asmodeus Δημοσιεύτηκε October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 17, 2006 Παιδια καλησπερα......αφου εκφρασω τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου στην προσπαθεια για το κλεισιμο του ΟΤΕ σε ολη την ομηγυρη, να ρωτησω και κατι.....υπαρχει καμμια εταιρια για free σε κινητο Αγγλιας? Τι λες ρε φιλε,αυτους που δουλευουν εκει τους ρωτησες κατα ποσο θελουν να κλεισει ο ΟΤΕ?Αλλα βεβαια τι να σε νοιαζει κατι τετοιο...Οσον αφορα το topic εγω χρησιμοποιω και voipbuster και skype...δεν βλεπω καμια διαφορα ποιοτητας.Ειναι μερες που μιλαω αρκετα καλα ακομα και σε κινητο και αλλες που κανει μεγαλα κενα στην συνομιλια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Τι λες ρε φιλε,αυτους που δουλευουν εκει τους ρωτησες κατα ποσο θελουν να κλεισει ο ΟΤΕ?Αλλα βεβαια τι να σε νοιαζει κατι τετοιο...Οσον αφορα το topic εγω χρησιμοποιω και voipbuster και skype...δεν βλεπω καμια διαφορα ποιοτητας.Ειναι μερες που μιλαω αρκετα καλα ακομα και σε κινητο και αλλες που κανει μεγαλα κενα στην συνομιλια Επειδη το εθεσες επι προσωπικου, θα σου πω το εξης......απο την στιγμη που διαπιστωνουμε καθημερινα( με χρηση αλλων εταιριων που και αυτες δεν δουλευουν για την ψυχη της μανας τους ετσι?καποιο κερδος το βγαζουν αλλιως θα ειχανε κλεισει το μαγαζι.....) το ποσο μεγαλο ειναι το περιθωριο κερδους που βγαζει ο Οτε και παρολα αυτα αν θελει να λεγεται Οργανισμος κοινης οφελεια, δεν κανει κατι για να κανει τις επικοινωνιες πιο προσιτες-οικονομικες στον κοσμο,ΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ!!!!!!!! Αυτη την στιγμη και εσυ που κοπτεσαι για τους εργαζομενους (οι οποιοι ειναι κ απο τους πιο καλα πληρωμενους κ για να σε εξυπηρετησουν μονο τεμεναδες δεν τους κανουμε!!!!!!!!), κανεις λοιπον οπως δηλωσες, χρηση αλλων εταιριων για να μειωσεις το κοστος σου, γιατι ισως (εγω τουλαχιστον το λεω) δεν εχεις την δυνατοτητα να καλυπτεις το κοστος των τηλεφωνηματων σου, οπως αυτο σου το παρεχει ο ΟΤΕ.....αν παλι το κανεις για το κεφι σου,μαγκια σου.Εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα ισως θελουν το πιο φτηνο,γιατι ετσι μπορουν και βγαινουν οικονομικα. Οποτε επειδη ουτε με ξερεις κ ουτε σε ξερω, το να μου εχεις το υφακι της νουθεσιας λες και γνωριζομαστε και να εκφραζεις ειρωνιες του στυλ τι σε νοιζει βεβαια εσενα, κρατα το για την παρεα σου κ με αυτους που συναναστερφεσαι.....δεν θυμαμαι να σε εβαλα κυρη ουτε στην τσεπη μου αλλα ουτε κ στην ελευθερια της σκεψης μου......και μην ξεχνας οτι ΕΣΥ εισαι εκεινος που θελησες να σχολιασεις την αποψη μου κ οχι εγω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Επειδη το εθεσες επι προσωπικου, θα σου πω το εξης......απο την στιγμη που διαπιστωνουμε καθημερινα( με χρηση αλλων εταιριων που και αυτες δεν δουλευουν για την ψυχη της μανας τους ετσι?καποιο κερδος το βγαζουν αλλιως θα ειχανε κλεισει το μαγαζι.....) το ποσο μεγαλο ειναι το περιθωριο κερδους που βγαζει ο Οτε και παρολα αυτα αν θελει να λεγεται Οργανισμος κοινης οφελεια, δεν κανει κατι για να κανει τις επικοινωνιες πιο προσιτες-οικονομικες στον κοσμο,ΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ!!!!!!!! Αυτη την στιγμη και εσυ που κοπτεσαι για τους εργαζομενους (οι οποιοι ειναι κ απο τους πιο καλα πληρωμενους κ για να σε εξυπηρετησουν μονο τεμεναδες δεν τους κανουμε!!!!!!!!), κανεις λοιπον οπως δηλωσες, χρηση αλλων εταιριων για να μειωσεις το κοστος σου, γιατι ισως (εγω τουλαχιστον το λεω) δεν εχεις την δυνατοτητα να καλυπτεις το κοστος των τηλεφωνηματων σου, οπως αυτο σου το παρεχει ο ΟΤΕ.....αν παλι το κανεις για το κεφι σου,μαγκια σου.Εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα ισως θελουν το πιο φτηνο,γιατι ετσι μπορουν και βγαινουν οικονομικα. Οποτε επειδη ουτε με ξερεις κ ουτε σε ξερω, το να μου εχεις το υφακι της νουθεσιας λες και γνωριζομαστε και να εκφραζεις ειρωνιες του στυλ τι σε νοιζει βεβαια εσενα, κρατα το για την παρεα σου κ με αυτους που συναναστερφεσαι.....δεν θυμαμαι να σε εβαλα κυρη ουτε στην τσεπη μου αλλα ουτε κ στην ελευθερια της σκεψης μου......και μην ξεχνας οτι ΕΣΥ εισαι εκεινος που θελησες να σχολιασεις την αποψη μου κ οχι εγω. Οταν λες οτι θες να κλεισει ενας οργασμος που εμενα προσωπικα στηριξε την οικογενεια μου θα μιλαω οπως γουσταρω.Εχεις παρει χαμπαρι οτι ολη επικοινωνια-υποδομη στην Ελλαδα στηριζεται στον ΟΤΕ?Η μηπως επειδη εχουν περασει μερικα χιλιομετρα καλωδιο αλλοι παροχοι κατι εγινε?Το οτι χρησιμοποιω κανα 10λεπτο ομιλιας το μηνα σε αλλες εταιριες μεσω ιντερνετ φυσικα το κανω για να μην χρεωνω τον λογαριασμο του ΟΤΕ που στην τελικη δεν τον πληρωνω εγω.Οι τιμες σταθερης τηλεφωνιας σε οποια χωρα και να κοιταξεις οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος θα ειναι καπως υψηλες σε σχεση με τις πολυ χαμηλες τιμες που εσυ μπορεις να εχεις στο μυαλο σου.Αλλωστε ολες οι εναλλακτικες εταιριες σταθερης τηλεφωνιας κατα βαση ειναι πανω στον ΟΤΕ γιαυτο και εχουν πιο καλες τιμες.Δεν εχουν ομως και απο πισω ενα καρο κοσμο να πληρωνουν.Δεν καταλαβαινω οι υπαλληλοι τι φταινε επειδη εσενα σου φαινεται ακριβη η τιμολογιακη πολιτικη του ΟΤΕ.... Και οπως ειπες ελευθερος εισαι να πας σε οποιο παροχο σε βολευει.Απλα τονιζω και αμα θες τα λεμε και με pm οι εργαζομενοι δεν φταινε σε κατι.Εκει καταληγω και κλεινω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Οταν λες οτι θες να κλεισει ενας οργασμος που εμενα προσωπικα στηριξε την οικογενεια μου θα μιλαω οπως γουσταρω.Εχεις παρει χαμπαρι οτι ολη επικοινωνια-υποδομη στην Ελλαδα στηριζεται στον ΟΤΕ?Η μηπως επειδη εχουν περασει μερικα χιλιομετρα καλωδιο αλλοι παροχοι κατι εγινε?Το οτι χρησιμοποιω κανα 10λεπτο ομιλιας το μηνα σε αλλες εταιριες μεσω ιντερνετ φυσικα το κανω για να μην χρεωνω τον λογαριασμο του ΟΤΕ που στην τελικη δεν τον πληρωνω εγω.Οι τιμες σταθερης τηλεφωνιας σε οποια χωρα και να κοιταξεις οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος θα ειναι καπως υψηλες σε σχεση με τις πολυ χαμηλες τιμες που εσυ μπορεις να εχεις στο μυαλο σου.Αλλωστε ολες οι εναλλακτικες εταιριες σταθερης τηλεφωνιας κατα βαση ειναι πανω στον ΟΤΕ γιαυτο και εχουν πιο καλες τιμες.Δεν εχουν ομως και απο πισω ενα καρο κοσμο να πληρωνουν.Δεν καταλαβαινω οι υπαλληλοι τι φταινε επειδη εσενα σου φαινεται ακριβη η τιμολογιακη πολιτικη του ΟΤΕ.... Και οπως ειπες ελευθερος εισαι να πας σε οποιο παροχο σε βολευει.Απλα τονιζω και αμα θες τα λεμε και με pm οι εργαζομενοι δεν φταινε σε κατι.Εκει καταληγω και κλεινω Οταν θα μεγαλωσεις τοσο που θα σε κανει να πληρωνεις εσυ και χωρις εκπτωσεις τον λογαριασμο σου, τα ξαναλεμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 ...Οι τιμες σταθερης τηλεφωνιας σε οποια χωρα και να κοιταξεις οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος θα ειναι καπως υψηλες σε σχεση με τις πολυ χαμηλες τιμες που εσυ μπορεις να εχεις στο μυαλο σου. Όχι πολύ μακριά, στην κοντινή μας Κύπρο, υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ πάροχος η CYTA. (Αντίστοιχος ΟΤΕ). Όταν εμείς είχαμε dsl 384 με τις ίδιες ακριβώς τιμές εκείνοι είχαν 1024. Τώρα που εμείς έχουμε 2048 (με διπλασσιασμό από 1024) εκείνοι εγκαθιστούν κτίρια με οπτικές ίνες! Επίσης είναι πολύ σύνηθες πλέον το IPTV. Κοινώς, αν και υπάρχει μόνο ένας πάροχος (υπάρχει ακόμα ένας απειροελάχιστα μικρός αλλά κανείς δεν τοθ δίνει σημασία) όλα είναι πολύ πολύ πολύ φτηνότερα από εμάς. Επίσης, η CYTA είναι όχι μόνο μοναδικός πάροχος σταθερής τηλεφωνίας και Interntet αλλά και κινητής τηλεφωνίας, όπου και εκεί μιλάμε για φτηνότερες χρεώσεις! Αλλωστε ολες οι εναλλακτικες εταιριες σταθερης τηλεφωνιας κατα βαση ειναι πανω στον ΟΤΕ γιαυτο και εχουν πιο καλες τιμες.Δεν εχουν ομως και απο πισω ενα καρο κοσμο να πληρωνουν.Δεν καταλαβαινω οι υπαλληλοι τι φταινε επειδη εσενα σου φαινεται ακριβη η τιμολογιακη πολιτικη του ΟΤΕ.... Ο ΟΤΕ τους χρεώνει πάρα πολλά (κακώς) για να "νοικιάζουν" τις γραμμές του ΟΤΕ. Τώρα όμως με μισθωμένες ιδιόκτητες γραμμές από μέρους της Vivodi και της Forthnet, θα την ακούσει ο ΟΤΕ και θα σοβαρευτεί! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Όχι πολύ μακριά, στην κοντινή μας Κύπρο, υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ πάροχος η CYTA. (Αντίστοιχος ΟΤΕ). Όταν εμείς είχαμε dsl 384 με τις ίδιες ακριβώς τιμές εκείνοι είχαν 1024. Τώρα που εμείς έχουμε 2048 (με διπλασσιασμό από 1024) εκείνοι εγκαθιστούν κτίρια με οπτικές ίνες! Επίσης είναι πολύ σύνηθες πλέον το IPTV. Κοινώς, αν και υπάρχει μόνο ένας πάροχος (υπάρχει ακόμα ένας απειροελάχιστα μικρός αλλά κανείς δεν τοθ δίνει σημασία) όλα είναι πολύ πολύ πολύ φτηνότερα από εμάς. Επίσης, η CYTA είναι όχι μόνο μοναδικός πάροχος σταθερής τηλεφωνίας και Interntet αλλά και κινητής τηλεφωνίας, όπου και εκεί μιλάμε για φτηνότερες χρεώσεις! Ο ΟΤΕ τους χρεώνει πάρα πολλά (κακώς) για να "νοικιάζουν" τις γραμμές του ΟΤΕ. Τώρα όμως με μισθωμένες ιδιόκτητες γραμμές από μέρους της Vivodi και της Forthnet, θα την ακούσει ο ΟΤΕ και θα σοβαρευτεί! Χαιρομαι για αυτα που λες......αυτα για να μαθαινουν οι νεοτεροι..........και οσοι περα απο τα συνορα της Ελλαδας δεν ξερουν τιποτα αλλο, καλο ειναι πρωτα να ενημερωνονται τι γινεται κ στο εξωτερικο και μετα να λενε οτι λενε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Alexeref δεν ασχολουμαι μαζι σου,οποτε παψε κιεσυ!οκ?οσο για την Κυπρο δεν αμφιβαλω για την υποδομη της.Εχω συγγενεις εκει και γνωριζω...Πολλες χωρες ειναι μπροστα απο μας.Το θεμα ειναι οτι εσυ μαλλον δεν εχεις πιασει το νοημα μετα απο 2 απαντησεις.Δεν ειπα οτι ο ΟΤΕ δεν ειναι ακριβως,αντιθετως.Κατακρινω ομως το γεγονος του να κλεισει,γιατι οι αποφασεις δεν περνονται απο τους υπαλληλους.Το καταλαβες τωρα ή χρειαζεσαι κιαλλη διευκρινηση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Alexeref δεν ασχολουμαι μαζι σου,οποτε παψε κιεσυ!οκ?οσο για την Κυπρο δεν αμφιβαλω για την υποδομη της.Εχω συγγενεις εκει και γνωριζω...Πολλες χωρες ειναι μπροστα απο μας.Το θεμα ειναι οτι εσυ μαλλον δεν εχεις πιασει το νοημα μετα απο 2 απαντησεις.Δεν ειπα οτι ο ΟΤΕ δεν ειναι ακριβως,αντιθετως.Κατακρινω ομως το γεγονος του να κλεισει,γιατι οι αποφασεις δεν περνονται απο τους υπαλληλους.Το καταλαβες τωρα ή χρειαζεσαι κιαλλη διευκρινηση? Οκ αποψη σου να μην θελεις να κλεισει κ αποψη μου να θελω. Τωρα για τους υπαλληλους του αποψη σου να πιστευεις στην διατηρηση του γιατι συντηρει τοσες οικογενειες κ αποψη μου να πιστευω οτι ο αριθμος των υπαλληλων του ειναι υπερβολικος σε σχεση με παροχες υπηρεσιων-εξυπηρετησης που το θεωρω χαμηλοτατο κ αυτη η διακαιολογια διαρκως για τους εργαζομενους να μην την θεωρω πανακεια.......Εξαλλου δεν ειναι θεμα διοικησης η συμπεριφορα του καθε υπαλληλου που η πλειονοτητα λειτουργει λες και σου κανει χαρη.......στην τελικη εγω τους πληρωνω και εχω οσες και οποιες απαιτησεις θελω.........και τελος στο ξαναλεω ΕΣΥ θελησες να σχολιασεις και με υφακι αυτα που εγραψα και οχι εγω....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Οκ αποψη σου να μην θελεις να κλεισει κ αποψη μου να θελω. Τωρα για τους υπαλληλους του αποψη σου να πιστευεις στην διατηρηση του γιατι συντηρει τοσες οικογενειες κ αποψη μου να πιστευω οτι ο αριθμος των υπαλληλων του ειναι υπερβολικος σε σχεση με παροχες υπηρεσιων-εξυπηρετησης που το θεωρω χαμηλοτατο κ αυτη η διακαιολογια διαρκως για τους εργαζομενους να μην την θεωρω πανακεια.......Εξαλλου δεν ειναι θεμα διοικησης η συμπεριφορα του καθε υπαλληλου που η πλειονοτητα λειτουργει λες και σου κανει χαρη.......στην τελικη εγω τους πληρωνω και εχω οσες και οποιες απαιτησεις θελω.........και τελος στο ξαναλεω ΕΣΥ θελησες να σχολιασεις και με υφακι αυτα που εγραψα και οχι εγω....... Oσον αφορα το οτι ο αριθμος των υπαλληλων ειναι υπερβολικος μαλλον το καταλαβαν και εκαναν την εθελούσια.