Jump to content

Λεκέδες και λύσεις!!

viktoria
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:( μεσα στον πανικο δεν ειδα αν υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα αν υπαρχει θα μεταφερθει..φανταζομαι!

θελω πραγματικα την συμβουλη οποιου γνωριζει..

Ας υποθεσουμε οτι εχουμε αν ζευγαρι καλες δερματινες γοβες και ενα πολυ αταχτο ανηψιακι μας κολαει τσιχλα στο πανω μερος..την οποια φροντιζει και να πασαλιψει με τροπο που μονο εκεινο ξερει..(:rolleyes: )

παιδες σας θερμοπαρακαλω αν ξερετε πως βγαινει αυτο το πραγμα.

δοκιμασα ζετσο νερο και σαπουνι αλλα τιποτα ,δοκιμασα και οινοπνευμα και παλι τιποτα..τα παπουτσακια ειναι μιας εβδομαδας ΗELP:cry: :cry: :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος ..

υπαρχει δυνατη θεληση!!

ενταξει επαθα χουνερι τρελο..!! του πανακριβου πατουμενο και το εκανε η μικρη ζαχαροπλαστειο!!! heeeeeeeeeeeeelp

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Ισως να το ετριβες με καμια βουρτσα?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

:cry: :cry: ακυρο η βουρτσα το απλωνει κι αλλο...μολις το δοκιμασα:cry:

αχ τι θα κανω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Canola oil ή ακόμα και ελαιόλαδο.

Μην το φοβάστε το google.

http://www.google.gr/search?hl=en&q=%2Bgum+%2Bleather+%2Bremove&btnG=Search

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

:worry: ελαιολαδο εεε? τωρα δεν το'χω προχειρο αλλα μολις σχολασω αυτο θα κανω!!!!! Thank's ..................

:D κρατησα και το link!!! Που ξερεις!

πολυ πολυ ευχαριστω....:happy:

ps ...εελα μην μου την λες για το Google ...next time

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Μου γύρισε και μου έσταξε επάνω στο ντουλάπι του αυτοκινήτου το αρωματικό μπουκαλάκι που τοποθετούμε συνήθως επάνω στους αεραγωγούς.Στο σημείο που επεσε το υγρό δημιούργησε στο πλαστικό μια μαυρη κυλίδα Ξέρει κανείς πως φεύγει ή παω για καινούργιο ντουλάπι?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

..το επαθα κι εγω αλλα οταν το επλυνα με λιγο υγρο πιατων γιατι μου φανηκε πολυ λαδερο εξαφανιστηκε.Με ενα σφουγαρακι το εκανα και ...ηταν μια χαρα..( ναταν και η τσιχλα ετσι)...για δοκιμασε το.

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Εγω εχω ενα ασπρο καναπε κρεβατι στο δωματιο μου και αποφασισα να το καλυψω με ριχταρι,το οποιο ξεβαψε και εκανε το λευκο καλυμα ελαφρυ μπλε.

Το καλυμα δεν βγαινει αλλα η επιφανια ειναι μεγαλη και αναρωτιεμαι πως γινεται να διορθωθει! καμια ιδεα?

:yahoo: το παπουτσακι μου ειναι κομπλε!

με λαδακι εφυγε!! Τελικα ευτυχως το σωσαμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

το αίμα παιδιά? καμιά τσεκαρισμένη λύση ??
"..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.."

γαλα!!! οσο κι αν σου ακουγετε κουλο βγαινει με γαλα!!

Αλλα υπαρχουν και στα super market κατι μπουκαλακια στα απορυπαντικα που ειναι ολοκληρη

σειρα '' ο διαβολακος του λεκε'' και εχει για αιμα ειδικο.

Κανει δουλεια και κοστιζει 3 ευρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

• 8 months later...

Υπηρξε καποιο..ατυχημα και ενα παιδακι μου εγραψε σε 2 παντελονια και σε 2 μπλουζες καποια γραμματα με ανεξιτηλο μαρκαδορο λεπτης γραφης.

Καποια συμβουλη ωστε να μπορεσω καπως να διορθωσω τη κατασταση;

Σας ευχαριστω

Δεν ξέρω κατά πόσο κάνει για ανεξίτηλο, αλλά στα μάρκετ έχει ειδικές σκόνες για τέτοιου είδους λεκέδες...
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Υπηρξε καποιο..ατυχημα και ενα παιδακι μου εγραψε σε 2 παντελονια και σε 2 μπλουζες καποια γραμματα με ανεξιτηλο μαρκαδορο λεπτης γραφης.

Καποια συμβουλη ωστε να μπορεσω καπως να διορθωσω τη κατασταση;

Σας ευχαριστω

Απαγάγεις το παιδάκι, πουλάς όλα του τα όργανα και αγοράζεις 10 παντελόνια και άλλες 20 μπλοζες. :lol: :lol:

Πέρα από το (black) humor υπάρχει στην αγορά το Διαβολάκι του Λεκέ, το οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά (όταν είναι σχετικά φρέσκος ο λεκές φυσικά, όχι 2 μήνες μετά). Δεν ξέρω αν κάνει για ανεξίτυλη γραφή αλλά υποθέτω ότι κάτι καλύτερο θα βγει από το τίποτα.

• 7 months later...
:( μεσα στον πανικο δεν ειδα αν υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα αν υπαρχει θα μεταφερθει..φανταζομαι!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Θα το τριψεις με ασετον η νεφτι.ισως και με καθαρο οινοπνευμα να τον βγαλεις τον λεκε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειτε με νεφτι ειτε με ασετον ειτε με οινοπνευμα θα βγει!!;)

Εάν η πόρτα είναι βαμένη ή λουστραρισμένη καλύτερα όχι με νέφτι. Ο μαρκαδόρος φέυγει άνετα με το οινόπνευμα (όχι απαραίτητα καθαρό-και το μπλε κάνει δουλειά). Γενικά, η σειρά είναι οινόπνευμα, ασετόν, νέφτι από τον ασθενέστερο προς τον ισχυρότερο διαλύτη.

(Και πάρε ένα πακετάκι post it την επομενη φορά που θέλεις να αφήσεις μόνυμα πάνω στην πόρτα.)

[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

• 6 months later...