RAVER Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Δεν μπορεις να συγκρινεις drz-e με fmx & xt για πολλους λογους. καμια σχεση τα μοτερ..το suzuki ειναι μηχανακι πιστας και εχει και γκαζι για τα κυβικα του..τ'αλλα ειναι μηχανακια βολτας και τιποτα αλλο. επισης το drz-e απο το απλο εχει καποιες σημαντικες διαφορες..οπως 1) ΜΟΤΕΡ: το S έχει πιο αδύναμο μοτέρ και καρμπυρατέρ MIKUNI υποπιέσεως το Ε έχει KEIHIN FCR 2)ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: διαφορετικές ρυθμίσεις αλλά γενικά είναι οι ίδιες 3)ΠΛΑΙΣΙΟ: το ίδιο 4)ΟΡΓΑΝΑ: το Ε δεν έχει (εκτός από ένα enduro κοντέρ που μετράει μέχρι το 99 χιλ) Το S έχει ένα πολύ καλό trip master ψηφιακό. 5)ΒΑΡΟΣ: Το Ε είναι βαρύ το S είναι "κουρσούμι" 6)Υποπλαίσιο το Ε έχει ένα αλουμινένιο μέχρι την σέλα το S έχει αλουμινένιο μέχρι την σέλα και στο φτερό ένα σιδερένιο. 7)ΚΙΤ: είναι τις YOSHIMURA και περιέχει εκκεντροφόρο, ηλεκτρονική και εξάτμιση. ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ: Ε όχι S ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Καλησπέρα! Θέλω να κάνω μια ερώτηση, βρήκα και πήρα ενα KTM exc 520 μοντέλο 2002 απο γνωστό. Αυτός το είχε όπως έβγαινε απ'το εργοστάσιο και καμια φορά το έβαζε σε χώμα για endurάδα :p Τέσπα το μηχανάκι είχε πρόσφατα service (αναρτήσεις, φρένα, φίλτρα, μοτέρ) σε γενικές γραμμές είναι άριστο, γιαυτο ενδιαφέρθηκα. Θα θελα να μάθω αν βγάζει η KTM φτερά -μπρος,πίσω- ώστε να γίνει motard. Το τεπόζιτο είναι άσπρο, υπάρχει πορτοκαλί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 της χρονιας αυτης το ρεζεβουαρ ηταν λευκο. μπορεις να βρεις αφτερ μαρκετ οτι θελεις! ποσα χλμ εχει το μοτερ?? επισης ποσο το πουλαει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 8.000 χλμ περίπου έχει συνολικά και το έκλεισα σε φιλική τιμή 3.000e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 8.000 χλμ περίπου έχει συνολικά και το έκλεισα σε φιλική τιμή 3.000e καλο ακουγεται... ωραιος φιλε;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 8.000 χλμ περίπου έχει συνολικά και το έκλεισα σε φιλική τιμή 3.000e καλη τιμη το πηρες,βεβαια ειναι και παλιο μοντελο. service book σου εδωσε το παιδι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Ναι, τα πάντα ! :) Τα aftermarket φτερά είναι καλής ποιότητας? (δεν ξέρω τπτ) Πόσο περίπου κοστίζουνε τα φτερά μπρος πίσω & τεπόζιτο και που μπορώ να τα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Ναι, τα πάντα ! :) Τα aftermarket φτερά είναι καλής ποιότητας? (δεν ξέρω τπτ) Πόσο περίπου κοστίζουνε τα φτερά μπρος πίσω & τεπόζιτο και που μπορώ να τα βρω? τα aftermarket σε πολλες περιπτωσεις ειναι καλυτερα απο τα εργοστασιακα. απο τιμες δεν ξερω..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 και ποια μάρκα προτείνεις? (ufo, acerbis klp) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 ρε παιδια απο τα εξης μηχανακια ποιο ειναι πιο γρηγορο. aprilia sxv 450, honda crf 450, husqvarna 510, suzuki rm-z 450, ktm 525 . εχω ακουσει οτι το rm-z ειναι το γρηγοροτερο. μπορει να μην εχει τα περισσοτερα αλογα αλλα ειναι στο δρομο πιο γρηγορο. όπου ρωτησα και κρητη και αθηνα μου ειπαν το crf και μετα τους λεω τι λεει το rm-z και μου λενε α αυτο τα παταει ολα. ειναι το γρηγοροτερο. τι λετε εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 ρε παιδια απο τα εξης μηχανακια ποιο ειναι πιο γρηγορο. aprilia sxv 450, honda crf 450, husqvarna 510, suzuki rm-z 450, ktm 525 . εχω ακουσει οτι το rm-z ειναι το γρηγοροτερο. μπορει να μην εχει τα περισσοτερα αλογα αλλα ειναι στο δρομο πιο γρηγορο. όπου ρωτησα και κρητη και αθηνα μου ειπαν το crf και μετα τους λεω τι λεει το rm-z και μου λενε α αυτο τα παταει ολα. ειναι το γρηγοροτερο. τι λετε εσεις? To Aprilia. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 To Aprilia. σιγουρα ?????? ολοι οι μηχανηκοι μου το εχουν πει. εγω λεω ή το crf ή το rm-z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Moνο το SXV ειναι μοταρ ολα τα αλλα καθαρα.Και σκεψου οτι το SXV 450 ειναι δυκυλινδρο και 55 αλογα.Ενω ολα τα καμια 50αρα. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Σβούρε σκέφτεσαι να πάρεις cross??? Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Το rmz ειναι καθάρο, το crf βγαίνει σε 2 εκδόσεις (ένα καθαρό & ένα με ρεύματα για φώτα κλπ), το 525 είναι enduro και όχι καθαρό όπως η σειρά sx της ktm, καθώς επίσης και το husq παρόμοια περίπτωση με το 525. Το aprilia είναι το μόνο που βγαίνει απ'τη μάνα του για χρηση στο δρόμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Το rmz ειναι καθάρο, το crf βγαίνει σε 2 εκδόσεις (ένα καθαρό & ένα με ρεύματα για φώτα κλπ), το 525 είναι enduro και όχι καθαρό όπως η σειρά sx της ktm, καθώς επίσης και το husq παρόμοια περίπτωση με το 525. Το aprilia είναι το μόνο που βγαίνει απ'τη μάνα του για χρηση στο δρόμο Παρενθεση το CRF βγαινει με φωτα απο την Honda Minarelli( HM ) και βγαινει με μειωμενες επιδοσεις απ οτι το καθαρο. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Moνο το SXV ειναι μοταρ ολα τα αλλα καθαρα.Και σκεψου οτι το SXV 450 ειναι δυκυλινδρο και 55 αλογα.Ενω ολα τα καμια 50αρα. σωστος!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Σβούρε σκέφτεσαι να πάρεις cross??? οχι ρε, πιο μετα. απλος ρωταω. παιδια τελικά ποιο ειναι πιο γρηγορο. ασε τις κατηγορίες. πιο ειναι πιο γρηγορο απο αυτά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 οχι ρε, πιο μετα. απλος ρωταω. παιδια τελικά ποιο ειναι πιο γρηγορο. ασε τις κατηγορίες. πιο ειναι πιο γρηγορο απο αυτά???? Το Aprilia.Το εχει ενας στο χωριο μου και με ενα γραναζωμα και με το power commaander για ιντζεξιον μονο εβγαλε στο 400αρι 199 χιλιομετρα με GPS. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Το Aprilia.Το εχει ενας στο χωριο μου και με ενα γραναζωμα και με το power commaander για ιντζεξιον μονο εβγαλε στο 400αρι 199 χιλιομετρα με GPS. :blink::blink::blink::blink::blink::blink: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 :blink::blink::blink::blink::blink::blink: Kαι γω ετσι εμεινα οταν το ακουσα αλλα εκεινος νομιζω εχει το 550 με τα 70 αλογα. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Kαι γω ετσι εμεινα οταν το ακουσα αλλα εκεινος νομιζω εχει το 550 με τα 70 αλογα. Ωμή δύναμή:D Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Kαι γω ετσι εμεινα οταν το ακουσα αλλα εκεινος νομιζω εχει το 550 με τα 70 αλογα. εμεις μηλαμε για το 450 και μαμα. ενας φιλος μου εχει crf με ενα αλλο φιλτρο μονο και χτυπησε στα 500 μετρα ακριβως με gps 213.5 km. εχω δει το aprillia και δεν μου γεμιζει το ματι. ολοι μου λενε το rm-z 450 γιατι βγηκε αγωνιστικο απτη μανα του και μπορει να ειναι σχετικα λιγα αλογα αλλα τα παταει ολα. δεν ξερω. τι να πω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Το Rm-Z δεν νομιζω να ειναι πρωτο.Δεν ειναι τοσο δυνατο.Μετα το CRF ειναι δυνατο αλλα με τα λαστιχα του κρος εβγαλε τοσα? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Το Rm-Z δεν νομιζω να ειναι πρωτο.Δεν ειναι τοσο δυνατο.Μετα το CRF ειναι δυνατο αλλα με τα λαστιχα του κρος εβγαλε τοσα? δεν ξερω. αν τον δω κατω θα τον ρωτησω και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts