motorolaV980 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 cinema kai meta se kamia pizza i fastfoodadiko..........:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Πεσατε στη περιπτωση... Αυριο γιορταζω και εχω κλεισει τραπεζι στο μαγαζι του κουμπαρου μου ενα πολυ ωραιο μπαρακι.... Απο νωρις ποτακι χαλαρα και κουβεντουλα και μετα αναβει το κεφι!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Στο σπίτι συνήθως,αν και τώρα τελευταία σε πιτσαρία και μετά σε club-bar αλλά πληρώνουν αυτοί τα ποτά!:lol:Εγώ το φαί αυτοί τα ποτά! :lol: :lol: :lol: Ωραιο συστημα!Μακαρι να μπορουσα να το εδραιωσω κ γω! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Σπιτι και εγω, με σοι στην αρχη, φιλους καπου στη μεση, κολλητους απο το απογευμα, φαι, ποτο, μουσικη, ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ στο τελος (κατα τις 11 το βραδυ) playstation πρωταθληματακι στο PRO, να σκιζομαστε, και οι γυναικες, φιλες, σοι να φωναζουν "κλειστε το ρε παιδια το ρημαδι και καθηστε μαζι μας" ή δεν ντρεπεσαι γιορταζεις σημερα εφτασες τα ...αντα και ακομη παιζεις παιχνιδια στη τηλεοραση?" :) :lol: Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 :lol: :lol: :lol: Ωραιο συστημα!Μακαρι να μπορουσα να το εδραιωσω κ γω! :p Εμ τι νόμιζες μόνο εμείς θα πληρώνουμε!?:lol::lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 το καλυτερο ειναι σε σπιτι κανεις οτι θελεις, μονο να μην εχεις ηλιθιους γειτονες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Σπιτι και εγω, με σοι στην αρχη, φιλους καπου στη μεση, κολλητους απο το απογευμα, φαι, ποτο, μουσικη, ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ στο τελος (κατα τις 11 το βραδυ) playstation πρωταθληματακι στο PRO, να σκιζομαστε, και οι γυναικες, φιλες, σοι να φωναζουν "κλειστε το ρε παιδια το ρημαδι και καθηστε μαζι μας" ή δεν ντρεπεσαι γιορταζεις σημερα εφτασες τα ...αντα και ακομη παιζεις παιχνιδια στη τηλεοραση?" :) :lol: Κ εγω παρομια φαση... ...Μονο που δεν εφτασα τα ...αντα!:lol: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndm Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 συνήθως τους μαζεύω σπίτι για αρχή και φαγάκι και μετά αναλόγως τα κέφια πάμε και κάπου Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 παλια σε παιδοτοπους...τωρα...πικρα..σε καφε :p και απο φετος λεω σε κλαμπακι..μιαs που ξετσουτσουνισαμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 εγω πάντως τα καλύτερα παρτακια πριβε τα εχω κανει παραλια η σπιτακι...ετσι για γιορτουλα...αλλα τα καλυτερα γεννεθλεια μου τα πέρασα με φαγητο στο ΙΝΤΕΡΝΙ στην Θεσσανικη με κολλητο φιλο που μου εκανε εκπληξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 οταν λες πριβε εννοεις πχ σαν το χωρο στο goldfish στο βαθος??για εξηγησε..δωσε ιδεες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 μια καλη λυση ειναι να τους πηγαινετε στον τηνιακο στην λ.αλεξανδρας! φοιτητικες τιμες...;) και ετσι τη βγαζετε ολοι καθαρη:p Σε ποιό ύψος της Αλεξάνδρας είναι αυτό?:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Εμείς κάθε χρονιά παράδοση.Πάμε παραλία. Μουσικούλα,ποτακια, μπανακια και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό!!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Emeis oti katsei! :P Παράθεση Don't Believe the truth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Λοιπόν εγώ πέρσι το καλοκαίρι 14/7, στα γενέθλια μου τους μάζεψα όλους καμια 30αριά άτομα και πήγα να τους κεράσω.........ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ!!! Μια από τις καλύτερεςεμπειρίες της ζωής μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 οταν λες πριβε εννοεις πχ σαν το χωρο στο goldfish στο βαθος??για εξηγησε..δωσε ιδεες :D nai kapws etsi....ataktoulh! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 xixi..για πες και αλλα μερη...γιατι θα μου χουν ξεφυγει αρκετα..:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Λοιπόν εγώ πέρσι το καλοκαίρι 14/7, στα γενέθλια μου τους μάζεψα όλους καμια 30αριά άτομα και πήγα να τους κεράσω.........ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ!!! Μια από τις καλύτερεςεμπειρίες της ζωής μου!!! Συγγνώμη...μήπως ψάχνεις για φίλους;; Μπορώ να κάνω κάποια αίτηση; :sorry: :p :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 να γινω φίλος σου???????? P.L.E.A.S.E.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Ολοι οι καλοί χωράνε παιδιά, φέτος το καλοκαίρι μάλλον θα το ξανακάνουμε με άλλον προορισμό.... σπεύσατε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Ολοι οι καλοί χωράνε παιδιά, φέτος το καλοκαίρι μάλλον θα το ξανακάνουμε με άλλον προορισμό.... σπεύσατε!!! Δεν πιστευω να εισαι τιποτα ιδιοκτητης Hostel Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Δεν πιστευω να εισαι τιποτα ιδιοκτητης Hostel Τι ειναι hostel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Εσενα σε συμπαθησα,εισαι πολυ large τυπος:lol: ,καβουρακια ε?.:lol: :p ,η αλλιως κ σε κανενα μουσικο σχημα,πχ για "σκυλο-χαβαλε" να σου προτεινω caramela (κ ποιο οικονομικο απο αλλα) με Καλιδη - Θελξη. Caramela Λεωφ. Συγγρού 165, Νέα Σμύρνη. Να προλάβετε θέσεις κιόλας! Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Τι ειναι hostel; Ξενώνας, αλλα εννοούσα κάτι ανάλογο με την ταινία hostel :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Ξενώνας, αλλα εννοούσα κάτι ανάλογο με την ταινία hostel :p Δεν έχω δει την ταινία, αλλά όχι δεν έχω ούτε ξενώνα ούτε ξενοδοχείο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts