george17 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 λοιπον εχω το εξης προβλημα εχω μια αλφα ρομεο βελτιωμενη σε 150 αλογα φιλτρο. προγρ. εξατμ. και εχει πολυ μεγαλη καταναλωση βενζινης.ειχα ακουσει για ενα κιτ που μειωνει την καταναλωση χωρις να μειωνει την ιπποδυναμη.ξερετε που μπορω να το βρω??? αξιζει???ποσο στοιχιζει περιπου?? εαν ξερετε τπτ πειτε.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αυτο που ξερω να σου πω ειναι οτι οτι κιτ και να ειναι μην το βαλεις καθως ο μονος τροπος για να καις λιγοτερο ειναι να εισαι μαλακος με το γκαζι.τωρα εαν εισαι και παλι καιει εε τοτε μου θυμιζεις τον εαυτο μου οποτε υπομονη και λιγοτερα χιλιομετρα εαν ειναι μικρη η τσεπη.Αυτα τα κιτ που λες δεν κανουν απολυτος τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 ανάλογα τα κιτ. αν είναι με ''μαγνήτες'' κάνουν δουλειά σίγουρα το εχω εγω και ξερω! εγω εβαλα μονο μαγνητη στην βενζινη (κοστος περιπου 50-100€) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george17 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 ανάλογα τα κιτ. αν είναι με ''μαγνήτες'' κάνουν δουλειά σίγουρα το εχω εγω και ξερω! εγω εβαλα μονο μαγνητη στην βενζινη (κοστος περιπου 50-100€)[/QUOT μπορεις να μου πεις απο που αγορασες το κιτ με τους μαγνητες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 + Πόσο χρόνο διαρκεί αυτό? ή είναι εφ όρου ζωής? Τι διαφορές έχεις παρατηρήσει σε χλμ στο ρεζερβουάρ? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ψιλοφόλα είναι... «Τα προϊόντα αυτά έχει βρεθεί πως έχουν είτε μικρή είτε καμία συνεισφορά στη μείωση της κατανάλωσης, ενώ μπορούν να σου καταστρέψουν τον κινητήρα ή να αυξήσουν τις εκπομπές ρύπων», υπογράμμισε εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου. Δείτε και εδώ http://www.bloka.com/phpBB2/viewtopic.php?t=270&postdays=0&postorder=asc&start=0 Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αυτά τα κιτ είναι βλακείες. ΆΧΡΗΣΤΑ. Αν δεν αντέχεις την κατανάλωση βγάλε τις βελτιώσεις ή πάρε λεωφορείο. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 δεν καταστρέφει τιποτα και δουλεία κάνει ελα να στο αποδείξω ! αν δεν εισαι σίγουρος για κατι ΔΕΝ θα λες οτι ειναι αχρηστα! επειδη ''μαγνήτη'' χρησιμοποιώ και στην δουλειά μου (φυσικό αέριο)και (οχι να πουλάω τέτοια) εδω και 8 χρόνια ξέρω πολλή καλά τα αποτελέσματα. γιαυτο το έβαλα και πριν 1 χρονο αν και δεν περίμενα τοση διαφορά, ειδα διαφορά περίπου 10% (σε λίτρα και απόδοση χιλιομέτρων )αλλα δεν ασχολήθηκα περισσότερο και πάντα βάζω σε ενα βενζιναδικο και μετράω-γράφω με κάθε γέμισμα (λίτρα-ευρώ-τιμη ανα λιτρο-χιλιόμετρα). ! ΔΕΝ αυξάνονται τα οκτάνια ΔΕΝ δουλεύει με καλώδια ειναι ενας απλος ΜΑΓΝΗΤΗΣ ..... Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 και για ενα αλλο προιον που το διαφημίζει και στο ραδιο το καλοκαίρι στη Ζούγκλα ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε μια παρουσίαση του Bens. Όλα ακούγονταν πολύ ενδιαφέροντα αλλά το αυτί μου έπιασε δύο σημεία που αξίζουν περαιτέρω συζητήσεως: α) είπε ο Μάκης ότι από τα 10 αυτοκίνητα στα οποία δοκιμάστηκε το Bens στα 8 έδειξε βελτίωση στη κατανάλωση και σε 2 δεν έγινε τίποτα. Η δικαιολογία ήταν ότι μάλλον δεν συνεργάστηκε καλά με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Ένα 20% αποτυχία είναι ΜΗ αμελητέο ποσοστό. β) (και ίσως σημαντικότερο) είπαν ότι η αρχή λειτουργίας του Bens είναι ο βομβαρδισμός του σωλήνα βενζίνης με ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς. Οι παλμοί παράγονται από ένα μικρό μαύρο κουτάκι που στηρίζεται πάνω στη σωλήνα βενζίνης (παίρνοντας ρεύμα δεν ξέρω από που) και μέσω του κίτρινου καλωδίου που τυλίγεται γύρω από τη σωλήνα, την βομβαρδίζουν με αυτούς. Μετά από τα παραπάνω δεν νομίζω οτι θα θέλαμε κάτω από το καπό μας ένα μηχάνημα παραγωγής ηλεκτρομαγνητικών παλμών (EMP). Όσοι ασχολούνται με την αντιπληροφόρηση θα ξέρουν ότι τα τελευταία χρόνια όλες οι μεγάλες δυνάμεις αναπτύσουν όπλα EMP. Ούτως ή άλλως, EMP παράγονται από τις εκρήξεις ατομικών βομβών και έχουν ώς αποτέλεσμα τη νέκρωση όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών σε μεγάλη ακτίνα. Τώρα σχετικά με τον Μαγνητικό Συντονισμό καυσίμου, πιστεύω ότι το εξάρτημα που είναι ασφαλές είναι το Super Fuel Max (όλοι θα έχουμε δεί τη διαφήμηση στο Power) το οποίο είναι ιονιστής καυσίμου με Μαγνητικό Συντονισμό. Κάνοντας μια μικρή έρευνα, ΘΑ ανακαλύψετε ότι όντως αυτή η τεχνολογία έχει κερδίσει Νόμπελ Φυσικής το 1952 και όχι μόνο για ιονισμό ρευστών αλλά και αερίων και μετάλλων. Ο ιονισμός του καυσίμου μέσω Μαγνητικού Συντονισμού δημιουργεί κατακερματισμό των αλυσίδων υδρογονανθράκων και των συμπλεγμάτων των μορίων βενζίνης ώστε τα μεμονωμένα πλέον μόρια βενζίνης να αποκτούν μεγαλύτερη έκθεση σε οξυγόνο. Αυτό βελτιώνει τη καύση της βενζίνης και μειώνει τους ρύπους. Περισσότερες πληροφορίες για το Super Fuel Max στο http://www.fuelmax.cz/fuelmax_gb.htm Πέραν του παραπάνω τεχνολογικού μπλα-μπλα, αυτό που πειθη για το Super Fuel Max και το τοποθετήσαν πολλά ατομα, ήταν το εξής: παρατήρησα ότι όλα τα καλώδια του PC μου, όλα τα καλώδια της TV και όλα τα καλώδια του HiFi έχουν στη μία τους άκρη ένα βαρελάκι που κάνει όλα όσα προείπα. Συντονίζει μαγνητικά το καλώδιο ώστε να έχουμε απρόσκοπτη ροή δεδομένων, ήχου και εικόνας. ΕΓΩ δεν εχω αυτο το προϊόν στο αμάξι μου(εχω άλλης εταιρίας)αλλά είναι πάλι μαγνητης απλά ξέρω κάποια πράγματα και γράφω. Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Aν όντως έκαναν δουλειά και άξιζαν τα λεφτά τους, θα τα έβαζαν οι ίδιες οι εταιρείες που στο θέμα της κατανάλωσης κάνουν το παν για να τη μειώσουν._ Κατά τα άλλα που χρησιμοποιείς μαγνήτη στο φυσικό αέριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 οχι στο φυσικο αεριο σαν καυσιμο αλλα στο λεβητα φυσικου αεριου μπαινει στο κρυο νερο πριν το λεβητα και μειωνει την επικαθηση αλατων στον εναλλακτη ζεστου νερου χρησης (μπανιου) Συσκευή για την διάσπαση των αλάτων και την αποφυγή νέων επικάθισεων σε αυτές. Έχει την ιδιότητα να διασπά τα άλατα, να αποτρέπει την επικάθιση τους στα τοιχώματα των εγκαταστάσεων και των συσκευών και να αφαιρεί τα είδη υπάρχοντα. Κατάλληλο για λέβητες αερίου, ταχυθερμοσίφωνες, boiler, πλυντήρια ρούχων και πιάτων και όπου αλλού έχουμε συσκευές παραγωγής ζεστού νερού. Στο νερό υπάρχουν σε μεγάλη ποσότητα διασπασμένα ιόντα ασβεστίου και μαγνησίου τα οποία επικάθονται με τη μορφή κρυστάλλων και σχηματίζουν τον περίφημο ασβεστόλιθο ο οποίος αν παραμείνει αδιάσπαστος επικάθεται στα τοιχώματα των σωληνώσεων και των συσκευών που χρησιμοποιούν νερό όπως βραστήρες, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, θερμαντικά σώματα, κεντρικά συστήματα θέρμανσης κλπ, με αποτέλεσμα τη μειωμένη απόδοση και την αύξηση του κόστους κατανάλωσης και συντήρησης. Ο μαγνητης μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και δεν υπάρχει κόστος συντήρησης μετά την εγκατάσταση. Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Aν όντως έκαναν δουλειά και άξιζαν τα λεφτά τους, θα τα έβαζαν οι ίδιες οι εταιρείες που στο θέμα της κατανάλωσης κάνουν το παν για να τη μειώσουν._ Κατά τα άλλα που χρησιμοποιείς μαγνήτη στο φυσικό αέριο? Και ένα οποιοδήποτε πείραγμα θα μπορούσε να κάνει η εταιρία παρά να το αφήσει στα χέρια μας οπότε δεν στέκει αυτό. Που μπορούμε να βρούμε αυτό το fuel κάτι, και πόσο το μαλλί? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Και ένα οποιοδήποτε πείραγμα θα μπορούσε να κάνει η εταιρία παρά να το αφήσει στα χέρια μας οπότε δεν στέκει αυτό. Που μπορούμε να βρούμε αυτό το fuel κάτι, και πόσο το μαλλί? To κάθε πείραγμα μειώνει την αξιοπιστία και συνήθως αυξάνει την κατανάλωση-για αυτό δεν τα κάνει το εργοστάσιο. Πολύ σπάνια αποτελούν συνολική βελτίωση και τότε αποτελούν εξεζητημένες λύσεις που το εργοστάσιο δεν εφάρμοσε λόγω κόστους. Επιπλέον τα εργοστάσια πρέπει να πληρούν προδιαγραφές ρύπων πολύ πιο αυστηρές από την απλή κάρτα καυσαερίων που ίσως βγάλει το "φτιαγμένο". makis_thess αυτό που λες για τα άλατα φαίνεται λογικό. Τα υπόλοιπα όμως που έχεις πει για τις βενζίνες όχι. Δε νομίζω πως βελτιώνουν την κατανάλωση. Όμως αν κάποιος πιστεύει ότι τη μειώνουν, έστω και μόνο για το ψυχολογικό σκέλος, πιθανώς να αξίζουν τα χρήματά τους.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Δε λέω για τις σουπερ ντουπερ λύσεις τρίτων κατασκευαστών. Βγάζει και η εταιρία διάφορες βελτιώσεις και άν θες τις βάζεις. Το κάθε πείραγμα ναι μεν μπορεί να μειώνει την αξιοπιστία ή/και να αυξάνει την κατανάλωση αλλά αυξάνει και τις επιδόσεις. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλει να πετύχει η κάθε εταιρία. Το γιατί δεν βάζουν στα αμάξια τέτοιο μαραφέτι δεν το ξέρω. Τώρα για αυτό το μαραφέτι δεν μπορώ να πω κάτι θετικό η αρνητό γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Για να το βγάζει πάντως η τάδε εταιρία και για να λέει ότι έχει τόσα ποσοστα επιτυχίας και τόσο κέρδος σε βενζίνη κτλ. τότε κάποιες μελέτες έχει κάνει, έχει κάποιο Α αποτέλεσμα και πολλούς που το αγοράζουν. Δεν θα σταματούσε να πωλείται αν ήταν μιά μπαρούφα? Αν είναι αισθητή η αλλαγή και το επιβεβαιώσουν κι άλλοι τότε μάλλον θα το τσιμπήσω κι εγώ γιατί καίω αρκετά... 10% δεν είναι και λίγο Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 αν δεν εισαι σίγουρος για κατι ΔΕΝ θα λες οτι ειναι αχρηστα! Αν αυτό αναφέρεται σε εμένα τότε να το γράψω πιο καλά. Είμαι ΣΊΓΟΥΡΟΣ ότι είναι ΆΧΡΗΣΤΑ. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Εγω με το μαγνητη καταφερα και εκανα το αυτοκινητο οχι μονο να μην καιει καθολου βενζινη αλλα να μου προσθετει κι ολας μετα απο ωρα στο ρεζερβουαρ.... Ναι, δεν κανω πλακα! Αφου ανοιξα και πρατηριο για να την πουλαω!!! Για να σοβαρευτουμε λιγακι και να μην λεμε χαζομαρες... ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΤ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΥΦΑ!!! Λες και οι αυτοκινητοβιομηχανιες που ξοδευουν εκατομυρια δολλαδια για να καταφερουν να εξελιξουν κινητητες που θα ειναι πιο οικονομικοι ειναι ηλιθιοι... Αφου με 100€ θα μπορουσαν να μειωσουν την καταναλωση με ενα μαγνητακι!!! :lol: Λες και την Αλφα Ρομεο με τις βενζινορουφηχτρες τα Twin Spark μοτερ της δεν θα μπορουσε να βαλει ενα τετοιο... γκατζετ!?!?! Μαλλον θα γουσταρει να χανει πωλησεις.... Για τον τυπο που ξεκινησε το θεμα με την Αλφα Ρομεο θα ταιριαζε περισσοτερο το "Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους... ποπους!" Περισσοτερα αλογα ηθελες, αρα η καταναλωση ειναι δεδομενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ...........Λες και οι αυτοκινητοβιομηχανιες που ξοδευουν εκατομυρια δολλαδια για να καταφερουν να εξελιξουν κινητητες που θα ειναι πιο οικονομικοι ειναι ηλιθιοι... Αφου με 100 θα μπορουσαν να μειωσουν την καταναλωση με ενα μαγνητακι!!! :lol: ... καλα τα ειπες "ξοδευουν εκατομυρια δολλαδια για να καταφερουν να εξελιξουν κινητητες " οχι να μειωνουν εντελως τα καυσημα! ...ε βεβαια ειναι ηλιθιες οι εταιριες ....(με τα λεγομενα σου) γιατι δεν βαζουν αυτο (μαγνητη), γιατι δεν κανουν ΟΛΑ τα αμαξια υδριδικα(που εχουν λιγοτερες καταναλωσεις) γιατι δεν κανουν ΟΛΑ τα αμαξια με υγραεριο η φυσικο αεριο! γιατι δεν κανουν ΟΛΑ τα αμαξια με υδροδονο! σκεψου λιγο (οχι πολυ) οι εταιριες ΕΧΟΥΝ τροπους να κανουν ενα αμαξη να καιει λιγοτερα , αλλα εχουν λογους που ΔΕΝ το κανουν (αλλα μονο μεχρι καποιο σημειο) αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχεις δοκιμασει απλα θεωρεις με (αποδειξεις) που φανταζεσε απο το μυαλο σου οτι δεν κανουν δουλεια! αν δεν μπορεις να καστεις να σκεφτης λιγο λογικα δεν γινετε κουβεντα , οταν ΦΩΝΑΖΕΙΣ ''ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ'' Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 καλα τα ειπες "ξοδευουν εκατομυρια δολλαδια για να καταφερουν να εξελιξουν κινητητες " οχι να μειωνουν εντελως τα καυσημα! ...ε βεβαια ειναι ηλιθιες οι εταιριες ....(με τα λεγομενα σου) γιατι δεν βαζουν αυτο (μαγνητη), γιατι δεν κανουν ΟΛΑ τα αμαξια υδριδικα(που εχουν λιγοτερες καταναλωσεις) γιατι δεν κανουν ΟΛΑ τα αμαξια με υγραεριο η φυσικο αεριο! γιατι δεν κανουν ΟΛΑ τα αμαξια με υδροδονο! σκεψου λιγο (οχι πολυ) οι εταιριες ΕΧΟΥΝ τροπους να κανουν ενα αμαξη να καιει λιγοτερα , αλλα εχουν λογους που ΔΕΝ το κανουν (μονο μεχρι καποιο σημειο) αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχεις δοκιμασει απλα θεωρεις με (αποδειξεις) που φανταζεσε απο το μυαλο σου οτι δεν κανουν δουλεια! αν δεν μπορεις να καστεις να σκεφτης λιγο λογικα δεν γινετε κουβεντα , οταν ΦΩΝΑΖΕΙΣ ''ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ'' Όλα αυτά που λες κοστίζουν παραπάνω από ένα απλό μαγνητάκι. Ακόμα θα πρέπει να αλλάξουν και τα βενζινάδικα. Αντίθετα το μαγνητάκι είναι πάμθηνο και θα μπορούσαν πολλοί άνετα να δώσουν εντολή να το βάζουν και στις αντιπροσωπείες. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 τα υδριβιακα ουτε βενζιναδικα θελουν ουτε εχει το τραγικο κοστος ! αλλα παρολα αυτα δεν υπαρχει ουτε μια εταιρια(καλη-ακριβη-φθηνη) που να βγαζει ολα τα αμαξια της μονο (π.χ.υδριβικα ) εστω και με αυτο το κοστος του (π.χ.υδριβικου 500€)αν και δεν ειναι τοσο να πουλαει αμαξια με πολλη μεγαλυτερη οικονομια ακομα και απο το μαγνητη. Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 τα υδριβιακα ουτε βενζιναδικα θελουν ουτε εχει το τραγικο κοστος ! αλλα παρολα αυτα δεν υπαρχει ουτε μια εταιρια(καλη-ακριβη-φθηνη) που να βγαζει ολα τα αμαξια της μονο (π.χ.υδριβικα ) εστω και με αυτο το κοστος του (π.χ.υδριβικου 500€)αν και δεν ειναι τοσο να πουλαει αμαξια με πολλη μεγαλυτερη οικονομια ακομα και απο το μαγνητη. Τα υβριδικά είναι φτηνά στην Ελλάδα επειδή δεν πληρώνουν τέλη ταξινόμησης. Ακόμα και έτσι μόνο το Civic είναι σχετικά φθηνό. Παράδειγμα: Στην Αμερική το Lexus LS ξεκινάει από 61.500$ όταν το αντίστοιχο υβριδικό ξεκινάει από 104.000$. Ακόμα είναι ακριβή η ανάπτυξη της τεχνολογίας εκτός αν αγοράσεις έτοιμα από Toyota ή Honda. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 καλα τα ειπες "ξοδευουν εκατομυρια δολλαδια για να καταφερουν να εξελιξουν κινητητες " οχι να μειωνουν εντελως τα καυσημα! ...ε βεβαια ειναι ηλιθιες οι εταιριες ....(με τα λεγομενα σου) γιατι δεν βαζουν αυτο (μαγνητη), γιατι δεν κανουν ΟΛΑ τα αμαξια υδριδικα(που εχουν λιγοτερες καταναλωσεις) γιατι δεν κανουν ΟΛΑ τα αμαξια με υγραεριο η φυσικο αεριο! γιατι δεν κανουν ΟΛΑ τα αμαξια με υδροδονο! σκεψου λιγο (οχι πολυ) οι εταιριες ΕΧΟΥΝ τροπους να κανουν ενα αμαξη να καιει λιγοτερα , αλλα εχουν λογους που ΔΕΝ το κανουν (αλλα μονο μεχρι καποιο σημειο) αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχεις δοκιμασει απλα θεωρεις με (αποδειξεις) που φανταζεσε απο το μυαλο σου οτι δεν κανουν δουλεια! αν δεν μπορεις να καστεις να σκεφτης λιγο λογικα δεν γινετε κουβεντα , οταν ΦΩΝΑΖΕΙΣ ''ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ'' Εισαι σοβαρος?!?! Θα μου πεις εδω ειδες διαφορα στην καταναλωση απο ενα μαγνητακι.... 1)Η υγραεριοκινηση πλεον δεν συμφερει καθως το κοστος του υγραεριου κυμαινεται στα ιδια επιπεδα με αυτα της βενζινης, στην καταναλωση δεν υπαρχουν τεραστιες διαφορες, το αυτοκινητο θελει εκτενεις μετατροπες και το συνολικο κοστος δεν κρινεται συμφερον!! 2)Τα υβριδικα ειναι ακριβα ως επι τω πλειστον! 3)Τα υδρογονοκινητα ειναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ενω ακομα δεν θεωρουνται ασγφαλη για ελευθερη χρηση απο ολο τον κοσμο! Μονο και μονο το κοστος αλλαγης των υποδομων φτανει και περισσευει... Ενα μαγνητακι ομως που κοστιζει 100€ θεωρω δεδομενο οτι θα τοποθετηθει απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες σε ολα τους τα αυτοκινητα... Η καταναλωση πλεον ειναι ενα απο τα βασικοτερα οπλα σε οτι αφορα το μαρκετινγ για τις αυτοκινητοβιομηχανιες και ξοδευονται ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσα για να επιτευχθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george17 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Εγω με το μαγνητη καταφερα και εκανα το αυτοκινητο οχι μονο να μην καιει καθολου βενζινη αλλα να μου προσθετει κι ολας μετα απο ωρα στο ρεζερβουαρ.... Ναι, δεν κανω πλακα! Αφου ανοιξα και πρατηριο για να την πουλαω!!! Για να σοβαρευτουμε λιγακι και να μην λεμε χαζομαρες... ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΤ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΥΦΑ!!! Λες και οι αυτοκινητοβιομηχανιες που ξοδευουν εκατομυρια δολλαδια για να καταφερουν να εξελιξουν κινητητες που θα ειναι πιο οικονομικοι ειναι ηλιθιοι... Αφου με 100€ θα μπορουσαν να μειωσουν την καταναλωση με ενα μαγνητακι!!! :lol: Λες και την Αλφα Ρομεο με τις βενζινορουφηχτρες τα Twin Spark μοτερ της δεν θα μπορουσε να βαλει ενα τετοιο... γκατζετ!?!?! Μαλλον θα γουσταρει να χανει πωλησεις.... Για τον τυπο που ξεκινησε το θεμα με την Αλφα Ρομεο θα ταιριαζε περισσοτερο το "Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους... ποπους!" Περισσοτερα αλογα ηθελες, αρα η καταναλωση ειναι δεδομενη...[/QUOT ο ποπος μου ειναι επιδεξιος απλως ψαχνω να βρω αυτο το κιτ για να μην πηγαινω καθε μερα στο βενζιναδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 .............. 1)Η υγραεριοκινηση πλεον δεν συμφερει καθως το κοστος του υγραεριου κυμαινεται στα ιδια επιπεδα με αυτα της βενζινης, στην καταναλωση δεν υπαρχουν τεραστιες διαφορες, το αυτοκινητο θελει εκτενεις μετατροπες και το συνολικο κοστος δεν κρινεται συμφερον!! ............... και σε αυτο το τομέα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ !! κατω απο μιση τιμη ειναι !!!! το κοστος του υγραεριου ειναι 0,54€ την προηγούμενη εβδομαδα και η αμολυβδη 0,99€ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με "ιδια επιπεδα" ειναι σχεδον μιση τιμη ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και με περισσότερη αυτονομια ΕΚΤΟΣ αν νομιζεις οτι και αυτο δεν αληθινό και οτι τα μισα ταχι βαζουν για πλακα υγραεριο Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Δεν αναφερομαι στο κοστος ανα λιτρο αλλα στο γενικο κοστος... Σε αυτο λοιπον βαζω και τα εξοδα μετατροπης του αυτοκινητου (οχι μονο του κινητηρα, αλλα και του πισω μερους για να χωρεσει το νεο ρεζερβουαρ)! Το υγραεριο ειναι γενικα ασυμφορο (και δεν μιλαω μονο με βαση το οικονομικο) και αυτο δεν αμφισβητειται!! Θελει παααααρα πολλα χιλιομετα για να αποσβεσεις το κοστος αυτο και εκτος αυτου αν δεν μενεις διπλα σε ενα πρατηριο που να προμηθευει υγραεριο τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος... Πληροφοριακα στην Θεσσαλονικη πρεπει να υπαρχουν 2 η 3 τετοια πρατηρια! Οσο για τα ταξι δεν νομιζω οτι υφισταται η μετατροπη πετρελαιοκινητηρα ωστε να καιει υγραεριο! Εισαι σιγουρος για αυτο?!?! Οχι πως εχει καμια σημασια τελικα... Εδω μιλαμε για τα μαγνητακια που μειωνουν -και καλα!- την καταναλωση!! Τα οποια φυσικα δεν κανουν τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 5 exei η θεσσαλονικη , η μετατροπη γινετε μονο σε βενζινοκινητηρες! κοστος για υγραεριο απο 550€ (800€ μεσω ορο) H saab βαζει τα εν λογω μαγνητακια σε μορφη μπιλιας μεσα στο ρεζερβουαρ απο το εργοστασιο. Οποτε δεν ειναι τοσο μπαρουφα οσο πολλοι νομιζουμε. Απλως διαφορες θα δειτε μονο σε αυτοκινητα με μεγαλη ιπποδυναμη και καταναλωση και παντα σε ταξιδια βρηκα και μια επιστολη της ΔΕΛΤΑ ΑΕ ΣΕΛ.1 ΣΕΛ.2 (Παρε και ρωτα αν ειναι δικια τους επιστολη , εγω εστειλα εμαιλ για να δω αν ειναι αληθινή) θα κοινοποιησω αν μου στειλουν απαντηση! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts