Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι εμένα μου έχασε το Bluetooth στη μέση της ημέρας χωρίς να κάνω κατί από αυτά που αναφέρεις.

Δοκίμασε ξανά να κάνεις pairing.Κανε reset στο handsfree. Κάνε την διαδικασία που έκανες στην πρώτη σύνδεση όταν το πηρες το Motorola. Μου φαίνεται για προβλημα του handsfree

crete

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας

Την αλλη βδομαδα μου ερχετε το Χ500 απο την ολλανδια

Θελω να ρωτησω τα εξεις

1. Με την αγγλικη ρομ που θα ερθει αν κανω upgrade σε WM6 ελληνικα θα χασω την εγγύηση ?

2. Αν βαλω την αγγλικη wm6 τοτε το τηλεφωνο εκτος απο τα μυνηματα που θα γραφω σε λατινικα που θα αντιμετωπισω προβλημα με ελληνικα ? Δεν εχω προβλημα να διαβαζω αγγλικα απλα λεω αν θελω να γραφω ελληνικες επαφες πωσ γινετε ?

3. Στο ελληνικο destinator 6.1.1 με ελληνικο χαρτη τι αρχειο πρεπει να περασω για να διαβασω ελληνικα αλλα και να γραφω ελληνικες οδους ?

4. Το νομιμο upgrade με το κινητο στο κουτι με wm5 aggliko πως γινετε σε wm6 ? Δηλαδη διαβασα περιπου ορισμενα πραγματα αλλα μιλουσατε για ελληνικα σε αγγλικα κλπ. Επειδη μπερδευτηκα ειναι δυνατον να αναφερθει αυτη η νομιμη οδος η κανονικη με το κινητο στο κουτι ?

Ευχαριστω

Κατ' αρχάς καλορίζικο.. Όσο για αυτά που ρώτησες..

1. Δε θα χάσεις καμιά εγγύηση όποια rom και αν βάλεις (που βγάζει η ΕΤΕΝ φυσικά). WM6 ελληνικά δεν υπάρχουν ακόμη.

2. Βάζεις πληκτρολόγιο που γράφεις με ελληνικά και sms με 160 χαρακτήρες. Δεν έχει να κάνει με τη rom, είναι άλλο software.

3. Τα περιέχει όλα η ελληνική έκδοση του destinator, δε χρειάζεται να βάλεις κανένα αρχείο.

4. Αφού θα έχεις αγγλική rom, παίρνεις κλειδί από το site της ΕΤΕΝ, κατεβάζεις από εκεί τα WM6 και τα εγκαθιστάς κανονικά μέσω activesync. Κανένα πρόβλημα αφού δεν έχεις ελληνική rom.

Ελπίζω να σε κάλυψα... :)

Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

hikeyboard ή resco keyboard... :)
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Εκανα αναζητηση αλλά μου βγάζει όλο το θέμα με 102 σελίδες. Μου χάνει τις ρυθμίσεις για το Bluetooth και θέλει κάθε μέρα 1-2 φορές pairing. Έχω μοτορολα Η700. Ξέρει κανείς τι γίνεται?

Πρέπει κιόλας να απενεργοποιήσω το bluetooth στη συσκευή και να το ξαναενεργοποιήσω για να το ξαναβρεί.

Φίλε μου, τα πέρασα και εγώ αυτά και δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Έχω και εγώ το Η700 το οποίο μου αρέσει πολύ. Κάποια στιγμή άρχισε να χάνει την σύνδεση στα καλά του καθουμένου. Αναγκάστηκα να κάνω pairing κάθε φορά που το άνοιγα. Κάποια στιγμή όμως, χωρίς καμμιά "παράξενη" ενέργεια από μέρους μου, σταμάτησαν τα προβλήματα ως δια μαγείας. Από τότε (περίπου 2 μήνες) δεν έχει κάνει ούτε μία διακοπή και πάντα συνδέεται κανονικά.

Τρέμω μην το ξαναπιάσει το τρελό του γιατί δεν έκανα κάτι ώστε να ξέρω να το διορθώσω, αλλά τώρα απλά απολαμβάνω σωστή λειτουργία.

ROM έχω την τελευταία Ελληνική. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει γιατί το πρόβλημα άρχισε καιτελείωσε με την ίδια ROM. Πάντως καλή τύχη.

