Jump to content

Πρόβλημα με θόρυβο

smithakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια χαρα!

εχω καποιο προβλημα, ισως ασχετο με το forum, αλλα πιστευω πως υπαρχουν πολλοι φιλοι εδω που θα πουν τη γνωμη τους και θα μπορεσουν να βοηθησουν. Περα απο τα κινητα και το ιντερνετ εχουμε καθημερινα προβληματα, ετσι δεν ειναι?

Ενα απο τα δικα μου θελω να σας παρουσιασω και περιμενω τις γνωμες σας.

αρχικα να με συγχωρειτε που δεν ξερω τεχνικες ορολογιες και ισως γραψω και καποιες ασαφειες, αλλα θα το παλεψω. :O

Αντιμετωπιζω ΣΟΒΑΡΟ προβλημα θορυβου απο διπλανη πολυκατοικια και θελω τα φωτα σας. Η οικοδομη ειναι στα 5 μετρα απο μενα, με ακαλυπτο αναμεσα μας. 2 διαμερισματα που βρισκονται στον ιδιο οροφο με μενα εβαλαν τωρα τελευταια στο μπαλκονι τους λεβητες - που ειναι για οικονομια (μπόιλερ νομιζω ή κανω γκαφα τωρα?)

Ο ενας απ' αυτους εκλεισε εντελως ολο το μπαλκονι με την κλασικη τζαμαρια αλουμινιου και ο αλλος εχει βαλει απλα 2 κομματια τζαμαρια κι εχει κλεισει τη γωνια στο μπαλκονι του. Η καμιναδα ειναι ενα μπουρι σομπας που βγαινει απο το τζαμι.

Τους εχουμε πει απο το πρωτο βραδυ που τα αναψαν πως μας ενοχλουν.

Δεν ειναι απλα οτι ακους κατι, αλλα ειναι ενας υποκωφος θορυβος , ενα διαρκες τρανταγμα, και σας μιλαω τωρα για επαρχια, σε πολυ ησυχη γειτονια και ειναι απιστευτα ενοχλητικο. :mad:

(Ο ενας μαλιστα ειχε κανει ολοκληρη ιστορια με πουλμαν που αραζε κατω απο το σπιτι του και τον ενοχλουσε και τωρα δεν τρεχει τιποτα).

Τι μπορω να κανω? Υπαρχει καποια νομοθεσια να συμβουλευτω? Στην ιδια οικοδομη μ' αυτους βρισκεται η πολεοδομια και αυτοι οι 2 τυποι εβαλαν αυτονομη θερμανση γιατι ειχαν προβληματα με την πολεοδομια σχετικα με τα εξοδα θερμανσης κτλ. Μηπως ειναι ενας καλος συμμαχος για μενα?

Που μπορω να πατησω? Τι να χρησιμοποιησω? Περα απο την ηχορυπανση (που αυτο μ' ενδιαφερει να κυνηγησω) υπαρχουν αλλα σημεια που ειναι φαουλ αυτοι?

Στην οικοδομη τους δεν μενουν αλλοι, εχει πολλα αδεια διαμερισματα.

Στη δικη μου παλι δεν ειμαστε πολλοι, 1ος-2ος εγω και συγγενεις και πιο πανω καποιοι που περισσοτερο λειπουν και ειναι στην κοσμαρα τους :wacko:

Αυτα... Να με συγχωρειτε για την πολυλογια, απλα για να προλαβω αποριες κι ερωτησεις εγραψα ο,τι πιστευα πως θα βοηθησει.

Θεωρω πως πρεπει να εχουν αδεια απο πολεοδομια.

Αν δεν βρεις ακρη παντως με τα λογια θα πρεπει να απευθυνθεις πολεοδομια πρωτα και μετα σε δικηγορο

Υπάρχει μηπως δεξαμενή καυσίμων στο μπαλκόνι τους; Αν ναι τότε 100% είναι παράνομοι και μπορείς να κάνεις καταγγελία στην πολεοδομία.

Πάντως συμβουλέψου ένα νομικό καλού κακού.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Ο ενας απ' αυτους εκλεισε εντελως ολο το μπαλκονι με την κλασικη τζαμαρια αλουμινιου και ο αλλος εχει βαλει απλα 2 κομματια τζαμαρια κι εχει κλεισει τη γωνια στο μπαλκονι του. Η καμιναδα ειναι ενα μπουρι σομπας που βγαινει απο το τζαμι.

Που μπορω να πατησω? Τι να χρησιμοποιησω? Περα απο την ηχορυπανση (που αυτο μ' ενδιαφερει να κυνηγησω) υπαρχουν αλλα σημεια που ειναι φαουλ αυτοι?

.

καταγγελια με βαση το ΓΟΚ.τπτ λιγοτερο,τπτ παραπανω...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ευχαριστω για το ενδιαφερον.

φιλε visma οπως γραφω δε θελω απλα να πληρωσει ο 1 απ'τους 2 ενα προστιμο και ολα καλα :cry:

μ' ενδιαφερει να βρω την ησυχια μου και θελω να ψαχτω για το κατα ποσο δικαιουνται να εχουν αυτα τα μηχανηματα οπως τα εχουν, χωρις καμιναδα, χωρις σωστο χωρο, χωρις ηχομονωση ...:confused:

φιλε GR.04 δεξαμενη δεν εχουν στο μπαλκονι, δυστυχως :rolleyes:

φιλε freak αυτο το ΓΟΚ τι ειναι ακριβως σε παρακαλω?

ελα παιδια! τα φωτα σας γιατι ερχεται δυσκολος χειμωνας :( :mad: :worry:

κατ αρχην δεν ειμαι φιλος

εν συνεχεια 8α σου πω οτι το προβλημα σου 8α λυ8ει αν πας σε ενα δικηγορο.εκει 8α σου λυ8ουν ολες σου οι αποριες.αν περιμενεις να βγαλεις ακρη απο το φορουμ,δυστυχως ακρη δε 8α βγαλεις..

ας τα κλειναν μεσα σε ηχομονωτικο υλικο αν δεν μπορουν να κανουν αλλιως κ ειναι νομμιμα,με κλειστα παραθυρα κ ακους θορυβο?δηλ αυτοι π το χουν εξω ακριβως απο το σπιτι δεν θα χουν 2πλασιο θορυβο/.?

freak δεν εχεις κι αδικο.

ο φιλος ειναι κατι πολυ σπουδαιο κι εμεις δινουμε αυτον το χαρακτηρισμο με μεγαλη ευκολια. Ειλικρινα με προβληματισες και σε βρισκω σωστο.

Σαφως και δεν περιμενω να λυσω το προβλημα μεσα απο το ιντερνετ, αλλα ξερεις το forum υπαρχει για να τα λεμε και οποιος εχει την καλη διαθεση και ξερει κατι παραπανω προσπαθει να βοηθησει. Καποιες φορες κι εσυ θα 'χεις βρει λυσεις χαρη στη βοηθεια καποιων αλλων...

Αν θες μου λες γι' αυτον τον ΓΟΚ τι παιζεται?

thanks φι.. φτου! κακια λεξη :X

αν προσεχες λιιιιιιιιιγο παραπανω 8α εβλεπες πως ειμαι κοριτσακι...

για το ΓΟΚ δε νομιζω να εχει νοημα να αρχισω να εξηγω καθως μπαινω σε νομικα χωραφια και δε τα γνωριζω παρα πολυ καλα..

ρε δυτη τι δεξαμενες και ιστοριες...ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ...

για αυτο αν δεν εχει αδεια(ο γοκ που λεγαμε) ειναι παρανομος και πρεπει να πληρωσει προστιμο και σε ορισμενες περιπτωσεις να ξηλωσει και το...παραπετασμα

καλα για να την βαζει εχει... το θεμα ομως ειναι η δεξαμενη...... ενα κομματι αλουμινιο φευγει εαν φυγει η δεξαμενη θα μεινει μια τρυπα η μισο μπαλκονι....

καλα μη περνεις και ορκο,πως οποιος φραζει μπαλκονι η βαζει τεντα σε μαγαζι εχει αδεια..

καλα μη περνεις και ορκο,πως οποιος φραζει μπαλκονι η βαζει τεντα σε μαγαζι εχει αδεια..

δηλαδη εσυ θα εκανες πρωτα δηλωση για παρανομη εγκατασταση μη κινητου εμποδιου παρα εαν εχει δεξαμενη και ανα πασα στιγμη μπορει να εκραγει και να μπεις σε τροχια?:p

αν προσεχες λιιιιιιιιιγο παραπανω 8α εβλεπες πως ειμαι κοριτσάκι

:lol: Που να φανταστεί ότι το φρικιό της φύσης είναι ένα κοριτσάκι?

:worry: Αυτό που κλείνουν τα μπαλκόνια πέργολα δεν λέγεται??:worry:

Πρέπει να έχουν πολεοδομική άδεια γι αυτό.

Αλλά να σου πώ κάτι?

Αυτό σε ενοχλεί ή ο θόρυβος???

:!: Θα σου πρότεινα να εξαντλήσεις κάθε πιθανότητα συννενόησης μαζί τους.:!:

Αν μπλέξεις αστυνομίες(για το θόρυβο) ή πολεοδομίες θα έχεις αιωνίως προβλήματα με τους γείτονες, κάτι που δεν θα σου αρέσει, έστω και αν προσωρινά δικαιωθείς.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

:lol: Που να φανταστεί ότι το φρικιό της φύσης είναι ένα κοριτσάκι?

:worry: Αυτό που κλείνουν τα μπαλκόνια πέργολα δεν λέγεται??:worry:

Πρέπει να έχουν πολεοδομική άδεια γι αυτό.

Αλλά να σου πώ κάτι?

Αυτό σε ενοχλεί ή ο θόρυβος???

:!: Θα σου πρότεινα να εξαντλήσεις κάθε πιθανότητα συννενόησης μαζί τους.:!:

Αν μπλέξεις αστυνομίες(για το θόρυβο) ή πολεοδομίες θα έχεις αιωνίως προβλήματα με τους γείτονες, κάτι που δεν θα σου αρέσει, έστω και αν προσωρινά δικαιωθείς.

καλως τον Μπεγνη:p ;)

περγολα νομιζω πως ειναι για τα φυτα...

καλα freak μ' εστειλες τωρα :lol:

και γω αρχισα τις φιλοσοφιες περι φιλιας ενω εσυ εννοουσες πως δεν εισαι αρσενικο :p τι φαση :D

λοιπον παιδια thanks για τη συμμετοχη και οσα λετε.

hydro εγραψα πιο πανω πως δεν εχουν δεξαμενη στο μπαλκονι, δυστυχως :rolleyes:

παντως αυτο για το κλεισιμο των μπαλκονιων το 'ψαξα λιγακι στο νετ και απ' ο,τι καταλαβα ειναι παρανομο, σε περιπτωση που τον τσιμπησουν :ninja: πληρωνει αρχικα την αντικειμενικη αξια του κλεισμενου χωρου και στη συνεχεια αν διατηρει την κατασκευη ενα προστιμο καθε χρονο, που ειναι στο 30% της αξιας. not bad :happy:

ενταξει ο ενας το 'χει ετσι, αρα τι κανω και για τους 2?

για την υποχρεωση καμιναδας παιζει τιποτα?

τα λεμε! :X :X :X

καλως τον Μπεγνη:p ;)

περγολα νομιζω πως ειναι για τα φυτα...

Βλακεία είπα ε?:D :O

Τεσπά, όπως και να λέγεται θέλει άδεια.

Σαφως μ' ενδιαφερει ο θορυβος και οχι να ειναι νομοταγεις οι τυποι.

Απλα για να ησυχασω θα πρεπει να το παω με το νομο, οποτε γι' αυτο ψαχνομαι.

Εννοειται θα εξαντλησω καθε περιθωριο διαλογου αλλα δε βλεπω φως.

Η πλακα στην υποθεση ειναι πως ο 1 ειναι μπατσος, ο αλλος συνταξιουχος μπατσος και η πολεοδομια νοικιαζει στην οικοδομη τους :) :p :happy:

Δεν ειναι απιθανος συνδυασμος? απιστευτο :worry: :rolleyes:

Και δεν υπαρχουν αλλοι ενοικοι, εχει 4 διαμερισματα και 1 μαγαζι αδεια...

Μην αρχισετε τωρα μην πας να μπλεξεις με μπατσους κτλ.

Δεν τρεχει τιποτα, ειλικρινα...

Σαφως μ' ενδιαφερει ο θορυβος και οχι να ειναι νομοταγεις οι τυποι.

Απλα για να ησυχασω θα πρεπει να το παω με το νομο, οποτε γι' αυτο ψαχνομαι.

Εννοειται θα εξαντλησω καθε περιθωριο διαλογου αλλα δε βλεπω φως.

Η πλακα στην υποθεση ειναι πως ο 1 ειναι μπατσος, ο αλλος συνταξιουχος μπατσος και η πολεοδομια νοικιαζει στην οικοδομη τους :) :p :happy:

Δεν ειναι απιθανος συνδυασμος? απιστευτο :worry: :rolleyes:

Και δεν υπαρχουν αλλοι ενοικοι, εχει 4 διαμερισματα και 1 μαγαζι αδεια...

Μην αρχισετε τωρα μην πας να μπλεξεις με μπατσους κτλ.

Δεν τρεχει τιποτα, ειλικρινα...

Μπάτσοι???

Α, η συμπάθειά μου:mad: :mad:

Αν ήμουν στη θέση σου δεν θα τους είχα αφήσει σε ησυχία, αλλά....δεν είμαι:( :D

σωστος ddr2 ! τετοια μηνυματα συμπαραστασης θελω!

Γιατι αυτο μας εχει φαει, νομιζουμε οτι κατι ειναι κι αυτοι, οι περισσοτεροι ειναι για ... μπατσες :p (ρε μηπως απο κει πηραν τ' ονομα τους?) :)

σωστος ddr2 ! τετοια μηνυματα συμπαραστασης θελω!

Γιατι αυτο μας εχει φαει, νομιζουμε οτι κατι ειναι κι αυτοι, οι περισσοτεροι ειναι για ... μπατσες :p (ρε μηπως απο κει πηραν τ' ονομα τους?) :)

---off topic---(και σόρρυ:O )

Ναι ρε , άσε.

Μια φορά με είχαν σταματήσει με το αμάξι(όχι τροχαία, ασφαλίτες)και θέλαν να μου ψάξουν το αυτοκίνητο.

Τους εξήγησα ότι αυτό είναι παρόνομο, αφού δεν είμαι ούτε κατηγορούμενος ούτε καν ύποπτος για κάτι.

Προσπαθούσαν να μου εξηγήσουν(όχι και πολύ ευγενικά) ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και ότι εγώ "δεν ξέρω από αυτά που είναι άλλωστε η δουλειά τους"

(Είμαι δικηγόρος στο μεταξύ, αλλά μέχρι το σημείο εκείνο δεν τους το είχα πεί:lol: :lol: .Μετά , αφού μου είχαν ζητήσει ταυτότητα, τους κοτσάρω την ταυτότητά μου(του δικηγορικού συλλόγου εννοείται)και μείναν άφωνοι.Ε ρε γέλια!!!Τους είπα ότι αν θέλουν να κάνουν τον παράνομο έλεγχό τους, δεν θα τους εμποδίσω, αλλά θα μου δώσουν τα στοιχεία τους για να τους κάνω αναφορά στην υπηρεσία τους και μήνυση για κατάχρηση εξουσίας κλπ κλπ...

Την κάνανε με ελαφρά...:lol: :lol: :lol:

--off topic τελος---

Η μεγαλη των μπατσων σχολη! :wacko:

Τελοσπαντων δε βρισκεις ακρη φιλε. Οι περισσοτεροι ειναι ακαταλληλοι για να διαχειριστουν την εξουσια που τους δινεται. Απο κει ξεκινανε ολα :mad:

Σκεφτομουνα για το προβλημα μου τι καλα που θα 'τανε να τον εστελνα καμια μεταθεση τον μαχιμο :ninja: :ninja: :ninja:

και τον συνταξιουχο τον κανονιζα μετα :cool: :cool:

τα λεμεεεεεεεε :) :p

Πρώτη φορά ακούω για ιδιόκτητους λέβητες σε πολυκατοικία..καινούργιο σύστημα είναι;Γιατί δεν τους έβαλαν στο υπόγειο;Αν θέλει ο κάθε ένας να βάλει θα γεμίσουν τα μπαλκόνια τους όλοι; :confused:

Αν το ψάξεις μέσω δικηγόρου θα βρεις την άκρη αλλά πολύ φοβάμαι ο συνδυασμός επαρχία-αστυνομικοί-πολεοδομία σαν ένοικος, θα ..κερδίσει.Άλλωστε πως τον άφησε εξαρχής η πολεοδομία να το κάνει;Σίγουρα τον έχουν δει..

Πρώτη φορά ακούω για ιδιόκτητους λέβητες σε πολυκατοικία..καινούργιο σύστημα είναι;Γιατί δεν τους έβαλαν στο υπόγειο;Αν θέλει ο κάθε ένας να βάλει θα γεμίσουν τα μπαλκόνια τους όλοι; :confused: .

Εγω έχω ξαναδεί. Μάλιστα είχε φίλος μου στη Θεσσαλονίκη που σπούδαζε.

Δεν τους βάζουν στο υπόγειο γιατί όταν ο άλλος μένει στον 3ο όροφο δεν συμφέρει να τραβήξει σωληνώσεις και καλώδια απο το υπόγειο μέχρι απάνω. Ειναι πιο οικονομικό να το έχεις στο μπαλκόνι.

Εχω δει ακόμα και λέβητα στο σαλόνι, με το ντεπόζιτο για το πετρέλαιο στο μπαλκόνι.:lol: