gorgio1 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Ναι ρε μάγκες και έχω απελπιστεί.!!! έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 4 εκδόσεις του route66 αλλά τίποτα. άλλες λέει δεν τις υποστηρίζει άλλες έχει λήξει το πιστοποιητικό και λοιπά.... Παράθεση everything you do... do it your way!:shifty: Προηγούμενες συσκεύες: N6150,N6210,N6310,N6600,N6230i N7260,N5100,N8310,N6680 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Ναι ρε μάγκες και έχω απελπιστεί.!!! έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 4 εκδόσεις του route66 αλλά τίποτα. άλλες λέει δεν τις υποστηρίζει άλλες έχει λήξει το πιστοποιητικό και λοιπά.... Εφόσον έχει λήξει το πιστοποιητικό... Άλλαξε την ημερομηνία του κινητού κανα εξάμηνο πίσω και ξανακάνε εγκατάσταση. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα βάλε τη ακόμη πιο πίσω. Θα πρέπει να πέσεις σε περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Μετά το πέρας της εγκατάστασης ξαναγύρνα στη σωστή ημερομηνία. Επίσης πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο Εγκατάσταση Λογισμικού->Όλα και στο Έλεγχος Πιστοποιητικών->Απενεργοποίηση. Μη επαναλαμβάνεις το μήνυμα σου 3 φορές, αν γνωρίζει κάποιος θα σου απαντήσει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ναι ρε μάγκες και έχω απελπιστεί.!!! έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 4 εκδόσεις του route66 αλλά τίποτα. άλλες λέει δεν τις υποστηρίζει άλλες έχει λήξει το πιστοποιητικό και λοιπά.... Αν τα είχες διαβάσει όπως λες, τότε θα είχες επικεντρώσεις τις προσπάθειές σου μόνο σε 1 έκδοση. Και το θέμα του πιστοποιητικού έχει συζητηθεί πολλές φορές. Με μια αναζήτηση, πιστεύω θα βρεις τις απαντήσεις σου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispyii Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Εγκατάσταση κομπλέ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα του route 66. Ομως αυτή που :X και έχω βάλει είναι η έκδοση .458 και έχει βγει η καινούργια ......που δε τη θυμάμε...τέλος πάντων. Πείραματικά και ξέρωντας ότι δε θα δουλέψει (όπως και έγινε) είπα να κάνω update από το 66.com.Ακυρο φυσικά αυτό που έκανα αλλά το ήξερα όπως είπα πιο πριν....... Ξέρει κανείς πως θα γίνει η δουλεια με το update ήήήήή.........δε λέει να το πούμε εδω μέσα? Συγνωμη αν ξεπερνάω τα όρια αν είναι ο mod, adm κτλ ας το διαγράψει το μνμ αυτό. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Παίδες έχω 2 ερωτησούλες... α) Από που μπορούμε να σβήσουμε αποθηκεύμενες "διαδρομές"; (προσοχή διαδρομές, όχι αγαπημένα σημεία) και β) Αν έχουμε κάνει σχεδιασμό διαδρομής, στον οποίο το starting point δεν είναι εκεί που είμαστε, αλλά ας πουμε 2Km πιο πέρα. Τι κάνει σε αυτή την περίπτωση το πρόγραμμα; Μας καθοδηγεί από εκεί που είμαστε στο starting point ή απλά περιμένει να φτάσουμε εκεί και ξεκινάει να μιλάει από εκείνο το σημείο και μετά; Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Εγκατάσταση κομπλέ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα του route 66. Ομως αυτή που :X και έχω βάλει είναι η έκδοση .458 και έχει βγει η καινούργια ......που δε τη θυμάμε...τέλος πάντων. Πείραματικά και ξέρωντας ότι δε θα δουλέψει (όπως και έγινε) είπα να κάνω update από το 66.com.Ακυρο φυσικά αυτό που έκανα αλλά το ήξερα όπως είπα πιο πριν....... Ξέρει κανείς πως θα γίνει η δουλεια με το update ήήήήή.........δε λέει να το πούμε εδω μέσα? Συγνωμη αν ξεπερνάω τα όρια αν είναι ο mod, adm κτλ ας το διαγράψει το μνμ αυτό. Ευχαριστώ! H τελευταία έκδοση είναι η .545 Υποθέτω ότι αν κάνεις τα ίδια βήματα που χρειάζονται για να περάσεις και την έκδοση που έχεις, θα πιάσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Μπορει καποιος να μου στειλει στο email huskyaris@yahoo.com παρακαλω παρα πολυ αυτον τον χαρτη της ΑΘΗΝΑΣ για το ROUTE66 ΓΙΑ ΝΟΚΙΑ Ν95 , διοτι δεν τον βρισκω πουθενα και εκει που τον βρησKω πρεπει να τον πληρωσω !!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΧΑΡΤΗ !!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1622342#post1622342 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ , ΣΩΣΤΑ? ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ? http://rapidshare.com/files/1676943/mobile7.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 ναι φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Παίδες κάποιος που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα μπορεί να ρίξει μια ματιά στο post που έκανα προχθές; (3-4 post πιο πίσω) :) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 αγαπητε nikoskat εκει για να τον κατεβασω πρεπει να πληρωσω , μπηκα και δεν ειναι free ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΕΙΔΗΔΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ! ΟΚ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ !!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΩ,ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ !!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!! :lol: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ROUTE66+MAP OF ATHENS+MAP OF GREECE ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Ν95 !!! :p ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΟΝ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ N95 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ GPS KAI ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΡΩΤΑ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΩ ΤΟ BLUETOOTH ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ GPS !!!ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ GPS TOY N95? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 εισαι σε εξωτερικο χωρο; φανταζομαι οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ NOKIA MAPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 πηγαινε στις ρυθμισεις του τηλεφωνου>γενικες>εντοπισμος θεσης και δες αν ειναι επιλεγμενο το bt gps. δεν ξερω τι αλλο. απενεργοποιησε και το bt. εγω δεν εχω κανενα προβλημα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ NOKIA MAPS? Φίλε δε ξέρω ποια έκδοση εγκατέστησες αλλά το εσωτερικό GPS του N95 υποστηρίζεται από κάποια έκδοση και μετά. Επίσης αν έβαλες Signed έκδοση τότε είναι σίγουρα λάθος, πρέπει να είναι Unsigned και να "υπογράψεις" μόνος σου για την περίπτωση του N95. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ !!!ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ,ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ SIGNED ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ Ν95 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ UNSIGNED ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ GPS ΤΟΥ Ν95? ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 σου εστειλα πμ...θελει πιο καινουργια εκδοση απλα που ειναι unsigned..μη σκας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΕΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΣΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ Ν95 ΤΟΥ ΤΟ ROUTE66 ?????? ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ NIKOSKAT KAI NERVOUS !!! MOY ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΝΟΜΗ OSCAR ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!! ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ !!! ΕΕΕ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΕΡΑ !!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ MYPHONE ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ JUNGLIST , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΠΟΛΥ !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ !!! :):lol::p:D:rolleyes::ninja::cool::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΟ ROUTE66 ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ GPS ΤΟΥ Ν95 !!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΕΙ: ΟΔΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΤΕ !!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ?!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΟ ROUTE66 ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ GPS ΤΟΥ Ν95 !!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΕΙ: ΟΔΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΤΕ !!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ?!!! :p Και το "στρίψτε" της είναι λίγο ψευδό.... Ακούγεται σαν "τρίψτε αριστερά", "τρίψτε δεξία", ούτε οδηγίες μασάζ να έδινε... :lol: Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ !!! ΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΟ Α701 ΠΟΥ ΟΛΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ GPS TOY Ν95 ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ !!! ΣΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ !!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICEMANFR Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Kαλησπερα και χρονια πολλα.. Εχω φαει φρικη με αυτο το προγραμμα και τιποτα.... Εκανα εγκατασταση διαφορες εκδοσεισ , ωσπου τα εσβησα ολα και Κατεβασα το αρχειο *****ed εκανα sing το αρχειο, εγκατασταθηκε κανονικα το προγραμμα αλλα... ΠΑΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑ ΕΞΩ , ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ- ΦΟΝΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuzzio Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Παιδιά την βοήθειά σας, Εβαλα το Route66 στο N95. To unsigned version, ακολουθώντας τις οδηγίες το έκανα sign και όλα οκ ! Ομως, τρέχοντας το δεν μου δείχνει τίποτα. Ούτε χάρτη και λέει Δορυφόροι 0 "Δεν υπάρχουν δεδομένα GPS" Από τα Δεδομένα GPS όμως στην κατάσταση δορυφόρων μου δείχνει κανονικά. τι έχω κάνει λάθος? Δεν θα έπρεπε τουλαχιστον να βλέπω το χάρτη έστω και χωρίς Δορυφόρους ? PS: Μέσα στο Systems/apps/Route66/maps είναι ο Athens.prm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ,ΒΓΕΣ ΕΞΩ !!! ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΑ 20' ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ !!!ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΙΓΜΑ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ !!! ΒΓΕ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΕΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ , ΟΚ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts