jimgag Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Καλησπερα σε ολους, μετα απο πολλους μηνες "ψαξιματος" και "μελετης" στην οποια συνεβαλε τα μεγιστα αυτο το forum εγινα και εγω κατοχος του πολυποθητου Χ500 απο χθες το πρωι. Πρωτα συμπερασματα.... νομιζω πως ειναι κορυφαια συσκευη, να μην επεκταθω περισσοτερο,τα εχουν πει αλλοι πριν απο μενα και με εμπειρια στο χωρο των ppc! Για μενα ειναι η πρωτη φορα που παιρνω ppc και ομολογω οτι η αρχικη μου τεραστια χαρα μετριαστηκε λιγο απο το αγχος και τον πολυ χρονο που εχω ξοδεψει για να το παραμετροποιησω(και δεν εχω τελειωσει ακομα και ουτε το βλεπω για σημερα), και δεν ειμαι και ασχετος βεβαια με τα Windows.... Τωρα ενα απο τα πολλα προβληματα που αντιμετωπιζω, τα περισσοτερα προσπαθω να τα λυσω μονος μου για να μην κουραζω ασκοπα το forum με τις "παιδικες" αρρωστιες των αρχαριων χρηστων των ppc, ΕΙΝΑΙ λοιπον οτι μερικες φορες μετα απο reset δεν εχω ηχο για το ξυπνητηρι, μενου, πληκτρα.... Ειναι καποια ρυθμιση που "χαλαει" ή ειμαι τοσο τυχερος που πηρα ελαττωματική συσκευη;;; Εαν μπορει καποιος ας μου δωσει τα φωτα του γιατι εχω κουραστει πολυ πλεον:( :( :( Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Ψάξε ενεργοποίησε και ρύθμισε τα Scenarios. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nextforbest Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Με Ελληνικη rom ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!! Στα 5 soft reset τα 3 λεει unkbown sim!!! OXI ΠΑΛΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!:mad: :mad: :mad: Ετσι ειχα γραψει παλαιοτερα. Μονο ενα λεω : ΤΗΑΝΧ KIRILEMAN με τις συμβουλες σου!!! Τελικα αφου βρηκα χρονο εκανα hard reset,περασα το patch και ΠΑΙΖΕΙ!!! :up: :up: Τελειο-Ακομα και μετα απο 10 soft reset αναγνωριζει κανονικα την sim!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Ετσι ειχα γραψει παλαιοτερα. Μονο ενα λεω : ΤΗΑΝΧ KIRILEMAN με τις συμβουλες σου!!! Τελικα αφου βρηκα χρονο εκανα hard reset,περασα το patch και ΠΑΙΖΕΙ!!! :up: :up: Τελειο-Ακομα και μετα απο 10 soft reset αναγνωριζει κανονικα την sim!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Λοιπόν, Την πάτησα κι εγώ με το "Άγνωστη κατάσταση SIM". Το πρόβλημά μου πρέπει να προήλθε από μερικές δεκάδες εγκαταστάσεις/δοκιμές προγραμμάτων που έκανα χθες το βράδυ, ώσπου, στο τελευταίο soft reset μου βγάζει το τρομερό μήνυμα. Είδα κι απόειδα, δεν κατάφερα τίποτα. Σήμερα το πρωί απεγκαθιστώ τα πάντα, κάνω Restore Backup με το default Backup Utility tis ETen, και λέω να βάλω το patch κι ό,τι γίνει. Ήμουν έτοιμος για hard reset. Και ω του θαύματος, χωρίς να κάνω τίποτε άλλο, τρέχω το patch, bootarw και ...."Εισάγετε τον αριθμό PIN"... Πολύ super ανακάλυψη αυτό το patch βρε παιδί μου... μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα! Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Ψάξε ενεργοποίησε και ρύθμισε τα Scenarios. :rolleyes: Ισως ειναι απο εκει! Ευχαριστω παντως Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Καλησπερα σε ολους, μετα απο πολλους μηνες "ψαξιματος" και "μελετης" που στην οποια συνεβαλε τα μεγιστα αυτο το forum εγινα και εγω κατοχος του πολυποθητου Χ500 απο χθες το πρωι. Πρωτα συμπερασματα.... νομιζω πως ειναι κορυφαια συσκευη, να μην επεκταθω περισσοτερο,τα εχουν πει αλλοι πριν απο μενα και με εμπειρια στο χωρο των ppc! Για μενα ειναι η πρωτη φορα που παιρνω ppc και ομολογω οτι η αρχικη μου τεραστια χαρα μετριαστηκε λιγο απο το αγχος και τον πολυ χρονο που εχω ξοδεψει για να το παραμετροποιησω(και δεν εχω τελειωσει ακομα και ουτε το βλεπω για σημερα), και δεν ειμαι και ασχετος βεβαια με τα Windows.... Τωρα ενα απο τα πολλα προβληματα που αντιμετωπιζω, τα περισσοτερα προσπαθω να τα λυσω μονος μου για να μην κουραζω ασκοπα το forum με τις "παιδικες" αρρωστιες των αρχαριων χρηστων των ppc, ΕΙΝΑΙ λοιπον οτι μερικες φορες μετα απο reset δεν εχω ηχο για το ξυπνητηρι, μενου, πληκτρα.... Ειναι καποια ρυθμιση που "χαλαει" ή ειμαι τοσο τυχερος που πηρα ελαττωματική συσκευη;;; Εαν μπορει καποιος ας μου δωσει τα φωτα του γιατι εχω κουραστει πολυ πλεον:( :( :( Δεν ξέρω τι φταίει συγκεκριμένα αλλά μπορώ να σου πω το εξής. Αν του άλλαξες τα φώτα στα προγράμματα υπάρχει κάποια πιθανότητα να σου εμφανίσει διάφορα κουλά. Και γω όταν το έστησα για πρώτη φορά δυστυχώς δεν αρκέστηκα στα γνωστά μου προγράμματα και δοκίμασα και άλλα (καινούριο ppc, καινούρια προγράμματα). Το αποτέλεσμα ήταν μετά από μέρες να μην έχω δόνηση. Δεν έκατσα να ασχοληθώ πολύ. Hard reset, στήσιμο τάκα τάκα τα προγράμματα που ήθελα (με λίγη προσοχή να δω αν κάποιο μου "σκοτώσει" τη δόνηση) και στο τέλος ένα καλό full backup (με spb). Επειδή είσαι πρωτάρης και σίγουρα θα χεις κάνει διάφορα, θα σου πρότεινα να με ακούσεις για ένα έχεις ένα άψογο μηχανάκι. Η δεύτερη φορά είναι πάντα πιο εύκολη. :) .......(μια ωρίτσα το πολύ, εμένα μου παίρνει μισή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Δεν ξέρω τι φταίει συγκεκριμένα αλλά μπορώ να σου πω το εξής. Αν του άλλαξες τα φώτα στα προγράμματα υπάρχει κάποια πιθανότητα να σου εμφανίσει διάφορα κουλά. Και γω όταν το έστησα για πρώτη φορά δυστυχώς δεν αρκέστηκα στα γνωστά μου προγράμματα και δοκίμασα και άλλα (καινούριο ppc, καινούρια προγράμματα). Το αποτέλεσμα ήταν μετά από μέρες να μην έχω δόνηση. Δεν έκατσα να ασχοληθώ πολύ. Hard reset, στήσιμο τάκα τάκα τα προγράμματα που ήθελα (με λίγη προσοχή να δω αν κάποιο μου "σκοτώσει" τη δόνηση) και στο τέλος ένα καλό full backup (με spb). Επειδή είσαι πρωτάρης και σίγουρα θα χεις κάνει διάφορα, θα σου πρότεινα να με ακούσεις για ένα έχεις ένα άψογο μηχανάκι. Η δεύτερη φορά είναι πάντα πιο εύκολη. :) .......(μια ωρίτσα το πολύ, εμένα μου παίρνει μισή) Αυτο εκανα ,reset και ολα απ΄την αρχη που λεει και το τραγουδι (για να γελασουμε λιγο:D) και ο ηχος εκανε την εμφανιση του φυσικα και ολα καλα.Θα επανελθω με καποιες ερωτησεις για 2,3 πραγματα:happy: Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Ήθελα από την αρχή να το φτιάξω το θέμα αλλά όλο κάτι άλλο προέκυπτε. Σήμερα το βρήκα: Όποιος θα ήθελε να χρησιμοποιεί το κλείδωμα της συσκευής από τυχαίο πάτημα κάποιου πλήκτρου (μου συμβαίνει συχνά με τη δερμάτινη θήκη), και ΔΕΝ θέλει να έχει ενεργοποιημένη την toolbar Κλείδωμα η οποία δείχνει μόνο το εν λόγω εικονίδιο, μπορεί να το εντοπίσει χύμα στη διαδρομή \Windows\BSDeviceLock.exe και να το ρίξει στο Shell Tray Tab του iLauncher. (ίσως δεν είμαι πολύ σαφής αλλά όποιον τον έχει απασχολήσει το θέμα θα καταλάβει τι εννοώ). Το Κλείδωμα που βρίσκεται στο Έναρξη>Ρυθμίσεις>Προσωπικά δεν κάνει την ίδια δουλειά. Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Παιδια κανενα προγραμμα για την μετρηση των εισερχομενων και εξερχομενων κλησεων υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad_Man Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Παιδια κανενα προγραμμα για την μετρηση των εισερχομενων και εξερχομενων κλησεων υπαρχει; BatteryStatus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 BatteryStatus Ευχαριστώ πολύ....:) :D :) Δεν γνωριζα οτι αυτο το προγραμματακι κανει τοσα πολλα πραγματα....:fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waterprofen Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Για το slovoed 6.0 Eng-Greek έχουμε κάτι....;;; :D Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Για το slovoed 6.0 Eng-Greek έχουμε κάτι....;;; :D Μακαρι γιατι το χρειαζομαστε ολοι...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Έχει δοκιμάσει κανένας να μπει σε σελίδες wap μέσα από gprs? Με τις κατεβασμένες ρυθμίσεις για tim ούτε σε κανονικές σελίδες δεν έμπαινε. Ευτυχώς που έχει υπάρχει αυτό το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1318620#post1318620 κι έβγαλα μια άκρη... Πάντως για wap ενώ ακολούθησα όλες τις οδηγίες δεν κατάφερα τίποτα. Προσπαθώ να δοκιμάσω με wsp://, αλλά είναι σα να μην το δέχεται ο browser. Ούτε ο opera ούτε ο ie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 djdog, Εμένα μου άδειασε η μπαταρία χτες για 2 φορά(λόγω δουλειάς),πιστέυω να μην έιναι τόσο σοβαρό,ετσι δεν έιναι?Οσο για τις πληροφορίες ευχαριστώ πολύ Ενταξει ειναι βρε!:lol: Μη τρελαινεσαι! Αυτο θα συμβει και μια και δυο και 20 φορες...Δεν εγινε και τιποτα..Δεν ειναι τοσο "ευαισθητη" η μπαταρια!...Απλα,αν μπορουμε-κατα κανονα-να μη την αφηνουμε να αδειαζει..;) Και οσον αφορα τους μετρητες κλησεων,εγω το Todayphone pro ΔΕΝ το αλλαζω με κανενα...Ασε που κραταει και ιστορικο κλησεων και οχι μονο μετρητη... Ειναι ενα απο τα προγραμματα που εχω βαλει σε ολα τα PPC που περασαν απο τα χερια μου..;) http://pocketpc.pdatopsoft.com/PocketPC/FunnySnake-TodayPhone-Pro Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Pantws mou akougetai ligo koulo ayto me thn mpataria synithws ta kinhta me mpataria lithiou iontwn einai kallitero na tis afhneis na adeiazoun teleiws kai meta na tis fortizeis....Einai sigouro oti den einai kalo na teleiwnoun...?? H tha katastrepsoume thn mpataria mas apo tis alepalhles fortiseis...??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Ενα καινούργιο που ανακάλυψε κάποιος τυπάκος στο etenusers forum: Μετά από hard reset οταν κάνει την αντίστροφη μέτρηση γιά να αρχίσει να περνάει τις εφαρμογές της ΕΤΕΝ κρατώντας πατημένο το κουμπάκι της φωτογραφικής δεν φορτώνεται τίποτα. Κατόπιν από το application recovery μπορούμε να περάσουμε ότι θέλουμε εμείς. Υποψιάζομαι οτι αυτό θα γίνεται και στα άλλα μοντέλα της ΕΤΕΝ, αρκεί να έχεις τις εφαρμογές να τις περάσεις γιατί δεν έχουν το application recovery. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Αυτά για την μπαταρία δε με βρίσκουν σύμφωνο (δεν το στηρίζω πουθενά παρά μόνο στην εμπειρία μου). Στο m600 ΠΑΝΤΑ άφηνα την μπαταρία να φτάνει τέρμα και μου κρατάει ακόμα 4 μέρες (rom 215). Μόνο πτώση απόδοσης δεν έχω δει δηλαδή. Το αντίθετο, θα λεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nextforbest Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Παντως αυτο το hands free που δινει στην συσκευασια το κουμπακι που εχει δεν λειτουργει καθολου ή μονο το δικο μου εχει προβλημα(φωνητικη κληση,απαντηση με πατημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Παντως αυτο το hands free που δινει στην συσκευασια το κουμπακι που εχει δεν λειτουργει καθολου ή μονο το δικο μου εχει προβλημα(φωνητικη κληση,απαντηση με πατημα) Δεν ειναι μονο το δικο σου (τουλαχιστον). Και το δικο μου τα ιδια προβληματα εχει και δεν ξερω αν τιθεται θεμα εγγυησης για αυτο, απο πλευρας ΠΛΑΙΣΙΟΥ. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marspi7 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Kirileman,όταν λες για την μπαταρία τέρμα,μιλάμε για 0 η 5%-10% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Ρε παιδιά πολύ θέμα για το τίποτα έχει γίνει με τη μπαταρία. Καταρχήν το 5%, 10%, 50% είναι πλασματικό. Άμα κλείσεις το GSM θα δεις ότι θα ανέβει. Τώρα για την φόρτιση, το καλύτερο να φορτίζεται κοντά στο 50%, τώρα αν φορτίζεται και πιο κάτω δε χάθηκε κι ο κόσμος. Αυτό που δεν κάνει είναι να το φτάνουμε σε σημείο να κλείσει από μπαταρία, και βέβαια άμα έχει κλείσει να προσπαθούμε να το ανοίξουμε πάλι. Υπάρχει μέχρι κι η πιθανότητα η μπαταρία να θέλει αυτό που λένε shock οι τεχνικοί για να φορτιστεί ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Συνήθως στο 1-5%. Κάποιες φορές ξέμενε και έσβηνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Emirates Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Καλησπέρα, Απο την Παρασκευή έγινα και εγώ ένας κάτοχος του Χ500. Έχωντας διαβάσει όλες τις σελίδες του thread το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι πρέπει να είμαι πολύ τυχερός διότι δεν έχω αντιμετοπίσει κανένα απολύτος πρόβλημα. Τη sim τη βλέπει κανονικά και το δίκτυο είναι στο αυτόματο. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση, και δεν έχει να κάνει με το τηλ, είναι οτι σε όλη σχεδόν την αθήνα δε μπόρεσα να βρω κάρτα μνήμης μεγαλύτερη απο 1gb. Ας μου πει κάποιος αν έχει μεγαλύτερη και απο που την αγόρασε. Ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Αυτά για την μπαταρία δε με βρίσκουν σύμφωνο (δεν το στηρίζω πουθενά παρά μόνο στην εμπειρία μου). Στο m600 ΠΑΝΤΑ άφηνα την μπαταρία να φτάνει τέρμα και μου κρατάει ακόμα 4 μέρες (rom 215). Μόνο πτώση απόδοσης δεν έχω δει δηλαδή. Το αντίθετο, θα λεγα. Σχετικά με τη μπαταρία συμφωνώ, σχεδόν πάντοτε το άφηνα να ξεφορτιστεί τελείως και μετά πλήρης φόρτιση, αν είναι δυνατόν κλειστό ... Και κρατώ τις συσκευές μου για 2 χρόνια τουλάχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts