tas1020 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Κι εμείς τα ίδια ελπίζουμε. :p Τι εγινε ρε φιλε εμαθα οτι καποιοι θελουν να σε διωξουν απο το "φορουμ τους":lol: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Παιδια ψυχραιμια... Ολοι το ιδιο προβλημα εχουμε. Δεν ξερουμε καν αν ειναι κιολας προβλημα αυτο. Εγω λεω παντως να το παρακολουθησουμε το προβλημα αυτο και να δουμε αν με τον καιρο χειροτερευει. Αν ναι σημαινει οτι καποια στιγμη απο τα πολλα νερα θα πεταχτει καμια τσιπουρα απο την οθονη. Αν οχι τοτε κανενα προβλημα. Παιδιά πιστεύω αυτό με την κηλίδα στο κέντρο είναι κάτι το οποίο το έχουντα περισσότερα x500. Δείτε κι αυτό http://www.eten-users.net/topic6418. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Παιδιά πιστεύω αυτό με την κηλίδα στο κέντρο είναι κάτι το οποίο το έχουντα περισσότερα x500. Δείτε κι αυτό http://www.eten-users.net/topic6418. Εγω δεν εχω αυτο το προβλημα γιατι εβαλα την νεα ROM για οθονες CRT.:rotfl: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 ?!!? Το είχες δηλαδή το πρόβλημα και σου έφτιαξε με αλλαγή ROM ή μας κοροϊδεύεις:p? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 ?!!? Το είχες δηλαδή το πρόβλημα και σου έφτιαξε με αλλαγή ROM ή μας κοροϊδεύεις:p? Μα φυσικα εχω και εγω αυτο το προβλημα οπως πιστευω το εχουν ολοι οσοι πηραν το συγκεκριμενο μοντελο και το ανακαλυψα τυχαια και νομιζα οτι εφταιγε το προστατευτικο οθονης απλα δεν με πειραζει αφου 1)Τηλεφωνω και μου τηλεφωνουν 2)Δεχομαι κι στελνω μηνυματα 3)Εχω δορυφορικη πλοηγηση Με λιγα λογια το ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ !!!:respect: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Παιδιά μία ερώτηση θέλω να σας κάνω. Σκεφτόμουνα να αγοράσω το Χ500 αλλά με μία ανάγνωση στις σελίδες (έφτασα μέχρι την 23 σελίδα) βλέπω οτι όλο προβλήματα είναι, λοιπόν να το αγοράσω ή όχι να περιμένω Ν95; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Τι εγινε ρε φιλε εμαθα οτι καποιοι θελουν να σε διωξουν απο το "φορουμ τους":lol: Τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή. Στείλε μου το patch γιά τις CRT. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Τι εγινε ρε φιλε εμαθα οτι καποιοι θελουν να σε διωξουν απο το "φορουμ τους":lol: Λαθος καταλαβες δεν διωχνουμε ποτε κανεναν απο κανενα forum απλως προσπαθουμε να μην ειναι offtopic δεν θα ηταν βλακεια να πω του bill64 ναι φιλε μου ολο προβληματα και νερα στις οθονες ειναι το x500 κοιτα να παρεις mio η htc εφοσον ενδιαφερετε η για το x500 και το n95? Και αν ηθελα να του πω παρε μιο θα του εστελνα pm. Sorry για το :offtopic: και ευχομαι να σας λυθει το προβλημα με την οθονη. Παιδιά μία ερώτηση θέλω να σας κάνω. Σκεφτόμουνα να αγοράσω το Χ500 αλλά με μία ανάγνωση στις σελίδες (έφτασα μέχρι την 23 σελίδα) βλέπω οτι όλο προβλήματα είναι, λοιπόν να το αγοράσω ή όχι να περιμένω Ν95; Περιμενε λιγο να δεις τι εξελιξεις θα εχει το x500 και μετα αγορασετο η το αντιθετο παρε το n95 αν και δεν εχει καμια σχεση συσκευη με συσκευη μιλας για wm5 και s60 αλλα μεχρι να βγει το n95 που θα αργησει για Μαρτιο το κοβω μπορεις να βλεπεις εδω στο forum αν εχει βελτιωση και αν οχι το x500. Και εδω για το n95 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Παιδιά μία ερώτηση θέλω να σας κάνω. Σκεφτόμουνα να αγοράσω το Χ500 αλλά με μία ανάγνωση στις σελίδες (έφτασα μέχρι την 23 σελίδα) βλέπω οτι όλο προβλήματα είναι, λοιπόν να το αγοράσω ή όχι να περιμένω Ν95; Τουλαχιστον εφτασες μεχρι την σελ. 23 για να καταλαβεις οτι ειναι τοσο προβληματικο ωστε να μην το παρεις αλλα αν πας στα φορουμ για τη σειρα Ν της Νοκια θα το καταλαβεις στην 2η σελ. Το Χ500 ειναι μια χαρα απλα οι κατοχοι του ειναι πολυ Απαιτητικοι χε χε !!!:up: I LOVE MY X500!!!!!:love: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 paidia na sas rwtisw...exei sindesi kaneis apo esas me to x500 stereofwnika bt akoustika na dei an o ixos einai poio dinatos px sta mp3?giati an exoume kurios poio dinato ixo tote kai me ayto ta akoustika HBH-DS970 tha ta spaei... rwtisa sto eten-users kai mou eipe enas oso afora an iparxei kati gia poio dinata mp3 kai mou eipe: (With a player like PocketMusic and 3rd party earbuds I get a very good volume! Edward) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 paidia na sas rwtisw...exei sindesi kaneis apo esas me to x500 stereofwnika bt akoustika na dei an o ixos einai poio dinatos px sta mp3?giati an exoume kurios poio dinato ixo tote kai me ayto ta akoustika HBH-DS970 tha ta spaei... rwtisa sto eten-users kai mou eipe enas oso afora an iparxei kati gia poio dinata mp3 kai mou eipe: (With a player like PocketMusic and 3rd party earbuds I get a very good volume! Edward) Ποιο player χρησιμοποιεις? Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 [ (With a player like PocketMusic and 3rd party earbuds I get a very good volume! Edward) emena sto x500 to pocketmusic den mou doulevei... eno deixnei na anaparagete ixos den akougete tipota.... sto 9100 pou eixa douleve kanonika.. kai anagkastika na valo allo player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossen Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Τουλαχιστον εφτασες μεχρι την σελ. 23 για να καταλαβεις οτι ειναι τοσο προβληματικο ωστε να μην το παρεις αλλα αν πας στα φορουμ για τη σειρα Ν της Νοκια θα το καταλαβεις στην 2η σελ. Το Χ500 ειναι μια χαρα απλα οι κατοχοι του ειναι πολυ Απαιτητικοι χε χε !!!:up: I LOVE MY X500!!!!!:love: Συμφωνω και γω. Αν αγορασεις το χ500 τωρα θα το παρεις με την νεα rom οπου τα προβληματα που συναντησες μεχρι την 21 σελιδα δεν υπαρχουν. Τουλαχιστων τα περισσοτερα μιας και γω 4 μερες το εχω με την νεα rom και δεν εχω συναντηση καποιο προβλημα. Τωρα οσων αφορα την οθονη. Κατασκευαστηκα ειναι ετσι φτιαγμενο το Χ500 ωστε εχει μια πολυ λεπτη επιστρωση οποτε δεν νομιζω να ειναι προβληματικη η οθονη του. Σε ολους μας το κανει αυτο. Τωρα βεβαια αν το κανει σε εντονο βαθμο...ναι εκει ειναι προβλημα. Και γω στη θεση σου ετσι σκεφτηκα. Να δοσω 600 φραγκα για μια προβληματικη συσκευη....Δε νομιζω. Αλλα... Και νεες ROM version βγαζει η ΕΤΕΝ(ενα φιλαρακι που εχει htc p3600 δεν εχει βγαλει ακομα νεα rom) Kαι εχεις την εγγυηση απο το πλαισιο οπου αν οντως εχεις προβλημα σου αλλαζουν συσκευη κ τελειωσε. Και το συμαντηκοτερο....αξιζει τα λεφτα του. Το Ν95 οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Το Χ500 ειναι μια χαρα απλα οι κατοχοι του ειναι πολυ Απαιτητικοι χε χε !!!:up: I LOVE MY X500!!!!!:love: Είσαι και απαιτητικός βλέπω...:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 @ morgan21 Φίλε σου είπα από την αρχή προσεγγίζουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και δεν υπάρχει περίπτωση να συνενοηθούμε. Ποιοί δεν διώχνετε ? είσαστε πολλοί ? Τι έγινε δεν είπες οτι θα κανονίσεις να σβηστούν τα πόστ στο thread του 701 ? ποτε από βδομάδα ? Εμένα δεν μου αρέσει να περιμένω τις εξελίξεις και να προσπαθώ μετά να σκοτώσω μιά ξεπερασμένη συσκευή. Είμαι μπροστά απ΄αυτές. Διαφωνούμε και επί της ουσίας και δεν τρέχει τίποτα μ΄αυτό, ο καθένας δικαιούται να έχει τις απόψεις του, αλλά και στον τρόπο έκφρασης σου βασικά σε προηγούμενα πόστ σου αλλού που βγήκε το θέμα. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Τι εγινε ρε φιλε εμαθα οτι καποιοι θελουν να σε διωξουν απο το "φορουμ τους":lol: Εδω δεν διορθωσες το διωξουν:X Αυτό είναι πρόβλημα. :cry: Εφοσον εισαι μπροστα μην κλαις γέρος ανθρωπος:lol: @ morgan21 Φίλε σου είπα από την αρχή προσεγγίζουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και δεν υπάρχει περίπτωση να συνενοηθούμε. Ποιοί δεν διώχνετε ? είσαστε πολλοί ? Τι έγινε δεν είπες οτι θα κανονίσεις να σβηστούν τα πόστ στο thread του 701 ? ποτε από βδομάδα ? Εμένα δεν μου αρέσει να περιμένω τις εξελίξεις και να προσπαθώ μετά να σκοτώσω μιά ξεπερασμένη συσκευή. Είμαι μπροστά απ΄αυτές. Διαφωνούμε και επί της ουσίας και δεν τρέχει τίποτα μ΄αυτό, ο καθένας δικαιούται να έχει τις απόψεις του, αλλά και στον τρόπο έκφρασης σου βασικά σε προηγούμενα πόστ σου αλλού που βγήκε το θέμα. :shifty: Την σκοτωμενη συσκευη την εχεις ηδη απο την αρχη με τις λιμνουλες και τα νουφαρα στην οθονη σου. Που νομιζεις οτι εισαι και μπροστα:lol: :lol: :lol: Και κατι αλλο τι πεταγεσε εσυ παλι σαν την ....... Δεν απαντησα σε σενα εδω περα δεν μου αρεσει να ασχολουμε με καποιους ανθρωπους που γραφουν στα ποστ οτι ειναι βλακες επειδη εχουν την μυγα και μαλλον δεν θα τα σβησω γιατι δεν εξαρταται μονο απο μενα:X Sorry για το offtopic Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Ποιο player χρησιμοποιεις? ayto pou eixe to eten,windows player... kai kati akoma...pou tha borousa na vrw themata gia to eten...kserete kamia kali selida? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Παιδιά μία ερώτηση θέλω να σας κάνω. Σκεφτόμουνα να αγοράσω το Χ500 αλλά με μία ανάγνωση στις σελίδες (έφτασα μέχρι την 23 σελίδα) βλέπω οτι όλο προβλήματα είναι, λοιπόν να το αγοράσω ή όχι να περιμένω Ν95; Αν σε ενδιαφερει:α)η αναλυση της καμερας (5 mp) για καλες φωτο και να τραβαει βιντεο MPEG-4 και οχι 3gp. β)Καλυτερη συμπεριφορα ως συσκευη για τις τηλεφωνικες κλησεις. Δε σε ενδιαφερει:α)Το GPS που στο Ν95 θα ειναι πολυ κατωτερο,λογω της μη υποστηριξης του destinator που ειναι μακραν το κορυφαιο GPS software για την Ελλαδα. β)Το λειτουργικο s60 που εχει τεραστια διαφορα με το WM5 (σα να συγκρινουμε ποδηλατο με αεροπλανο).Κοινως δε σε ενδιαφερει να τρεχεις σοβαρες εφαρμογες..γιατι το s60 ειναι αχρηστο. γ)Η σχεδον ανυπαρκτη υποστηριξη software για multimedia εφαρμογες. δ)Η οθονη αφης Και εχεις να δωσεις 800 ευρω (τοσο θα εχει το Ν95 στην Ελλαδα)..τοτε περιμενε μεχρι το Μαρτιο.. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία που είχα κατάφερα να περάσω την Ελληνική 2.91 πάνω από την WWE 2.91 Την πρώτη φορά που δοκίμασα να κάνω την αλλαγή και κάνοντας όλες τις απαραίτητες αλχημείες για να μπορέσω να ξεπεράσω τον έλεγχο της γλώσσας μετά το firmware update το κινητό κολλούσε στην πορτοκαλί οθόνη... Ούτε hard reset (με τον γνωστό τρόπο που πατάς το reset και το end call συγχρόνως) ούτε τίποτα δεν γινόταν μιας και δεν άνοιγε... Ο υπολογιστής φυσικά δεν το έβλεπε στη USΒ για να ξανακάνω την εγκατάσταση του firmware και έτσι είχα απογοητευτεί και είχα ήδη αρχίσει τη διαδικασία για να το στείλω για επισκευή στο ΤΑΙΒΑΝ. Είχα πάρει απόφαση ότι το Χ500 θα το ξαναπάρω στα χέρια μου σε ένα μήνα περίπου..:( :( . Όμως το βράδυ για καλή μου τύχη διαβάζοντας ένα σχετικό άρθρο για το Μ600 και το πως μπορείς να το επαναφέρεις μέσω της κάρτας μνήμης άρχισα να πειραματίζομαι...Με τα πολλά τα κατάφερα και επανέφερα (αναβάθμιση μέσω της Micro SD...οσο κουλό και αν φαίνεται να γίνεται) το κινητό στην 2.91 την αγγλική... Από εκείνη την ώρα και μετά άρχισα τους πειραμάτισμους πάλι να του περάσω τα Ελληνικά αφού πλεον και να ξανακολλούσε ήηερα να το επαναφέρω... Τελικά τα κατάφερα και έτσι τώρα το κινητό μου έχει την Ελληνική ROM 2.91 αλλά όταν μπουτάρει πάνω πάνω γράφει για τα μάτια του κόσμου WWE 2.91 αφού στην πραγματικότητα ξεγελάς το λειτουργικό ότι του περνάς την αγγλική... Άντε πάντα τέτοια!!!:) :) :) :D :D :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Παιδιά ευχαριστώ! Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω θα περιμένω να βγει το Ν95 και συγχρόνως θα παρακολουθώ τις σελίδες σας! Περισσότερο το θέλω για το GPS και για λίγες εφαρμογές γραφείου. (Είμαι και ολίγον άσχετος με όλα αυτά .....). Άντε να μου βγάλει κανένα πρόβλημα και να πρέπει να κάνω όλα αυτά που λέτε, σωθήκαμε!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 @ gkp Εμένα η Ελληνική 291 μου έκατσε κανονικότατα πάνω στην Αγγλική 291. Οι πρώτη μου προσπάθεια απέτυχε με συχρονισμό από USB hub η δεύτερη ήταν πετυχημένη με απ΄ευθείας USB. Οταν σου κόλησε δοκίμασες να το επαναφέρεις στην αρχική κατάσταση πατώντας τα γνωστά κουμπάκια ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 @morgan21 1. Δεν μπορούμε να διορθώσουμε ξένα πόστ, άριστε γνώστη των φόρουμ. 2. Είμαι πιό γέρος απ΄όσο δείχνω. 3. Προφανώς τα Ελληνικά σου δεν σε βοηθάνε να καταλάβεις οτι το να λέμε οτι κάποιος λέει βλακείες δεν απέχει το να τον αποκαλούμε βλάκα. 4. Μην σβήσεις τα πόστ αφού έχεις μέσον, γιά να έχουμε να θυμόμαστε. *Κράτα τη συσκευή σου γιατί ταιριάζει με την ταχύτητα σκέψης σου και απαντάει στις κλησεις με χρονοκαθυστέρηση. :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 oups!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 oups!!!! Εσύ φίλε ψάξε γιά το Core Player. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι επιμενουν να μαμανε τα θρεντς χωρις να υπαρχει καποια λογικη. Μαλλον το συνδρομο του γηπέδου πρεπει να φταιει, δεν εξηγειται διαφορετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts