savaoth Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Eγω δεν ειπα ποτε ακριβη ημερομηνια...ισα ισα ελεγα οτι δεν ειναι σιγουρο...Εγω εχω τις πληροφοριες οτι στις 22-23 θα ειναι στις αποθηκες,οποτε λογικα καπου εκει θα κυκλοφορησει.... Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Καλά παιδιά χαλαρώστε μην το κάνουμε και εμείς εδώ p990i thread! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Ας ηρεμησουμε παντως λιγο.Ενα μηνα πριν καποιοι δεν γνωριζαν καν οτι υπαρχει το X500 και τωρα ξαφνικα δεν μπορουν να περιμενουν μεχρι τα μεσα Δεκεμβρη στη χειροτερη περιπτωση(που ουτως η αλλως ειναι η κλασσικη καταναλωτικη περιοδος)? :respect: :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Καλά παιδιά χαλαρώστε μην το κάνουμε και εμείς εδώ p990i thread! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τι εγινε εκεί ? εννοείς την αναμονή για το p990i αν δεν κάνω λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 για την ιστορια παντως,στο πλαισιο θεσ/νικης(κεντρο) συνεχιζουν εκνευριστικα να μην ξερουν τπτ. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvvippperrr Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Οποιος θελει τη νεα ROM v273 εδω: http://rapidshare.com/files/3726487/EUU_ETEN_X500_WWE_R32_032_0273.EXE.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 ασχετο! ο panosha ακομα να το παρει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Eγω δεν ειπα ποτε ακριβη ημερομηνια...ισα ισα ελεγα οτι δεν ειναι σιγουρο...Εγω εχω τις πληροφοριες οτι στις 22-23 θα ειναι στις αποθηκες,οποτε λογικα καπου εκει θα κυκλοφορησει.... Ρε συ savaoth, επειδή από ότι φαίνεται ξέρεις τα πράγματα από μέσα, το Πλαίσιο θα διαθέσει το X500 και με Αγγλική ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 ασχετο! ο panosha ακομα να το παρει ? Αν το είχα πάρει θα το είχες καταλάβει. Μην ανησυχείτε, μόλις το παραλάβω θα του βγάλω τα ματάκια και θα σας ενημερώσω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosdia Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Παιδια αν αγορασω το X500 απο Ελλαδα με ελληνικο ROM, θα μπορω να το αλλαξω μετα σε αγγλικη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Άντε, 9 και σήμερα έμειναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Παιδια αν αγορασω το X500 απο Ελλαδα με ελληνικο ROM, θα μπορω να το αλλαξω μετα σε αγγλικη rom? Δεν μπορείς να αλάξεις γλώσα και χάνεις και την εγύηση. Η μόνη περίπτωση ως τώρα γιά αλαγή γλώσας με τρύκ, είναι από Αγγλικά σε άλλη και άγνωστο αν μετά μπορείς να το φέρεις πίσω στα Αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Άντε, 9 και σήμερα έμειναν. Παιδιά μην είμαστε και τόσο σίγουροι. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος, μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς το Χ500. Αλωστε σε 3-4 μήνες θα τα έχουμε ξεχάσει όλα και θα ασχολούμαστε με το νέο super duper μηχάνημα που θα αναμένουμε.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Εννοείται ότι έκανα πλάκα. Σιγά μην έχουμε βασίσει την ευτυχία και το μέλλον μας στο x500. Απλά υπάρχουν και άλλοι πίσω μας, κάτι αδέρφια πχ που περιμένουν στη γωνία να βουτήξουν το m600 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Δεν μπορείς να αλάξεις γλώσα και χάνεις και την εγύηση. Η μόνη περίπτωση ως τώρα γιά αλαγή γλώσας με τρύκ, είναι από Αγγλικά σε άλλη και άγνωστο αν μετά μπορείς να το φέρεις πίσω στα Αγγλικά. Πάντως το m600+ άλλαζε νομίζω από Ελληνική σε Αγγλική ROM: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1596143#post1596143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Ρε συ savaoth, επειδή από ότι φαίνεται ξέρεις τα πράγματα από μέσα, το Πλαίσιο θα διαθέσει το X500 και με Αγγλική ROM? Δεν το γνωρίζω αυτό.Πιθανώς όχι όμως. Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 http://img179.imageshack.us/img179/5784/5002gv8.jpg 5-7 εργάσιμες, την τιμή αυτή περίπου την έχω δεί και σε 5-6 μαγαζιά ακόμα, απλά αυτοί είχαν ετοιμοπαράδοτο με Αγγλική ROM και χρέωναν λίγα γιά αποστολή. Το paypal σε χρέωσε με άλλα 20 ευρώ γιατί έδωσα την παραγγελία σαν την δικιά σου αλλα χρεώθηκα με 560 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους. Σκεπτομαι να αγορασω το Χ500 με αγγλικη ROM και θα ηθελα να ρωτησω : Τα Updates που βγαινουν ειναι για την Αγγλικη ROM ή και για την Ελληνικη; Αν ειναι μονο για την Αγγλικη μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σε τηλ με Ελληνικη ROM; Τα Ελληνικα updates βγαινουν ταυτοχρονα με τα Αγγλικα; Αν το τηλ εχει Αγγλικη ROM γραφει Ελληνικα (με την προσθηκη ενος προγραμματος ελληνικου πληκτρολογιου) ή οχι; Επισης δεχεται ονοματα των επαφων στα Ελληνικα ή οι επαφες θα ειναι γραμμενες με greeklish; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους. Σκεπτομαι να αγορασω το Χ500 με αγγλικη ROM και θα ηθελα να ρωτησω : Τα Updates που βγαινουν ειναι για την Αγγλικη ROM ή και για την Ελληνικη; Αν ειναι μονο για την Αγγλικη μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σε τηλ με Ελληνικη ROM; Τα Ελληνικα updates βγαινουν ταυτοχρονα με τα Αγγλικα; Αν το τηλ εχει Αγγλικη ROM γραφει Ελληνικα (με την προσθηκη ενος προγραμματος ελληνικου πληκτρολογιου) ή οχι; Επισης δεχεται ονοματα των επαφων στα Ελληνικα ή οι επαφες θα ειναι γραμμενες με greeklish; Ευχαριστω Κάθε γλώσα έχει το δικό της update. Αν έχεις Αγγλικά μπορείς με κάποιο τρύκ να βάλεις ROM άλλης γλώσας, δεν ξέρω όμως αν μπορείς να το επαναφέρεις σε Αγγλικά. Τα Αγγλικά update βγαίνουν πρώτα και ακολουθολυν τα άλλα 2-30 μέρες μετά. Αν έχεις Αγγλική ROM με την προσθήκη ενός Ελληνικού πληκτρολογίου γράφεις κανινικά Ελληνικά και έχει σε Ελληνικά και τις επαφές σου.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Το paypal σε χρέωσε με άλλα 20 ευρώ γιατί έδωσα την παραγγελία σαν την δικιά σου αλλα χρεώθηκα με 560 ευρω. Εχουν ανεβάσει την τιμή του από τότε που το παρείγγειλα. Πλήρωσα με πιστωτική και η χρέωση είναι ακριβώς αυτή που βλέπεις. Χθες μάλιστα με ενημέρωσαν οτι είναι καθ' οδόν.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Εχουν ανεβάσει την τιμή του από τότε που το παρείγγειλα. Πλήρωσα με πιστωτική και η χρέωση είναι ακριβώς αυτή που βλέπεις. Χθες μάλιστα με ενημέρωσαν οτι είναι καθ' οδόν.:D Και εγώ στην ίδια τιμή το έκλεισα αλλά στο μήνυμα του paypal ήταν 559 ευρω αντί για 545. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 αντε παιδια να το παρετε να μας πειτε εντυπώσεις , τελικα το πλαισιο πότε θα το έχει ?? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Το Πλαίσιο εκτός αποροόπτου θα το έχει Τετάρτη στις αποθήκες.Οπότε μάλλον απο Πέμπτη θα το διαθέτει... Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 28 λένε στο πλαίσιο Μεταμόρφωσης ότι θα έρθει. Πότε έχει 28; Την άλλη τρίτη νομίζω. Μέχρι τότε θα έχω τελειώσε κ τα ιδιαίτερα στον αδερφό μου για wm5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Emirates Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Καλησπέρα Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες αλλά έχω μπερδευτεί αρκετά, πια η διαφορά του vα έχει Ελληνική rom σε σχέση με το να έχει αγγλική (εκτος απ'το προφανές οτι αλλάζει η γλώσσα). Μπορείς να κάνεις update μέσω internet με την Ελληνική ή οχι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts