mandos Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 κάτσε να επιστρέψω αθήνα! είμαι ακόμα Πάτρα αύριο με το καλό Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskaris Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Καλησπέρα παιδιά.Εχω και εγώ πρόβλημα με τη μνήμη του ppc.Oτι πρόγραμμα εγκαθηστώ πάει και κάθεται στη μνήμη του(Αποθ/κος χώρος) και αυτή τη στιγμή εχω ελεύθερα 0.83ΜΒ!!!!! Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται στα Προγράμματα που έχω ελεύθερα 25.16ΜΒ?Γιατί κάνει τέτοιο διαχωρισμό στη μνήμη του αφου στην εγκατάσταση καθε προγράμματος εχω επιλογή μόνο ανάμεσα σε Συσκευή και Κάρτα μνήμης? Δέν εχω εγκαταστήσει πολλά απλα για να λειτουργούν κανονικά πρεπει να μπούν στη κύρια μνήμη. Εχω τά photo contacs hikeyboard ptravelalarm batterystatus και το χάρτη του destinator pn.. Μπορεί να βοηθήσει κανείς...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Όλα αυτά που έχεις πάντως και στην κάρτα μνήμης να μπουν θα λειτουργούν άψογα. Σβήστα και βάλτα όλα στην κάρτα μνήμης. Μόνο αν δεις πρόβλημα (που δε νομίζω γιατί τα ίδια έχω και εγώ ΟΛΑ στην κάρτα μνήμης) βάλτα στη μνήμη της συσκευής... Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Καλησπέρα παιδιά.Εχω και εγώ πρόβλημα με τη μνήμη του ppc.Oτι πρόγραμμα εγκαθηστώ πάει και κάθεται στη μνήμη του(Αποθ/κος χώρος) και αυτή τη στιγμή εχω ελεύθερα 0.83ΜΒ!!!!! Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται στα Προγράμματα που έχω ελεύθερα 25.16ΜΒ?Γιατί κάνει τέτοιο διαχωρισμό στη μνήμη του αφου στην εγκατάσταση καθε προγράμματος εχω επιλογή μόνο ανάμεσα σε Συσκευή και Κάρτα μνήμης? Δέν εχω εγκαταστήσει πολλά απλα για να λειτουργούν κανονικά πρεπει να μπούν στη κύρια μνήμη. Εχω τά photo contacs hikeyboard ptravelalarm batterystatus και το χάρτη του destinator pn.. Μπορεί να βοηθήσει κανείς...? Υποθέτω ότι αυτό που βλέπεις είναι η μνήμη για να αποθηκεύσεις προγράμματα (0,87MB) και η "RAM" του Χ500 (25MB ελευθερα) αν κατάλαβα καλά, δηλ χρησιμοποιείται για να εκτελούνται τα προγράμματα και όχι για να αποθηκεύονται (την διαχειρίζεται το σύστημα και όχι ο χρήστης) Κράτησε τα προγράμματα που έχεις να φαίνονται στο today screen στην μνήμη του Χ500 και τα υπόλοιπα εγκατέστησέ τα (αφού τα απεγκαταστήσεις) στην καρτα (SDMMC). Επίσης αν σερφάρεις στο Internet με τον Explorer του Χ500 πολύ πιθανον να σου εχει φάει αρκετα MB σε cache. Εγκατέστησε το memmaid ή κάποιοι παρόμοιο πρόγραμμα για να πετάς τα αχρηστα αρχεία απο την αποθηκευτική μνήμη του Χ500 (και όχι μόνο ... κάνει και πολλά πολλά άλλα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 το destinator στην κάρτα ΟπωςΚαιΔήποτε τα υπόλοιπα καλύτερα στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 οτι τρέχει στο today στο τηλέφωνο, τα υπόλοιπα στην κάρτα explorers, rss, weather τα έχω στην κάρτα προσωπικά μόνο το mobile shell και το diary έχω στο κινιτό (από μεγάλα προγράμματα) Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Ολα τα έχω στην κάρτα χωρίς προβλήματα (το Destinator αργεί να κλείσει βεβαίως) με εξαίρεση το photo contacts pro 5 το οποίο το εγκατέστησα τελικώς στη συσκευή γιατί μου δημιουργούσε πολλά προβλήματα με το πιο σημαντικό να χάνεται στα καλά καθούμενα και να πρέπει να το ξανατρέξω από τα προγράμματα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianton Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Γειά σε όλο το forum! Πρώτο ποστ... καλώς σας βρήκα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το E-TEN Glofiish X500+. Από ΠΛΑΙΣΙΟ είναι πανάκριβο €699,00, το βρήκα στο http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Product=4A6CA92D-E562-48FF-AB39-C3CE551F6EB5&Category=53CBB673-7691-4262-9F5A-789D88147983 με €550,00 περίπου μαζί με μεταφορικά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα μπορώ να εγκαταστήσω και να τρέχω το Destinator PN για Ελλάδα, όπως και άλλα Ελληνικά προγραμματάκια; Παράθεση Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Το Destinator θα παίζει σίγουρα, έχει δοκιμαστεί με αγγλικές rom. Όσο για τα άλλα ελληνικά προγραμματάκια, δεν ξέρω. Άλλωστε είναι πολύ, μα πολυ λίγα τα ελληνικά προγράμματα που είναι για pda συσκευές... Απλά ρώτησε το θέμα της εγγύησης γιατί το Πλαίσιο δε θα σε καλύπτει. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianton Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Το Destinator θα παίζει σίγουρα, έχει δοκιμαστεί με αγγλικές rom. Όσο για τα άλλα ελληνικά προγραμματάκια, δεν ξέρω. Άλλωστε είναι πολύ, μα πολυ λίγα τα ελληνικά προγράμματα που είναι για pda συσκευές... Απλά ρώτησε το θέμα της εγγύησης γιατί το Πλαίσιο δε θα σε καλύπτει. Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Η εγγύηση δε με απασχολεί μιας και η αδελφή μου ζεί στο Λονδίνο. :wink: Παράθεση Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Η εγγύηση δε με απασχολεί μιας και η αδελφή μου ζεί στο Λονδίνο. :wink: Μην ξεχάσεις να βάλεις Regional Settings: Greek για να βλέπεις ελληνικά στο Destinator ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Μην ξεχάσεις να βάλεις Regional Settings: Greek για να βλέπεις ελληνικά στο Destinator ... Στο 6 δεν χρειάζεται αυτό. Στο Pn υπήρχε prob. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 τα regional settings να τα φτιάξεις πριν κάνεις το πρώτο sync αλλιώς ότι notes έχεις φυλάξει στα contacts σου δεν θα έχουν ελληνικά Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Eten X500+ Preview: http://www.theunwired.net/?itemid=3877 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Στο 6 δεν χρειάζεται αυτό. Στο Pn υπήρχε prob. Δυστυχώς εγώ ετσι την πατησα όταν πέρασα τα αγγλικά WM6 και το Destinator 6.1 στο Χ500. Να'ναι καλά ο panosha που μου το είπε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Βλέπω στο site του ΠΛΑΙΣΙΟΥ οτι το Χ500+ εχει Λειτουργικό Σύστημα Windows Mobile 6.0 GR. Ειναι αλήθεια? Εμεις που εχουμε Χ500 δεν μπορουμε να τα βρουμε να τα βαλουμε? Μονο Windows Mobile 6.0 English ??????? Ξέρει κατι κανενας που να μπορει να βοηθήσει? Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Αλήθεια είναι, το x500+ έχει πάνω τα windows mobile 6.0 GR.. Δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμη ελληνική rom με τα wm6 ακόμη για το x500, υπομονή... Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikpan Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Eten X500+ Preview: http://www.theunwired.net/?itemid=3877 Αγαπητέ Μάνο καλές οι εικαστικές σου παρεμβάσεις :happy: . Το έχεις πάρει να μου πεις εντυπώσεις σου? Καθότι έχω διαβάσει για κάποια προβλήματα με το refresh της οθόνης και τη διαχείριση της μνήμης. Η οποιοσδήποτε άλλος το χρησιμοποιεί. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Αγαπητέ Μάνο καλές οι εικαστικές σου παρεμβάσεις :happy: . Το έχεις πάρει να μου πεις εντυπώσεις σου? Καθότι έχω διαβάσει για κάποια προβλήματα με το refresh της οθόνης και τη διαχείριση της μνήμης. Η οποιοσδήποτε άλλος το χρησιμοποιεί. Ευχαριστώ O panosha το επέστρεψε αλλά πριν έχει κάνει ένα χρήσιμο preview για όποιον θέλει αρχικές εντυπώσεις... Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikpan Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 O panosha το επέστρεψε αλλά πριν έχει κάνει ένα χρήσιμο preview για όποιον θέλει αρχικές εντυπώσεις... Τα έχω διαβάσει, σε ευχαριστώ. Απλά θέλω και κάποια άλλη γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 O panosha το επέστρεψε αλλά πριν έχει κάνει ένα χρήσιμο preview για όποιον θέλει αρχικές εντυπώσεις... Το ότι το επέστρεψε στο Πλαίσιο (το Χ500+) δείχνει ότι δεν τον διακατέχει προκατάληψη και φανατισμός για καμμία εταιρία (ΕΤΕΝ) και κανένα μοντέλο (glofiish). Ολα τα βλέπει και τα κρίνει αντικειμενικά με γνώμονα την ψυχική του (μας) ηρεμία και φυσικά την τσέπη του (μας). Τα όσα υποστήριζε στα threads του Artemis και του Trinity ήταν η αλήθεια αλλά η αλήθεια πολλές φορές είναι πικρή και δυσκολοχώνευτη... εξού και το ban φυσικά. Γειά σου Πάνο θρυλικέ.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulp_2 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FORUM.ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ Vito.Voice.Dialer ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΤΕΝ.ΕΧΩ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ VITO ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ bluetooth ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΤΕΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ VITO.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spider Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Είμαι έτοιμος να παραγγειλω το Χ500+ Έχω αναβάθμιση σε όλο το ποσό. Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να μην το κάνω? Διάβασα το preview του Panosha και δεν με πολυενδιαφέρει το demo του destinator αφού σε κανονική λειτουργία είναι ΟΚ. Δεν θέλω να βλέπω βιντεο κλπ. Επίσης δεν θα ήθελα να πάρω ppc και να αρχίσω αμέσως με αναβαθμίσεις. (Χ500 wm5---> wm6. Τι πιστεύετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Εαν δε σε ενδιαφέρει το πρόβλημα με το refresh της οθόνης, τότε το x500+ είναι πολύ καλή επιλογή. VGA οθόνη και WM6 GR από τη μάνα του + όλα τα καλά του x500... Πολύ καλή επιλογή, με γεια! :) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Σαν νέος κάτοχος του Χ500 θα ήθελα να ρωτήσω αν και τα δικά σας έχουν τόσο καλό σήμα ή έτυχε στο δικό μου,γιατί πριν στην δουλειά μου με ότι είχα δοκιμάσει δεν είχα ποτέ σήμα και τώρα πλέον μπορώ και μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts