mouyias Δημοσιεύτηκε October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 20, 2006 Edo kai kairo pou ime sto forum exo synantisi diaforous Kyprious sta diafora threads kai sections tou forum. Skeftika na anoikso afto to thread gia na kanoume kati san KATAMETRISI kai na vre8oume edo etsi oste na gnorizomaste o enas me ton allo kai ISOS na organosoume kai to proto MYPHONE MEETING stin KYPRO!:O parakalo na lete kai pou menete ;) PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 έγώ στα 7 μου έφυγα απο αθήνα και τώρα μένω Λάρνακα Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Εδώ!!! Μένω επαρχία Λάρνακος!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Πού ακριβώς? Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Πού ακριβώς? Στο χωριό Ορμήδεια, εάν το έχεις ξακουστά. Είναι παραθαλάσσιο χωριό. Εσύ; Που μένεις ακριβώς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 ναι το ξέρω. εγώ αραδίππου Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Τέλως πάντων. Εγώ σας Καληνυχτίζω γιατί έφκηκαν τα μάθκια μου που την νήστα! Περιμένω αύριο περισσότερη συμμετοχή π.χ. Chryant, Bestman, Demis_Cy, Inside, Insict κ.τ.λ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 καληνύχτα εγώ πόνεσα τα ζινίσσια μου:lol: Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Μια μεταφραση ρε παιδια.........!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Εγω που εχω πατερα Κυπριο πιανομαι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. October 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 mallon ne...hehe Zinisia= ayxenas PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 πιάνεσε για δύο λόγους, επιδή έχεις ωραία υπογραφή και επιδή έχουμε έλλειψη;) Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. October 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 MONO TOSOI IMASTE? KAI EGO POU NOMIZA OTI IMASTE PERISSOTEROI...:( PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Εχει και αλλους αλλα απλα they can't be arsed to answer you!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 σωστά. πολύ δεν ξέρουν καν οτι υπάρχει αυτό το ποστ Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. October 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 to ARSED den 8a to lavo enantion tis omadas mou...alla 8a to lavo os to aggliko prosonymo gia tous orxeis....opote DEN 8igome PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 πιάνεσε για δύο λόγους, επιδή έχεις ωραία υπογραφή και επιδή έχουμε έλλειψη;) Θενξ μαν!:p Δεν εχετε(εχουμε) ελλειψη απλα δεν εχουν απαντησει ακομα!! Που εισαι ρε Αντρικο?('trapped) Επισης ο Μοd ο BestMan, o DemisCy... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 to ARSED den 8a to lavo enantion tis omadas mou...alla 8a to lavo os to aggliko prosonymo gia tous orxeis....opote DEN 8igome Ελα ομως που δεν ειναι για του ορχεις αλλα για τον ποπο. Δεν θιγεσαι ε;...:lol: Το αλλο με την Arse-anal το ξερεις; lol Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Την καλησπέρα μου. Να κανονίσοουμε κανένα meeting ρε παιθκιά αλλά μετά τα χριστούγεννα νομίζω. Ηννα μπου νομίζετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 έγώ είμαι μέσα αλλα χλωμό το βρήσκω Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 έγώ είμαι μέσα αλλα χλωμό το βρήσκω Τζιαι 'γω.... Εάν κάμουμε meeting στη Λευκωσία, οι Παφίτες, Λεμεσσιιανή, Λαρνακότες τι θα κάμουν? Πρέπει να σκεφτούμε και μέρος το οποίο θα είναι εύκολο για όλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Τζιαι 'γω.... Εάν κάμουμε meeting στη Λευκωσία, οι Παφίτες, Λεμεσσιιανή, Λαρνακότες τι θα κάμουν? Πρέπει να σκεφτούμε και μέρος το οποίο θα είναι εύκολο για όλους. Το Λαρνακοτες τυχαια το εβαλες φανταζομαι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Το Λαρνακοτες τυχαια το εβαλες φανταζομαι... Γιατί??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 να βρεθούμε τότε στο τρόοοδος που πέφτει κέντρο :lol: Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. October 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 oi en ginete...oi apoellistes ena exoun problem :) just kiddin' ;) oso gia tin ARSE-nal.....EXOUN ARSE(s) oi pektes tis.....oi san merikous allous.... PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts