Jump to content

Σκι

gazofon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

περυσι αρχησα να κανω σκι...και μου αρεσε παρα πολυ σαν σπορ..:) φετος λεμε να παμε με την παρεα μου για κανα 3ημερο σε κανα χιονοδρομικο κεντρο(περιπου 25-26-27)ξερει κανεις ποτε ανοιγουν και αν εχει να μου δοσει καποιε πληροφοριες για το πως θα κλεισω δοματειο κ.τ.λ

μιλαμε παντα για βορειο ελλαδα..

ευχαριστω εκ τον πρωτερον..

KeepWalking

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ-ΠΛ. ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΥ-51100-ΓΡΕΒΕΝΑ 2462084850

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΠΑΦΙ ΞΕΝΩΝΑΣ-ΕΘΝ. ΔΡΥΜΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ-ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 2102469050

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΧΑΙΑΣ

2692024451

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ-ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 2234022689

ελπιζω να βοηθησα, τα υπολοιπα αυριο, τωρα σχολαω...;)

Νομιζω το http://www.snowreport.gr θα σε βοηθησει αρκετα. Καλη συνεχεια με το αθλημα και μην κανεις την χαζομαρα να το παρατησεις. Αμα μαθεις καλο δεν θα κατεβαινεις απο το βουνο ουτε σηκωτος...

ειναι οντως ενα απο τα ποιο ωραια σπορ και μπορει να σου προσφερει απειρες εμπειριες.....
KeepWalking

αναλογα...μπορει να μαθεις σχετικα γρηγορα..μπορει να σου παρει και μηνες για να μαθεις..το σιγουρο ειναι οταν θα πας πρωτη φορα δεν θα θυμασαι ποσες φορες επεσες....;)
KeepWalking

εχω κανει κι εγω μια φορα ηταν αδυνατο να σταθω επεφτα συνεχεια..στην αρχη το ειχα περει για πλακα μετα θυμωσα μετα στεναχωρηθηκα...:(

ολοι εκαναν εκτος απο εμενα...δεν με πηγαινε και δεν το πηγαινα...

μεχρι και οταν πηγαμε να παρουμε τα αμαξια γλιστρισα και επεσα πανω σε ξενο αμαξι :lol: :lol:

απο τοτε ακουω ski με πιανει πανικος..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος ..

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Το σκι ειναι πολυ ωραιο σαν αθλημα!

Αλλα εγω οσες φορες πηγα να κανω εφαγα τα μουτρα μου :p

Αλλα ειναι πολυ ωραια η αισθηση να γλιστρας πανω στο χιονι ;)

Το προβλημα με εμενα ηταν οτι δεν μπορουσα να σταματησω!

Γι αυτο και επεφτα :p:p

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Το σκι ειναι πολυ ωραιο σαν αθλημα!

Αλλα εγω οσες φορες πηγα να κανω εφαγα τα μουτρα μου :p

Αλλα ειναι πολυ ωραια η αισθηση να γλιστρας πανω στο χιονι ;)

Το προβλημα με εμενα ηταν οτι δεν μπορουσα να σταματησω!

Γι αυτο και επεφτα :p:p

Ακριβως τα ιδια επαθα και εγω.

Αλλα ειναι πολυ ωραιο,εχει πλακα!:)

@gskrekos ολοι περιπου την πρωτη φορα πεφτουν,μεχρι να το συνηθισεις ειναι.

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Παιδια δεν ξερω τι γνωσεις εχετε απο το αθλημα αλλα εγω κανω 8 χρονια και καλο εμαθα σε 7 χρονια(λετε να ειμαι ανικανος?) Βεβαια χωρις δασκαλο γιατι ειναι πολυ πρειχτες. Ειλικρινα εχω να πεσω απο δικο μου λαθος 1,5 χρονια. Ομως δεν ειναι θεμα συνηθειας το πεσιμο, εκτος αμα τα 5 χρονια θεωρουνται συνηθεια.

Ειναι πραγματι πολυ εκτονωτικο αθλημα και με πολλες γνωριμιες. Μην τα παρατησεις. Μην απογοητευεστε, εγω για να ανεβω σε μεγαλη πιστα περασαν 2 χρονια. Ασε που πηγαινα σαν χεσμενος.Τωρα ομως που ξερω ευγνωμωνω τον πατερα μου που με επαιρνε απο 7 χρονων στο βουνο και μου εμαθε κιολας. Κανουμε και τις κοντρουλες μας και τα αλματα μας με τα παιδια...

Παιδια δεν ξερω τι γνωσεις εχετε απο το αθλημα αλλα εγω κανω 8 χρονια και καλο εμαθα σε 7 χρονια(λετε να ειμαι ανικανος?) Βεβαια χωρις δασκαλο γιατι ειναι πολυ πρειχτες. Ειλικρινα εχω να πεσω απο δικο μου λαθος 1,5 χρονια. Ομως δεν ειναι θεμα συνηθειας το πεσιμο, εκτος αμα τα 5 χρονια θεωρουνται συνηθεια.

Ειναι πραγματι πολυ εκτονωτικο αθλημα και με πολλες γνωριμιες. Μην τα παρατησεις. Μην απογοητευεστε, εγω για να ανεβω σε μεγαλη πιστα περασαν 2 χρονια. Ασε που πηγαινα σαν χεσμενος.Τωρα ομως που ξερω ευγνωμωνω τον πατερα μου που με επαιρνε απο 7 χρονων στο βουνο και μου εμαθε κιολας. Κανουμε και τις κοντρουλες μας και τα αλματα μας με τα παιδια...

αναλογα αμα το εχεις μεσα σου μαθαινεις γρηγορα....ο αδερφος μου μεσα σε 2χρονια εχει μαθει παρα πολυ καλο..σχεδον δεν πεφτει ποτε του..εγω παλι παλευω απο πισω του....:p

KeepWalking

για σκι μιλας η για σνοουμπορντ?

γιατι εχω ασχολη8ει και με τα 2..

σνοουμπορντ εμα8α σχετικα πιο ευκολα(ισως γτ πρωτα ειχα δοκιμασει με σκι)

το θεμα ειναι η επιμονη..8α πεσεις,θα ξαναπεσεις,και ξανα και ξανα αλλα οταν κατεβεις την πιστα χωρις πτωση 8α παρεις να πανω σου...

δε κανουμε καμια συναντηση με τα σκι και τις σανιδες μας?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

O τιτλος μιλαει για Σκι. Μεσα σε 3-4 χρονια εμαθα μετριο (με βαθμολογουσα με 5). Επειτα απο 5 χρονια συνολικα θεωρουσα οτι ξερω πολυ καλο σκι(με βαθμολογουσα με 8 αιντε αιντε). Τελος μετα απο 8 χρονια που εμαθα 2 φορες καλυτερα απο το"8" καταλαβα οτι κανεις δεν πιανει το 10.

Ουτε καν οι Ολυμπιονικες...