nevrodion Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 και ο nevrodion με πρόλαβε όσο έγραφα το reply :) Δεν νομίζω πως είναι ο μοναδικός τρόπος βέβαια που περιγράφω αλλά είναι ο μόνος που δούλεψε και φυσικά μετά δεν υπάρχει περίπτωση να μπλέξω προσπαθώντας κάτι διαφορετικό. Καλό κουράγιο άπαντες. (Τελικά όλα είναι θέμα timing και δευτερολέπτων) :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nevrodion Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 η ιστορία είναι απλή, εύκολη, αλλά θα σας αφαιρέσει 5 χρονάκια ζωής! βάζεις την 0220 πρώτα, όταν βγάλει ERROR ERROR ERROR... κάνεις disconnect το usb, βγάζεις μπατταρία και reboot Το ERROR ERROR ERROR το έβγαλε όταν πήγα να βάλω την 220WWE πάνω από την 291ELL με activesync. Με κάρτα δεν το έβγαλε. Υποθέτω πως αν φτάσεις στο απροχώρητο, μια εκκίνηση σε bootloader mode με κάρτα και αρχεία από το PC θα στρώσει την κατάσταση, εκτός αν έχει πειραχτεί το ίδιο το bootloader και δεν ανοίγει καν (ούτε να το σκέφτομαι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Υπαρχει κανενας τροπος να μενει ανοιχτο το φλας; (κατι σαν φακος δηλαδη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 X500+ Live photos: http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=901 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Ο μόνος τρόπος που δούλεψε σε χ500 αγορασμένο πριν καμια δεκαριά μέρες με μανίσια 354 (Από τη Μάνη είναι?? :lol: Πλακίτσα..) Tα βήματα είναι τα εξής: 1. Καφές και τσιγάρα. Ο οδηγός σου πολύ χρήσιμος και ιδιαίτερα το πρώτο βήμα.. :p Ελπίζω όσοι το δοκιμάσουν να τα καταφέρουν.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 X500+ Live photos: http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=901 Γιατί δεν πάτε στο Πλαίσιο να το δείτε από κοντά; Στο site του το έχει διαθέσιμο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975892&product=955752&tab=marketing To ειδα σε demo φοβερο κανενα απο τα προβληματα του χ500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 100 euros παραπάνω για μια οθόνη; Το σκότωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Υπάρχει ήδη το θέμα του X500, από την στιγμή που οι διαφορές μεταξύ των 2 είναι μόνο η vga και τα WM6 πιστεύω πως δεν είναι ανάγκη να υπάρχει 2ο θέμα γιατί ίσως μπερδευτούν οι χρήστες. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Υπάρχει ήδη το θέμα του X500, από την στιγμή που οι διαφορές μεταξύ των 2 είναι μόνο η vga και τα WM6 πιστεύω πως δεν είναι ανάγκη να υπάρχει 2ο θέμα γιατί ίσως μπερδευτούν οι χρήστες. :) ok ας το σβησουμε τοτε εγω το ειδα και ποιοτηκα πιο καλο και δεν κανει νερα η οθονη οπως την ειδα για λιγο που το κρατησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Λογικά θα πέσει η τιμή σύντομα.. Έτσι είχε γίνει και στην αρχή με το x500.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Λογικά θα πέσει η τιμή σύντομα.. Έτσι είχε γίνει και στην αρχή με το x500.. To X500 ήταν 100 € πιο φθήνο όταν βγήκε (εννοώ στο Πλαίσιο) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Απ' ότι κατάλαβα οι μόνες διαφορές είναι η VGA οθόνη και κάτι έξτρα δυνατότητες (auto macro focus) Φλας έχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Απ' ότι κατάλαβα οι μόνες διαφορές είναι η VGA οθόνη και κάτι έξτρα δυνατότητες (auto macro focus) Φλας έχει? Φλας έχει και το Χ500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 ^ Για το Χ500 ξέρω ότι έχει φλας Αλλά για το Χ500+ δεν το αναφέρει πουθενά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του και όλες οι φωτογραφίες που έχω δει το έχουν μόνο από μπροστά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Sorry αν εχει ειπωθει αλλα θελω να ρωτησω αν το Πλαισιο υποστηριζει X500 αγορασμενα απο εξωτερικο (Ebay)...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Φυσικά όχι.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Και τι το κανεις αμα σου χαλασει? Σκουπιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Και τι το κανεις αμα σου χαλασει? Σκουπιδια? Καταρχήν μπορείς να ρωτήσεις εκεί που το αγόρασες, θα σου παρέχουν εκείνοι εγγύηση. Τώρα για service (επί πληρωμή) ίσως σου παρέχει και το Πλαίσιο εδώ, ρώτησέ τους ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Υποθέτω πως υπάρχει τρόπος να πάει στη Γερμανία για επισκευή αν πάθει κάτι.. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει sevice στην Ελλάδα, απλά το Πλαίσιο το ελέγχει και το αντικαθιστά ή το στέλνει πάνω.. Ρώτησε εκεί από όπου σκέφτεσαι να το πάρεις για τους όρους της εγγύησης.. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 καμια ιδέα για το πως να μην φορτίζει μεσω USB ??? κυκλοφορεί ένα registry tweak από όσο έχω μάθει, αλλά δεν το έχω βρει αλλιώς θα φτιάξω ένα usb καλόδιο χωρίς τα +5V :P Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Έψαχνα και εγώ έναν τρόπο να μη φορτίζει μέσω usb αλλά τίποτα.. Και αυτό που λες με τη registry δε λειτουργεί. Πάντως δε δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στη μπαταρία μιας και τη φορτίζει ελάχιστα. Αν όμως φτιάξεις το καλώδιο που λες, θέλω και εγώ ένα! :) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 πάρε ένα καλόδιο και κόψε το κόκκινο, λογικά θα δουλέψει μόλις πάω Αθήνα που έχω spare θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω δεν είμαι σίγουρος για το πόσο κάνει ζημιά η όχι, ειδικά για κάποιον που κάνει χρήση σαν εμένα (θέλω μόλις βρίσκομαι στο pc να το συνδεώ :D) θα κοιτάξω το θέμα με το καλόδιο Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Τελικά ούτε αυτό με το κόψιμο του καλωδίου λύνει το πρόβλημα, μόλις το δοκίμασα. Κόβοντας το κόκκινο (ή το μαύρο) δεν φορτίζει αλλά και ούτε συνδέεται με τον υπολογιστή. Δεν υπάρχει λοιπόν τρόπος να αποφύγεις τη φόρτιση... :worry: Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 το μαύρο είναι η γειώση, φαντάζομαι ότι θα την χρειάζεσαι για να γίνει το connection τα +5V πρέπει να κόπουν ψιλοβλακεία αυτή η ιστορία με τα pda/smartphones Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts