτι απο ζαχαροτευτλο με γευση κτλ (τα αγαημενα μου χαρτακια Juicy Jay's peach n' cream) κάνεις ένα απολαυστικο τσιγάρο χωρις να κανεις κεφαλι η να μπαφιαζεις απο τη γευση/αρωμα. :blink: Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vergio_ Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Marlboro! Xekinisa (distixws) 2a Lykeiou kai epeidi exei perasei kairos apo tote (7 1/2) xronia skeftomai POLY sovara na to kopsw...! To periergo einai oti otan xekinisa me Marlboro Medium ekana miso paketo ti mera enw otan to rixa sto Marlboro kanoniko meta apo kana 2 bdomades kapniza paketo! Kati exoun kai ta Marlboro alla kai ta Camel...Prokaloun exw tin entipwsi megalitero ethismo kai spania paratirw kapnistes Marlboro i Camel na allazoun eukola marka! και όμως...:lol: εγώ απο marlboro κόκκινο, πήγα στα prince...:D Παράθεση :respect:kaiser Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Descented Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Marlboro σκληρό Karelia χρυσή κασετίνα Davidoff Rich Blue και τελικά κατέληξα στο Lucky Strike μαλακό που πιστεύω είναι από τα καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Marlboro σκληρό Karelia χρυσή κασετίνα Davidoff Rich Blue και τελικά κατέληξα στο Lucky Strike μαλακό που πιστεύω είναι από τα καλύτερα... Αυτό ξαναπέστο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 τα black devil ειναι **** τα τσιγαρα..η μαμακια ειναι οτι στη περιοχη μου δε το εχουν ολοι οι περιπτεραδες Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 εγω μετα απο τοσες μαρκες κατεληξα στα prince 100's .τα black devil εχουν φανταστικη μυρωδια αλλα δεν ειναι για να τα κανεις σε καθημερινη βαση πιστευω !εγω εχω ενα πακετο και κανω που και που Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Καπνο Bali Shag εχει πετυχει κανενας στην Ελλάδα; Τον είχα καπνίσει κάποτε στο εξωτερικο και μου άρεσε,κάποιοι μου είπαν ότι τον βρηκαν σε ορισμένα καπνοπωλεία αλλά μέχρι τωρα σταθηκα ατυχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Καπνο Bali Shag εχει πετυχει κανενας στην Ελλάδα; Τον είχα καπνίσει κάποτε στο εξωτερικο και μου άρεσε,κάποιοι μου είπαν ότι τον βρηκαν σε ορισμένα καπνοπωλεία αλλά μέχρι τωρα σταθηκα ατυχος. Κι εγω τον εχω δει αλλα μονο σε καπνοπωλειο.επισης εχω βρει τον κοκκινο και το πρασινο καπνο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 παιδια υπαρχει καποιος τροπος να βρουμε τα black death?εχω ακουσει οτι εχουν απαγορευτει ισχυει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Άρχισα να καπνίζω "δοκιμαστικά" φέτος στην Εξεταστική του Σεπτέμβρη. Έκανα τα Silk Cut τα κίτρινα. Τίποτα δηλαδή :p Μετά πήρα τα Stuyvesant τα μπλε. Από το ένα άκρο στο άλλο :p Και μετά ξανά Silk Cut. Μια μέρα είπα να δοκιμάσω καπνό και από τότε κόλλησα. Old Holborn κίτρινο + κόκκινα Rizzla + φιλτράκια Rizzla Δεν καπνίζω πολύ, άντε 1-2 τσιγάρα τη μέρα. Ποιος άλλος καπνός είναι καλός; Ίσως κάτι πιο ελαφρύ; Κι επίσης, τα Rizzla, όποιο χρώμα κι αν πάρω είναι όλα ίδια; Δηλαδή, σβήνουν όταν τα αφήνεις; Noob smoker :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermoso Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Lycky Strike Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Άρχισα να καπνίζω "δοκιμαστικά" φέτος στην Εξεταστική του Σεπτέμβρη. Έκανα τα Silk Cut τα κίτρινα. Τίποτα δηλαδή :p Μετά πήρα τα Stuyvesant τα μπλε. Από το ένα άκρο στο άλλο :p Και μετά ξανά Silk Cut. Μια μέρα είπα να δοκιμάσω καπνό και από τότε κόλλησα. Old Holborn κίτρινο + κόκκινα Rizzla + φιλτράκια Rizzla Δεν καπνίζω πολύ, άντε 1-2 τσιγάρα τη μέρα. Ποιος άλλος καπνός είναι καλός; Ίσως κάτι πιο ελαφρύ; Κι επίσης, τα Rizzla, όποιο χρώμα κι αν πάρω είναι όλα ίδια; Δηλαδή, σβήνουν όταν τα αφήνεις; Noob smoker :p Απ'οτι καταλαβαινω δεν θελεις τσιγαρο.μην την ψαχνεις για ελαφρυα και δυνατα.ολα τα ιδια ειναι :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Απ'οτι καταλαβαινω δεν θελεις τσιγαρο.μην την ψαχνεις για ελαφρυα και δυνατα.ολα τα ιδια ειναι :down: Απ'ότι πήρε το αυτί μου (το αριστερό :p), τα Drum τα άσπρα είναι πιο ελαφρυά και αρκετά καλά... δεν ισχύει; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Απ'ότι πήρε το αυτί μου (το αριστερό :p), τα Drum τα άσπρα είναι πιο ελαφρυά και αρκετά καλά... δεν ισχύει; Εγω στο ιδιο "καζανι" τα βαζω ολα.και ο creaven (νομιζω ετσι γραφετε) ειναι καλος και :worry: που τον καπνιζουν,ειναι και αρωματικος :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Απ'ότι πήρε το αυτί μου (το αριστερό :p), τα Drum τα άσπρα είναι πιο ελαφρυά και αρκετά καλά... δεν ισχύει; Τα Drum ίσως να είναι και ο χειρωτερος καπνός που κυκλοφορει στην Ελλάδα. Δοκίμασε Golden Virginia κίτρινο,ελαφρύς και ποιοτικος καπνός. Χαρτακι σου προτεινω το γαλάζιο Ριζλα,σβήνει όταν τα αφήνεις και έχει πολύ αργη κάυση,ενω επίσης βγάζει ελαφρια γευση.Αν δεν σου αρεσουν τετοιου είδους χαρτακια και πρωτιμας αυτά που δεν σβήνουν και έχουν γρηγορη καυση πάρε πράσινα Rizla ή Drum αν και δεν σου το συνιστω γιατί είναι πιο βαρυα και ανθυγειηνα. παιδια υπαρχει καποιος τροπος να βρουμε τα black death?εχω ακουσει οτι εχουν απαγορευτει ισχυει ? Θυμάμαι ότι ήταν πολύ της μόδας πριν απο καμοια 15αρια χρόνια ανάμεσα στους Χεβυμεταλάδες. Δεν εισάγωνται πλέον στην Ελλάδα,αλλά υπάρχουν σίγουρα στην Αμερική και μπορείς να τα βρεις online. Σαν τσιγάρο πάντως δεν έλεγε και πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Κι επίσης, τα Rizzla, όποιο χρώμα κι αν πάρω είναι όλα ίδια; Δηλαδή, σβήνουν όταν τα αφήνεις; Noob smoker :p Όχι δεν είναι όλα τα ίδια, θα δυσκολευτείς στο στρίψιμο αν πάρεις πιο λεπτά. Τα γαλάζια είναι πιο λεπτά, τα ασημί ακόμα πιο λεπτά. Αυτά σβήνουν και πιο εύκολα. Tα πράσινα είναι όπως τα κόκκινα σε ότι αφορά το πάχος του χαρτιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Marlboro κιτρινο καπνο δοκιμασε ;) Εγω αυτον καπνιζω απο τοτε που βγηκε και εχω κολησει :D Ειναι ελαφρυς και ωραιος ;) Επισης δοκιμασε να το συνδιασεις με marlbro χαρτακια και φιλτρακια swan κιτρινο ;) Αυτο καπνιζω και εχω κολησει :p Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Άρχισα να καπνίζω "δοκιμαστικά" φέτος στην Εξεταστική του Σεπτέμβρη. Έκανα τα Silk Cut τα κίτρινα. Τίποτα δηλαδή :p Μετά πήρα τα Stuyvesant τα μπλε. Από το ένα άκρο στο άλλο :p Και μετά ξανά Silk Cut. Μια μέρα είπα να δοκιμάσω καπνό και από τότε κόλλησα. Old Holborn κίτρινο + κόκκινα Rizzla + φιλτράκια Rizzla Δεν καπνίζω πολύ, άντε 1-2 τσιγάρα τη μέρα. Ποιος άλλος καπνός είναι καλός; Ίσως κάτι πιο ελαφρύ; Κι επίσης, τα Rizzla, όποιο χρώμα κι αν πάρω είναι όλα ίδια; Δηλαδή, σβήνουν όταν τα αφήνεις; Noob smoker :p Παράτατο όσο είναι καιρός. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Marlboro κιτρινο καπνο δοκιμασε ;) Εγω αυτον καπνιζω απο τοτε που βγηκε και εχω κολησει :D Ειναι ελαφρυς και ωραιος ;) Επισης δοκιμασε να το συνδιασεις με marlbro χαρτακια και φιλτρακια swan κιτρινο ;) Αυτο καπνιζω και εχω κολησει :p Εγώ τον δοκίμασα τον marlboro κίτρινο, χάλια μου φάνηκε...Προσπάθησε να το παίξει mild, και απέτυχε. Πήρα έναν, τον κάπνισα με 1000 ζόρια, και γύρισα στον old trusty Old holborn κίτρινο, με πράσινα rizla (ή χαρτάκια old holborn) και πάντοτε swan φίλτρα. Είχα πετύχει στο εξωτερικό Craven κίτρινο, που αν κρίνω από τον μπλε πρέπει να είναι πολύ καλός και αρωματικός, αλλά δεν ξέρω, εδώ φέρνουν? Και Samson πράσινο / κίτρινο είχα πετύχει αλλά Ελλάδα είδα μόνο τον μπλε. Και δεν παίρνω μπλε καπνούς. Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Είχα πετύχει στο εξωτερικό Craven κίτρινο, που αν κρίνω από τον μπλε πρέπει να είναι πολύ καλός και αρωματικός, αλλά δεν ξέρω, εδώ φέρνουν? Μου κάνει εντυπωση που βρηκες Craven στο εξωτερικο, όταν είχα πάει Αγγλία και Ολλανδια με ένα άτομο που κάπνιζε αυτον τον καπνο δεν υπήρχε πουθενα και ήξεραν μόνο τον Craven καπνό πίπας,στην Αγγλία νομίζω βρηκαμε Craven τσιγάρα,εχω την εντύπωση ότι τον κάνουν μόνο για την Ελλάδα. Πάντως Craven κίτρινο μπορείς να βρείς στην χώρα μας,αλλα απο γεύση δεν λέει και πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 oloi vlepw exete thapsei ton drum an kai kanw drum mple, peite kamia idea ti alli marka na dokimasw? Ps: old holborn kitrino ekana palia, alla einai arketa pikros, kati pou den mou aresei sti geusi kai sti glwssa. o drum den pikrizei etsi. Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 εμενα μου αρεσε πολυ ο golden virginia πρασινος !πολυ καλος καπνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Απορώ πως κάνετε στριφτό. 4 φορες δοκίμασα με παταγώδη αποτυχία :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Απορώ πως κάνετε στριφτό. 4 φορες δοκίμασα με παταγώδη αποτυχία :p +1 αν ξεκιναγα να κανω αποκλειστικα στριφτο το πιθανοτερο ειναι να το εκοβα...:happy: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts