Jump to content

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ PDA και PNA; (PDA ή PNA;)

VASKY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά γειά χαρά

Είμαι νέος χρήστης και θέλω την βοήθεια σας.

Σκέφτομαι να αγοράσω GPSγιατι το χρειάζομαι για την δουλειά μου,είμαι καθε μέρα στον δρόμο με το αμάξι (oxi taxi) .Τί να πάρω απλό gps που έχει μόνο τον χάρτη ή με pda.Εχω ακούσει πως με τα φορητά pc υπάρχει και ο κίνδυνος του ιου και να τα χάσω όλα .Τέλος πρόγραμμα papago ή destinator.(βεβαια μιλάω για κάτι σχετικά φτηνό) TKS:O

• 1 month later...
PNA vs PDA http://www.e-galaxy.eu/pinakasGPSPnaPda.htm Διαβάστε στην αρχή της σελίδας τα + και τα - για το καθένα.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

• 11 months later...

mhpws mporei na moy pei kapoios shntoma poia einai h diafora sth filosofia tou pda kai tou pna kai poia stis leitourgies tous;

akoma an se pna mporw na balw allo xarth spasmeno/kanoniko

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837

Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως)

Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware

Πολύ επιγραμματικά τα pna έχουν πιο απλοϊκό λειτουργικό (Windows CE) από το οποίο λείπουν κάποια αρχειάκια για να χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνατότητές τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείς να τα ξεκλειδώσεις και να τα κάνεις ό,τι θες. Υπάρχουν και εκδόσεις πλοηγών για pna και μπορείς να περάσεις και destinator, igo κλπ.

καταρχην ευχαριστω, μερικες ερωτησεις ακομα.

touch screen εχουν;

joystick;

αν καταλαβα ειναι μονο θεμα software;

κατι αλλο το μιο ρ350 γιατι το αποσειραν;ηταν μια φτηνη+αξιοπιστη επιλογη.υπαρχει αντιστοιχο σ'αυτα τα λεφτα;

το destinator εχει καλους χαρτες για υπολοιπη ευρωπη;

οι mio map τι λενε;εχω ακουσει οτι ειναι λιγο για τα μπαζα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837

Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως)

Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware

Έχουν touch (δεν ξέρω αν κάποια έχουν joystick). Δεν ξέρω γιατί το απέσυραν, πάρε το Vector Master 380 ή 390, δοκιμασμένα παίρνουν ό,τι θες. Για Ελλάδα miomap δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Δυστυχώς το Destinator είναι σχεδόν μονόδρομος, εκτός από κάποιες περιοχές. Πες που κινείσαι κυρίως να σου πουν αυτοί που τα χρησιμοποιούν πιο είναι πιο ενημερωμένο. Για Ευρώπη δεν ξέρω, μόνο αυτά που διαβάζω να στα ξαναπώ, αλλά δεν το θέλω.

• 1 month later...
  • 4 months later...

Με ενδιαφέρει η πλοήγηση σε αυτοκίνητο και πεζός. Με ενδιαφέρει επίσης να μπορώ να βάλω ό,τι πρόγραμμα και χάρτες θέλω (πειρατεικά ή μη). Τι είναι προτιμότερο να πάρω; PDA ή PNA;

Μάλλον κλείνω προς το Mio P360/560.

Έχουν μειονεκτήματα σε σχέση με PNA;

Ευχαριστώ!

Με ενδιαφέρει η πλοήγηση σε αυτοκίνητο και πεζός. Με ενδιαφέρει επίσης να μπορώ να βάλω ό,τι πρόγραμμα και χάρτες θέλω (πειρατεικά ή μη). Τι είναι προτιμότερο να πάρω; PDA ή PNA;

Μάλλον κλείνω προς το Mio P360/560.

Έχουν μειονεκτήματα σε σχέση με PNA;

Ευχαριστώ!

φιλε μου αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά η πλοήγηση ένα pna είναι αυτό που θέλεις.

Παίρνει και κάποιες εφαρμογές και προγράμματα πλοήγησης αν καταφέρεις να το ξεκλειδώσεις.αλλά όχι σαν ένα pda που κυκλοφορούν πάρα πολλές εφαρμογές.

Ενα pna είναι σχετικά πιο φτηνό έχει καλύτερη κεραία και συνεπώς καλύτερο σήμα από ένα pda που σε ανοιχτώ χώρο πιάνει δορυφόρους αλλά σε κλειστό τπτ

Μια καλή συσκευή pda όμως αδερφέ δεν πιάνετε ότι και να το πετάξεις μέσα το παίζει αλλά ειναι λίγο αρμυρούτσικες οι τιμές τους

η επιλογή είναι δική σου

Εγω έχω 2 pna και κυρίως ασχολουμε με αυτές τις συσκευές γιατί σου δίνουν την χαρά του σκαλίσματος και της δημιουργίας.:lol::lol:;)

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...