whatsupdoc1976 Δημ. October 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Αλλά στη γειτονιά έχουμε αλβανούς (ευτυχώς όχι και πάρα πολλούς) και βάζουν κάτι αλβανικά τραγούδια στην τσίτα,που ή βλάχικα θα είναι ή κλεμμένα. Ξέρετε τι είναι να ακούτε στα αλβανικά τα τραγούδια του Χατζηγιάννη; (ευτυχώς που έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσει, αλλιώς θα τον είχα σιχαθεί) Ελικρινά δεν μπορώ να την καταλάβω τη λογική του ότι επειδή σου αρέσει ένα τραγούδι πρέπει να το ακούσει και ο άλλος σε άσχετη ώρα και τέρμα. Χαχαχα, τι μου θύμισες τώρα. Είμαι στο δρόμο και απο δύο τετράγωνα παρακάτω ακούω το "Ελλάδα συγνώμη (αν θες να αλλάξω γνώμη)". Το αυτοκίνητο απο όπου ακούγεται το τραγούδι (το οποίο παρεπιπτόντως μου αρέσει πολύ) πλησιάζει προς το μέρος μου και νιώθω ότι η γη θα σχιστεί στα δύο απο τη βοή. ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ; Δύο Αλβανούς να λικνίζονται υπο τους ρυθμούς του τραγουδιού!!! ΕΛΕΟΣ!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 προσωπικα δεν με ενοχλει και τοσο η δυνατη μουσικη λογω του οτι το ειχα συνηθισει απο το παλιο μου επαγγελμα κι ετσι δεν εχω κανενα προβλημα οτι ωρα και να ναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 ούτε εμένα με χαλάει η δυνατή μουσική αν είναι σε λογικές ώρες. αν είναι στις 3 το βράδυ ε κάπου θα με ενοχλήσει, αλλά αν είναι το απόγευμα και ώρα μη κοινής ησυχίας δεν έχω πρόβλημα, αλλά και πάλι εκεί δεν μπορείς να πεις τίποτα. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Ας πούμε ότι -χτύπα ξύλο- έχετε μάθει ένα πολύ άσχημο μαντάτο για ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Η ψυχολογία σας έχει φτάσει στο ναδίρ... φανταστείτε να έχετε και ένα άσμα απο έξω να σας τρελαίνει. μου εχει τυχει :down:... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Και κάτι ακόμα... φανταστείτε να αρχίσουν όλοι να βάζουν απο ένα τραγούδι σε έναν ακάλυπτο όπου υπάρχουν πέντε διαφορετικές πολυκατοικίες, επί 15 διαμερισματα η πολυκατοικία. Ωραία δεν θα ήταν; Η ΖΟΥΓΚΛΑ! Aν στη μεση ειχε και ενα μικρο μπαρακι και ερχοταν και η γειτονισα απο απεναντη και την γνωριζα. θα ηταν ωραια!!:p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο, είναι όταν ο άλλος έχει πιο δυνατό sound system από το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 @BASSstarlet :lol: παντως ευτυχως δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα στο θεμα της εντασης αν και συχνα πυκνα το βαζω αρκετα δυνατα(φουλ)..και επειδη ειμαστε ησυχη γειτονια ακουγεται και πιο περα.. αλλα ενταξει,ελπιζω να με καταλαβαινουν..μπορει κ να γουσταρουν,δεν ξερω..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrysaygh Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Χμμμ... Αν ο γείτονας έχει στη διαπασών τη μουσική του μεσημεριάτικα... Θα του χτυπήσω στις 4:00 το πρωί για να του πώ, ότι με ενόχλησε!!! :devil: Παράθεση Αγάπη δεν θα πεί να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια... Αλλά να κοιτάζουν και οι δύο πρός την ίδια κατεύθυνση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 ναι με ενοχλει η δυνατη μουσικη.. οπως εγω σεβομαι τον αλλον και δε τον ενοχλω ετσι θελω να μου φερονται κι εμενα! δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να εχεις εφημερια,να γυριζεις πτωμα στο σπιτι σου να κοιμη8εις και στις 9 το πρωι να ακους τρανς και ραιβ.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Δίπλα μας το κοριτσάκι παίζει πιάνο!!! Και μάλιστα ακατάλληλες ώρες (μεσημέρι, πρωί Κυριακής). :angry: :chair: :rocket: Δεν είναι σωστό να ενοχλείς τους γείτονές σου, όπως δεν θέλεις και σένα να σ'ενοχλούν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lil_sof Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Oχι ιδιαιτερα αλλα ας μην το παρακανουμε κιολας...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Δίπλα μας το κοριτσάκι παίζει πιάνο!!! Και μάλιστα ακατάλληλες ώρες (μεσημέρι, πρωί Κυριακής). :angry: :chair: :rocket: Δεν είναι σωστό να ενοχλείς τους γείτονές σου, όπως δεν θέλεις και σένα να σ'ενοχλούν. ;)[/QUOTe]στο πατρικο μου σπιτι,στον τριτο ζει μια οικογενεια μουσικων.. ο πατερας παιζει τρομποινι ο γιος βιολι η κορη πιανο... ακομα θυμαμαι οταν ξεκινουσαν τις συναυλιες τους!ευτυχως εχουν σταματησει εδω και χρονια!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 ναι με ενοχλει η δυνατη μουσικη.. οπως εγω σεβομαι τον αλλον και δε τον ενοχλω ετσι θελω να μου φερονται κι εμενα! δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να εχεις εφημερια,να γυριζεις πτωμα στο σπιτι σου να κοιμη8εις και στις 9 το πρωι να ακους τρανς και ραιβ.. +1 ... Υπαρχουν και ανθρωποι που δουλευουν με βαρδιες.Αυτοι δεν εχουν δικαιωμα να ξεκουραστουν ??? τι εχει μεγαλητερη σημασια το τραλαλα μου ή ξεκουραση ενος ανθρωπου που ολη νυχτα ετρεχε πανικοβλητος!! και εγω σε δουλεια με βαρδιες ειμαι και ειναι απαισιο να μην μπορεις να ξεκουραστεις γιατι ο αλλος ειναι στο τσακιρ κεφι!!:wacko: Αλλο ακουω μουσικη αλλο ακουστε μαζι μου με το ζορι μουσικη!!!!:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Μονοκατοικία rules... Μπορώ να φχαριστιέμαι τα ηχεία μου σαν άνθρωπος... Αυτό που ενοχλεί αφάνταστα όταν ακούω μουσική από τρίτους δυνατά... είναι να είναι χάλια η ποιότητα της μουσικής... (όχι το είδος, το να τσιρίζουν τα ηχεία πέραν των δυνατοτήτων τους) + αυτό... Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο, είναι όταν ο άλλος έχει πιο δυνατό sound system από το δικό μου. Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 GRKIWI και FREAK_OF_NATURE τουλαχιστον οι μουσικοι-γειτονες σας παιζουν καλα ή μαθαινουν ακομα? :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Με ενοχλει οταν βαζουν δυνατα τραγουδια που δεν μ'αρεσουν:O Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsupdoc1976 Δημ. October 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Για να το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα θα σας γράψω ένα σχετικό ανέκδοτο... Βρισκόμαστε σε μια πολυκατοικία... 3 το βράδυ... Ο ήρωας μας πετάγεται έντρομος απο το κρεβάτι αφού ο γείτονάς του παίζει δυνατά την τρομπέτα του. Χωρίς να το σκεφτεί του πετάγεται απο το κρεβάτι και του χτυπάει την πόρτα. "Καλά είσαι τρελός" του λέει, "Παίζεις τρομπέτα στις 3 το βράδυ;". "Χίλια συγνώμη φίλε μου αλλά κάνω την τελευταία πρόβα για τη συναυλία μου που είναι σε τρεις ημέρες". "Τέλος πάντων, να μην ξανασυμβεί γιατί θα καλέσω την αστυνομία", του λέει ο δικός μας. Την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια... χτυπάει το κουδούνι και ο άλλος του λέει: "Τελευταία πρόβα πριν απο τη συναυλία, δεν θα σε ξαναενοχλήσω", του λέει ο τρομπετίστας. Ο δικός μας τα παίρνει, αλλά δεν λέει τίποτα. Το επόμενο βράδυ πάλι τα ίδια... για μισή ώρα ο τρομπετίστας δίνει ρεσιτάλ, αλλά ο γείτονας δεν τον ενοχλεί. "Περίεργο" σκέφτεται, "Πως δεν έχει έρθει ακόμα να μου την πει". Αποφασίζει να πάει ο ίδιος στο διαμέρισμα του γείτονά του. Χτυπάει την πόρτα και ο γείτονας εμφανίζεται γυμνός μπροστά του κρατώντας το όργανό του. Εντρομος ο τρομπετίστας τον κοιτάει και του λέει: "Καλά τι κάνει εκεί;". Οπότε ο άλλος του λέει: "Τελευταία πρόβα, αύριο θα σε γ...ω". :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Επειδη χθες μου ετυχε ενα περιστατικο οχι με δυνατη μουσικη αλλα με φασαρια (που εκανα εγω:D ) ξερει να μου πει κανεις ποιες ειναι η ωρες κοινης ησηχιας? Για το πρωι γνωριζω το απογευμα με ενδιαφερη! :ninja: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ώρες κοινής ησυχίας Ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας θεωρούνται οι εξής: Α. Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00. έως 07:00. Β. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30. Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου. Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Καλα επαθα και τα ακουσα τοτε! :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dewarsad Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Με ενοχλει οταν βαζουν δυνατα τραγουδια που δεν μ'αρεσουν:O +1 και απο εμενα σε αυτο:) Παράθεση When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Επειδή δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, δεν γουστάρω να ακούω την μουσική του άλλου και νιώθω άσχημα όταν ακούγεται η μουσική μου στους άλλους. Δεν χρειάζεται να κουφαθώ για να ακούσω την μουσικούλα μου, μόνο εγω όμως. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 monokatoikiaaaaaa gia panta!! :) eimai apo rodo kai opote pao rodo meno sthn monokatoikia mou me megalo khpo kai vazo to stereo sto full !! den enoxlo kanena !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 γιατι σπιτια αλλα τριγυρω δεν εχετε?? το προβλημα δε το εχουν μονο οι απο κατω η οι απο πανω οταν εχετε τερμα την ενταση,αλλα και οι διπλα!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Με ενοχλει οταν βαζουν δυνατα τραγουδια που δεν μ'αρεσουν:O αυτο φανταζομαι ενοχλει τους παντες. Ώρες κοινής ησυχίας Ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας θεωρούνται οι εξής: Α. Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00. έως 07:00. Β. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30. Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου. με τρομαζεις, δικηγορος ή αστυνομικος εισαι?:p Καλα επαθα και τα ακουσα τοτε! :D τα 'θελες και τα 'παθες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts