philip_1 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Ρε παίδες να ρωτήσω λίγο... Για να το πάρω με επιδότηση από σύνδεση, πρέπει να το πάρω μαζί με το destinator; Γιατί ο υπάλληλος στο πλαίσιο σήμερα αυτό μου είπε κ μου φάνηκε παράξενο! Επίσης, ξέρετε μήπως που μπορώ να βρώ τις τιμές σε κάθε πρόγραμμα; Αν όχι, ξέρει κανείς πόσο θα μου κοστίσει στο cosmote 120 ή 240; Τι αλλο θα ακουσουμε να δουμε...:confused: Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexy Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 AΠΛA TEΛEIO TO ΠEIPA KAI EΓΩ .ΛOIΠON TO skype EINAI super MAZIME TO wi fi TOY ΣYNTAΓMATOΣ .TO destInator super KAI TO agile messenger ΣKIZEI .EXΩ ENA ΠPOBΛHMA MONO H ΘA EXΩ HXO H ΘA EXΩ ΔONHΣH ΠΩΣ ΓINETE NA EXΩ KAI TA 2 MAZI OTAN ME KAΛOYN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Εναρξη / Ρυθμίσεις /Ηχοι και Ειδοποιήσεις / Ειδοποιήσεις επιλέγεις τηλέφωνο εισερχόμενη κλήση και δόνηση και κουδύνισμα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Εναρξη / Ρυθμίσεις /Ηχοι και Ειδοποιήσεις / Ειδοποιήσεις επιλέγεις τηλέφωνο εισερχόμενη κλήση και δόνηση και κουδύνισμα. :rolleyes: Ή μπορείς να ρυθμίσεις αντίστοιχα το scenario που χρησιμοποιείς π.χ. Έναρξη->Προγράμματα->Phone->Scenarios (κλικ το Activate Scenario, έτσι εμφανίζεται και το αντίστοιχο εικονίδιο στη μπάρα κατω κάτω, στην κύρια οθόνη του Χ500). Κάθε scenario αν πατήσεις κάτω δεξια το Detail και μετά πάλι κάτω δεξια Setting μπορείς να το ρυθμίσεις όπως θέλεις εσύ. Αν πας π.χ. στο Vibrate μπορείς να διαλέξεις Vibrate&Ring ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Ή μπορείς να ρυθμίσεις αντίστοιχα το scenario που χρησιμοποιείς π.χ. Έναρξη->Προγράμματα->Phone->Scenarios (κλικ το Activate Scenario, έτσι εμφανίζεται και το αντίστοιχο εικονίδιο στη μπάρα κατω κάτω, στην κύρια οθόνη του Χ500). Κάθε scenario αν πατήσεις κάτω δεξια το Detail και μετά πάλι κάτω δεξια Setting μπορείς να το ρυθμίσεις όπως θέλεις εσύ. Αν πας π.χ. στο Vibrate μπορείς να διαλέξεις Vibrate&Ring ... an kaneis soft reset epanerxete dystixos se mono koudounisma :( einai bug mallon..alla an to allaksoume apo ta senarios tote den ksanagyrizei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexy Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Παιδιά ευχαριστώ . το κινητό είναι φοβερό απλά κάνει τα πάντα όσο για καφέ το κάνει και αυτό παρήγγειλα σήμερα από ένα φιλαράκι που μιλάγαμε στο messenger αν και έκανε λάθος στην ζάχαρη μόλον bug του φίλου μου όχι της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Kalispera Molis simera pira kai ego to x500 kai gia to filo poy rotage pio pano gia epidothseis cosmote to pira sto 240 xoris pistotiki sta 298 euro. Mia erotisi epeidi den to exo anoixei giati akoma fortizei :-(.To voice commander to exei mesa h mono stin aggliki ekdosi yparxei?? Thank u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 :O :O sygnomh pou to epanafero :O . alla h o8onh xeiroterevei akoma kai se alla fonda ektos to mple. 8a perimeno ligo akoma kai 8a pao gia antikatastash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 παιδια ψαχνω αλουμινενια θηκη,εχει παρει το ματι σας καμμια πουθενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 παιδια ψαχνω αλουμινενια θηκη,εχει παρει το ματι σας καμμια πουθενα; Γιά το 3300 έδώ http://www.proporta.com/F02/PPF02P05.php?t_id=2985&t_mode=des και γιά το Χ500 εδώ http://www.proporta.com/F02/PPF02P05.php?t_id=3046&t_mode=des :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 thanks βασικα για το ετεν ψαχνω,αν και δεν πρεπει να εχει βγει αλουμινενια ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 thanks βασικα για το ετεν ψαχνω,αν και δεν πρεπει να εχει βγει αλουμινενια ακομα Νομίζω αυτή που σου δείχνω έχει αλουμίνιο μέσα από το δέρμα. Κάνω λάθος ? Πήρες Χ500 ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 thanks βασικα για το ετεν ψαχνω,αν και δεν πρεπει να εχει βγει αλουμινενια ακομα Για δες κι εδώ http://www.pdair.com/catalog/index.php?cPath=10100000_3000000_11000073 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisfot Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Κάνεις πρώτα synchronize τα contact του p910 με το outlook και μετά κάνεις install το activesynch, συνδέεις το x500 και κάνεις πάλι synchronize τα contacts... Αυτά που θα χάσεις θα είναι τα νούμερα που είναι δηλωμένα σα δεύτερο κινητό σε κάποιο όνομα. Το outlook όπως και όλα τα ppc δέχονται μόνο ένα κινητό (δηλωμένο) ανά όνομα. Στην μεταφορά που έκανα εγώ πάντως από το S.E. S700 στο Χ500 μέσω του Microsoft Outlook δεν εχασα καμία επαφή, και είχα σε πάρα πολλές επαφές διπλά και τριπλά τηλέφωνα καταχωρημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sylvestros Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Παίδες καλημέρα. Μήπως γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να έχει screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Παίδες καλημέρα. Μήπως γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να έχει screen protector? Θα σε συμβούλευα να αναζητήσεις brando ακόμα κι αν δεν βρείς στην Αθήνα. Μπορείς να τα παραγγείλεις και απο το site τους. Σε μιά εβδομάδα θα τα έχεις και πίστεψε με είναι τα καλύτερα, δεν κάνουν γρατζουνιές με τίποτα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sylvestros Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Θα σε συμβούλευα να αναζητήσεις brando ακόμα κι αν δεν βρείς στην Αθήνα. Μπορείς να τα παραγγείλεις και απο το site τους. Σε μιά εβδομάδα θα τα έχεις και πίστεψε με είναι τα καλύτερα, δεν κάνουν γρατζουνιές με τίποτα. :rolleyes: Αν μπορείς δώσε μου ένα λινκ να δω. Και άλλη μία ερώτηση. Όταν λέτε ότι κάνει νερά η οθόνη τι εννοείται? Το διαπιστώνετε όταν τρέχει κάποιο πρόγραμμα ή γενικότερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Καπου ειχα δει την απαντηση τησ ερώτησης που 8α κανω αλλα για να μην ψαχνω ξανα απο την αρχη ελπιζω καποιος να μπορεσει να μου απαντησει. Οταν γραφω στο πληκτρολογιο αγγλικα με το που γραφω ενα αγγλικο γραμμα ξαναγυρναει στο ελληνικο ,και μετα παλι παταω αγγλικο και κα8ε γραμμα γινεται αυτη η ιστορια .Υπαρχει καποια ρυθμιση γιαυτο?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Μπορείς να εγκαταστήσεις το HiKeyboard για να μην χρησιμοποιείς το εγκατεστημένο πληκτρολόγιο που έχει την παραπάνω συμπεριφορά.Για περισσότερες πληροφορίες για αυτό κοίταξε σε προηγούμενα post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Αν μπορείς δώσε μου ένα λινκ να δω. Και άλλη μία ερώτηση. Όταν λέτε ότι κάνει νερά η οθόνη τι εννοείται? Το διαπιστώνετε όταν τρέχει κάποιο πρόγραμμα ή γενικότερα ? Δες εδώ http://mobile.brando.com.hk/UltraClearProtector.php περίμενε να σου ανοίξει η σελίδα γιατί αργεί και επέλεξε από χαμηλά το μοντέλο που σε ενδιαφέρει. Σχετικά με την οθόνη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά η συμπεριφορά της θυμίζει TFT. Αν έχεις επίπεδη οθόνη στο PC ακούμπησε τη και θα καταλάβεις. Αυτό φαίνεται από καθόλου ως λίγο ανάλογα με το φόντο του today και τον φωτισμό του χώρου. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Αν μπορείς δώσε μου ένα λινκ να δω. Και άλλη μία ερώτηση. Όταν λέτε ότι κάνει νερά η οθόνη τι εννοείται? Το διαπιστώνετε όταν τρέχει κάποιο πρόγραμμα ή γενικότερα ? http://shop.brando.com.hk/ultraclearscreenprotector.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 :) :) καλησπερα κυριοι μια ερωτηση που αφορα ενα φιλο εγω δεν μπορεσα να το αγορασω ακομη. εχει αγορασει απο mls το destinator pn και δεν μπορει να το εγκαταστησει στην καρτα μνημης. δουλευει σωστα μονο αν το περασει στη μνημη της συσκευης. υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 :) :) καλησπερα κυριοι μια ερωτηση που αφορα ενα φιλο εγω δεν μπορεσα να το αγορασω ακομη. εχει αγορασει απο mls το destinator pn και δεν μπορει να το εγκαταστησει στην καρτα μνημης. δουλευει σωστα μονο αν το περασει στη μνημη της συσκευης. υπαρχει καποια λυση? Γιατί δεν κατεβάζει από εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 το 6 που παίζει μιά χαρά στην κάρτα μνήμης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Νομίζω αυτή που σου δείχνω έχει αλουμίνιο μέσα από το δέρμα. Κάνω λάθος ? Πήρες Χ500 ? :rolleyes:λεω για αλουμινενια εξωτερικα,οχι θελω να την κανω δωρο στον αδελφο μου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Για δες κι εδώ http://www.pdair.com/catalog/index.php?cPath=10100000_3000000_11000073ευχαριστω!!!αυτο εψαχνα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts