viktoria Δημοσιεύτηκε November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2006 :( μεσα στον πανικο δεν ειδα αν υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα αν υπαρχει θα μεταφερθει..φανταζομαι! θελω πραγματικα την συμβουλη οποιου γνωριζει.. Ας υποθεσουμε οτι εχουμε αν ζευγαρι καλες δερματινες γοβες και ενα πολυ αταχτο ανηψιακι μας κολαει τσιχλα στο πανω μερος..την οποια φροντιζει και να πασαλιψει με τροπο που μονο εκεινο ξερει..(:rolleyes: ) παιδες σας θερμοπαρακαλω αν ξερετε πως βγαινει αυτο το πραγμα. δοκιμασα ζετσο νερο και σαπουνι αλλα τιποτα ,δοκιμασα και οινοπνευμα και παλι τιποτα..τα παπουτσακια ειναι μιας εβδομαδας ΗELP:cry: :cry: :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 ενταξει επαθα χουνερι τρελο..!! του πανακριβου πατουμενο και το εκανε η μικρη ζαχαροπλαστειο!!! heeeeeeeeeeeeelp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ισως να το ετριβες με καμια βουρτσα?! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 :cry: :cry: ακυρο η βουρτσα το απλωνει κι αλλο...μολις το δοκιμασα:cry: αχ τι θα κανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Canola oil ή ακόμα και ελαιόλαδο. Μην το φοβάστε το google. http://www.google.gr/search?hl=en&q=%2Bgum+%2Bleather+%2Bremove&btnG=Search Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 :worry: ελαιολαδο εεε? τωρα δεν το'χω προχειρο αλλα μολις σχολασω αυτο θα κανω!!!!! Thank's .................. :D κρατησα και το link!!! Που ξερεις! πολυ πολυ ευχαριστω....:happy: ps ...εελα μην μου την λες για το Google ...next time Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Μου γύρισε και μου έσταξε επάνω στο ντουλάπι του αυτοκινήτου το αρωματικό μπουκαλάκι που τοποθετούμε συνήθως επάνω στους αεραγωγούς.Στο σημείο που επεσε το υγρό δημιούργησε στο πλαστικό μια μαυρη κυλίδα Ξέρει κανείς πως φεύγει ή παω για καινούργιο ντουλάπι? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 ..το επαθα κι εγω αλλα οταν το επλυνα με λιγο υγρο πιατων γιατι μου φανηκε πολυ λαδερο εξαφανιστηκε.Με ενα σφουγαρακι το εκανα και ...ηταν μια χαρα..( ναταν και η τσιχλα ετσι)...για δοκιμασε το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirk Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εγω εχω ενα ασπρο καναπε κρεβατι στο δωματιο μου και αποφασισα να το καλυψω με ριχταρι,το οποιο ξεβαψε και εκανε το λευκο καλυμα ελαφρυ μπλε. Το καλυμα δεν βγαινει αλλα η επιφανια ειναι μεγαλη και αναρωτιεμαι πως γινεται να διορθωθει! καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Και εγώ για τσίχλες, μόνο τη λύση της κατάψυξης έχω ακούσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. November 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 :yahoo: το παπουτσακι μου ειναι κομπλε! με λαδακι εφυγε!! Τελικα ευτυχως το σωσαμε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 το αίμα παιδιά? καμιά τσεκαρισμένη λύση ?? Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. November 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 γαλα!!! οσο κι αν σου ακουγετε κουλο βγαινει με γαλα!! Αλλα υπαρχουν και στα super market κατι μπουκαλακια στα απορυπαντικα που ειναι ολοκληρη σειρα '' ο διαβολακος του λεκε'' και εχει για αιμα ειδικο. Κανει δουλεια και κοστιζει 3 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Υπηρξε καποιο..ατυχημα και ενα παιδακι μου εγραψε σε 2 παντελονια και σε 2 μπλουζες καποια γραμματα με ανεξιτηλο μαρκαδορο λεπτης γραφης. Καποια συμβουλη ωστε να μπορεσω καπως να διορθωσω τη κατασταση; Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Δεν ξέρω κατά πόσο κάνει για ανεξίτηλο, αλλά στα μάρκετ έχει ειδικές σκόνες για τέτοιου είδους λεκέδες... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Υπηρξε καποιο..ατυχημα και ενα παιδακι μου εγραψε σε 2 παντελονια και σε 2 μπλουζες καποια γραμματα με ανεξιτηλο μαρκαδορο λεπτης γραφης. Καποια συμβουλη ωστε να μπορεσω καπως να διορθωσω τη κατασταση; Σας ευχαριστω Απαγάγεις το παιδάκι, πουλάς όλα του τα όργανα και αγοράζεις 10 παντελόνια και άλλες 20 μπλοζες. :lol: :lol: Πέρα από το (black) humor υπάρχει στην αγορά το Διαβολάκι του Λεκέ, το οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά (όταν είναι σχετικά φρέσκος ο λεκές φυσικά, όχι 2 μήνες μετά). Δεν ξέρω αν κάνει για ανεξίτυλη γραφή αλλά υποθέτω ότι κάτι καλύτερο θα βγει από το τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Τα φορας ετσι κι εισαι ΜΑΝΓΚΑΣ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Magirikh soda kanei tipota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Wirelessly posted (SonyEricssonP900/R102 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 Rev/MR4) Dokimase katharisthrio. Alliws soda. Kalh tuxh (sto paidaki).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsampi_13 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 :( μεσα στον πανικο δεν ειδα αν υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα αν υπαρχει θα μεταφερθει..φανταζομαι! ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ Θα το τριψεις με ασετον η νεφτι.ισως και με καθαρο οινοπνευμα να τον βγαλεις τον λεκε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waterfairy Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 oinopneuma kalhtera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 ειτε με νεφτι ειτε με ασετον ειτε με οινοπνευμα θα βγει!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CElacto Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 ειτε με νεφτι ειτε με ασετον ειτε με οινοπνευμα θα βγει!!;) Εάν η πόρτα είναι βαμένη ή λουστραρισμένη καλύτερα όχι με νέφτι. Ο μαρκαδόρος φέυγει άνετα με το οινόπνευμα (όχι απαραίτητα καθαρό-και το μπλε κάνει δουλειά). Γενικά, η σειρά είναι οινόπνευμα, ασετόν, νέφτι από τον ασθενέστερο προς τον ισχυρότερο διαλύτη. (Και πάρε ένα πακετάκι post it την επομενη φορά που θέλεις να αφήσεις μόνυμα πάνω στην πόρτα.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChEeRLeaDeR Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Ξέρει κανείς πως βγαίνει λεκές στα ρούχα από βερνίκι νυχιών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts