Fotis55 Δημοσιεύτηκε November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 10, 2006 Αν μπορει καποιος να με βοηθησει! θελω να κανω ανακυκλωση αλουμινιου και ζελατινας απο πακετα τσιγαρων! για το αλουμινιο εχω βρει την ακρη(εχω στο υπογειο περιπου 50 κιλα)! για την ζελατινα ομως δεν ξερω που μπορω να απευθυνθω! αν γνωριζει καποιος κατι, ας κανει τον κοπο να απαντησει! εξαλλου πιστευω πως ειναι ενα σοβαρο θεμα της εποχης η ανακυκλωση και θα πρεπει να ευαισθητοποιηθουμε και να συμβαλλουμε λιγο στην προστασια αυτου του ταλαιπωρου πλανητη!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 κανονικά λέγεται ανακύκληση οχι ανακύκλωση Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 κανονικά λέγεται ανακύκληση οχι ανακύκλωση :blink: :blink: :blink: Ανακυκλωση λεγετε! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 βασικά ανακυκλώνω θα πει περικυκλώνω, ανακυκλύω ή ανακυκλήω (πώς γράφεται; Νομίζω με υ) είναι το σωστό και πει επαναφέρω. Αλλά έχει κυριαρχήσει το λάθος. Anyway, o Fotis μπορεί να απευθυνθεί στην Greenpece ή να ψάξει στο δίκτυο για εξειδικευμένες εταιρίες του εξωτερικού (εδώ είμαστε πίσω). Για αρχή τσέκαρε εδώ: http://www.plasticsresource.com/s_plasticsresource/doc.asp?TRACKID=&CID=40&DID=420 Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 pantos sthn athina exoun valei kadous se polla shmeia gia anakuklosh !! :) ego mazeuo ta plastika mpoukalakia pou xrhsimopoio h ta alouminenia kai ta patao ekei !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Ρε παιδια και στην τηλεοραση ακομα για ''ανακυκλωση'' αναφερουν! δεν βρεθεικε καποιος χριστιανος να τους διορθωσει αν ειναι τοσο λαθος? τελος παντων! οπως και να λεγετε, ειναι σημαντικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 pantos sthn athina exoun valei kadous se polla shmeia gia anakuklosh !! :) ego mazeuo ta plastika mpoukalakia pou xrhsimopoio h ta alouminenia kai ta patao ekei !! Πού έχει τέτοιους κάδους? Μόνο στο κέντρο έχω δει. Αν έχεις κανένα υπόψη σου κοντά στο σταθμό του Ευαγγελισμού πες γιατί βγάζω 2 πλαστικά μπουκάλια καθημερινά:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Επισης πολυ σημαντικο ειναι να πεταμε της μπαταριες στους ειδικους καδους που εχουν βαλει παντου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Επισης πολυ σημαντικο ειναι να πεταμε της μπαταριες στους ειδικους καδους που εχουν βαλει παντου! Ακριβως! Υπαρχουν σε πολλα μερη "σωληνες"-καδοι για μπαταριες! Εχω βρει στην σχολη μου, σε πολλα μαγαζια κ σε πλατειες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Επισης πολυ σημαντικο ειναι να πεταμε της μπαταριες στους ειδικους καδους που εχουν βαλει παντου! Αυτή έχουν γεμίσει τον τόπο. Της ΑΦΗΣ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Γεια σας! ημουν την περασμενη βδομαδα στην αθηνα και ειδα αυτα τα τεραστια συστηματα ανακυκλωσης! στην ομονοια και καπου αλλου που δεν θυμαμαι τωρα! εχω ζησει 11 χρονια στο εξωτερικο και δεν εχω δει κατι παρομοιο! μακαρι να τα χρησιμοποιησει ο κοσμος γιατι ειναι μια πολυ θετικη κινηση! εσεις που ζητε αθηνα τα χρησιμοποιητε? που αλλου υπαρχουν για να ξερει ο κοσμος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Αν μπορει καποιος να με βοηθησει! θελω να κανω ανακυκλωση αλουμινιου και ζελατινας απο πακετα τσιγαρων! για το αλουμινιο εχω βρει την ακρη(εχω στο υπογειο περιπου 50 κιλα)! για την ζελατινα ομως δεν ξερω που μπορω να απευθυνθω! Το θεμα ειναι η ζελατινες !!! και επειδη θελω να μαθω και εγω , αν ξερει καποιος ας πει!!! εγω αυτο που ηξερα ηταν οτι μαζευες καποια κιλα και τα επερνε καποια εταιρια (δωρεαν) κυριος για φιλανθρωπικους λογους (δωρεα αναπηρικα καροτσακια κ.α) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Το θεμα ειναι η ζελατινες !!! και επειδη θελω να μαθω και εγω , αν ξερει καποιος ας πει!!! εγω αυτο που ηξερα ηταν οτι μαζευες καποια κιλα και τα επερνε καποια εταιρια (δωρεαν) κυριος για φιλανθρωπικους λογους (δωρεα αναπηρικα καροτσακια κ.α) Κ'εγω θελω να μαθω γιατι εχω 2 γεματες σακουλες απο αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Το καλό είναι οτι μπορούμε να ρίχνουμε και τα κανονικά μας σκουπίδια στους κάδους ανακύκλωσης καθώς δεν είναι γεμάτοι και καθαροί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 οσον αφορα τις ζελατινες, νομιζω ενα πρωι στην εκπομπη του παπαδακη εκαναν ερευνα και βγηκε οτι ειναι.. απατη. παρτε τηλεφωνο να σας το πουν. οσον αφορα την ανακυκλωση, ειμαστε η τελευταια χωρα(Ω τι εκπληξη θεε μου) στην ανακυκλωση χαρτιου. επισης, επειδη ημουν στο Μοναχο προσφατα ΔΕΝ υπηρχε καδος απορριματων πανω σε δρομο. (αντιαισθητικη ΜΟΝΟ στην ελλαδα) Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 οσον αφορα τις ζελατινες, νομιζω ενα πρωι στην εκπομπη του παπαδακη εκαναν ερευνα και βγηκε οτι ειναι.. απατη. παρτε τηλεφωνο να σας το πουν. οσον αφορα την ανακυκλωση, ειμαστε η τελευταια χωρα(Ω τι εκπληξη θεε μου) στην ανακυκλωση χαρτιου. επισης, επειδη ημουν στο Μοναχο προσφατα ΔΕΝ υπηρχε καδος απορριματων πανω σε δρομο. (αντιαισθητικη ΜΟΝΟ στην ελλαδα) Ξερεις μηπως το τηλεφωνο? Οντως στη Γερμανια αν και δεν υπαρχουν παντου καδοι απορριματων, ολα ειναι πεντακαθαρα! συν το οτι ολοι ανακυκλωνουν τα σκουπιδια τους! υπαρχει συγκεκριμενη νομοθεσια! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Στην Γερμανια εχουν καταργηθει οι χωματερες. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Στην Γερμανια εχουν καταργηθει οι χωματερες. Αιωνες μπροστα οι ανθρωποι! Να φανταστητε οτι στο χωριο που ημουν επι 11 χρονια, εχουν βιολογικο καθαρισμο εδω και 30 χρονια!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. December 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Αιωνες μπροστα οι ανθρωποι! Να φανταστητε οτι στο χωριο που ημουν επι 11 χρονια, εχουν βιολογικο καθαρισμο εδω και 30 χρονια!:O Καμια διευθυνση στην περιοχη της θεσσαλονικης για να ξεφορτωθω το αλουμινιο? ειναι πανω απο 30 κιλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 στους ειδικους καδους μονο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 στα χανιά η ανακύκλωση είναι πια γεγονός εδώ και ένα χρόνο. δίπλα από κάθε κανονικό κάδο, έχει και κάδο για ανακυκλώσιμα υλικά, χαρτί, πλαστικό, γιαλί, αλουμίνιο. Και από ότι ξέρω οι Χανιώτες ανταποκρίνονται πια στην πλειοψηφία τους! Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Καστοριά ούτε λόγος για ανακύκλωση. Παράθεση it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Εδω παλι υπαρχουν μερικοι καδοι. Αλλα ειναι πολυ λιγοι. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Καστοριά ούτε λόγος για ανακύκλωση. και στην Ξανθη τιποτα. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. December 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 στα χανιά η ανακύκλωση είναι πια γεγονός εδώ και ένα χρόνο. δίπλα από κάθε κανονικό κάδο, έχει και κάδο για ανακυκλώσιμα υλικά, χαρτί, πλαστικό, γιαλί, αλουμίνιο. Και από ότι ξέρω οι Χανιώτες ανταποκρίνονται πια στην πλειοψηφία τους! Και στη Δραμα δεν γινετε τιποτα εκτος απο τις μπαταριες! Μπραβο ρε Κρητη!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts