Jump to content

Επικίνδυνος γείτονας ( ; )

viktoria
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΛΛΑΔΑ!! να βλεπεις το κακο να ερχεται και να μην μπορεις να κανεις τιποτα.

Στο ιδιο οικοδομικο τετραγωνο υπαρχουν νηπειαγωγειο και δημοτικο.Αλιμονο μας!!Εγω αποψε θα το προτινω κι ο Θεος βοηθως.Απο τον Αυγουστο και μετα ολοι χωσανε καλοκαιριατικα τα παιδακια στα δωματια τους να μην βλεπουν τα οσα εκανε καθε τοσο.Αυτο ειναι καλητερο?Η' ειναι καλητερο να του την πεσουν οι ιδιοι οι ενοικοι και να τον κανουν τοπι? γιατι μετα απο τα οσα ειπε η αστυνομια επεσε κι αυτο σαν ιδεα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος ..

υπαρχει δυνατη θεληση!!

• Απαντήσεις 131
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα...

Έχει κάνει κάτι ή όχι; Για παράδειγμα, πέρασε κάποια κοπέλα ή ένα παιδάκι και το έκανε μπροστά του; Ή απλά το έπιασε; Γιατί αν συμβαίνει το δεύτερο, τότε εντάξει, όλοι το κάνουν.

Destiny found.

Πώς ξέρεις τι είναι και αν είναι;

τι ειναι αυτος που αυνανιζεται δημοσια?? και κανει ολα οσα ανεφερα?

Αρρωστος οκ δεν λεω αλλα τι πρεπει να κανουμε τοσοι ανθρωποι να τον παμε σε γιατρο? ή να φερουμε το γιατρο να φυλαει σε κανα μπαλκονι σκοπια μεχρι να αρχισει να κανει οσα κανει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Έχει διαφορά αν απλά το πιάνει ή αν αυνανίζεται. Γιατί αν γίνεται το πρώτο, τότε δεν υπάρχει πιστεύω και λόγος να φοβάται κανείς.

Μου έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές να βλέπω στο δρόμο κάποιον να το κάνει (το δεύτερο) και η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να μην τον κοιτάς καν.

Destiny found.

ε ρε τι γινεται στον κοσμο και τι τρελα κουβαλαει ο καθενας,ισως βεβαια και να μην ειναι επικυνδυνος απλα να του αρεσει το δειχνει,πως ομως να ειναι κανεις σιγουρος οταν βλεπει κατι τετοιο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μα αφού δεν μας έχει εξηγήσει αν αυνανίζεται ή απλά το πιάνει, πως μπορείτε να λέτε ότι είναι επικίνδυνος;
Destiny found.

Απομωμώστε τον!:lol::DΕίναι επικίνδυνος!Θα σας προκαλέσει προβλήματα πιστεύω...:(Έχει πολλά παιδάκια η οικοδομή?

ξαναδιαβασε ολα τα posts και κυριως το αρχικο!

εντάξει ντε μη βαράς!:lol:Ερώτηση κρίσης ήταν έτσι και αλλιώς!:)

αξιζει να σημειωθει οτι κραταει το .. του ολη την ωρα.:O

χωρις να κανει κατι ομως.(τουλαχιστον εως τωρα)

τι ειναι αυτος που αυνανιζεται δημοσια??

Η απορία μου είναι η εξής. Κάνει κάτι ή όχι; Μια λες ότι το πιάνει, μια ότι αυνανίζεται συνέχεια και μια ότι δεν κάνει τίποτα.

Και σου ξαναλέω: αν το πιάνει μόνο τότε δεν κάνει κάτι άρρωστο. Όλοι οι άντρες το κάνουν.

Destiny found.

Απομωμώστε τον!:lol::DΕίναι επικίνδυνος!Θα σας προκαλέσει προβλήματα πιστεύω...:(Έχει πολλά παιδάκια η οικοδομή?

Kαι βεβαια .φαντασου οτι ειναι μια νεοκτιστη πολυκατοικια με νεα παιδια ,οικογενιες ,νιοπαντρα ζευγαρια.Ενταξει δεν ειναι κατι απλο εχουν γινει συναντησεις ολοκληρες με ενοικους και μη.Στην αρχη το ειχαν παρει ολοι καπως στην πλακα, δεν δινανε σημασια μετα ομως αρχισε να γινεται προκλητικος.Εφτασαν σε σημειο να μην μπορουν να βγουν απο το σπιτι γιατι αυτος ειναι στον ακαλυπτο και....!!!Καθε λιγο και λιγακι ακους μια γειτονισα να τον κραζει.Τωρα αρχισε και κανει και βολτες και εκτος ακαλυπτου περπαταει αργα αργα πισω σου και δεν ξερεις τι μπορει να γινει την αλλη ωρα.

Το κακο ειναι οτι εχει γινει αντιληπτος κι απο παιδια.Δεν μπορει ολα να λενε ψεματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Μα αφού δεν μας έχει εξηγήσει αν αυνανίζεται ή απλά το πιάνει, πως μπορείτε να λέτε ότι είναι επικίνδυνος;

εχει διαφορα?:lol: ιδια ανωμαλια ειναι για μενα,οταν το βγαζει Live στον δρομο θεωρηται λογικο???ακου συζητηση που πιασαμε:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν νομιζω να το κανουν ολοι οι αντρες! Αν ειναι δυνατον. Κ τελος παντων ναι το κανει δημοσια κι οταν καλουμε τη αστυνομια ειναι ολα καλα.Τελος ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑ οτι δεν κανει κατι οταν ακολουθει τα πιτσιρικια η οποιον αλλον.

Κ οτι εχει μια συνηθεια να γυρναει γυρω γυρω απο το αμαξι του συνεχεια εχοντας το χερι του εκει! Ελπιζω να ελυσα τις αποριες σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

εχει διαφορα?:lol: ιδια ανωμαλια ειναι για μενα,οταν το βγαζει Live στον δρομο θεωρηται λογικο???ακου συζητηση που πιασαμε:)

Πες μου τι από αυτά που λέω δεν καταλαβαίνεις;

Δεν έχει διαφορά το να αυνανίζεται με το να το πιάνει απλά; Μην τρελαθούμε τελείως.

Άλλο να το βγάζει έξω, άλλο να το πιάνει απλά. Ας μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει να μάθω κι εγώ...

Destiny found.

(sorry για το διπλό ποστ)

Δεν νομιζω να το κανουν ολοι οι αντρες! Αν ειναι δυνατον. Κ τελος παντων ναι το κανει δημοσια κι οταν καλουμε τη αστυνομια ειναι ολα καλα.Τελος ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑ οτι δεν κανει κατι οταν ακολουθει τα πιτσιρικια η οποιον αλλον.

Κ οτι εχει μια συνηθεια να γυρναει γυρω γυρω απο το αμαξι του συνεχεια εχοντας το χερι του εκει! Ελπιζω να ελυσα τις αποριες σου!

Αυνανίζεται; Το πιάνει; Μια ώρα αυτό ρωτάω.

Και για να διευκρινήσω... όταν το πιάνει, είναι για δευτερόλεπτα. Όλοι οι άντρες το κάνετε.

Destiny found.

εντάξει ντε μη βαράς!:lol:Ερώτηση κρίσης ήταν έτσι και αλλιώς!:)

:O sorry η απαντηση δεν ηταν για εσενα προσπαθουσα να λυσω τις αποριες αλλου!!:p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

αλλο να ξυνεις και αλλο η μ......α.

Εχει διαφορα, πιστεψε με....

Καλα με το π....ι αυτινου θα ασχολουμαστε τωρα?

E αυτό ρωτάω τόοοση ώρα. Το ξύνει ή ...;

Έλεος, απλά ελληνικά μιλάω.:wacko:

Destiny found.

Θα εχεις ακουσει φανταζομαι οτι για πολλους το αμαξι τους ειναι μια γυναικα. Ε, αυτο συμβαινει :p

αλλο να ξυνεις και αλλο η μ......α.

Εχει διαφορα, πιστεψε με....

Καλα με το π....ι αυτινου θα ασχολουμαστε τωρα?

Εγω ζητησα γνωμες και πιθανες λυσεις για προστασια κι αν υπαρχει κατι ''εντος νομου'' που να αφορα αυτες τις καταστασεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

E αυτό ρωτάω τόοοση ώρα. Το ξύνει ή ...;

Έλεος, απλά ελληνικά μιλάω.:wacko:

λοιπον επειδη εδω και δυο σελιδες διαβαζω μονο ποστ του τυπου "το πιανει?",το ξυνει"? κτλ κτλ να δοωσουμε μια απαντηση

ο τυπος που αναφερει η βικτωρια το πιανει.ο τυπος που ανεφερα εγω αυνανιζεται.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

λοιπον επειδη εδω και δυο σελιδες διαβαζω μονο ποστ του τυπου "το πιανει?",το ξυνει"? κτλ κτλ να δοωσουμε μια απαντηση

ο τυπος που αναφερει η βικτωρια το πιανει.ο τυπος που ανεφερα εγω αυνανιζεται.

Πίστεψέ με, δεν θα χρειαζόταν να διαβάσεις 2 σελίδες με τέτοια ποστ, αν μου είχε απαντήσει η victoria εξ αρχής. Η ερώτησή μου ήταν πολύ απλή.

Τέσπα, ευχαριστώ που επιτέλους κάποιος με φώτισε.

Αφού λοιπόν ο τύπος μόνο το πιάνει, το βρίσκω παράλογο να θέλετε να φωνάξετε την αστυνομία. Δηλαδή εγώ που έχω δει χειρότερα στο δρόμο τι έπρεπε να κάνω; Να φωνάξω το FBI;

Αν ακολουθεί τα παιδιά και τις κοπέλες και παρ'όλα αυτά δεν κάνει κάτι, πάλι το βρίσκω παράλογο να τον σέρνετε στην αστυνομία.

Ένας ακόμη Έλληνας με τις παραξενιές/ανωμαλίες του είναι...

Destiny found.

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΧΥΜΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ?ΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ?? ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ!!! ΕΑΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

θρασυδειλος ειναι,θα του ειχα γ@μησει το κερατο,σιγα μην αφηνα τα παιδια μου να τον βλεπουν!αφου εχει αντρες οι γειτονια ασ του ριξουν ενα ξυλο !!!

μια δυο θα γινει κυριος!!αμα πληρωσετε καποιον ακομη καλυτερα,μην ανμειχθουν οι αντρες σας:p

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»