domal Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 επιτελους ηρθε και το δικο μου , 1ες εντυπωσεις 1.- ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ 2.- ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΗΧΟΣ 3.- ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ τα υπόλοιπα σε μερικες ωρες ... εβαλα και το δικτυο σε μη αυτοματο φυσικα ... Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Παρελαβα το Χ500 χτες το πρωι. Πολυ ομορφο και λεπτο. Το GPS βρηκε τους δορυφορους, τα μηνυματα ερχονται (δικτυο στο manual) ΑΛΛΑ... Εβαλα το Resco Keyboard και μου ζητησε να κανει reset. Αυτο ηταν !! Το τηλ δεν ξαναδουλεψε απο τοτε !! Βγαζει το logo της ΕΤΕΝ και μετα μια λευκη καταλευκη οθονη!!! Τι soft reset τι cold reset αυτο τιποτα! Σημερα πρωι το επεστρεψα στο ΠΛΑΙΣΙΟ με courier (Δυστυχως ειμαι στη Μυτιληνη). Περιμενω να το αντικαταστησουν. Ευτυχως που το πηρα απο Ελλαδα (θελω να ελπιζω) γιατι αντε να συννενοηθεις με τους ξενους. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Παιδιά εγώ ακόμα συνεχίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα. Λαμβάνω και στέλνω sms κανονικότατα και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο. Μόνο μία φορά κόλλησε κι αναγκάστηκα να κάνω ένα soft reset. Το μόνο πρόγραμμα που έχω εγκαταστήσει είναι το mortplayer (ήθελα να δοκιμάσω τον ήχο στα mp3). Την επιλογή δικτύου την έχω automatic, όπως ήταν από την αρχή... Άσχετο με το παραπάνω, στις επιλογές πληκτρολογίων δεν υπάρχουν πια τα "Block Recognizer", "Letter Recognizer" και "Transcriber". Αυτό προφανώς οφείλετε στην Ελληνική ROM, ή και στις Αγγλικές δεν υπάρχει τίποτα?? Γνωρίζει κανένας που μπορούμε να τα βρούμε να τα εγκαταστήσουμε? Δε θέλω να καταλλήξω σε penreader... @pica: Έκανες και hard reset και πάλι τίποτα?? Δοκίμασες να βγάλεις τη microSD μπας κι είχε κολλήσει τίποτα από εκεί?? Στο M600 μου είχαν σβηστεί από την SD κάποια αρχεία και κόλλαγε στην πρώτη οθόνη. Μόλις έβγαλα την SD άνοιξε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Εβγαλα και το χαρτακι και χρησιμοποιω μονο τη μεθοδο "kirileman's"- bug fix solutions for everybody... Μαστορας...!! Παρεπιμπτοντως..το σημα που εχει το κινητο,ειναι εξωπραγματικα δυνατο! Σε χωρο που το Μ600 δεν ειχε ουτε μια γραμμη και δε μπορουσα ουτε να δεχτω ουτε να πραγματοποιησω κλησεις,το Χ500 εχει 2-3 γραμμες και λειτουργει κανονικοτατα χωρις διακοπες! Ε ρε..στο τελος θα μας γινουν τα μυαλα φλαμπε από τη πολυ ακτινοβολια..!! Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Παιδιά εγώ ακόμα συνεχίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα. Λαμβάνω και στέλνω sms κανονικότατα και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο. Μόνο μία φορά κόλλησε κι αναγκάστηκα να κάνω ένα soft reset. Το μόνο πρόγραμμα που έχω εγκαταστήσει είναι το mortplayer (ήθελα να δοκιμάσω τον ήχο στα mp3). Την επιλογή δικτύου την έχω automatic, όπως ήταν από την αρχή... Άσχετο με το παραπάνω, στις επιλογές πληκτρολογίων δεν υπάρχουν πια τα "Block Recognizer", "Letter Recognizer" και "Transcriber". Αυτό προφανώς οφείλετε στην Ελληνική ROM, ή και στις Αγγλικές δεν υπάρχει τίποτα?? Γνωρίζει κανένας που μπορούμε να τα βρούμε να τα εγκαταστήσουμε? Δε θέλω να καταλλήξω σε penreader... @pica: Έκανες και hard reset και πάλι τίποτα?? Δοκίμασες να βγάλεις τη microSD μπας κι είχε κολλήσει τίποτα από εκεί?? Στο M600 μου είχαν σβηστεί από την SD κάποια αρχεία και κόλλαγε στην πρώτη οθόνη. Μόλις έβγαλα την SD άνοιξε κανονικά... Δεν ειχα SD στο τηλ. μονο την SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Εβγαλα και το χαρτακι και χρησιμοποιω μονο τη μεθοδο "kirileman's"- bug fix solutions for everybody... Μαστορας...!! Παρεπιμπτοντως..το σημα που εχει το κινητο,ειναι εξωπραγματικα δυνατο! Σε χωρο που το Μ600 δεν ειχε ουτε μια γραμμη και δε μπορουσα ουτε να δεχτω ουτε να πραγματοποιησω κλησεις,το Χ500 εχει 2-3 γραμμες και λειτουργει κανονικοτατα χωρις διακοπες! Ε ρε..στο τελος θα μας γινουν τα μυαλα φλαμπε από τη πολυ ακτινοβολια..!! Πλάκα κάνεις; Στο eten-users την είδα την πρόταση για αλλαγή της επιλογής δικτύου στο μη αυτόματο. Τέλος πάντων, σημασία έχει πως, απ' ότι φαίνεται, δουλεύει! Οπότε, χαλαρά. Πάλι καλά, πάντως, γιατί μπορεί σε λίγες μέρες να υπάρχει καινούρια αγγλική rom που θα λύνει το πρόβλημα αλλά εμείς με την ελληνική ίσως να χρειαστεί να περιμένουμε περισσότερο. Οπότε ας κάνουμε τη δουλειά μας έτσι, δεν με χαλάει. Άλλα bugs, πάντως, δεν έχω βρει. Προβλέπω να σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σταθερότητας μετά το m600 (2,5 μήνες χωρίς restart μέχρι που έκανα ένα γιατί σερνόντουσαν τα windows). Όσο για το σήμα του x500, το διαπίστωσα κ γω και το ανέφερα από την πρώτη στιγμή. Εδώ που μένω για να πάρω τηλέφωνο με voda από οποιαδήποτε άλλη συσκευή πλην του χ500 πρέπει να πάω σε συγκεκριμένα σημεία, να σηκώσω δεξί χέρι, αριστερό πόδι, να ανοίξω παράθυρο και άλλα κουλά. Τώρα έχω σήμα ΠΑΝΤΟΥ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Γεια σας παλικάρια!Μπορεί κάποιος τσάκαλος να ανεβάσει καμία φωτο τραβηγμένη απο το Χ500?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Review: http://www.pdafrance.com/articles/testssmartphone/2006-11-27/id680/Test-Glofiish-X500/ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 να ρωτησω κατι? οταν κλεινω το τηλεφωνο με το power button πολλες φορες μεσα στο παντελονι μου πατιεται καποιο κουμπι οπως πχ το πανω αριστερα με αποτελεσμα οταν το ξαναβγαζω να ειναι ανοιχτο.μπορω να το ρυθμισω καπως ωστε μονο απο το power button να ανοιγοκλεινει? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 να ρωτησω κατι? οταν κλεινω το τηλεφωνο με το power button πολλες φορες μεσα στο παντελονι μου πατιεται καποιο κουμπι οπως πχ το πανω αριστερα με αποτελεσμα οταν το ξαναβγαζω να ειναι ανοιχτο.μπορω να το ρυθμισω καπως ωστε μονο απο το power button να ανοιγοκλεινει? Εναρξη / Ρυθμίσεις / Power / Τσεκάρεις το keylock. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosdia Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 paidia de mporo na katalabo ena pragma. otan arxizei na mi stelnei ta sms tote einai pou de se afinei na mpeis kai sta settings tou phone. sosto? pos mporeis na mpeis mesa kai na epilexeis manual sto diktyo kai na ftiaxei pali? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Από ότι καταλαβαίνω με αυτά που λένε τα παιδιά, κάνεις hard reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Όχι, αν κρίνω από το δικό μου που με το δεύτερο reboot την βλέπει την κάρτα κανονικά. Σε κάποιους μπορεί να χρειαστεί παραπάνω, ίσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Καμία πρόταση για προστατευτικό οθόνης και από που την προμηθεύομαι??? Γιατι έχει γεμίσει δακτυλιές! Υγ. Α, ναι και πως κάνεις αυτόματη απάντηση σε bluethooth?? Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatilas Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Παιδιά μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να κλειδώσει το πληκτρολόγιο στα αγγλικά και όχι κάθε φορά που πληκτρολογώ ένα αγγλικό γράμμα μετά να επιστρέφει στα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Καμία πρόταση για προστατευτικό οθόνης και από που την προμηθεύομαι??? Γιατι έχει γεμίσει δακτυλιές! Παιδιά όντως, έχει χρησιμοποιήσει κάποιος screen protector καλής ποιότητας. Είχα ένα έξτρα για το M600 αλλά δεν το έβαλα γιατί ήταν λίγο πιο μεγάλο. Έχει δοκιμάσει κανένας για κάποιο άλλο ppc που να ταιριάζει?? Το δικό του είναι και πιο μικρό από το κανονικό κι είναι και τραγικής ποιότητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Το δικό του έχω βάλει, δεν είναι πιο μικρό, μια χαρά έκατσε. Και το brando (από play247) που έχω στο m600 ίδιο είναι σε διαστάσεις πάνω κάτω. Φυσικά το