Jump to content

Πρόβλημα με Vodafone και Telepassport

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια.

Εχω εδω και αρκετο καιρο ενα προβλημα και θα με βοηθουσε αν ξερατε κατι παραπανω απο οτι ξερω εγω.

απο την 1η Αυγουστου στο σπίτι μου που έχουμε βασικό πάροχο σταθερου την TELEPASSPORT με γραμμή sdsl, δεν μπορούν να μασ καλέσουν κινητά vodafone! μεχρι σήμερα ακόμη το πρόβλημα δεν εχει λυθεί με αποτέλεσμα πολλές δυσκολίες στην επικοινωνία με ανθρώπους ποθ παίρνου το σπίτι απο vodafone κινητά.

συμπληρώνονται λοιπον 3 μήνες και μετά από πολλά τηλέφωνα στην telepassport τελικά μια υπεύθυνη μου είπε στο τηλέφωνο πως το πρόβλημα της vodafone εχει να κανει και με τον οτε και με το γεγονος πως η Telepassport εχει προβλημα και με την VODAFONE. μου ανέφερε για την περίπτωση με τη lannet και μου ζήτησε να κάνω μια μικρή υπομονή ακόμη και πως αυτό είναι ακόμη μια υποκίνηση του ΟΤΕ σε συνεργασία με τη vodafone αυτή τη φορά.

Ηθελα να ρωτήσω..... μπας και ξέρετε κάτι για αυτή την ιστορία?????:worry:

Και αυτό ο ΟΤΕ το σαμποτάρει, και μάλιστα με σύμμαχο τη Vodafone; :lol: Τι άλλο θα ακούσουμε... (αναφέρομαι σε αυτό που σου είπε η Telepassport :down: )

Φαίνεται ότι έχεις Full LLU με αριθμό 211 από την Telepassport.

Μέσω ΟΤΕ, Tim, Cosmote κλπ θέλω να πιστεύω ότι μπορούν να σε καλέσουν.

Αν το παραπάνω ισχύει και μόνο από Vodafone δεν μπορούν, αυτό σημαίνει ότι η Telepassport έχει πρόβλημα διασύνδεσης με τη Vodafone.

Θα πρέπει να το αναφέρεις στη Vodafone και στην Telepassport, και μεταξύ τους να βρουν μια λύση.

Η Telepassport φταίει που δεν σε ενημέρωσε οτι δεν θα μπορούν να σε καλέσουν από Βόνταφον. Οι εναλλακτικοί προσπαθούν να κάνουν μεταξύ τους διασυνδέσεις (των δικτύων τους) για να μην περνάνε μέσω ΟΤΕ και παίρνει και αυτός μερίδιο.

Εαν είχες αριθμό από την Algonet για παράδειγμα, 219ΧΧΧΧΧΧΧ, δεν θα μπορούσαν να σε καλέσουν από TIM.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μηπως χρωσταει και εκει τιποτα λεφτα; :shifty:

Ναί. Δυστυχώς χρωστάει και εκεί.

Ωραια εταιρια η telepassport να την χαιρονται αυτοι που την εχουν!!

Nova only Edge SA For Ever.. 

Ειναι η εταιρια που θα θα διαγραψει ιστορια στο χωρο των επικοινωνιων και βαλθηκαν να την εξοντωσουν πριν λαμψει το αστρο τους!!

Βασικά στην tp πρέπει να έχουν παιχτεί πολλά υπόγεια παιχνίδια.

Μην ξεχνάτε πως ήταν η μοναδική (η εστω απο τις λίγες) που εμφάνιζε καθαρά κέρδη της τάξης των 2-3 εκ €, όταν π.χ ή tellas έκλεινε την χρονιά με €14 εκ παθητικο...

Πολυ πιθανον αυτο που λες φιλε μου.. Αλλα δεν συγκρινετε η tellas με την telepassort σε καμια περιπτωση.. Οι συνδρομητες της ειναι πολυ περιορισμενοι, ποσα κερδοι να βγαλουν? και αυτα πολλα ειναι που λες!!

Πολυ πιθανον αυτο που λες φιλε μου.. Αλλα δεν συγκρινετε η tellas με την telepassort σε καμια περιπτωση.. Οι συνδρομητες της ειναι πολυ περιορισμενοι, ποσα κερδοι να βγαλουν? και αυτα πολλα ειναι που λες!!

Αυτήν την στιγμή που μιλάμε οι πελάτες της Tellas είναι περισσότεροι.

Κάποτε η tp ήταν πρώτη. Αν παράλληλα αναλογιστούμε πως η tp είχε ελάχιστα λειτουργικά έξοδα χάριν στον MLM (οταν η Tellas ξόδεψε εκατομμύρια € σε διαφημίσεις) τότε είναι πραγματικά αξιοπερίεργο πως κατάφερε να καταντήσει έτσι...

Κάτι βρωμάει.... δεν εξηγείται αλλιώς.