Αν ξέρει κάποιος από τους φίλους ας μου πει εάν παίζει το πληκτρολόγιο blimkeys στο Χ500+, λόγω VGA οθόνης.

Πιστεύω οτι panosha θα γνωρίζει σίγουρα

Ευχαριστώ

Αν ξέρει κάποιος από τους φίλους ας μου πει εάν παίζει το πληκτρολόγιο blimkeys στο Χ500+, λόγω VGA οθόνης.

Πιστεύω οτι panosha θα γνωρίζει σίγουρα

Ευχαριστώ

O Πάνος δύσκολα θα σου απαντήσει εδώ...:lol:

Μπες στο forum της NGI... είναι online τώρα...:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Γεια σας

Την αλλη βδομαδα μου ερχετε το Χ500 απο την ολλανδια

Θελω να ρωτησω τα εξεις

1. Με την αγγλικη ρομ που θα ερθει αν κανω upgrade σε WM6 ελληνικα θα χασω την εγγύηση ?

Όχι από όσο ξέρω

2. Αν βαλω την αγγλικη wm6 τοτε το τηλεφωνο εκτος απο τα μυνηματα που θα γραφω σε λατινικα που θα αντιμετωπισω προβλημα με ελληνικα ? Δεν εχω προβλημα να διαβαζω αγγλικα απλα λεω αν θελω να γραφω ελληνικες επαφες πωσ γινετε ?

Με τα αγγλικά WM6 δεν θα μπορείς να πηγαίνεις γρήγορα στις "Επαφές" που έχεις με ελληνικά ονόματα πατώντας συνεχως το "κάτω" στο D-pad κουμπί του κινητού. Όμως αν ανοίξεις πληκτρολόγιο και γράψεις τα αρχικά γράμματα θα σου φέρει τις αντίστοιχες επαφές. Επίσης είναι πιο φιλική και η Dial οθόνη που σου ανοίγει όταν πατάς το πρασινο κουμπί της κλήσης.

Επαφές ή Contacts μπορείς να γράφεις με το ελληνικό πληκτρολόγιο που θα περάσεις εσύ (HiKeyboard ή Resco Keyboard). Δες το

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832&highlight=%C5%EB%EB%E7%ED%E9%EA%DC+Keyboards για περισσότερα

3. Στο ελληνικο destinator 6.1.1 με ελληνικο χαρτη τι αρχειο πρεπει να περασω για να διαβασω ελληνικα αλλα και να γραφω ελληνικες οδους ?

Με τα αγγλικά WM6 σε μένα αν δεν βάλεις Regional Settings "Greece" δεν εβγαζε σωστά τα ελληνικά στο Destinator

4. Το νομιμο upgrade με το κινητο στο κουτι με wm5 aggliko πως γινετε σε wm6 ? Δηλαδη διαβασα περιπου ορισμενα πραγματα αλλα μιλουσατε για ελληνικα σε αγγλικα κλπ. Επειδη μπερδευτηκα ειναι δυνατον να αναφερθει αυτη η νομιμη οδος η κανονικη με το κινητο στο κουτι ?

Αν κοιτάξεις λίγο θα το βρείς. Έχει απαντηθεί κατ'επανάληψη.

Ευχαριστω

Καλή επιτυχία και καλοτάξιδο το X500

Πήγα στο πλαίσιο χθες και παραπονέθηκα για τη διάρκεια της μπαταρίας. (το φόρτιζα βράδυ και το μεσημέρι είχε 30% μόνο και 5 το απόγευμα είχε κλείσει) και μου έδωσαν καινούρια.

Μέχρι στιγμής (3:30 το απόγευμα έχω 75%)

Θα ηθελα να μαθω αν με wind μπορω να παρω το x500+ και απο που.

ευχαριστω

Κανονικά δεν μπορείς γιατί δεν είναι στη λίστα της αναβάθμισης. Εγώ πήρα το Χ500 σε συνεννόηση με το κατάστημα που συνεργάζομαι.

Εάν είναι της εταιρίας χλωμό. Εάν είναι franchise τότε κάτι γίνεται.

O Πάνος δύσκολα θα σου απαντήσει εδώ...:lol:

Μπες στο forum της NGI... είναι online τώρα...:)

Ωπ δεν το περίμανε ότι είναι banned μετά από όσα έχει προσφέρει.

Πάντως τα βρήκαμε στο NGI.

Σευχαριστώ πολύ

To χ500+ το παίρνεις μόνο από το Πλαίσιο ή από ηλεκτρονικά καταστήματα. Αφού λοιπόν το Πλαίσιο δεν έχει WIND, δε μπορείς να το πάρεις με τέτοια σύνδεση...

Εξακατέστησε τo Quick Link από το Application Recovery. :p
Παιδια καλημερα μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω το Quick Link για να το περασω σε μια συσκευη HTC.Ευχαριστω
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Kalispera se olous, eimai kainourios sto forum kai episis ston kosmo twn ppc's. Molis agorasa ena x500 kai tha ithela na kanw kapoies erotiseis, an yparxei kapoios kalos anthropos pou mporei na voithisei..

1) Paratirisa oti opos kai to x500+ (to opoio eixa prota kai meta allaksa me to 500) exei provlima me to scroll sta menu, xanontas frames kai kanontas ti ploigisi ligo eknevristiki. Itan kai o vasikos logos pou edosa to 500+ pisw. Einai provlima me tous drivers tis kartas graphikwn? Yparxei kapoios tropos na diorthothei? Me 400ari processor kai 64MB SDRAM fantazomai oti den einai provlima isxyws. BTW i anaparagogi tvn video einai teleia.

2) To kinito exei apo to plaisio ta ellinika WM5. Sto site tis ETEN anaferei oti mporo na kanw upgrade sta WM6 alla mono stin idia glossa me to arxiko OS tou kinitou. Yparxei tropos na valw mia aggliki ekdosi twn WM6?

3) Yparxei tropos na kanw search wifi hotspots i allwn available wifi diktywn apo to kinito opws kanei px to PSP kai na dokimaso na syndetho? I prepei na doso stoixeia diktyou. To anaferw afto gia perioxes pou exoun tetia dynatotita opos panepistimia, aerodromia i opoudipote yparxei anoixto wifi.

4) Otan thelw na kano restart to kinito, (windows einai afta, kollane pou kai pou) kai patao to reset koumpi, xanw apothikevmena dedomena?

Kathe voitheia poly kalodexoumeni.. Efxaristo

Παιδια καλημερα μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω το Quick Link για να το περασω σε μια συσκευη HTC.Ευχαριστω

To Quick Link εμφανίζεται όταν μετά από hard reset δεν εγκαταστήσεις όλα τα προγράμματα οπότε μένει ως cab αρχείο στον κατάλογο των windows. Κάποιος που το έχει κάνει αυτό μπορεί να στο στείλει, αν και νομίζω πως δε θα λειτουργεί στο ΗΤC...

@ savoulis

1) Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς? Γιατί το x500 λειτουργεί άψογα με το Destinator, κανείς δεν έχει παραπονεθεί...

2) Πρέπει να βάλεις πρώτα την αγγλική 220 και μετά τα WM6. Ψάξε λίγο στις προηγούμενες σελίδες, δίνονται και link και οδηγίες.

3) Μόλις ανοίγεις το wifi κάνει αυτόματα search δικτύων και σου τα εμφανίζει σε μια λίστα. Συνδέεσαι με όποιο θες, αρκεί να μην απαιτεί κλειδί wep που δεν γνωρίζεις.

4) Τίποτα δε χάνεις από δεδομένα με soft reset. Το μόνο που μπορεί να χαθεί είναι οι ρυθμίσεις των mms και του wap.

Ελπίζω να σε κάλυψα. Καλορίζικο! :)

Φτιάχνεις ένα φάκελο "My Documents" στην κάρτα μνήμης και ρίχνεις μέσα τα mp3 που θέλεις (στην κάρτα μνήμης για να μην τρως χώρο στη μνήμη της συσκευής)... Όταν πας να διαλέξεις ήχο κλήσης, τα mp3 αυτά είναι στη λίστα! :)

paidia ligi voithia,pos vazeis sto x500+ mp3 gia ixo kliseis;

efxaristo!!!:)

Βαζεις τον ηχο στο φακελο My Documents και μετα απο ρυθμισεις ηχου το επιλεγεις!!Τουλαχιστον ετσι γινεται στο x500 μου!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αυτό έλειπε, να μη γίνει! ;)

• The title was changed to ETEN Χ500