Κιομως τωρα εχουν ελλειψεις.Οσο για την νοοτροπια των υπαλληλων δυστυχως ολοι οι δημοσιοι φορεις αυτη την νοοτροπια εχουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tromb1 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Alexref και Asmodeus σταματήστε παρακαλώ να σχολιάζετε αυτό το θέμα περί ΟΤΕ εδώ, γιατί είστε συνεχώς εκτός θέματος και χαλάτε το κλίμα συζήτησης αυτού του topic περί τηλεφωνίας Voip, που είναι πολύ συμαντικό θέμα... :!: Το θέμα που συζητάτε είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι θα συμμετέχουν πάρα πολλοί σε αυτό, αν ανοίξετε ένα νέο topic και δημοσιεύσετε το link. Προσωπικά συμφωνώ και με τους δύο από την άποψη που θέτετε το ζήτημα, αλλά τάσομαι περισσότερο υπέρ του Alexref. Επειδή ο ΟΤΕ σαν εταιρία, στήριξε και στηρίζει αρκετές Ελληνικές οικογένειες, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ σε καμία περίπτωση ότι όλη η υπόλοιπη Ελλάδα θα υποφέρει εξαιτίας της τακτικής του μονοπωλίου του, και της Δημοσιουπαλληλικής συμπεριφοράς των εργαζομένων του.... :mad: Κατακρινω ομως το γεγονος του να κλεισει,γιατι οι αποφασεις δεν περνονται απο τους υπαλληλους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλείσει ο ΟΤΕ asmodeus! Σίγουρα όμως θα πρέπει να γίνει ιδιωτική εταιρία έτσι ώστε να εργάζεται σκληρότερα αν θέλει να επιβιώσει από τον βαρύτατο ανταγωνισμό που θα υποστεί σε λίγο καιρό... :ninja: Επειδή τα πάντα περνάνε από αυτόν, ακριβώς γι αυτό το λόγο η Ελλάδα έχει μείνει τόσο πίσω στις τηλεποικοινωνίες... :p Ανοίξτε άλλο θέμα για να συνεχιστεί η συζήτηση και να μπουν και άλλα μέλη να πουν τη γνώμη τους, γιατί εδώ είμαστε εκτός... και πάντα με διάθεση συζήτησης που θα ωφελήσει και άλλους και όχι τσακωμού μεταξύ σας :cool: :) TECHNOMANIAC :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Εχεις δικιο.......ζητω συγνωμη απο το Φορουμ και απο ολους οσους κουρασα ή ενοιωσαν οτι τους εθιξα......δεν εχω προβλημα στον διαλογο αλλα δεν μπορω το υφος.Ο asmodeus Θα μπορουσε να εκφρασει τις αντιρησεις του σε πιο σωστο πλαισιο απο το να μου λεει ξερα "τι λες ρε φιλε......κ τι σε νοιαζει εσενα βεβαια " κ " θα μιλαω οπως γουσταρω".....προσωπικα εννοιωσα οτι με αδικει. Επισης και σε προσωπικο επιπεδο ζητω και απο εκεινον συγνωμη στο σημειο που ισως το πηρε επι προσωπικου χωρις να ειναι τετοια η προθεση μου, επειδη η οικογενεια του εργαζεται στον ΟΤΕ.Αυτο βεβαια δεν αναιρει τα οσα εχω πει για τον ΟΤΕ.....οποτε πιστευω οτι το καλυτερο που μπορει να γινει ειναι ο καθενας να σταματησει εδω να μην κουραζουμε κ τους αλλους και αν ειναι μπορει να βγουμε για κανα καφε, να ακονισουμε και τα ξιφη μας και να συζητησουμε το θεμα.....:-) (βαζω τον καφε, φερε τους επιδεσμους!!!!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Άλλη φορά να προσέχετε τους χαρακτηρισμούς και τη συμπεριφορά σας. Και επίσης να είστε εντός θέματος. :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts