vaxevana Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Δηλ. δεν υπάρχει η επιλογη στο act.sync.4.0 όπως στο Sony Ericsson PC Suite for Smartphones; Νομίζω η τελευταία version του Active Sync (όχι beta) είναι η 4.2. Από ότι έχω καταλάβει "mirror" του PDA στο Outlook δεν γίνεται. Μπορείς είτε να περάσεις τα δεδομένα του Outlook στο PDA ή να προσθέσεις ότι δεν υπάρχει στο PDA και υπάρχει στο Outlook... Μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Πάντως θα ήταν χρήσιμο να μπορούμε να κάνουμε "mirror" το προσωπικά δεδομένα του PDA στο Outlook ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperRok Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Thanks.Επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ενεργά κάποιο Forum , που και πως μπορώ να κάνω upload software , photos e.t.c Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Serious CAR CARE for CAR CRAZY PEOPLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 kalimera se olou tha mporouse kapios na kani ena masta have se prog pou xriazete (?) na exeis sto x500 .. pisteuo pos xriazete mia sinopsi meta apo toses selides !! ti lete ? :) Κοίτα 2-3 σελίδες πιο πίσω και θα δεις τι χρειάζεται. Κάθε λίγο και λιγάκι ο καημένος ο panosha τα ίδια γράφει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Φθηνότερα δε υπάρχει εκτός και αν το πάρεις από το expansys ή το VNP που τα φέρνουν από το εξωτερικό με αγγλική rom φυσικά.. Που τα ξέρω όλα αυτά ε? :) 100+ σελίδες διάβασα, να 'μαι καλά.. :p Από εξωτερικό το βρίσκεις και πιο χαμηλά, και μάλιστα εάν έχεις κι εταιρικό Α.Φ.Μ. σου έρχεται 478€ + 20€ μεταφορικά: http://www.pdaplaza.com/shop.php?id=531&subcatid=12. Και μάλιστα η τιμή του ανέβηκε, εχτές που το παρήγγειλα για ένα φίλο μου είχε 465 :blink: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε. Μην γράφεις τέτοια γιατί υπάρχουν και ανθρωποι που με γνωρίζουν εδώ γύρω και γελάνε. Οταν φίλε μου το μηχανάκι σου σου σβήνει τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης όποτε γουστάρει είναι λόγος αντικατάστασης και σοβαρός :p Η ηλικία μου είναι εμφανέστατη, τη δική σου δεν βλέπω. :rolleyes: Οσοι έχουμε Χ500 θα προτιμούσαμε να μην έχει αυτή τη συμπεριφορά η οθόνη, αλλά έτσι είναι σε όποιον αρέσει το παίρνει και δεν είναι θέμα παρτίδας αλλά παγκόσμια αποδεκτό. :blink: Ξεχνας οτι ημουν κατοχος Χ500 ,και ειμαι ακομα fan και κατοχος eten!αλλα μην το περνετε ετσι προσωπικα,καλο ειναι να μιλαμε και αληθινα και να παραδεχομαστε αν καποιο μειον εχει μια συσκευη δεν ειναι και τοσο κακο!:cool: Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Ξεχνας οτι ημουν κατοχος Χ500 ,και ειμαι ακομα fan και κατοχος eten!αλλα μην το περνετε ετσι προσωπικα,καλο ειναι να μιλαμε και αληθινα και να παραδεχομαστε αν καποιο μειον εχει μια συσκευη δεν ειναι και τοσο κακο!:cool: Τι δεν παραδέχθηκα ? δεν γράφω: Οσοι έχουμε Χ500 θα προτιμούσαμε να μην έχει αυτή τη συμπεριφορά η οθόνη ? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Τι δεν παραδέχθηκα ? δεν γράφω: Οσοι έχουμε Χ500 θα προτιμούσαμε να μην έχει αυτή τη συμπεριφορά η οθόνη ? :mad: Το λεω επειδη λες σε οποιον αρεσει το περνει σε οποιον οχι και εκνευριζεσαι νομιζοντας οτι παω να κατηγορισω το Χ500,εγω δεν κατηγορω το Χ500 απλα σχολιο κανω!:cool: Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Το λεω επειδη λες σε οποιον αρεσει το περνει σε οποιον οχι και εκνευριζεσαι νομιζοντας οτι παω να κατηγορισω το Χ500,εγω δεν κατηγορω το Χ500 απλα σχολιο κανω!:cool: Μάλον δεν κατανοείς τα Ελληνικά (μου). :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=777446&lngDtrID=252 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Μάλον δεν κατανοείς τα Ελληνικά (μου). :cool: Οσοι έχουμε Χ500 θα προτιμούσαμε να μην έχει αυτή τη συμπεριφορά η οθόνη, αλλά έτσι είναι σε όποιον αρέσει το παίρνει και δεν είναι θέμα παρτίδας αλλά παγκόσμια αποδεκτό. Μαλλον δεν τα μιλας καλα:cool: Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Οσοι έχουμε Χ500 θα προτιμούσαμε να μην έχει αυτή τη συμπεριφορά η οθόνη, αλλά έτσι είναι σε όποιον αρέσει το παίρνει και δεν είναι θέμα παρτίδας αλλά παγκόσμια αποδεκτό. Μαλλον δεν τα μιλας καλα:cool: Εγώ απο την άλλη θεωρώ πως μιλάει πολύ σωστά και αντικειμενικά..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Παιδιά, καλό θα ήταν όταν η οποιαδήποτε αντιπαράθεση που παίρνει κατά κάποιο τρόπο προσωπικό χαρακτήρα και δεν βοηθάει άμεσα στη λύση κάποιου προβλήματος, να γίνεται με PM μυνήματα προς τους αποδέκτες τους. Ας μην γίνει "αρένα" αυτό εδώ το Forum που έχει βοηθήσει αρκετά όλους μας. Νερά ξενερά, Ελληνικά σωστά ή μη κλπ. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Παιδιά, καλό θα ήταν όταν η οποιαδήποτε αντιπαράθεση που παίρνει κατά κάποιο τρόπο προσωπικό χαρακτήρα και δεν βοηθάει άμεσα στη λύση κάποιου προβλήματος, να γίνεται με PM μυνήματα προς τους αποδέκτες τους. Ας μην γίνει "αρένα" αυτό εδώ το Forum που έχει βοηθήσει αρκετά όλους μας. Νερά ξενερά, Ελληνικά σωστά ή μη κλπ. Δίκιο έχεις αλλά με ενοχλεί η αναξιοπιστία και η ανακρίβεια γενικώς. Αν είναι να προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάποιον ας το κάνουμε σωστά η να το αφήσουμε σε άλλους. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Δίκιο έχεις αλλά με ενοχλεί η αναξιοπιστία και η ανακρίβεια γενικώς. Αν είναι να προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάποιον ας το κάνουμε σωστά η να το αφήσουμε σε άλλους. :rolleyes: Για να το κλείσω εδώ από πλευράς μου τουλάχιστον, και ελπίζω γενικώς, από την αντιπαράθεση ο "νέος" χρήστης μάλλον θα μπερδευτεί παρά θα βοηθηθεί. Οποιοδήποτε και αν είναι το θέμα της αντιπαράθεσης. Ευχαριστώ Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Να βοηθισουμε ναι οχι να προπαγανδιζουμε...τελος! Ετσι και αλλιως εγω δεν το περνω προσωπικα,εχουν δικιο τα παιδια...:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Να βοηθισουμε ναι οχι να προπαγανδιζουμε... Ετσι και αλλιως εγω δεν το περνω προσωπικα,εχουν δικιο τα παιδια...:) Αν μελετήσεις τα 3000 πόστ μου που έχεις πρόσβαση θα διαπιστώσεις σε πόσα έχω βοηθήσει. Αν πάλι τα διάβασες και κατέληξες στο συμπέρασμα οτι προπαγανδίζω, τότε θα το πάρω προσωπικά. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos34 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Καλησπέρα σε όλους! Το αγόρασα πριν 3 μέρες. Σήμερα κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει ένα window από το media player με το μήνυμα: Εχει τοποθετηθεί μια κάρτα αποθήκευσης.θέλετε να κάνετε αναζήτηση για αρχεία ήχου και βίντεο; Τι πρέπει να κάνω για να μη μου εμφανίζεται κάθε φορά αυτό το μήνυμα όταν το ανοίγω; Προκαταβολικά ευχαριστώ αν έχει κάποιος να με προτείνει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Καλησπέρα σε όλους! Το αγόρασα πριν 3 μέρες. Σήμερα κάθε φορά που το ανοίγω μου βγάζει ένα window από το media player με το μήνυμα: Εχει τοποθετηθεί μια κάρτα αποθήκευσης.θέλετε να κάνετε αναζήτηση για αρχεία ήχου και βίντεο; Τι πρέπει να κάνω για να μη μου εμφανίζεται κάθε φορά αυτό το μήνυμα όταν το ανοίγω; Προκαταβολικά ευχαριστώ αν έχει κάποιος να με προτείνει κάτι... Εναρξη->ρυθμίσεις->σύστημα->μνήμη->προγράμματα σε εκτέλεση, τσεκάρισε το media player και πάτα διακοπή. Καλώς ήρθες στην παρέα μας.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Αν μελετήσεις τα 3000 πόστ μου που έχεις πρόσβαση θα διαπιστώσεις σε πόσα έχω βοηθήσει. Αν πάλι τα διάβασες και κατέληξες στο συμπέρασμα οτι προπαγανδίζω, τότε θα το πάρω προσωπικά. :mad: Ηδη το εχεις παρει προσωπικα και μαλιστα με οποιον αναφερει κατι αρνητικο για το Χ500!!Τουλαχιστον αυτη την εντυπωση αποκομιζει καποιος που δεν εχει το Χ500 και αναφερει την γνωμη του! Νομιζω οτι αρκετα κρατισε αυτη η κουβεντα χωρις νοημα,Εγω δινω τελος στην ιστορια!:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos34 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον odytsak:) Πραγματικά νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση να σου προσφέρουν βοήθεια άτομα που ούτε καν τους γνωρίζεις και το σπουδαιότερο αυτή η βοήθεια να είναι ανιδιοτελής!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον odytsak:) Πραγματικά νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση να σου προσφέρουν βοήθεια άτομα που ούτε καν τους γνωρίζεις και το σπουδαιότερο αυτή η βοήθεια να είναι ανιδιοτελής!!:) Παρακαλώ ρε Νίκο αλλά ίσως να είμαι ο πιο άσχετος εδώ μέσα. Ενα μήνα μόνο έχω PocketPC (είπα να ξεφύγω από SE και Nokia) και έχω φτάσει σ' ένα καλό επίπεδο λόγω της συνεχούς βοήθειας των συμφορουμιτών. Αν διαβάσεις από την αρχή το thread του Χ500 να είσαι σίγουρος ότι θα σου λυθούν σχεδόν όλες οι απορίες καθώς οι πιο πολλές έχουν ήδη ερωτοαπαντηθεί πάνω από δύο φορές.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Παρακαλώ ρε Νίκο αλλά ίσως να είμαι ο πιο άσχετος εδώ μέσα. Ενα μήνα μόνο έχω PocketPC (είπα να ξεφύγω από SE και Nokia) και έχω φτάσει σ' ένα καλό επίπεδο λόγω της συνεχούς βοήθειας των συμφορουμιτών. Αν διαβάσεις από την αρχή το thread του Χ500 να είσαι σίγουρος ότι θα σου λυθούν σχεδόν όλες οι απορίες καθώς οι πιο πολλές έχουν ήδη ερωτοαπαντηθεί πάνω από δύο φορές.;) Πραγματικα το Forum αυτο ειναι σχολειο απο εδω μεσα ολοι μαθαινουμε!:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingherc Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 2)Πως μπορώ κατα τον συγχρονισμό με το outlook στις επαφές να συγχρονίσω τις αλλαγές που έκανα στο Χ500 με τις επαφές στο outlook ;(Δεν βρίσκω την ανάλογη επιλογή ή δεν την βλέπω,Microsoft ActiveSync 4.0) . Ευχαριστώ πολύ. Πας στο Activesync του PC: Tools > Options (αν δεν είναι ενεργοποιημένο, συνέδεσε τη συσκευή) και έχει διάφορες επιλογές για το τρόπο που γίνονται sync τα δεδομένα. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το Rules > Conflict resolutions. To dektop είναι το PC. Για να συγχρονίζει το Outlook του PC με τις αλλαγές του X500, θα επιλέξεις στο desktop "Always replace the item on this computer". To server δε ξέρω τι είναι αλλά βάλε "Always replace the item on the server" καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Παρακαλώ ρε Νίκο αλλά ίσως να είμαι ο πιο άσχετος εδώ μέσα. Ενα μήνα μόνο έχω PocketPC (είπα να ξεφύγω από SE και Nokia) και έχω φτάσει σ' ένα καλό επίπεδο λόγω της συνεχούς βοήθειας των συμφορουμιτών. Αν διαβάσεις από την αρχή το thread του Χ500 να είσαι σίγουρος ότι θα σου λυθούν σχεδόν όλες οι απορίες καθώς οι πιο πολλές έχουν ήδη ερωτοαπαντηθεί πάνω από δύο φορές.;) Aυτό που είναι γνώση γιά σένα ακόμα και το πιό ασήμαντο, σε κάποιον άλλο δείχνει βουνό εκείνη τη στιγμή. Το ξέρεις καλά. Ας συνεχίσουμε λοιπόν να βοηθάμε όσο, όπου και όπως μπορεί ο καθένας. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Επειδη θα προβω στην αγορα του ETEN x500 θα ηθελα να μαθω τι περιεχει μεσα το κουτι εκτος του PDA + του φορτιστη μπαταριας του. Ετσι επειδη ειμαι απο επαρχια πηρα τηλεφ. το ΠΛΑΙΣΙΟ και ζητησαν να μου πουν τι εχει μεσα το συγκεκριμενο προϊον http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975892&product=878790 ετσι ωστε να προβω σε παραγγελια του μετα. Η απαντηση ηταν οτι δεν μπορουν να ανοιξουν ενα σφραγισμενο κουτι και να μου πουν τι εχει μεσα :X ΕΛΕΟΣ! Σας παρακαλω πολυ, εαν ειναι εφικτο καποιος απο τους κατοχους του ETEN X500 θα ηθελα να μου πει μεσα τι περιλαμβανει οπως π.χ ακουστικα; εξωτερικη κεραια; βαση στηριξης, θηκη; ή εστω οτι περιλαμβανει μεσα το κουτι. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts