Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λόγω του καινούριου ΚΟΚ λέω και εγώ να πάρω ένα bluetooth ακουστικό και έχω κάποιες απορίες.

1. Θα μπορώ από το bluetooth να ακούω τις φωνητικές οδηγίες του Destinator 7? Επίσης ακούγεται ταυτόχρονα και από το μεγάφωνο του X500?

2. Ακούγεται το ραδιόφωνο μέσω bluetooth?

3. Συνεργάζεται με όλα τα bluetooth ακουστικά ή υπάρχουν περιορισμοί? (γιατί υπάρχουν μερικά φτηνά στο e-bay). Αλλιώς ποιο μου προτείνετε.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά θα κάνεις γιατί τα πρόστιμα πέφτουν βροχή... Όσο για αυτά που ρώτησες, τις φωνητικές οδηγίες μπορείς να τις ακούς από το bluetooth ακουστικό ή από το ηχείο του x500, όχι ταυτόχρονα. Το ραδιόφωνο παίζει μόνο με το handsfree αφού αυτό παίζει ρόλο κεραίας άρα από το bluetooth δεν ακούς ράδιο. Τέλος, συνεργάζεται με πολλά bluetooth ακουστικά αλλά με άλλα έχει πρόβλημα. Καλό είναι όταν βρεις αυτό που σου αρέσει, να πας στο Πλαίσιο και να ρωτήσεις αν λειτουργεί σωστά με το x500 ή όχι. Τα φθηνά (< 20 ευρώ) μπορεί να έχουν μεγάλες καθυστερίσεις... Εγώ έχω ένα motorolla και λειτουργεί άψογα...
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Κανονικά δε θα έπρεπε να χάνει κάτι... Ίσως έχει να κάνει με το connection wizard που έχει βαλθεί να χαλάει τις ρυθμίσεις σε όλα τα x500... Φτιάξε τις ρυθμίσεις σου και σβήστο και δες αν χάνονται. Νομίζω πως μπορείς να το επαναφέρεις από το application recovery, ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Βρε παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει λεγοντας μου που θα βρω το connection wizard μιας και παρ'ολο που εψαξα ολο το ΕΤΕΝακι μου δεν μπορεσα να το βρω για να το διαγραψω!!!!!

Αν πας Έναρξη - Ρυθμίσεις - Σύστημα - Κατάργηση προγραμμάτων, λογικά θα το βρεις...
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

7. Eγγραφή των δύο αρχείων που βγάλατε από την 220WWE σε άδεια SD αφού πρώτα μετονομάσετε το temp.dat σε temp.bin.

8. Εκκίνηση σε bootloader mode με την SD και αφήστε το να κάνει τα δικά του και να βάλει την 220. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ RESET όταν κάποια στιγμή σας το πει, απλά αφήστε το και θα συνεχίσει. (Όλο αυτό λογικά έγινε γιατί στην activesync εγκατάσταση κάνει και κάτι για την διατήρηση των τοπικών ρυθμίσεων - Reserve Region Programmed όπως νομίζω πρόλαβα να δω - πράγμα που δεν κάνει η εγκατάσταση με κάρτα)

Στην προσπάθεια να βάλω WM6 κολάω σε αυτό το βήμα... (8)

Μου λέει...

OS image does not match hardware ή κάτι τέτοιο...

Αυτό που δούλεψε σε μένα τελικά ήταν (από μαμά 354)

Tα βήματα είναι τα εξής:

1. Σοκοφρέτες (δεν καπνίζω λυπάμαι).

2. Εξασφαλίστε πως υπάρχουν οι 291ELL, 220WWE και 436WWE. Τα δύο πρώτα από files.eten-users.net με user-pass:eten-etendown, η 436 από την ΕΤΕΝ με γλώσσα Αγγλικά στο registration.

3. Εγκατάσταση του activesync4.2 σε περίπτωση που έχετε ήδη το 4.5. Η εγκατάσταση του 4.5 θα χρειαστεί αργότερα όμως.

4. Με activesync εγκατάσταση της 291ELL.

5. Εκκίνηση σε 291. Αφήστε το να βάλει τα πάντα.

6. Με activesync εγκατάσταση της 220WWE.

7. Σε κάποιο σημείο θα αρχίσει να ζωγραφίζει ERROR στην οθόνη. Κάνουμε reset (power+voice, reset) και το αφήνουμε να ανάψει κανονικά.

8. Με active sync περάστε τώρα την 436WWE.

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Και μάαααλλον το έστειλα στα θυμαράαααακια...

Πατάω power on και αναβοσβήνει κόκκινο led... δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα...

Καμιά ιδέα?

(Νιώθω λίγο ******ς... αλλά έπρεπε να κουμπώσω και το πίσω καπάκι για να δουλέψει....????:lol: :lol: :confused: :confused: :wacko: )

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Παίδες μου αλλάζει μόνο του την ώρα και την ζώνη ώρας. Από Gmt+2με πάει στο gmt -6. Πείτες μου τι να κάνω γιατί μου αλλάζει τα πάντα, κλήσεις μυνήματα κλπ.

Έχει απαντηθεί παλαιότερα, βάλε ίδια ζώνη ώρας και στις 2 επιλογές και δε θα έχεις πρόβλημα...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ FORUM.ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ Vito.Voice.Dialer ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΤΕΝ.ΕΧΩ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ VITO ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ bluetooth ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΤΕΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ VITO.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ?

Υπαρχει :up:

Λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα ενα τροπο για να ανοιγει το vito voice dialer πατωντας το κουμπι απο το bluetooth ακουστικο. Το προγραμμα της eten ειναι εγκατεστημενο στο Program Files\Cyberon\VoiceCommander. Εκει μεσα βρισκουμε το VoiceCommander.exe και του αλλαζουμε ονομα. Τωρα παμε στο φακελο που εχει εγκατασταθει το vito voice dialer (εγω που το εχω στην καρτα ειναι SDMMC\Program Files\VITO\VoiceDialer) και αντιγραφουμε ΟΛΑ τα αρχεια και τους φακελους που βρισκονται μεσα στον φακελο VoiceDialer. Παμε τωρα στο Program Files\Cyberon\VoiceCommander και κανουμε επικολληση.Τελος μετονομαζουμε το VoiceDialer.exe σε VoiceCommander.exe και ειμαστε ετοιμοι. Προφανος θα μπορει να γινει και ποιο απλα αλλαζωντας κατι στην registry αλλα οι γνωσεις μου δεν φτανουν μεχρι εκει. Παντως και με αυτον τον τροπο δουλευει μια χαρα.

Χαίρετε.

Τις τελευταίες μέρες χωρίς να κάνω ιδιαίτερη χρήση μένω πολύ γρήγορα από μπαταρία. Αν το αφήσω ένα βράδυ χωρίς φόρτιση, το επόμενο μεσημέρι το βρίσκω σβηστό με κόκκινο λαμπάκι. Για να το ξανα-ανάψω πρέπει να το βάλω να φορτίζει και να βγάλω-βάλω τη μπαταρία.

Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Επίσης να ρωτήσω αν ξέρετε ποιό είναι το περισσότερο αξιόπιστο πρόγραμμα για την κατάσταση της μπαταρίας, κατά τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ.

paides kserei kapios an o (pcpmp) paizi se wm6;

pire enas filos to x500+ k den tou trexei.yparxei kapios player pou na paizi sta 6;

efxaristo!!!:)

giphy.gif

paidia k kati alo mipos kserete an ta(spb mobile shell-spb pocket plus-spb weather)

trexoun sta wm6;

giphy.gif

min fantazese treles difores me ta 6 stin mpataria ,emena me normal xrisi me vgazei peripou 2 eikostetraora,pantos kanoun kaliteri diaxirisi tis mnimis apoti ta 5.

genika pantos kalo einai na yparxei fortistis aftokinitou gia na min minis ksekremastos eki pou den to perimenis.

ego toulaxiston pou eimai sto dromo arketes ores mou einai aparetitos.

giphy.gif

το βράδυ βγαίνω από το gsm δίκτιο και η μπατταρία κρατάει πολύ περισσότερο

σε standby χωρίς gsm έχει ελάχιστη κατανάλωση, δοκιμάστε το

if you believe in God, it's because of the Devil...

Έχει παρατηρηθεί ένα πρόβλημα με τη διαχείριση της μπαταρίας στα WM6 και υπάρχει patch γι' αυτό... Όσοι θέλετε δοκιμάστε το...

Ξέχασα να σας πω οτι έβαλα το batteryfix αλλά δεν είδα καμμία διαφορά ,πάλι η ενδειξη παίζει , και δεν ξέρω αν πρέπει να ξαναβάλω το SPB pocket plus ?

Αλήθεια δουλεύει στα WM6 ?

Όταν φτάνει πάντως στο 40% και κάτω, είναι λογικό να παίζει 5-10%...

το βράδυ βγαίνω από το gsm δίκτιο και η μπατταρία κρατάει πολύ περισσότερο

σε standby χωρίς gsm έχει ελάχιστη κατανάλωση, δοκιμάστε το

το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ....

den eperna egw ena Datsun na kanw th doulia mou

Εκανα αναζητηση αλλά μου βγάζει όλο το θέμα με 102 σελίδες. Μου χάνει τις ρυθμίσεις για το Bluetooth και θέλει κάθε μέρα 1-2 φορές pairing. Έχω μοτορολα Η700. Ξέρει κανείς τι γίνεται?

Πρέπει κιόλας να απενεργοποιήσω το bluetooth στη συσκευή και να το ξαναενεργοποιήσω για να το ξαναβρεί.

Εκανα αναζητηση αλλά μου βγάζει όλο το θέμα με 102 σελίδες. Μου χάνει τις ρυθμίσεις για το Bluetooth και θέλει κάθε μέρα 1-2 φορές pairing. Έχω μοτορολα Η700. Ξέρει κανείς τι γίνεται?

Πρέπει κιόλας να απενεργοποιήσω το bluetooth στη συσκευή και να το ξαναενεργοποιήσω για να το ξαναβρεί.

Spider αν κλείνεις το pda από μπαταρία ή βγάλεις την μπαταρία τότε χάνει τις ρυθμίσεις αυτές σύνδεσης με το handsfree όπως και διάφορες άλλες. Και εμένα μου το κάνει αυτό με το i-tech clip V. Κάνει pairing κάθε φορά που κάνω ένα από τα προηγούμενα.

crete

Spider αν κλείνεις το pda από μπαταρία ή βγάλεις την μπαταρία τότε χάνει τις ρυθμίσεις αυτές σύνδεσης με το handsfree όπως και διάφορες άλλες. Και εμένα μου το κάνει αυτό με το i-tech clip V. Κάνει pairing κάθε φορά που κάνω ένα από τα προηγούμενα.

Οχι εμένα μου έχασε το Bluetooth στη μέση της ημέρας χωρίς να κάνω κατί από αυτά που αναφέρεις.

• The title was changed to ETEN Χ500