Jump to content

Οι ελληνικοί υπότιτλοι εμφανίζονται κινέζικα!

Haik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά

Χρησιμοποιώ τα εξής προγράμματα:

-BS player pro

-Windows media player

Όταν βάζω υπότιτλους να παίξουν εμφανίζονται κάτι ακαταλαβίστικα σύμβολα-γράμματα.Μάκαρι να ήταν κινέζικα.Θα μάθαινα κινέζικα κ θα ξεμπέρδευα.Αλλά δέν...

Έχεις μήπως κάποιος κάποια ιδέα;

Σημειωτέον προέρχομαι από format κ παλιότερα όλα δούλευαν στήν εντέλεια.Κ επίσης ο υπολογιστής γενικότερα δέν συμπαθεί τα ελληνικά καθώς όταν επιλέγω γλώσσα εγκατάστασης τα ελλήνικα γίνεται το ίδιο καθώς κ οι ελληνικοί τίτλοι του office βγαίνουν έτσι.Πληροφοριακά το αναφέρω δέν ξέρω άν έχουν καμμία σχέση αυτά μεταξύ τους.( Βέβαια άν κάποιος ξέρει τη λύση κ σε αυτά καλοδεχούμενος!:) )

Έψαξα στα foroum αλλά δέ βρήκα τίποτα.Άν υπάρχει κάτι το οποίο μου ξέφυγε ζητώ συγνώμμη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

When money talks the world listens..

Καλησπέρα παιδιά

Χρησιμοποιώ τα εξής προγράμματα:

-BS player pro

-Windows media player

Όταν βάζω υπότιτλους να παίξουν εμφανίζονται κάτι ακαταλαβίστικα σύμβολα-γράμματα.Μάκαρι να ήταν κινέζικα.Θα μάθαινα κινέζικα κ θα ξεμπέρδευα.Αλλά δέν...

Έχεις μήπως κάποιος κάποια ιδέα;

Σημειωτέον προέρχομαι από format κ παλιότερα όλα δούλευαν στήν εντέλεια.Κ επίσης ο υπολογιστής γενικότερα δέν συμπαθεί τα ελληνικά καθώς όταν επιλέγω γλώσσα εγκατάστασης τα ελλήνικα γίνεται το ίδιο καθώς κ οι ελληνικοί τίτλοι του office βγαίνουν έτσι.Πληροφοριακά το αναφέρω δέν ξέρω άν έχουν καμμία σχέση αυτά μεταξύ τους.( Βέβαια άν κάποιος ξέρει τη λύση κ σε αυτά καλοδεχούμενος!:) )

Έψαξα στα foroum αλλά δέ βρήκα τίποτα.Άν υπάρχει κάτι το οποίο μου ξέφυγε ζητώ συγνώμμη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα...

Πίνακας Ελέγχου -> Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας ->Πας στην καρτέλλα για προχωρημένους ->Πίνακες μετατροπής κωδικοσελίδας

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Φίλε μου πήγα εκεί κ επέλεξα όσες επιλογές ελληνικών είχε.Για την ακρίβεια μόνο μία δέν ήταν επιλεγμένη.Αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει...

Μήπως θα πρέπει να επιλεξώ κ καμμία άλλη επιλογή;

When money talks the world listens..

Το πρόγραμμα που εμφανίζει τους υπότιτλους δεν είναι ρυθμισμένο στη σωστή κωδικοσελίδα. Διάβασε το Computing FAQ για το πώς να το διορθώσεις αυτό.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...