viktoria Δημοσιεύτηκε October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2006 Απεναντι απο το την πολυκατοικια μου χτιστηκε μια νεα της οποιας το παρκιν συνορευει (μεσοτοιχεια) με τον ακαλυπτο της δικιας μου.Εχοντας λοπον ολοι οι ενοικοι και των δυο πολυκατοικιων πολυ καλη οπτικη προσβαση,εχουμε παρατηρησει εναν γειτονα με περιεργες συνηθειες ισως και επικινδυνες..:wacko: Ο περιεργουλης κυριος λοιπον συνηθιζει να γυρναει γυρω γυρω απο το αμαξι του συνεχεια κανοντας κυκλους για ωρα,αξιζει να σημειωθει οτι κραταει το .. του ολη την ωρα.:O κανει γενικα πολλα περιεργα και αναλογα.Εχοντας ενοχληθει ολοι απευθυνθηκαμε στην αστυνομια και μας ειπανε οτι δεν μπορουν να κανουν κατι παρα μονο συστασεις. Το κακο ομως χειροτερευει μιας και τωρα τελευταια ακολουθει οποια γειτονισα και οποιο παιδακι της γειτονιας βρει χωρις να κανει κατι ομως.(τουλαχιστον εως τωρα) οι φοβοι ολων ομως αυξανονται. Εχετε ιδεα τι μπορουμε να κανουμε αλλο (:kill: )??το να αλλαξουμε σπιτι το ξεχναμε μιας και ολοι ειμαστε σε ιδιοκτητα και της νεας και της δικης μου.. Ο δε διαχειριστης τους ειναι σε απογνωση ο ανθρωπος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 πεταξτε του ενα κουβα παγομενο νερο και θα δεις τι ωραια θα ερθει στα καλα του!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. October 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 πιστεψε με το εχουν κανει απο την δικη την πολυκατοικια απο τον πρωτο κιολας. ο ανθρωπος ειναι αρρωστος και δεν καταλαβαινει τιποτα.Δεν αντιδραει ποτε τον βρισανε ασχημα ενα απογευμα.Ολο απο μπαλκονι ομως.Κανεις δεν τον πλησιαζει.Οταν ηρθε η αστυνομια την πρωτη φορα δεν μπορουσε να του κανει τιποτα.Τον βρηκε ντυμενο να καθαριζει το αμαξι του.Κι οταν εφυγε παλι τα ιδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Εγώ λέω να του τον κόψετε:lol: :lol: :lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpapa Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Καλά ξεμπερδέματα...Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά...Όπως είπαν και οι μπάτσοι μόνο συστάσεις...Ίσως αν δεν του δίνατε και πολύ σημασία να σταματούσε λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. October 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Εγώ λέω να του τον κόψετε:lol: :lol: :lol: Δεν εχεις αδικο.Αλλα οταν περνει τα παιδακια συνοδεια τι να κανουν αυτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 πιστεψε με το εχουν κανει απο την δικη την πολυκατοικια απο τον πρωτο κιολας. ο ανθρωπος ειναι αρρωστος και δεν καταλαβαινει τιποτα.Δεν αντιδραει ποτε τον βρισανε ασχημα ενα απογευμα.Ολο απο μπαλκονι ομως.Κανεις δεν τον πλησιαζει.Οταν ηρθε η αστυνομια την πρωτη φορα δεν μπορουσε να του κανει τιποτα.Τον βρηκε ντυμενο να καθαριζει το αμαξι του.Κι οταν εφυγε παλι τα ιδια. An kanei karagiozilikia ta opoia stamataei otan erxetai h astunomia, as ton videoskopisei kapoios gia na uparxei apodeiksi. Efoson einai se dimosio xwro de nomizw na apagorevetai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Μέχρι (που μακάρι να μη γινει ποτέ) να κανει καποια κινηση, δεν μπορείτε να κανετε τπτ απολύτως. Δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Εγώ λέω να του τον κόψετε:lol: :lol: :lol: PCMan+++++++:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. October 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Σωστο κι αυτο.Αλλα πως ειμαστε σιγουροι οτι δεν απαγορευεται.????? Βεβαια δεν εχω σκοπο να το κανω εγω αλλα θα το προτινω.Πολυ καλο παντως ακουγεται αρκει να μην βρεθουμε μπλεγμενοι. Κ φυσικα να μην την πληρωσει κανα πιτσιρικι.Η καμια κοπελα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Σωστο κι αυτο.Αλλα πως ειμαστε σιγουροι οτι δεν απαγορευεται.????? Βεβαια δεν εχω σκοπο να το κανω εγω αλλα θα το προτινω.Πολυ καλο παντως ακουγεται αρκει να μην βρεθουμε μπλεγμενοι. Κ φυσικα να μην την πληρωσει κανα πιτσιρικι.Η καμια κοπελα. Νομιζω πως απαγορευεται η οποιαδηποτε βιντεοσκοπηση!!! Εκτος και αν αυτος ο γειτονας κανει οτι κανει σε χωρο οπου δεν επιτρεπεται να εχει προσβαση! Τοτε εσυ εχεις την δυνατοτητα να βαλεις καμερα!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. October 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Μέχρι (που μακάρι να μη γινει ποτέ) να κανει καποια κινηση, δεν μπορείτε να κανετε τπτ απολύτως. Δυστυχώς. ολοι αυτο φοβομαστε! οπως μου ειπε καποιος πολυ σωστα αν κανει ολα αυτα δημοσιος και ενω παντα προσεχει να μην πιαστει φαντασου να βρει πεδιο ελευθερο τι θα κανει.Ακομα και η αστυνομια απορησε..Αλλα ειναι πολυ ασκημο να μην μπορεις ουτε στο μπαλκονι σου να βγεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. October 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Νομιζω πως απαγορευεται η οποιαδηποτε βιντεοσκοπηση!!! Εκτος και αν αυτος ο γειτονας κανει οτι κανει σε χωρο οπου δεν επιτρεπεται να εχει προσβαση! Τοτε εσυ εχεις την δυνατοτητα να βαλεις καμερα!! Ειναι στο παρκιν της πολυκατοικιας του.Αλλα ολα τα μπαλκονια βλεπουν εκει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Τα παιδιά ειναι το μεγάλο πρόβλημα, που θα πρεπει να τους εξηγησεις πως για να αποφυγεις να τους συμβεί καποιο κακό, θα πρέπει πάντα να συνοδεύονται. Ε, δεν ειναι δυσκολο να σκεφτείς ποσο τραυματικο και αγχωτικό θα είναι αυτό, ακομα και για πολυ αργότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Ειναι στο παρκιν της πολυκατοικιας του.Αλλα ολα τα μπαλκονια βλεπουν εκει. Καλο ειναι να ρωτησετε την αστυνομια πριν πατε να κανετε μια τετοια ενεργεια...αυτοι θα ξερυν καλυτερα αν επιτρεπετε να τον βιντεοσκοπησετε!! Οχι τιποτα αλλο, αλλα μην βρειτε και τον μπελα σας απο πανω.. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 δυσκολη η κατασταση.δυστυχως δε μπορεις να κανεις κατι,παρα μονο αν εχεις αποδειξεις.. οταν ειμουν παιδακι εμενα στην απεναντι πολυκατοικια ενας "κυριος" που καθε φορα που εβλεπε καποια ομορφη γυναικα,κατεβαζε το παντελονι του.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 δυσκολη η κατασταση.δυστυχως δε μπορεις να κανεις κατι,παρα μονο αν εχεις αποδειξεις.. οταν ειμουν παιδακι εμενα στην απεναντι πολυκατοικια ενας "κυριος" που καθε φορα που εβλεπε καποια ομορφη γυναικα,κατεβαζε το παντελονι του.. Ωραία βιώματα, freak! :p Η αλήθεια είναι πάντως πως όντως μπορείς να κάνεις λίγα... Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ αυτή τη λογική (που δυστυχώς ισχύει) πως πρέπει πρώτα να γίνει κάτι για να παρέμβει η αστυνομία... Αν όντως γίνει κάτι, θα είναι πολύ άσχημο για το παιδάκι που θα το δει/πάθει. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. October 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 δυσκολη η κατασταση.δυστυχως δε μπορεις να κανεις κατι,παρα μονο αν εχεις αποδειξεις.. οταν ειμουν παιδακι εμενα στην απεναντι πολυκατοικια ενας "κυριος" που καθε φορα που εβλεπε καποια ομορφη γυναικα,κατεβαζε το παντελονι του.. Ακριβως αυτο μας ειπε και η αστυνομια μονο αν τον πιασουν την ωρα που κανει οτι κανει.Η αν καταφερουμε να συλλεξουμε αποδειξεις.Απιστευτο ομως τοσοι μαρτυρες και να μην ειναι αρκετο για να κανουν κατι!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο ξερεις... ενημερωτικα παντως και κινδυνευοντας να βγω οφ(?) στην περιοχη χαριλαου απο το γηπεδο του αρη εως την αλυσιδα,κυκλοφορει εδω και χρονια(πανω απο 7) ενας τυπος γλοιωδης,με βρωμικα ρουχα που οταν βλεπει μικρο παιδακι το πλησιαζει με τεντωμενο το χερι οπου εχει χρηματα,και αν δει καποιο κοριτσι,κοπελα η και γυναικα ξεκιναει να αυνανιζεται μπροστα της..τοσα χρονια ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει κανει τπτ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Εγώ νομίζω πως κάποιος εισαγγελέας θα μπορούσε να διατάξει κάποια βιντεοσκόπηση! Πάντως το καλύτερο είναι κάποια γυναίκα όταν τον δει τσίτσιδο μπροστά της ν'αρχίσει να γελά δείχνοντας το ... του και τότε να δεις πως θα σταματήσει τα περίεργα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. October 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Ποσο μαλλον οταν μια τετοια ασχημη κατασταση υπαρχει μεσα στο χωρο που ζεις.Υπαρχουν δυο ζευγαρια με μικρα παιδακια που εχουν τρελαθει με ολο αυτο.Ο τυπος δεν προδιδει αυτο που πραγματικα ειναι.Κυκλοφορει καθαρος και κουστουματος με αποτελεσμα να μην δινει το παραμικρο δικαιωμα. Τον Αυγουστο οταν αρχισε να προτοκατοικειται το νεοκτιστο ηταν πιο ηρεμος και πιο ελεγχομενος τωρα που οι πολυκατοικια γεμισε εχει γινει προκλητικοτατος.Και κατι που ξεχασα να σας πω ειναι οτι πχ Σαββατοκυριακα που ολοι οι αντρες ειναι εκει δεν κανει τιποτα.Ειναι μελετημενος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Ο ανόητος θέλει ένα χεράκι ξύλο να στρώσει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Κανενας δεν μπορει να σοθ πει τιποτα για τη καμερα. Ημουν στο μπαλκονι μου και δοκιμαζα τις λειτουργιες της και επεσε στην αντιληψη μου αυτο. ή διαφορετικα το κανετε ολοι μαζι με συνενοηση αντε και να φατε 20 μερες απο τις οποιες μετα σε 2βαθμο θα αθωωθητε. ρε που φτασαμε να φοβομαστε να τραβηκσουμε καμερα καποιον που οπως παει το πραγμα θα κανει κακο. εγω παντως θα τραβουσα καμερα και ας ερχοταν και εγω δε ξερω ποιος. τι θα πρεπει να επιτεθει σε κανεναν και μετα να λεμε α το ξεραμε και τετοια? ενταξει ο νομος νομος αλλα και η ασφαλεια ασφαλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 ξυλο και αμα το ξανακανει ξυλο μεχρι να στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Ο τυπος δεν προδιδει αυτο που πραγματικα ειναι. Πώς ξέρεις τι είναι και αν είναι; Μπορεί ο άνθρωπος να είναι άρρωστος και να χρειάζεται βοήθεια από κάποιον γιατρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts