Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε djdog πρέπει να γνωρίζει όμως ότι εγώ παρότι δοκίμασα πριν το hard reset να εφαρμόσω τις μεθόδους δεν μπορούσα να μπω με τίποτα στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου...

Ωραία είναι αυτό που λες βάλε το δίκτυο στο μη αυτόματο αλλά για να το κάνεις πρέπει να μπεις στο μενού δηλαδή με κάποιο τρόπο το τηλέφωνο να δουλέψει έστω και μία φορά σωστά...

Εγώ είχα βάλει έναν τόνο χαρτί από κάτω και είχα κάνει 10000000000000 soft reset και το κινητό δεν άνοιγε το μενού των ρυθμίσεων με καμία Παναγία...

Επομένως καλή η λύση σου αλλά πρέπει να ξέρεις ότι αν κολλήσει για τα κάλα τέλος -- θέλεις hard reset...

Από εχθές όπως είπα και εγώ έκανα αυτά που προτείνουν τα παιδιά που δεν έχουν πρόβλημα και όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής αλλά ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ RESET...

Αν έχεις την επιλογή δικτύου στο μη αυτόματο και παρόλο που την πρώτη φορά που το γύρισες (αν κατάλαβα καλά ;;; ) σου εμφάνισε το bug, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Και κάνε και όσα restart θες. Εγώ πχ, παρόλο που έχω κατασταλάξει στα προγράμματα που θέλω, είμαι στη φάση να δω τι καινούριο υπάρχει στην αγορά, έστω έτσι για αλλαγή από τον ΒΡΑΧΟ (με οποιαδήποτε έννοια) m600. Έτσι, κάνω αρκετά restart την ημέρα. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Έχω πάψει πια να φοβάμαι. "Ποτέ μη λες ποτέ", θα μου πεις, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να φοβάμαι. Να χαλαρώσει η βάση sim; Να φάει φλασιά το λειτουργικό που δεν έχει φάει μέχρι στιγμής; Πως και γιατί θα γίνει αυτό; Άστο λοιπόν στο μη αυτόματο και κάντου ότι γουστάρεις. Όταν και αν ξανακολλήσει, θα δούμε τι θα κάνουμε.

edit: Και όταν σταματήσει να κολλάει, θα δείτε τη μεγάλη ανταμοιβή θα πάρετε από το ίδιο το κινητό. Μιλάμε για "διαμάντι"!!!

Cambas,

today plugins είναι όλα αυτά που βλέπεις στη κεντρική οθόνη του ppc, τα οποία είτε είναι αυτόνομα είτε μέρος κάποιου προγράμματος. Επειδή σε σένα δουλεύει προς το παρόν χωρίς πρόβλημα με την επιλογή δικτύου στο "αυτόματο", μήπως μπορείς να πεις ποια από αυτά τα today plugins έχεις ενεργά στην οθόνη σου; Αν κατάλαβα καλά, τα χεις αφήσει όπως ήταν την πρώτη φορά που το άνοιξες; Αν ναι μπορείς να δεις τι εικονίδια έχει το quick link? Μήπως έχει κάποια συντόμευση για sms; (Για να μην κάνω εγώ hard reset τώρα χωρίς λόγο)

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Paidia den to usb kalwdio tou Eten mou katastrepse to laptop....Molis evala to kalwdio sthn usb thyra tou ypologisth tote aytos ekane ena "tsaf" kai esvhse...Epanelava thn diadikasia merikes fores kai ekane to idio...Mexri pou sto telos stamathse na doulevei teleiws....To dokimasa kai sto laptop tou adefou mu kai ekane kai ekei to idio...Vevaia to ekana mono mia fora gia na mhn exw ta idia apotelesmata me to diko mou...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

---Προσοχη---

Μετα απο εγκατασταση ενος προγραμματος wifi aka Wi-Fi.Companion.v2.9.3

εκανα soft reset και μετα ειχε προβλημα με την sim "unknown sim" και ενω μου εμφανισε πλαισιο για το Pin δεν το δεχοταν...

Με τρομαξε.Πηγα να απεγκαταστησω το προγραμμα και δεν το εκανε απεγκατασταση χωρις να μου εμφανιζει μυνημα σφαλματος.

Λοιπον προσοχη ολοι οι ασυρματοι φιλοι μου και οι AWMNαδες μην προσπαθησετε να βαλετε το προγραμμα!!!

Η αμεσως επομενη λυση ηταν να το ξανακανω εγκατασταση και κατευθειαν αποεγκατασταση και η οποια ευτυχως δουλεψε ;)

Οσον αφορα την λυψη μυνηματων απο το προηγουμενο μου post λειτουργει κανονικα.

Έβαλα και εγω το πρόγραμμα και μόλις έκανα το σοφτ ρεσετ που μου ζητησε μου γραφει αγνωστη sim (ελληνικη ρομ). ΄Εκανα 5 ρεσετ και τιποτα και λεω μήπως να βγαλω το κ@λοπρογραμμα και μολις το βγαζω όλα οκ. Κατα τη γνωμη μου είναι καθαρά θέμα ρομ και οχι hardware.

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΜ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SMS ??

Η Κάμερα του Αρτεμις ειναι καλυτερη ?????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Ελληνική ρομ, no problem αλλά με επιλογή δικτύου στο manual.

Ναι, η κάμερα του artemis είναι καλύτερη.

Ξέρει κανείς τι πρέπει να αλλάξουμε στη registry για να μη φορτίζει από το usb καλώδιο;;;;;;;;;;;;;;;;

Thanks. Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν; Ακούω ETEN και τρέμω λόγω του προηγούμενου pda μου!

*** Άσε τα διάβασα και μόνος μου!

ο επόμενο σχετικό με το topic υστερόγραφο, δείγμα προφανούς ωριμότητας, κριτικής σκέψης και παντελούς έλλειψης φανατισμού πρέπει να είναι κάπως έτσι:

"ps****: Δυο γκολάκια φάγανε οι κωλόγαυροι. Χα χα χα!"

Ήμαρτον. Είδατε κανέναν από την "άλλη" πλευρά να κάνει τέτοιου είδους σχόλια; Η μήπως δεν μπορεί κανείς να βρει αφορμή; Ήμαρτον ξανά...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ

ΗΜΑΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝ

τι πραγμα ειναι αυτο με το Ατρεμις σωνει και καλά να το βγάλουν μαπα το Χ500 Απαράδεκτο

Οσο για την καμερα μπορει καποιο παλικαρι να ανεβασει μια φωτο τρβηγμένη απο το Χ500 σήμερα ??

Τώρα, κακώς ασχολείσαι κ συ. Έκανα γω ένα σχόλιο σε κάτι που είπαν που το θεώρησα εμπάθεια, άστο να πάει στο διάτανο, περσινά ξινά σταφύλια.

Σωστά απλα βαρεθηκα με αυτους που θελοντας να βγαλουν αυτο που αγορασαν το καλλιτερο παραπληροφορουν ολους τους αλλους , καλο ειναι να λεμε τα ελλατωματα και τα προτερηματα ακριβως ως εχουν, αλλα τι ασχολουμαι ....

Σωστά απλα βαρεθηκα με αυτους που θελοντας να βγαλουν αυτο που αγορασαν το καλλιτερο παραπληροφορουν ολους τους αλλους , καλο ειναι να λεμε τα ελλατωματα και τα προτερηματα ακριβως ως εχουν, αλλα τι ασχολουμαι ....

Pragmatika re paidia den mporw na katalabw giati tosi manoura metaxi x500 kai artemis..

Tosa mhxanakia re fousti mou yparxoun alla tetoia kontra kai fagomara den exw dei,.. :lol:

Περιμένετε την έγκυρη γνώμη μου, αν ποτέ δεήσει ο Ελβετός και μου το στείλει. :lol: :lol: :lol:

Tη "φρατζόλα" τι θα την κάνεις; Δεν τη δίνεις σε κάνα παιδάκι που πεινάει;;;;;

:lol: :tease: :rotfl:

Την "φρατζόλα" την έχω αγαπήσει μέσα σε λίγο καιρό πολύ και θα στεναχωρηθώ που θα την αποχωριστώ. Ελπίζω ο φίλος που θα την πάρει να την προσέχει σαν τα μάτια του.:(

Ξέρει κανείς τι πρέπει να αλλάξουμε στη registry για να μη φορτίζει από το usb καλώδιο;;;;;;;;;;;;;;;;

Disable charging over USB

If your device can charge over USB, you can probably disable this feature by setting:

HKLM\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\EnableUsbCharging = 0 (DWORD decimal)

And to re-enable:

HKLM\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\EnableUsbCharging = 1 (DWORD decimal)

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Περιμένετε την έγκυρη γνώμη μου, αν ποτέ δεήσει ο Ελβετός και μου το στείλει. :lol: :lol: :lol:

Τι θα γίνει με αυτόν τον Ελβετο ακόμα τίποτα, ούτε μέιλ ούτε τίποτα.

Αυτός θα μας το στείλει όταν βγεί το m700

[sIGPIC][/sIGPIC]

Disable charging over USB

If your device can charge over USB, you can probably disable this feature by setting:

HKLM\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\EnableUsbCharging = 0 (DWORD decimal)

And to re-enable:

HKLM\Drivers\BuiltIn\usbfndrv\EnableUsbCharging = 1 (DWORD decimal)

Το 'χω βρει αυτό αλλά στη registry των eten δεν υπάρχει ο φάκελος "usbfndrv". Να τον δημιουργήσω;

Και το δεύτερο που έχω πρόβλημα είναι πως να κάνω να φαίνεται κ η ημερομηνία πάνω ή κάτω από το ρολόι στην taskbar. Κάποιο ανάλογο πρόβλημα υπήρχε και εκεί...

Τι θα γίνει με αυτόν τον Ελβετο ακόμα τίποτα, ούτε μέιλ ούτε τίποτα.

Αυτός θα μας το στείλει όταν βγεί το m700

Αν επικοινωνήσεις μαζί του μέσα από την ιστιοσελίδα του, θα σου απαντήσει άμεσα.:)

επιτελους ηρθε και το δικο μου , 1ες εντυπωσεις

1.- ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ

2.- ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΗΧΟΣ

3.- ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ

τα υπόλοιπα σε μερικες ωρες ... εβαλα και το δικτυο σε μη αυτοματο φυσικα ...

Παρελαβα το Χ500 χτες το πρωι. Πολυ ομορφο και λεπτο. Το GPS βρηκε τους δορυφορους, τα μηνυματα ερχονται (δικτυο στο manual) ΑΛΛΑ... Εβαλα το Resco Keyboard και μου ζητησε να κανει reset. Αυτο ηταν !! Το τηλ δεν ξαναδουλεψε απο τοτε !! Βγαζει το logo της ΕΤΕΝ και μετα μια λευκη καταλευκη οθονη!!! Τι soft reset τι cold reset αυτο τιποτα! Σημερα πρωι το επεστρεψα στο ΠΛΑΙΣΙΟ με courier (Δυστυχως ειμαι στη Μυτιληνη). Περιμενω να το αντικαταστησουν. Ευτυχως που το πηρα απο Ελλαδα (θελω να ελπιζω) γιατι αντε να συννενοηθεις με τους ξενους. :(

Παιδιά εγώ ακόμα συνεχίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα. Λαμβάνω και στέλνω sms κανονικότατα και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο. Μόνο μία φορά κόλλησε κι αναγκάστηκα να κάνω ένα soft reset. Το μόνο πρόγραμμα που έχω εγκαταστήσει είναι το mortplayer (ήθελα να δοκιμάσω τον ήχο στα mp3). Την επιλογή δικτύου την έχω automatic, όπως ήταν από την αρχή...

Άσχετο με το παραπάνω, στις επιλογές πληκτρολογίων δεν υπάρχουν πια τα "Block Recognizer", "Letter Recognizer" και "Transcriber". Αυτό προφανώς οφείλετε στην Ελληνική ROM, ή και στις Αγγλικές δεν υπάρχει τίποτα?? Γνωρίζει κανένας που μπορούμε να τα βρούμε να τα εγκαταστήσουμε? Δε θέλω να καταλλήξω σε penreader...

@pica: Έκανες και hard reset και πάλι τίποτα?? Δοκίμασες να βγάλεις τη microSD μπας κι είχε κολλήσει τίποτα από εκεί?? Στο M600 μου είχαν σβηστεί από την SD κάποια αρχεία και κόλλαγε στην πρώτη οθόνη. Μόλις έβγαλα την SD άνοιξε κανονικά...

Εβγαλα και το χαρτακι και χρησιμοποιω μονο τη μεθοδο "kirileman's"- bug fix solutions for everybody...

Μαστορας...!!

Παρεπιμπτοντως..το σημα που εχει το κινητο,ειναι εξωπραγματικα δυνατο!

Σε χωρο που το Μ600 δεν ειχε ουτε μια γραμμη και δε μπορουσα ουτε να δεχτω ουτε να πραγματοποιησω κλησεις,το Χ500 εχει 2-3 γραμμες και λειτουργει κανονικοτατα χωρις διακοπες!

Ε ρε..στο τελος θα μας γινουν τα μυαλα φλαμπε από τη πολυ ακτινοβολια..!!

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Παιδιά εγώ ακόμα συνεχίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα. Λαμβάνω και στέλνω sms κανονικότατα και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο. Μόνο μία φορά κόλλησε κι αναγκάστηκα να κάνω ένα soft reset. Το μόνο πρόγραμμα που έχω εγκαταστήσει είναι το mortplayer (ήθελα να δοκιμάσω τον ήχο στα mp3). Την επιλογή δικτύου την έχω automatic, όπως ήταν από την αρχή...

Άσχετο με το παραπάνω, στις επιλογές πληκτρολογίων δεν υπάρχουν πια τα "Block Recognizer", "Letter Recognizer" και "Transcriber". Αυτό προφανώς οφείλετε στην Ελληνική ROM, ή και στις Αγγλικές δεν υπάρχει τίποτα?? Γνωρίζει κανένας που μπορούμε να τα βρούμε να τα εγκαταστήσουμε? Δε θέλω να καταλλήξω σε penreader...

@pica: Έκανες και hard reset και πάλι τίποτα?? Δοκίμασες να βγάλεις τη microSD μπας κι είχε κολλήσει τίποτα από εκεί?? Στο M600 μου είχαν σβηστεί από την SD κάποια αρχεία και κόλλαγε στην πρώτη οθόνη. Μόλις έβγαλα την SD άνοιξε κανονικά...

Δεν ειχα SD στο τηλ. μονο την SIM

Εβγαλα και το χαρτακι και χρησιμοποιω μονο τη μεθοδο "kirileman's"- bug fix solutions for everybody...

Μαστορας...!!

Παρεπιμπτοντως..το σημα που εχει το κινητο,ειναι εξωπραγματικα δυνατο!

Σε χωρο που το Μ600 δεν ειχε ουτε μια γραμμη και δε μπορουσα ουτε να δεχτω ουτε να πραγματοποιησω κλησεις,το Χ500 εχει 2-3 γραμμες και λειτουργει κανονικοτατα χωρις διακοπες!

Ε ρε..στο τελος θα μας γινουν τα μυαλα φλαμπε από τη πολυ ακτινοβολια..!!

Πλάκα κάνεις; Στο eten-users την είδα την πρόταση για αλλαγή της επιλογής δικτύου στο μη αυτόματο. Τέλος πάντων, σημασία έχει πως, απ' ότι φαίνεται, δουλεύει! Οπότε, χαλαρά. Πάλι καλά, πάντως, γιατί μπορεί σε λίγες μέρες να υπάρχει καινούρια αγγλική rom που θα λύνει το πρόβλημα αλλά εμείς με την ελληνική ίσως να χρειαστεί να περιμένουμε περισσότερο. Οπότε ας κάνουμε τη δουλειά μας έτσι, δεν με χαλάει. Άλλα bugs, πάντως, δεν έχω βρει. Προβλέπω να σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σταθερότητας μετά το m600 (2,5 μήνες χωρίς restart μέχρι που έκανα ένα γιατί σερνόντουσαν τα windows).

Όσο για το σήμα του x500, το διαπίστωσα κ γω και το ανέφερα από την πρώτη στιγμή. Εδώ που μένω για να πάρω τηλέφωνο με voda από οποιαδήποτε άλλη συσκευή πλην του χ500 πρέπει να πάω σε συγκεκριμένα σημεία, να σηκώσω δεξί χέρι, αριστερό πόδι, να ανοίξω παράθυρο και άλλα κουλά. Τώρα έχω σήμα ΠΑΝΤΟΥ!!!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

να ρωτησω κατι? οταν κλεινω το τηλεφωνο με το power button πολλες φορες μεσα στο παντελονι μου πατιεται καποιο κουμπι οπως πχ το πανω αριστερα με αποτελεσμα οταν το ξαναβγαζω να ειναι ανοιχτο.μπορω να το ρυθμισω καπως ωστε μονο απο το power button να ανοιγοκλεινει?

• The title was changed to ETEN Χ500