beagle Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλησπέρα σε όλους σας! Από σήμερα δηλώνω πανευτυχής κάτοχος x500.. :) Απλά ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πήγα στο πλαίσιο έχοντας αποδεχθεί πως θα δώσω 600 ευρώ αλλά τελικά η κοπέλα που ήταν εκεί μου είπε πως μπορώ να δώσω 370 και να κάνω μια σύνδεση cosmote 60 αορίστου χρόνου με 17 ευρώ/μήνα που δε με δεσμεύει και μπορώ να πάω να την κόψω τον άλλο μήνα. Τελικά μπήκα στον πειρασμό.. :) Έτσι κι αλλιώς μία η άλλη είναι.. Απλά ρωτάω αν όντως ισχύει αυτό με την cosmote.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Gia alarm , to ptravel alarm einai ok gia emas h dhmiourgei provlhmata?? Kai kati akoma , xwris kapoio programma gia hxous , gia eidopoihseis paralavhs sms prepei na valoume mp3/wav sto directory twn windows kai gia ringtones sthn sd... h to anti8eto?? Μια χαρά ξυπνητήρι έχουν τα windows. Απλά άλλαξε τον ήχο και βάλε τον windows default καθώς χτυπάει πιο δυνατά και συνεχόμενα. Για ήχους sms πέτα ένα wav 5-10 δευτερολέπτων στο φάκελο windows. Για ήχους κλήσης δημιούργησε στην micro SD ένα φάκελο My Documents και βάλε μέσα mp3. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση για την μνήμη: Κοιτάω ξαφνικά σήμερα το πρωί την διαθέσιμη μνήμη και βλέπω να λέει 9 ΜΒ και κάτι ψιλά, με κανένα πρόγραμμα να τρέχει αό κάτω. Κάνω soft reset και πάει στα 28. Τώρα λέει 26. Εννοείεται ότι τρέχουν τα ίδια plugin στο today και την ίδια στιγμή δεν τρέχει άλλο πρόγραμμα. Που πάει η μνήμη; Τόσο κακή διαχείρηση μνήμης έχουν τα Windows; (τώρα μάλλον αυτό είναι ρητορικό ερώτημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση για την μνήμη: Κοιτάω ξαφνικά σήμερα το πρωί την διαθέσιμη μνήμη και βλέπω να λέει 9 ΜΒ και κάτι ψιλά, με κανένα πρόγραμμα να τρέχει αό κάτω. Κάνω soft reset και πάει στα 28. Τώρα λέει 26. Εννοείεται ότι τρέχουν τα ίδια plugin στο today και την ίδια στιγμή δεν τρέχει άλλο πρόγραμμα. Που πάει η μνήμη; Τόσο κακή διαχείρηση μνήμης έχουν τα Windows; (τώρα μάλλον αυτό είναι ρητορικό ερώτημα) Συμβαίνουν αυτά αλλά και το 9ΜΒ :wacko: δεν το έχω δει ποτέ. Ξεκινάω με 25 με όσα έχω φορτώσει και δεν πέφτει κάτω από 20. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις με το SK Tools αλλά θα τα χαρακτήριζα γιά προχωρημένους. Δεν βλάπτει και κανένα soft reset. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καθώς τις τελευταίες 2 μέρες ασχολιόμουν με αυτό το άθλημα, ακολουθούν οι εμπειρίες μου, μήπως και βοηθήσουν κάποιον που θα κολήσει όπως εγώ.:D Είπα λοιπόν να περάσω την WWE 354 από την 291 ELL ROM που είχα. Είχα διαβάσει ότι επειδή δεν μπορείς να την περάσεις κατευθείαν (panosha κάπου έγραψες ότι πέρασες κατευθείαν ελληνική ROM πάνω αγγλική, ή το ανάποδο, αληθεύει ή κατάλαβα λάθος) αλλά πρέπει: - να περάσεις την WWE 220 - να περάσεις την WWE *** που θέλεις (Όλες οι ROM υπάρχουν στη Download area στο http://www.eten-users.net/forum10) Ξεκίνησα να περάσω την WWE 220 μέσω USB και μάλιστα ξέχασα και την SDMMC μέσα (κανονικά πρέπει να την βγάζεις), μου πέταξε μηνύματα ERROR, έκανα reset και μετά κολούσε στην αρχική οθόνη. Απογοητεύθηκα τόσο που νόμιζα ότι πάω για service ... και θα έφταιγα εγώ (δεν μπορούσα να συνδεθώ με ActiveSync για να περάσω καινουργια ROM, και δεν έπιανε ούτε Hard Reset):( Τελικά κατάφερα να ξαναπεράσω την WWE 220 ROM μέσω SDMMC όπως περιγράφεται στο http://www.eten-users.net/topic6911# (στο 2o post) Έπειτα πέρασα την WWE 354, και μετά καθώς δεν μου άρεσε ο τρόπος που χειριζόταν τις "Επαφές" (δεν μπορούσα να πάω γρήγορα σε ένα ελληνικό γράμμα καθώς είχε μόνο τα αγγλικά γράμματα στο πάνω μέρος και πατώντας συνεχώς το κάτω μέρος του D-pad ανακύκλωνε την αγγλική αλφάβητο), αποφάσισα να γυρίσω στην ελληνική 291 ROM ... Ξαναπέρασα λοιπόν την WWE 220 με USB, αλλά δεν μου επέτρεπε να περάσω την ελληνική 291 από πάνω (μπορεί να έκανα κάτι λάθος, νομίζω ότι άλλοι ισχυρίζονται ότι έτσι αλλάζουν γλώσσα στις ROM). Τελικά ακολούθησα τη διαδικασία που περιγράφεται στο http://www.eten-users.net/index.php?showtopic=5964&st=30# (post 31) και κατάφερα και γύρισα στην ελληνική 291. Μετά πέρασα τα προγράμματα από την αρχή (διάβασα επανειλημμένα ότι μετά από αλλαγή ROM να μην χρησιμοποιείς backup από άλλη ROM για full restore, βέβαια το Sprite Backup έχει ένα tool για αυτή τη δουλειά νομίζω) Γενικότερα πληροφορίες για την αλλαγή γλώσσα της ROM του X500 μπορείτε να βρείτε στο thread http://www.eten-users.net/topic5964 Αυτά τα ολίγα, τα περισσότερα είναι γνωστά στους παλιούς, για μας τους νέους τα γράφω, καλά flashαρίσματα (enter at your own risk :!: ) (thanks panosha για τη βοήθεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Πολύ χρήσιμα τα όσα αναφέρεις. Τώρα πιά πήρες τη βάπτιση και μάλον σε επόμενη στραβή δεν θα σαλτάρεις. Ψύχραιμο σε βρίσκω και μεθοδικό. :D Ετοιμάζομαι να flashάρω ένα 3600 :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Πολύ χρήσιμα τα όσα αναφέρεις. Τώρα πιά πήρες τη βάπτιση και μάλον σε επόμενη στραβή δεν θα σαλτάρεις. Ψύχραιμο σε βρίσκω και μεθοδικό. :D Ετοιμάζομαι να flashάρω ένα 3600 :wacko: Ένα τί? Το παρακάτω εννοείς? http://www.garmin.com/products/iQue3600/ ή απλώς αστειεύεσαι? Βέβαια υπάρχει και Nokia 3600 αλλά μάλλον αυτό δεν flashαρεται εύκολα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 panosha euxaristo poli na eisai kala kai panta na voithas emas pou tora mathenoume eyxaristo i 351 elliniki pote tha bgei re paidia? gthom Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Exei vrei kaneis screen protectors gia to x500 kai an nai apo poy kai poso?? thank u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Exei vrei kaneis screen protectors gia to x500 kai an nai apo poy kai poso?? thank u http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1671236#post1671236 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Exei vrei kaneis screen protectors gia to x500 kai an nai apo poy kai poso?? thank u Έχει κι άλλα, αλλά θα σου πρότεινα να μην κοιτάξεις καν. Brando με κλειστά μάτια όπως σου πρότεινε και το παιδί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Λοιπόν.. Θα σας πω κάτι αλλά μη γελάσετε.. :) Βγάζοντας το screen protecton από το άσπρο χαρτάκι, μου έπεσε κάτω και κολλήσαν διάφορα στην επιφάνειά του.. Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Λοιπόν.. Θα σας πω κάτι αλλά μη γελάσετε.. :) Βγάζοντας το screen protecton από το άσπρο χαρτάκι, μου έπεσε κάτω και κολλήσαν διάφορα στην επιφάνειά του.. Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω?? :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1692608#post1692608 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisfot Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 παιδια το περιμενω αυριο μια ερωτηση====== καταγραφη εισερχομενων - εξερχωμενων κλεισεων-GPRS-καταγραφη ,εχει η χρειαζεται καποιο εξτρα προγραμμα ..αυτα.....:D :D Καταγράφονται αναλυτικά όλες οι κλήσεις. Όμως στους μετρητές κλήσεων δεν αθροίζει ξεχωριστά τις εισερχόμενες - εξερχόμενες, αλλά όλες μαζί. Για τον παραπάνω λόγω (μετρητές κλήσεων) χρησιμοποιώ το battery status, το οποίο κάνει καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisfot Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να εξάγουμε τις κλήσεις σε Excel ? Κάπου είχα διαβάσει ότι γίνεται !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Παιδιά αυτά τα αρχεία που φένοντε στην photo τί είναι? Από πού έχω μαζευτή στην κάρτα μου? Μπορώ να τα σβήσω χωρίς φόβο και πάθος? (Υπ'όψη έχω το ΕΤΕΝ-Χ500) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Παιδιά αυτά τα αρχεία που φένοντε στην photo τί είναι? Από πού έχω μαζευτή στην κάρτα μου? Μπορώ να τα σβήσω χωρίς φόβο και πάθος? (Υπ'όψη έχω το ΕΤΕΝ-Χ500) Ευχαριστώ Ta arxeia ayta einai apo to aytomato back up pou kanei to x500 .Ego den ta exo svisi akoma alla 8a to kano syntoma kai meta 8a kano ena back up kanoniko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaponlord Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλησπέρα σας,μήπως θα μπορούσε κάποιο παληκάρι να με βοηθήσει στο εξής;Σκέφτομαι να φέρω απο εξωτερικό ενα Χ500 και θα ήθελα τα φώτα σας στην διαδικασία περάσματος ελληνικής rom...Τι χρειάζεται κι όλα τα σχετικά...Αν δεν γινεταί δημόσια στο forum ας στείλει pm.Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Ta arxeia ayta einai apo to aytomato back up pou kanei to x500 .Ego den ta exo svisi akoma alla 8a to kano syntoma kai meta 8a kano ena back up kanoniko. Οι περισσότεροι έχουν απεγκαταστήσει το πρόγραμμα της Eten για backup και χρησιμοποιούν το Sprite Backup ή το Spb Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλησπέρα σας,μήπως θα μπορούσε κάποιο παληκάρι να με βοηθήσει στο εξής;Σκέφτομαι να φέρω απο εξωτερικό ενα Χ500 και θα ήθελα τα φώτα σας στην διαδικασία περάσματος ελληνικής rom...Τι χρειάζεται κι όλα τα σχετικά...Αν δεν γινεταί δημόσια στο forum ας στείλει pm.Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Μία αρκέτα καλή περιγραφή υπάρχει εδώ (δικές μου περιπέτειες). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1775313#post1775313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaponlord Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Μία αρκέτα καλή περιγραφεί υπάρχει εδώ (δικές μου περιπέτειες). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1775313#post1775313 Many ThanxXx!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Na rwthsw , yparxei tropos na perasw contacts apo sony-ericsson T610 sto x500?? . Ws twra to ericson to diaxeirizomoun me to "handset manager" Kai kati allo... kanena kalo ellhnoaggliko-agloellhniko , galoellhniko-ellhnogaliko lexiko yparxei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Na rwthsw , yparxei tropos na perasw contacts apo sony-ericsson T610 sto x500?? . Ws twra to ericson to diaxeirizomoun me to "handset manager" Kai kati allo... kanena kalo ellhnoaggliko-agloellhniko , galoellhniko-ellhnogaliko lexiko yparxei??? Αν μπορείς να τα περάσεις απο το "handset manager" στο Outlook τότε μπορείς να τα περάσεις απο εκεί στο Χ500 μέσω ActiveSync (έτσι έκανα στο δικό μου Νοκια 7610). Βέβαια δεν πέρασαν και τόσο σωστά και χρειάστηκε αρκετό editing. Για αγγλο-ελληνικό λεξικό μπορείς να κοιτάξεις το SlovoEd - Magenta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Λοιπόν.. Θα σας πω κάτι αλλά μη γελάσετε.. :) Βγάζοντας το screen protecton από το άσπρο χαρτάκι, μου έπεσε κάτω και κολλήσαν διάφορα στην επιφάνειά του.. Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω?? :) Απλό σελοτέιπ της Tesa , καθαρίζει αμέσως την μεμβράνη επειδή έχει πιο δυνατή κόλλα και δεν αφήνει κατάλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Ένα τί? Το παρακάτω εννοείς? http://www.garmin.com/products/iQue3600/ ή απλώς αστειεύεσαι? Βέβαια υπάρχει και Nokia 3600 αλλά μάλλον αυτό δεν flashαρεται εύκολα :) Ενα ΗΤC 3600 του αδελφού μου. Δεν με άκουσε . :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts