RAVER Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 παιδια τι γνωμη εχετε για το CRF450 04-06?απο μηχανικης πλευρας τι λεει.αξιοπιστια? οπως σου ειπα και σε παλιοτερα ποστ με αυτα τα μηχανακια δεν μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε θεματα αξιοπιστιας.παιζει ρολο ο μαστορας που θα κανεις τα service και επισης ο τροπος που το οδηγεις. οπως και να χει θελει σωστη συντηρηση και το μηχανακι να μην δουλευει στα κοκκινα.επισης συνεχες αλλαγμα των ταχυτητων και οχι μεγαλες αποστασεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Για πίστα θέλω ακόμα καιρό ωστε να το βάλω :p Για τελικό αυτό εδώ λεω http://www.raceprovenmotorsports.com/images/AKRAPOVIC%20SLIP.jpg Για λαιμούς δεν έχω ψάξει ακόμα.. Ξέρει κανείς πόσο θα βγει? Και τι θα δώσει σε συνδιασμό με λίγο πείραγμα στο fcr και κάποιο άλλο φιλτρο? πως παει το κτμ το εβγαλες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Αύριο η μεθαύριο θα είναι έτοιμο, θα πάει για πλύσιμο και φωτογράφηση μετα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Αύριο η μεθαύριο θα είναι έτοιμο, θα πάει για πλύσιμο και φωτογράφηση μετα :D φωτο και βιντεο περιμενω!!!!!!!!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Καλορίζικο ρε φίλε.Το glx τι το έκανες?:O Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Θα αργήσει λίγο λογώ του ότι δεν έχω βρει πάρκινγκ ακόμα να το αφήνω, δευτερα-τρίτη πιστεύω θα έχω φωτογραφίες! Το glx είναι glx το έχω για δουλειές, σούζες, βόλτες με φίλους τα βράδια στην Αθήνα κλπ κλπ Αθάνατο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Το μηχανάκι βγήκε και είναι πολυ πριονοκορδέλα :P Δεν είναι ολοκληρωμένο καθώς του λείπουν τα αυτοκόλητα και το stand Φωτογραφιες σύντομα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Το μηχανάκι βγήκε και είναι πολυ πριονοκορδέλα :P Δεν είναι ολοκληρωμένο καθώς του λείπουν τα αυτοκόλητα και το stand Φωτογραφιες σύντομα!!!! Φανταζομαι.:superman: σε καταλαβαινω απολυτα...την κ@υλα των ΚΤΜ την ζω καθημερινα :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Το μηχανάκι βγήκε και είναι πολυ πριονοκορδέλα :P Δεν είναι ολοκληρωμένο καθώς του λείπουν τα αυτοκόλητα και το stand Φωτογραφιες σύντομα!!!! περιμενουμε φωτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Εδώ μια φώτο απ'την μηχανή.. Η μάσκα είναι η παλιά, θα αλλαχτεί αυτή τη βδομάδα όπως επίσης αυτοκόλητα στο ντεπόζιτο (απρο-μαύρο-προτοκαλι, ωστε να μήν κάνει τόσο αντίθεση το ασπρο ντεπόζιτο) αυτοκόλητα στο φιλτροκούτι, στο πιρούνι μπροστά και στις καλαμίδες, χουφτες αλουμινίου και ένα γενικό πλύσιμο ωστε να γυαλίσει :p http://img204.imageshack.us/img204/751/1000993o.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Εδώ μια φώτο απ'την μηχανή.. Η μάσκα είναι η παλιά, θα αλλαχτεί αυτή τη βδομάδα όπως επίσης αυτοκόλητα στο ντεπόζιτο (απρο-μαύρο-προτοκαλι, ωστε να μήν κάνει τόσο αντίθεση το ασπρο ντεπόζιτο) αυτοκόλητα στο φιλτροκούτι, στο πιρούνι μπροστά και στις καλαμίδες, χουφτες αλουμινίου και ένα γενικό πλύσιμο ωστε να γυαλίσει :p http://img204.imageshack.us/img204/751/1000993o.jpg ωραιος!!! θα του κανεις τιποτα απο μηχανικης πλευρας ακομα??? περιμενουμε και βιντεο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Προς το παρόν τίποτα, αργότερα εξάτμιση & λαιμούς. Μου είναι υπέρ αρκετά τα πόνυ του και η ροπή του :p Μέχρι καλοκαίρι δηλαδή δεν σκέφτομαι να το πειράξω γιατί είμαι σίγουρος οτι μέχρι τότε δεν θα το έχω 'τερματίσει' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 περιμενουμε φωτο!!! Πολυ ωραιο φιλε.Καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prionotrypan Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 παιδια απο βδομαδα περιμενω το husqy μου.αντε να γουσταρουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 παιδια απο βδομαδα περιμενω το husqy μου.αντε να γουσταρουμε! ποιο ακριβως θα παρεις ?? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Προς το παρόν τίποτα, αργότερα εξάτμιση & λαιμούς. Μου είναι υπέρ αρκετά τα πόνυ του και η ροπή του :p Μέχρι καλοκαίρι δηλαδή δεν σκέφτομαι να το πειράξω γιατί είμαι σίγουρος οτι μέχρι τότε δεν θα το έχω 'τερματίσει' βαλε κανενα βιντεακι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prionotrypan Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 μολις 2 νερες με το νεο μου αποκτημα.Ηusqvarna 570 smr. παιδια ξερει κανεις σε τι επιπεδα ιππων μπορει να βρισκεται το μηχανακι με fcr41 & acrapo titanium ολοσωμη?ειναι καλο εχει αρκετη δυναμη απλα αυτος που το ειχε μου ειπε οτι στο δυναμομετρο ειχε γραψει 61.αα επισης εχει και εκκεντροφορο απο το 630 το αγωνιστικο και σφυρηλατο πιστονι wosner. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 μολις 2 νερες με το νεο μου αποκτημα.Ηusqvarna 570 smr. παιδια ξερει κανεις σε τι επιπεδα ιππων μπορει να βρισκεται το μηχανακι με fcr41 & acrapo titanium ολοσωμη?ειναι καλο εχει αρκετη δυναμη απλα αυτος που το ειχε μου ειπε οτι στο δυναμομετρο ειχε γραψει 61.αα επισης εχει και εκκεντροφορο απο το 630 το αγωνιστικο και σφυρηλατο πιστονι wosner. 6-7 άλογα πάνω λέω εγώ{μπορεί και παραπάνω} Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Καπου τοσο πρεπει να πηρε αλλα πολλα δεν λεει οτι εβγαλε δυναμομετρο? Εκει παιζουν τα επιπεδα του αγωνιστικου Husaberg fs650c. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 61 τροχό? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Εσείς εδώ θα το εκτιμήσετε αυτό :D http://i191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/Husqvarna_STR_Tamburini_2007_01_128.jpg Husqvarna STR Tamburini :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prionotrypan Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 καλησπερα σε ολους.προσφατα λογο οτι εψαχνα καποιο ανταλακτικο για το Husqvarna SMR βρηκα ποιος αντιπροσωπευει την Husqvarna στην Ελλαδα οσον αφορα τα ανταλακτικα.εχει πληρη καλυψη ανταλακτικων τουλαχιστον για τα πιο γνωστα μοντελα που εχουν πουληθει.για οποιον λοιπον ενδιαφερεται να μου στειλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Ξέρει κανείς τι γραναζώματα παίζουνε στα sm? Και τι γρανάζωμα έχει απ'τη μάνα του το duke 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Ξέρει κανείς τι γραναζώματα παίζουνε στα sm? Και τι γρανάζωμα έχει απ'τη μάνα του το duke 2 ? Αν τον έχει μαμά και είναι 03 και πάνω φοράει 17-42 αν είναι 02 φοράει 17-38. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Γενικά τέτοια πάνω κάτω τι συνδιασμούς βάζουνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts