Jump to content

DVD ΑΘΗΝΑ 2004 + "Τηλεθεατής"

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτές τις μέρες βάζει το περιοδικό "Τηλεθεατής" προσφορά τα DVD των Ολυμπιακών Αγώνων. Ξέρετε αν έχουν την ίδια ποιότητα με τα DVD που μπορούσε να παραγγείλει κάποιος μέσω τηλ/νου? Κάποιες φορές σε τέτοιες προσφορές 'ψαλιδίσουν' λίγο την ποιότητα.

Σιγουρα δεν θα ειναι ποιοτητας dvd οπως τα 4 dvd που πουλουσαν 50€!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Και ομως παιδια η ποιοτητα ή μαλλον τα dvd ειναι αυτα που πουλουσαν αμεσως μετα το περας των ΟΑ, γνωστος μου που δουλευε στον ΑΘΗΝΑ 2004 μου ειχε πει οτι εμειναν στα αζητητα παρα παρα ολλα και οτι θα τα εδιναν για πουλημα μεσω περιοδικου ή εφημεριδας, ο τυχερος (αυτος που εδωσε τα πιο πολλα "φραγκα" για να παρει το στοκ) φαινεται οτι ηταν ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ, και εμενα μου φαινεται οτι οσοι τα πηραν στα 50τοσα ευρω πριν μαλλον θα χτυπανε τα κεφαλια τους τωρα:(

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Πιστέυω πως είναι αναμενόμενο προκειμένου να τα φάνε τα σκουπίδια...:rolleyes:

Γιατί δεν το βρίσκεις απο.......αλλού...:rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Kαλά τι τα θέλεις;

τι θα τα κάνεις;

Ειναι και αυτο ενα σωστο ερωτημα τι να τα κανεις να θυμασαι τα ζορια που περασαμε περναμε και θα περναμε εξαιτιας της υπεροψιας τους :mad: τεσπα ας μην γραψω αλλα γιατι θα βγω off-topic

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Αλήθεια? Μεγάλη πουστιά τότε!!!

Σίγουρα είναι αλλά το πληρώνεις στο τελος 15 ευρώ φθηνοτερα απο την αρχική τιμή.

Οπότε θα προτιμούσα να το παρεις πίσω.

Θα πρεπει με καποιο τροπο να καλυφθουν τα έξοδα που έγιναν για να τυπωθουν αυτά τα εναπομείναντα κομμάτια.

Τοσες γενιες που θα πληρωνουν τους Ολυμπιακους Αγωνες...θα επρεπε να μας τα μοιραζαν δωρεαν τα Dvd!!!!! :angry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος αν μάθαινα απο ομογενείς πως τα πήραν δωρεάν.

Δυστυχώς όμως..... :-(

Σίγουρα είναι αλλά το πληρώνεις στο τελος 15 ευρώ φθηνοτερα απο την αρχική τιμή.

Οπότε θα προτιμούσα να το παρεις πίσω.

Θα πρεπει με καποιο τροπο να καλυφθουν τα έξοδα που έγιναν για να τυπωθουν αυτά τα εναπομείναντα κομμάτια.

Συγγνώμη γιατί να το πάρω πίσω? Τι σχέση έχεις με τον Τηλεθεατή? Δίνουν στην αρχή το καροτάκι και μετά :X !!!

Τοσες γενιες που θα πληρωνουν τους Ολυμπιακους Αγωνες...θα επρεπε να μας τα μοιραζαν δωρεαν τα Dvd!!!!! :angry:

Σωστος!!!!!!!!!!!:mad:

Συγγνώμη γιατί να το πάρω πίσω? Τι σχέση έχεις με τον Τηλεθεατή? Δίνουν στην αρχή το καροτάκι και μετά :X !!!

Να πάρεις πίσω την σκέψη σου. Όχι την βρισιά.

Επειδή το σκέφτηκες λίγο λάθος μαθηματικά.

Όσο για την βρισιά με τοσα χρέη που έχει αυτό το κράτος...!

:mad: :( :cry:

Ειναι και αυτο ενα σωστο ερωτημα τι να τα κανεις να θυμασαι τα ζορια που περασαμε περναμε και θα περναμε εξαιτιας της υπεροψιας τους :mad: τεσπα ας μην γραψω αλλα γιατι θα βγω off-topic

Ε ναι βρε παιδιά, τόσο πολύ πια εντυπωσιαστήκατ από το γεγονός που θέλετε να έχετε και αναμνηστικά dvd...; Μήπως να ξυπνήσουμε λιγάκι;

Ε ναι βρε παιδιά, τόσο πολύ πια εντυπωσιαστήκατ από το γεγονός που θέλετε να έχετε και αναμνηστικά dvd...; Μήπως να ξυπνήσουμε λιγάκι;

εσενα ποιο ειναι το στραβωμα σου δε καταλαβαινω

οπως εσυ δε γουσταρεις την ολη φαση , αλλοι την γουσταραν

δε μπορουμε να επιβαλλουμε την αποψη μας σε ολους , ετσι δεν ειναι ?

:confused:

:X

ειμαι τελικα ο μονος που δεν παρακολουθησε τους ολυμπιακους?αν και δεν ειμαι θαυμαστης του ειδους κι ουτε μου κεντριζει και το ενδιαφερον θα κοιταξω να τα παρω να ριξω και μια ματια γιατι μονο την τελετη εναρξης ειχα δει κι οχι κι ολη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εσενα ποιο ειναι το στραβωμα σου δε καταλαβαινω

οπως εσυ δε γουσταρεις την ολη φαση , αλλοι την γουσταραν

δε μπορουμε να επιβαλλουμε την αποψη μας σε ολους , ετσι δεν ειναι ?

:confused:

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να επιβάλλω τη γνώμη μου, καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει, απλά μου έκανε εντύπωση, θεωρώ το γεγονός υπερεκτιμημένο...

ειμαι τελικα ο μονος που δεν παρακολουθησε τους ολυμπιακους?αν και δεν ειμαι θαυμαστης του ειδους κι ουτε μου κεντριζει και το ενδιαφερον θα κοιταξω να τα παρω να ριξω και μια ματια γιατι μονο την τελετη εναρξης ειχα δει κι οχι κι ολη.

Oxi φίλε μου φυσικά δεν είσαι ο μόνος, υπάρχουν κι άλλοι και μάλιστα πολλοί, δε νομίζω οτι έχει κάτι ενδιαφέρον για να δεις.

Πάντως το DVD της τελετής έναρξης έχει σαφώς καλύτερο ήχο από από αυτό που κυκλοφόρησε το 2004 μετά την λήξη των αγώνων.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Τα DVD των Ολυμπιακών αγώνων βρίσκονται στην υπογραφή μου. Για να είμαι ειλικρινής όμως, δεν έχω τσεκάρει την ποιότητα. Πιστεύω όμως ότι θα είναι καλή, μιας και είναι DVDrip από τα αυθεντικά.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.