δεύτερο υπερτερεί σε ποιότητα αλλά μόλις τώρα παρατήρησα πόσο "σκοτεινιάζει" την οθόνη. Σχεδόν θαμπώνει. Για την αυτόματη απάντηση, θυμάμαι ότι στο m600 υπήρχε η επιλογή στις ρυθμίσεις τηλεφώνου, στην καρτέλα "others". Μάλλον την αφαίρεσαν, δεν τη βρίσκω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nextforbest Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Παιδιά μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να κλειδώσει το πληκτρολόγιο στα αγγλικά και όχι κάθε φορά που πληκτρολογώ ένα αγγλικό γράμμα μετά να επιστρέφει στα ελληνικά? Μπορεις να χρησιμοποιησεις το easy Keyboard το οποιο εχει αγγλικα και το βρισκεις εαν πατησεις στο βελακι που βρισκεται αριστερα απο το σημα του πληκτρολογιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Το δικό του έχω βάλει, δεν είναι πιο μικρό, μια χαρά έκατσε. Και το brando (από play247) που έχω στο m600 ίδιο είναι σε διαστάσεις πάνω κάτω. Φυσικά το δεύτερο υπερτερεί σε ποιότητα αλλά μόλις τώρα παρατήρησα πόσο "σκοτεινιάζει" την οθόνη. Σχεδόν θαμπώνει. Κι εγώ brando έχω αλλά είναι πιο μεγάλο από την οθόνη!!! Το έβαλες από κάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatilas Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Μπορεις να χρησιμοποιησεις το easy Keyboard το οποιο εχει αγγλικα και το βρισκεις εαν πατησεις στο βελακι που βρισκεται αριστερα απο το σημα του πληκτρολογιου. Thanks. Αλλά δεν με βολεύει το Easy Keyboard και πολυ, πιάνει πολύ χώρο στην οθόνη ρε γμτ. Το πληκτρολόγια με ενδιαφέρει περισσότερο. Όποιος ξέρει τίποτα, please help. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blaster Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 vlepo oti merikoi exete provlima kai ftiaxnete liseis-patentes typou <xartaki> den boro na katalavo giati to kanete se mia kenourgia siskevi ? giati den to pate piso na parete ta lefta sas? einai dinaton me thn dikia mas anoxi na dinoume pathma na vgenoun elatomatikes siskeves xamilis piotitas? dosate 600euro as analavei to plaisio tote to kostos kai h eten fysika etsi oste na mathoun na min vgazoyn adokimastes siskeves sthn agora Παράθεση kulise o tentzeris kai vrike to kapaki:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 poly sosta ta les blaster Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 ερωτησεις α) καθε μερα πρεπει να συγχρονιζω το Χ500 με το pc μου.Αυτο ομως δεν μαμαει την μπαταρια?πχ αυτη τη στιγμη η μπαταρια μου ειναι 90%.αν το συγχρονιζω αυτοματα φορτιζει κιολας.δεν ειναι κακο για τη μπαταρια? β) πως μπορω να βαλω mp3 για ηχους κλησης?απο το add ringtone δεν τα παιρνει γ) μπορω να βαλω mp3 για ηχο alarm? Αυτα προς το παρον Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Περιμένετε την έγκυρη γνώμη μου, αν ποτέ δεήσει ο Ελβετός και μου το στείλει. :lol: :lol: :lol: Φίλε Παναγιώτη δεν αντεξα την ακύρωσα την παραγγελία και πάω γραμμή στο Πλαίσιο να το κτυπήσω:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Κι εγώ brando έχω αλλά είναι πιο μεγάλο από την οθόνη!!! Το έβαλες από κάτω? Οχι. Το brando έκατσε ακριβώς στην οθόνη του m600. Να μην σου πω ότι άφησε και ελάχιστο κενό από κάτω. ερωτησεις α) καθε μερα πρεπει να συγχρονιζω το Χ500 με το pc μου.Αυτο ομως δεν μαμαει την μπαταρια?πχ αυτη τη στιγμη η μπαταρια μου ειναι 90%.αν το συγχρονιζω αυτοματα φορτιζει κιολας.δεν ειναι κακο για τη μπαταρια? β) πως μπορω να βαλω mp3 για ηχους κλησης?απο το add ringtone δεν τα παιρνει γ) μπορω να βαλω mp3 για ηχο alarm? Αυτα προς το παρον α) Γιατί κάθε μέρα; Δεν παθαίνει κάτι η μπαταρία (στο m600 δεν έχει πάθει τίποτα, 4-5 μέρες κρατάει ακόμα) αλλά αν βρεις τον τρόπο να μη φορτίζει από το usb να το πεις κ σε μένα. β) Εγώ τα βάζω στο My documents της συσκευής. Μετά τα βλέπει κανονικά στα ringtones γ) Δεν το ξέρω. Μάλλον wav χύμα στα windows (ίσως και αλλού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts