dang3r Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις -> Connection Wizard -> Επιλέγεις χώρα και μετά εταιρία. Στη TIM, ενώ τα MMS ήταν ok, είχε ένα μικρό προβληματάκι με το GPRS. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα άλλα... akrivos ayto to provlima exw k gw, enw ta mms leitoyrgoyn apswga k mesw wizard moy irthan oi rythmiseis gprs, oi opoies omws den leitoyrgoyn, mpainw sto explorer moy grafei syndesi kai apo kei k pera den kanei tpt.... Gnwrizeis ean lythike i pws lynete ayto to provlima?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Καλημέρα, το Screen protector του Μ600 κάνει για το Χ500; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3852 Ακυρο. Διαβασα παραπάνω ότι δεν κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Έχω το PhotoContactsPro και χωρίς να καταλάβω κάτω από ποιες συνθήκες τερματίζει και πρέπει να το πάρω χαμπάρι και να το ξανατρέξω. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να φταίει;:wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 @dang3r: με τι εταιρία είσαι?? Δοκίμασε να πας εδώ http://www.qtek.gr/9090_gprs.html και να κοιτάξεις άμα κάποιος server είναι λάθος. Στην tim ο wizard είχε βάλει λάθος server για gprs... @panospap: κοίταξε, ένα spare screen protector που είχα για το m600 και δοκίμασα να το βάλω πριν το ανοίξω, ήταν λίιιγο πιο μεγάλο από την οθόνη. Πιστεύω με προσπάθεια ίσως και να μπει. Ο kirileman νομίζω δεν είχε πρόβλημα και το είχε βάλει κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 προγραμμα ωστε στα μηνηματα με τις χαμενες κλησεις να λεει ονομα και οχι τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Ορίστε και benchmarks για να δειτε πόσο αργό είναι το X500 σε σχέση με m600. http://www.phonearena.com/htmls/readreviews.php?id=1699&page=6&category= O τύπος μιλάει για week signal reception. Εκεί διαφωνώ κάργα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elvor Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Πως μπορώ να αλλάξω το όνομα το δικτύου από telestet σε tim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Έχω το PhotoContactsPro και χωρίς να καταλάβω κάτω από ποιες συνθήκες τερματίζει και πρέπει να το πάρω χαμπάρι και να το ξανατρέξω. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να φταίει;:wacko: :wacko: Nai auto symvainei kai einai ekneuristiko. Mpaino kai ego sth lista autwn pou tha epithymousan na mathoun gia poio logo symvainei, h akoma kalytera mia lysh. (Mporei kai na einai bug ths version 4.01) Lysh gia to oti xanetai h donhsh kai polles fores o hxos klhshs vrika me to "phone alarm 1.58". 5 meres twra ola kala. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Το πήρα και εγώ τώρα από το Πλαίσιο. Θα το αφήσω το βράδυ να φορτίσει και θα το δοκιμάσω αύριο το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickl Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Το πήρα και εγώ τώρα από το Πλαίσιο. Θα το αφήσω το βράδυ να φορτίσει και θα το δοκιμάσω αύριο το πρωί. φιλε apostol70 πες μου σε παρακαλω ποια ελληνικη rom εχει εσενα επανω γιατι και εγω το πηρα απο το πλαισιο σημερα αλλα επειδη εχει την 275 δεν το ανοιξα και λεω να τους το παω πισω αυριο να δω μηπως εχουν με την 291.ο αριθμος φαινεται στο τελος του s/n που λεει dao320275. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 προγραμμα ωστε στα μηνηματα με τις χαμενες κλησεις να λεει ονομα και οχι τηλεφωνο? SMSDRFix http://www.saman-cz.com/ppc/index.html?drfovrw.html Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dang3r Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 File hub, se eyxaristw gia to link! Rythmisa to gprs kai doyleyei teleia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 SMSDRFix http://www.saman-cz.com/ppc/index.html?drfovrw.html Σου δουλεύει αυτό το προγραμματάκι με τα ονόματα... Εγώ το είχα βάλει κάποια στιγμή στο Χ500 και δεν μου δούλεψε... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondial Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Χρονια Πολλα σε ολους! Μηπως καποιος ξερει που μπορω να βρω εντος Ελλαδος φορτιστη αυτοκινητου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Χρονια Πολλα σε ολους! Μηπως καποιος ξερει που μπορω να βρω εντος Ελλαδος φορτιστη αυτοκινητου; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_91_138&products_id=1448 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dang3r Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 paidia, pws tha ginei na min amoigei to sms stin othoni molis erthei, alla mono otan patisw to eikonidio??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondial Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Ευχαριστω Πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Καλημέρα παιδιά, από το play247 μου συνέστησαν για screen protector το http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_99_152&products_id=5095&zenid=jf3vq5ctneag1turcvrch87rm6 Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Nai auto symvainei kai einai ekneuristiko. Mpaino kai ego sth lista autwn pou tha epithymousan na mathoun gia poio logo symvainei, h akoma kalytera mia lysh. (Mporei kai na einai bug ths version 4.01) Lysh gia to oti xanetai h donhsh kai polles fores o hxos klhshs vrika me to "phone alarm 1.58". 5 meres twra ola kala. Μάλλον βρήκα την λύση. Το εγκατέστησα στην μνήμη του τηλεφώνου (το είχα στην κάρτα) και δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 φιλε apostol70 πες μου σε παρακαλω ποια ελληνικη rom εχει εσενα επανω γιατι και εγω το πηρα απο το πλαισιο σημερα αλλα επειδη εχει την 275 δεν το ανοιξα και λεω να τους το παω πισω αυριο να δω μηπως εχουν με την 291.ο αριθμος φαινεται στο τελος του s/n που λεει dao320275. Το πλαίσιο της Μεταμόρφωσης το έχει με την 291. Τα έφερε την Κυριακή. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Μάλλον βρήκα την λύση. Το εγκατέστησα στην μνήμη του τηλεφώνου (το είχα στην κάρτα) και δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα file ti kanei to phone alarm 1.58? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 paidia, pws tha ginei na min amoigei to sms stin othoni molis erthei, alla mono otan patisw to eikonidio??? Τηλέφωνο-μενού-ρυθμίσεις-appreciation software και ξαπόστειλε το zoom SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Παιδιά, σόρυ αλλά δεν θα ξαναγράψω στο φόρουμ. Φάω δεν φάω ban. Βοήθεια από τους παλιούς του είδους θα βρείτε αμέριστη. Να στε καλά και χρόνια πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Παιδιά, σόρυ αλλά δεν θα ξαναγράψω στο φόρουμ. Φάω δεν φάω ban. Βοήθεια από τους παλιούς του είδους θα βρείτε αμέριστη. Να στε καλά και χρόνια πολλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα ξαναγράψεις και τι είναι αυτό το ban. Πιστεύω ότι ολοι στο forum χρειαζόμαστε την βοήθεια σου καθώς και των υπολοίπων έτσι ώστε να ΄λύνουμε τα προβληματα που παρουσιάζονται στο ppc μας και να ανταλλάσουμε απόψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Μετά από 4 ημέρες χρήσης και επαναλβανόμενα soft reset, εμφανίστηκε και σε μενα το γνωστό πρόβλημα με τα sms και τα phone settings. Βέβαια, να είστε καλά, με το γνωστό patch διόρθωθηκε αμέσως.:) :) Υπενθυμίζω ότι έχω την 291 ελληνική ROM που θα έπρεπε λογικά να έχει λύθει:X :mad: :X :mad: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts