Mbokota Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ε βέβαια. Ειδικά το χειμώνα καθόλου κρύο. Είναι και απάνεμο. Μια χαρά Και εσύ και ο Mbokota είστε 16! Τι θα κάνετε στο ΠΑΡΚΙΝΓΚ??? :confused: :rolleyes: Θα περιμένουμε εσάς. Θα χουμε και τον Σταθάκη μαζί να μας μιλάει για τις ζώνες ασφαλείας και τους αερόσακους. Δεν οδηγούμε. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Και εσύ και ο Mbokota είστε 16! Τι θα κάνετε στο ΠΑΡΚΙΝΓΚ??? :confused: :rolleyes: Θα τυλίγουμε ρόλευ. Ε τι περιμένεις να κάνουμε; Θα περιμένουμε μήπως;;;:lol: Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Θα τυλίγουμε ρόλευ. Ε τι περιμένεις να κάνουμε; Θα περιμένουμε μήπως;;;:lol: Αλήθεια;; Γιατί εγώ έλεγα να τα πιάσω όλα πίσω... Εννοώ, πως υπάρχουν χιλιάδες σημείο στο Mall για να συναντηθούμε/ειτε (αν δεν μπορέσω λόγω δουλειάς!) αλλά μη βιάζεστε...Αφήστε να μαζευτούμε να δουμε τι θα γίνει!:) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Αλήθεια;; Γιατί εγώ έλεγα να τα πιάσω όλα πίσω... Εννοώ, πως υπάρχουν χιλιάδες σημείο στο Mall για να συναντηθούμε/ειτε (αν δεν μπορέσω λόγω δουλειάς!) αλλά μη βιάζεστε...Αφήστε να μαζευτούμε να δουμε τι θα γίνει!:) ε θα περιμένουμε ακριβώς μπροστά στην είσοδο. αυτό σε πειράζει; Πες εσύ που σε βολεύει και θα γίνει!:D :lol: Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Αλήθεια;; Γιατί εγώ έλεγα να τα πιάσω όλα πίσω... Αν έχεις μακρύ μαλλί, καλύτερα το ρόλευ. Θα σε τονίσει το φλουτάρισμα. Πάντως θα πρέπει να σιγουρέψουμε λίγο τα πράγματα. Να μην κανονίσουμε και τπτ εκείνες τις μέρες. Να το κάνουμε απογευματάκι να μπορούνε πολλοί. Σάββατο καλά είναι. Και μετά πας όπου θες. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Αν έχεις μακρύ μαλλί, καλύτερα το ρόλευ. Θα σε τονίσει το φλουτάρισμα. Πάντως θα πρέπει να σιγουρέψουμε λίγο τα πράγματα. Να μην κανονίσουμε και τπτ εκείνες τις μέρες. Να το κάνουμε απογευματάκι να μπορούνε πολλοί. Σάββατο καλά είναι. Και μετά πας όπου θες. Είχα, τώρα δεν έχω... Αυτό το "φλουτάρισμα" τι είναι ;;;; :confused: :confused: Οι υπόλοιποι ζουν?? :wacko: :wacko: Κανείς δεν έχει να εκφέρει γνώμη;; Νοιώθω σαν να κάνουμε chat στο msn! "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Αν έχεις μακρύ μαλλί, καλύτερα το ρόλευ. Θα σε τονίσει το φλουτάρισμα. Πάντως θα πρέπει να σιγουρέψουμε λίγο τα πράγματα. Να μην κανονίσουμε και τπτ εκείνες τις μέρες. Να το κάνουμε απογευματάκι να μπορούνε πολλοί. Σάββατο καλά είναι. Και μετά πας όπου θες. Ε σωστά να μην είναι Τετάρτη λαική απογευματινή. Πάντως πέρα απ'την πλάκα άμα είναι να γίνει με χριστουγεννιάτικο φόντο να γίνει αρχές Δεκέμβρη. Όταν πλέον θα έχει μπει για τα καλά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στην Αθήνα. Δε λέω και ανήμερα των Χριστουγέννων! Πρέπει να γίνει κι ένα happening που να ταιριάζει με το κλίμα των γιορτών βέβαια. Ας πει κάποιος απόψεις. Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Είχα, τώρα δεν έχω... Αυτό το "φλουτάρισμα" τι είναι ;;;; :confused: :confused: Οι υπόλοιποι ζουν?? :wacko: :wacko: Κανείς δεν έχει να εκφέρει γνώμη;; Νοιώθω σαν να κάνουμε chat στο msn! Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Να δώσουμε ραντεβού όλοι στο πάρκινγκ. Ένα πολύ καλό σημείο αναφοράς. Δεν θα κάνει και κρύο... Και ένα άλλο κύριο θέμα, Τι θα παραγγείλουμε;;;:p μ'αρέσει που τα κανονήσαμε όλα τ'άλλα, το που θα συναντηθούμε δεν ξέραμε.:lol: Πρέπει να γίνει κι ένα happening που να ταιριάζει με το κλίμα των γιορτών βέβαια. Ας πει κάποιος απόψεις. Να σε στολήσουμε Χριστουγεννιάτικο δέντρο ας πούμε... :p Να κάνουμε διαγωνισμό μελομακάρονου/κουραμπιέ... Να ανταλλάξετε Δώρα (με εμένα)... :D The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 mona-liza? αν σου πληρωσουμε τα αεροπορικα απο Αθηνα για Θεσσαλονικη με επιστροφη και οδηγο να σε παραλαβει απο το αεροδρομιο...σε ψηνουμε να ερθεις στο δικο μας? :rolleyes: πως θα μπορουσα να αρνηθω??:p με τιμα η προταση σου:p «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 πως θα μπορουσα να αρνηθω??:p με τιμα η προταση σου:p περισοτερες πληροφοριες στα πμ! :wink: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Είχα, τώρα δεν έχω... Αυτό το "φλουτάρισμα" τι είναι ;;;; :confused: :confused: Οι υπόλοιποι ζουν?? :wacko: :wacko: Κανείς δεν έχει να εκφέρει γνώμη;; Νοιώθω σαν να κάνουμε chat στο msn! Δες και την ωρα που στελνετε....!!!:lol: :lol: :lol: :p Παντως κι εγω περιμενα μεγαλυτερη συμμετοχη...Πεντε ατομα γραφουμε....:O :( ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 oυφ, σε λίγες ώρες αυξήθηκαν δύο σελίδες...πιο σιγά ρε παιδιά :lol: εγώ το'χα ξαναπεί είμαι μέσα, δεν έχω πρόβλημα μάλλον αλλά σκέφτομαι μήπως αν το meeting γίνει στις διακοπές των Χριστουγέννων μήπως δεν έρθει κόσμος λόγω διακοπών ή άλλων. Πχ εγώ θα ήθελα να επιστρέψω Γιάννενα τα Χριστούγεννα My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Να σε στολήσουμε Χριστουγεννιάτικο δέντρο ας πούμε... :p :D Βάλτε μου και ροδάκια για να είμαι περισσότερο εφετζίδικος. Συνδέστε με και με λαμπάκια για να λέω και τα κάλαντα.:lol: :D Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 oυφ, σε λίγες ώρες αυξήθηκαν δύο σελίδες...πιο σιγά ρε παιδιά :lol: εγώ το'χα ξαναπεί είμαι μέσα, δεν έχω πρόβλημα μάλλον αλλά σκέφτομαι μήπως αν το meeting γίνει στις διακοπές των Χριστουγέννων μήπως δεν έρθει κόσμος λόγω διακοπών ή άλλων. Πχ εγώ θα ήθελα να επιστρέψω Γιάννενα τα Χριστούγεννα Απλά δεν θα το κανονίσουμε μετά τις 15/12 (γνώμη μου). Αρχές Δεκεμβρίου δε νομίζω να φεύγει κόσμος για διακοπές... Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Τα επίσημα meetings του myphone είναι 2 το χρόνο και λογικά γίνονται ανά εξάμηνο. Έτσι είχαμε ένα τον Ιούλιο του 2005, ένα τον Ιανουάριο του 2006 και ένα τον Ιούλιο του 2006. Η λογική λέει για Ιανουάριο του 2007. Τώρα αν θέλετε να το επισπεύσουμε, ή απλά να γίνει ένα μικρό ενδιάμεσα συζητιέται. Το νόημα όμως πίσω από τα 2 meeting το χρόνο είναι να μην γίνονται πολύ συχνά και χάνουμε το ενδιαφέρον μας. Ήδη δυσκολευόμαστε να μαζέψουμε πάνω από 40 άτομα στα καλοκαιρινά. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό, για όσους βιάζονται, το Νοέμβριο ή το Δεκέμβριο, και μετά το κανονικό, που μπορεί να έρθουν ξανά όσοι βιάζονταν για το μικρό, τον Ιανουάριο. Για όλα υπάρχει λύση. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Κι εγω θα προτιμουσα ενα μικρο(αρα και ανεπισημο απ'οτι καταλαβα)αναμεσα στα δυο μεγαλα.Θα ειχε πλακα να γινονται τα μεγαλα οπως ειπες rigasnic,και 2 μικρα Απριλη-Οκτωβρη πχ. για οσους δεν μπορεσαν να πανε στα μεγαλα.:) ;) ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 απο τα 4 meetings στα οποια εχω παρευρεθει (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ :lol:) αυτο στο mall @ village all day bar & Στο ΝΑΙ αν λεγεται ετσι (το καλοκαιρινο του 2006...) που ηρθε πολυς κοσμακης... (Mε guest-star την ψυχη της παρεας overclocker :p)... Τωρα θα κανει κρυο στο ναι, οποτε το All day bar ειναι ενα πολυ καλο σημειο (αλλα και οι αλλες καφετεριες του μολ...) Προσβασιμο απο παντου με τρενα πλοια αεροπλανα μετρο τανκ ελικοπτερα μετροποντηκες και δεν συμμαζευεται, ειναι λιγο ΧΑΖΟ να μην το δεις :p και φυσικα πανευκολο να πας εκει (ολοι ξερουν που ειναι...) :p ο λατσης πρεπει να με παρει για διαφημηστη του... http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Να προσθέσω κι εγώ ότι αν γίνει Σ/Κ (καθημερινές παίζει σχολή), μπορείτε να με υπολογίζετε. Δεν έχω πάει ούτε εγώ σε κάποιο meeting, μόνο από την έκθεση πέρασα πέρσι τον Νοέμβριο, οπότε θα ήθελα να παρευρεθώ. Ημερομηνία δεν με απασχολεί, φτάνει να μην γίνει 9/10 Δεκεμβρίου. Μόνο τότε δεν μπορώ. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 ok Λοιπόν. τι λέτε για 9 ή 10 Δεκέμβρη;;; :p :lol: The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 απο τα 4 meetings στα οποια εχω παρευρεθει (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ) αυτο στο mall @ village all day bar & Στο ΝΑΙ αν λεγεται ετσι (το καλοκαιρινο του 2006...) που ηρθε πολυς κοσμακης... (Mε guest-star την ψυχη της παρεας overclocker)... Τωρα θα κανει κρυο στο ναι, οποτε το All day bar ειναι ενα πολυ καλο σημειο (αλλα και οι αλλες καφετεριες του μολ...) Προσβασιμο απο παντου με τρενα πλοια αεροπλανα μετρο τανκ ελικοπτερα μετροποντηκες και δεν συμμαζευεται, ειναι λιγο ΧΑΖΟ να μην το δεις :p και φυσικα πανευκολο να πας εκει (ολοι ξερουν που ειναι...) ο λατσης πρεπει να με παρει για διαφημηστη του... Συμφωνώ.... ;) (όχι μόνο για το Mall, αλλά και για την έκκληση προς τον Λάτση -αν και νομίζω πως έχει πεθάνει και τα έχει Η Λάτση!) :p Να προσθέσω κι εγώ ότι αν γίνει Σ/Κ (καθημερινές παίζει σχολή), μπορείτε να με υπολογίζετε. Δεν έχω πάει ούτε εγώ σε κάποιο meeting, μόνο από την έκθεση πέρασα πέρσι τον Νοέμβριο, οπότε θα ήθελα να παρευρεθώ. Ημερομηνία δεν με απασχολεί, φτάνει να μην γίνει 9/10 Δεκεμβρίου. Μόνο τότε δεν μπορώ. Ώπα, ώπα...θέλεις να μας πεις πως πηγαίνεις και στη σχολή;;; :wacko: What's wrong with this picture??? :confused: :p ok Λοιπόν. τι λέτε για 9 ή 10 Δεκέμβρη;;; :p Έκλεισε... :devil: :lol: :p "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 9 και 10 Δεκέμβρη δεν γίνεται και για μένα! Στις 9 θα πάω στη Σεμίνα και στις 10 θα πάω στο πάρτι της ζωής σου. Άλλη ημερομηνία!!!:lol: :p :p :lol: :D :) Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 9 και 10 Δεκέμβρη δεν γίνεται και για μένα! Στις 9 θα πάω στη Σεμίνα και στις 10 θα πάω στο πάρτι της ζωής σου. Άλλη ημερομηνία!!!:lol: :p :p :lol: :D :) Eγώ πάλι δεν μπορώ στις 11/12 γιατί θα πάω στη Ρούλα και στις 16 θα πάω στην Πάνια... :p "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Eγώ πάλι δεν μπορώ στις 11/12 γιατί θα πάω στη Ρούλα και στις 16 θα πάω στην Πάνια... :p Οπότε πριν τον Δεκέμβρη καλύτερα... Δεν θα χαλάσουμε και το πρόγραμμα και τις υποχρέωσεις μας για ένα απλό meeting... Ας είμαστε και λίγο σοβαροί...:lol: :D :p :p Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts