Jump to content

glock

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

glock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εδώ και δύο μέρες με το που ανοίγω το itunes κολάει τελείως.Έχω δοκιμάσει απεγκατάσταση πλήρης καθώς και καθαρή εγκατάσταση αλλά πάλι τίποτα.Έχω λειτουργικό σύστημα win7 64bit Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος!!!!!
  2. Με ένα χρόνο καρτοσυμβόλαιο. Δες την υπογραφή μου.
  3. Neo site gia to V98 me arketa kali timi pisteuw!!!!! To stelnoun kai edw me peripou 10euro!!! http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/quad-band-touchscreen-cell-phone-dual-sim-dual-standby/
  4. Φανταζομαι πως η εταιρεια που θα αναλαβει τετοιου ειδους μετατροπη-παρεμβαση και θα σου δινει και την αναλογη εγγυηση και μην ξεχνας οτι η εγγυηση που δινει η μαμα Honda ειναι 3 χρονια και τα υπολοιπα ο Σαρακακης!!!!!!!!!
  5. Φοβερο το λινκ εδω ελλαδα παιζει κανεις με τον εγκεφαλο?????
  6. Μονο υπερβολικο εδω 45 ευρω κανανε τα 4 λιτρα λαδι που μου αλαξανε και 55 ευρω ενα φιλτρο καμπινας???? Μιλαμε για το κλεψιμο!!!!!!
  7. Κανενα σχετικο site υπαρχει για να δουμε και εμεις?????? Δεν πηρα απαντηση για το φιλτρο του A/C μονο εγω την εφαγα με 55 ευροπουλα κανεις!!!!!!
  8. Το VSA ειναι το λεγομενο ESP η DCS ο λεγομενος Ελεγχος Προσφυσης του οχηματος αυτο δλδ. που κανει ολη την δουλεια οταν παμε να χασουμε τον ελεγχο του οχηματος τοτε αυτο μας ξελασπωνει!!!!!
  9. Και σε μενα το ιδιο γινετε. Με λιγη ψιλοδιαχειριση πεφτει μεχρι και 7 αλλα θελει αρκετη προσπαθεια!!!!!!
  10. Οι επιδόσεις του στο δρόμο είναι κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικές και η τιμή του 22890 αν δεν κάνω λάθος. Μετα απο 7 μήνες και 9000 χλμ. που τιο έχω κάνει είμαι κάτι παραπάνω απο ευχαριστημένος. Τελικά ξέρει κάποιος να μου πει σχετικά με την τιμή του φίλτρου A/C????
  11. Ρωτάω γιατι πλήρωσα το φίλτρο του A/C 55,00Ευρω!!!!!!
  12. Καλημερα σε ολους.Μηπως καποιος που εχει κανει σερβις στο HONDA HYBRID μπορει να μας διαφωτησει αναλυτικα για το κοστος ανταλακτικων και εργασιων??????
  13. Βρε παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει λεγοντας μου που θα βρω το connection wizard μιας και παρ'ολο που εψαξα ολο το ΕΤΕΝακι μου δεν μπορεσα να το βρω για να το διαγραψω!!!!!
  14. Μην μασατε βρε παιδια με τετοιες π@π@ριες οι περισσοτεροι εχουμε βοηθησει ο καθενας με τον δικο του τροπο στην καταγραφη και οχι μονο για να απολαμβανουν ολοι οι υπολοιποι!!!!!! ΠΡΟΧΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!!!!!
×
×
  • Create New...