NV_ORTON Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Μια φαντασίωση μόνο? Να οδηγήσω μια F1. Όχι όχι.. ενα ΣουΚου με την Γωγώ Μαστροκώστα. Όχι όχι...2 Σουκου με την Γωγώ Μαστροκώστα. Ε μ*&&*^κιες γράφω. Την Katie Price να μου κάνει μασάζ. Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Μια φαντασίωση ε?Ένα βράδυ στο σπίτι του Χιου Χέφνερ (φυσικά μαζί με όλες τις κατάλληλες παρουσίες)!!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 ena trio me kartsona kai cameron diaz... :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Να *********** ;) , στα μούτρα τηs MADONNA. PS by vampyre : Ελεος βρε Videomix. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Να είμαι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου, να παίζω για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να με θέλει η γκόμενα του Φίγκο!!! :blink: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Να ήμουν τερματοφύλακας στην Bayern Munchen!αυτό θέλω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 thaithela na dieyrunw ton pneymatiko moy kosmo wste na teinei sto apeiro...na eimai kai **** toys zoyrarides...na me blepoyn oi gkomenes U.F.A san kai aytes poy exei o xioy xefner sthn epaylh...na odhgaw th ferrari moy thn 360 modena stoys dromoys tis thessalonikis kai otan o Michael Soumi brisketai sto diplano fanari na moy "bgazei" to kranos :D epeita na phgainw gia kamia kafedia me opoia me parakalaei pio poly eitw einai h angelina eite h cameron eite kagia...kai epeita na phgainw sth bila opoy tha exw mia bitrina me ola ta kinita poy parakalate na exete kathws kai ta se p10000 kai siemens sx1000 ta opoia tha bgoyn se 10 xronia kai tha mporoyn na stwrnoyn krebati na kanoyn kafe kaithws kai p@pes!ayta...meta na ksypnhsw kai na briskomai sthn agkalia toy moroy moy...poy den einai oyte h angelina oyte h cameron oyte h kagia...alla mia allh thea...for me! Ciao....keep dreaming...it's the only way to make them come true!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Wirelessly posted (Skipse k'erxomai!!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Tha zitaga polla ama zitaga mia nuxta agalitsa me tin alyssa milano??Agie mou vasili akous? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Θελω να εχω το 6600(αυτο το εχω) το σχ1 και το sendo x ταυτοχρονος!!!!!!!!!!! Πολλα ζηταω? Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 τζαμπα internet και κινητο μπορω να εχω? , μετα απο αυτα ολα τα αλλα θα ερθουν :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Ότι τα φτιάχνω με γκόμενες που γουστάρω, εκτυλίσσεται μία ολόκληρη περιπλεκόμενη υπόθεση που καταλήγει στο κρεβάτι!! Παααα τι φαντασία... Αυτά μέχρι να γίνουν θα'χω αρχίσει να ξυρίζομαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kyramas Να κοιμηθώ αγκαλίτσα με την Angelina Jolie... http://briefcase.pathfinder.gr/download/kyramas/3227/193329/0/angelina.jpg μεγαλε εδω θα τσακοθουμε....δεν μπορω να σε αφισω να περασεις εστω και ενα λεπτο με την ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ :whistle: :cool: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki4 Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 fantasiwsh se oria anwmalias.... na kerdisei o paok to champions league ston teliko me thn real madrid.......1-0 sto 94' me goal tou atmatzidh me kefalia meta apo corner.......areee paokaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa oso mas plhgwneis toso mas porwneis!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki4 Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 aa kai mia akomh fantasiwsh pou egine pragmatikothta!!! na faei o olympiakos 7 temaxia apo ta reserves ths juve.....1 golaki gia ka8e tsixliko prwta8lhma ellados pou exei parei.... are glentiaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... PAOKARA MIA ZWH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paoki4 fantasiwsh se oria anwmalias.... na kerdisei o paok to champions league ston teliko me thn real madrid.......1-0 sto 94' me goal tou atmatzidh me kefalia meta apo corner.......areee paokaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa oso mas plhgwneis toso mas porwneis!!!! Mε συγχωρείs, αλλα έτσι που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα Ελλάδοs να φαντασίωνεs για τον ΠΑΟΚ, τρελλό θα μου ακουγόταν. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMatch Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter τζαμπα internet και κινητο μπορω να εχω? , μετα απο αυτα ολα τα αλλα θα ερθουν :p pw pw! symfwnw kai epauksanw! H apolyth tautish :) Παράθεση Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Να χωσω αγρια γκαζια στην Σκλεναρικοβα, και να κοιμηθω με μια Ferrari http://members.lycos.co.uk/xspeeder13/worry.gif http://members.lycos.co.uk/xspeeder13/worry.gif υγ. Και κανα πρωταθληματακι δεν θα με χαλαγε δλδ. :p Ε Wappakos; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stephen Να χωσω αγρια γκαζια στην Σκλεναρικοβα, και να κοιμηθω με μια Ferrari http://members.lycos.co.uk/xspeeder13/worry.gif http://members.lycos.co.uk/xspeeder13/worry.gif υγ. Και κανα πρωταθληματακι δεν θα με χαλαγε δλδ. :p Ε Wappakos; :) Τι θελεις Stephen???..........Πρωταθληματακι???......πιο εφικτο το βλεπω να κοιμασαι με τη Σκλεναρικοβα :p :lol: Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Λεφτα, λεφτα και παλι λεφτα.... :devil: Ξερω ειμαι ενας σιχαμενος υλιστης :wacko: :whistle: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ Η ΘΕΑ ερχεται σε λιγες μερες Ελλαδα. Λες να την στησω στο αεροδρομιο μπας και πεσει στην αγκαλια μου; Καλα, σκεπασου τωρα μην κρυωσεις. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Το Δαχτυλίδι του Άρχοντα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stephen Να χωσω αγρια γκαζια στην Σκλεναρικοβα, και να κοιμηθω με μια Ferrari http://members.lycos.co.uk/xspeeder13/worry.gif http://members.lycos.co.uk/xspeeder13/worry.gif υγ. Και κανα πρωταθληματακι δεν θα με χαλαγε δλδ. :p Ε Wappakos; :) Ανάποδα τα είπες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Ο συντάκτης του thread δεν ικανοποιήθηκε από την αρχική μου απάντηση "Διακοπές". Να σου πω φίλε μου και θυμίσου αυτό που έγραψα γιατί αν δεν έχεις καμμιά καβάντζα από τους γονείς σου να είσαι εισοδηματίας και δεν έχεις κανά μπάρμπα Διευθυντή υπουργείου ή πολιτικό να σε χώσει σε καμμιά τεμπέλικη θέση στο δημόσιο κάποια στιγμή μετά από ατελείωτα 12άωρα και 14άωρα δουλειάς , θα έχεις φαντασίωση , "Διακοπές". :) Επειδή ωστόσο βλέπω ότι οι υπόλοιποι συν-φορουμίτες "τα έδωσαν όλα" να γράψω κάτι σχετικό. Συμφωνώ και επαυξάνω με όλους όσους θέλουν να είναι παρέα με τον Χιου Χέφνερ, με την Αντζελίνα, με την Αλύσσα, με τη Μόνικα, να έχουν Φερράρι και να είναι με άπειρα φράγκα στην τράπεζα, να ζουν στο Μονακό, να οδηγούν F1 (τι λες τώρα) και όλα τα σχετικά. Αν μπορούσα να διαλέξω όμως, θα ζητούσα να γίνει πραγματικότητα ο κόσμος του Τόλκιν , να είμαι ένα Elf και να ζω στο Λοθλόριεν. :) (Ξύπνα vampyre , ξύπνα) :D Αν αυτό δεν παίζει , θά ήθελα να είμαι Αθάνατος (βλέπε Highlander). :alien: Στην χειρότερη περίπτωση να είμαι το nickname μου. :eek: :lol: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 να ειχα μια μαγικη πιστωτικη καρτα που να εχει οσα λεφτα θελω.. τα υπολοιπα που ειπατε θα ερθουν απο μονα τους:p Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Να οδηγησω F1 Να κοιμηθω με τουν Δουνια Να εχω μια Μ3 Ζηταω πολλα ????? ΑΑΑΑ και να ειμουν εισοδηματιας Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts