THEO_LEGEND Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 σε τι διαστάσεις πρέπει να είναι η φωτογραφία για να μπορεί να εκτυπωθεί σε μεγάλο μέγεθος χωρίς να αλλοιωθεί? Για τι μεγεθος θες;;; αναλογος την αναλυση της εικονας παει αυτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 οι φωτογραφίες μου είναι 3264Χ2448 θέλω να γίνει τόσο μεγάλη χωρίς να χαλάει η εικόνα. Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 http://www.design215.com/toolbox/megapixels.php Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 ευχαριστώ γωγώ...βοηθάει πολύ η διεύθυνση που μου έδωσες... Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 γνωριζει καποιος να μου πει στον γερμανο,οι φωτογραφιες σε τι διαστασεις μπορουν να εκτυπωθουν?? επισης αν καποιος θυμαται το κοστος,ας το αναφερει.. ααα!!!ειναι της προκοπης η εκτυπωση ή μετα κανα εξαμηνο θα μαντευουμε τι εδειχνε η φωτο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 γνωριζει καποιος να μου πει στον γερμανο,οι φωτογραφιες σε τι διαστασεις μπορουν να εκτυπωθουν?? επισης αν καποιος θυμαται το κοστος,ας το αναφερει.. ααα!!!ειναι της προκοπης η εκτυπωση ή μετα κανα εξαμηνο θα μαντευουμε τι εδειχνε η φωτο? Επειδη εκτυπωνω συχνα θα σου πω οτι θυμαμαι. καταρχην η ποιοτητα ειναι εφαμιλλη κανονικου φωτογραφειου.Εχω εκτυπωμενες εδω και 3 χρονια και ειναι οπως ακριβως την 1η μερα. Σε μεγεθη, εγω εκτυπωνω στο 10*15 που κοστιζει 0.29 ευρω.Εχει επισης αλλα 2 μεγεθη, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως διαστασεις.Περιπου 12*18 και 15*21 φανταζομαι. 0.35 το μεσαιο μεγεθος, και 0.50 ευρω το μεγαλο. Επισης, μια πατεντα για φθηνες φωτογρ.ταυτοτητας.Αυτοφωτογραφιζεσαι καπως σοβαρή με ενα κινητό με σχετικα καλη καμερα, και την στελνεις με bluetooth στον Γερμανο για εκτυπωση.Επιλεγεις τα 9 πλαισια στην εκτυπωση, και ετσι εχεις 9 μικρες φωτογραφιες ταυτοτητας με κοστος 0.29 ευρώ. Ελπιζω να εγινα κατανοητός, το εχω κανει πολλές φορες. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts