Jump to content

mail server

adis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

poios einai o yahoo mail server?

Καλημέρα....

Αν κατάλαβα καλά ζητάς pop & smtp του Yahoo για Outlook Express?:shifty:

Αν ναι τότε δες τα παρακάτω topics αλλιώς αγνοήστε την απάντησή μου

Ας διαγραφεί απο τους διαχειριστές αφου δεν είναι αυτό που ζητάς και το κυριότερο οι τίτλοι θέματος και τα ζητούμενα ας είναι λίγο ποιό κατατοπιστικά

http://www.myphone.gr/forum/search.php?searchid=820418

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84297&highlight=mail+server

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=46720&highlight=mail+server

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Βασικά, θέλω να βάλω στο msn messenger plus να μου έρχεται ειδοποίηση για ένα mail@yahoo.gr

Μου ζητάει e-mail server και port. Τί πρέπει να βάλω;

Egw xerw oti gia na xrisimopoiiseis to yahoo email sou san POP ACCOUNT prepei na plirwseis sindromi. an itan dwrean kanenas den tha empene sto site tis yahoo na checkarei emails

Egw xerw oti gia na xrisimopoiiseis to yahoo email sou san POP ACCOUNT prepei na plirwseis sindromi. an itan dwrean kanenas den tha empene sto site tis yahoo na checkarei emails

Μα και εγώ χρησιμοποιώ το Yahoo στο Outlook Express κανονικά :confused:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Η κατάσταση με το yahoo είναι λίγο μπερδεμένη. Μπορεί δηλαδή το .co.uk να προσφέρει δυνατότητα pop3, αλλά να μην ισχύει το ίδιο για το .gr. Σε κάθε περίπτωση οι σελίδες υποστήριξης αναφέρουν τι ακριβώς ισχύει. Διαβάστε τις για να λύσετε τις απορίες σας. Αν δεν αναφέρεται καθόλου δυνατότητα λήψης των μηνυμάτων με pop3, τότε το πιθανότερο είναι ότι απλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Μα και εγώ χρησιμοποιώ το Yahoo στο Outlook Express κανονικά :confused:

me yahoo.com ?

Η κατάσταση με το yahoo είναι λίγο μπερδεμένη. Μπορεί δηλαδή το .co.uk να προσφέρει δυνατότητα pop3, αλλά να μην ισχύει το ίδιο για το .gr. Σε κάθε περίπτωση οι σελίδες υποστήριξης αναφέρουν τι ακριβώς ισχύει. Διαβάστε τις για να λύσετε τις απορίες σας. Αν δεν αναφέρεται καθόλου δυνατότητα λήψης των μηνυμάτων με pop3, τότε το πιθανότερο είναι ότι απλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ e-mail , .gr μπορώ μέσω outlook express και να λαμβάνω αλλά και να στέλνω e-mail κανονικά :shifty:

me yahoo.com ?

Με το .com μπορείς, μέσω τρίτου προγράμματος που θα εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου, πχ το Yahoo!Pops.