smarg Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Καλησπέρα Παιδιά, είμαι καινούργιος στο forum και θέλω να αγοράσω ενα ppc.Είδα και διάβασα για το Eten x500, όμως έχω δει και το HP HW6915. Δεν βλέπω και πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Επίσης το HW6915 πιστεύω ότι επειδή είναι HP, θα έχει καλύτερη παροχή σε sercive, αν χρειαστεί.Δεν γνωρίζω αν το x500 έχει αντιπρόσοπο στην Ελλάδα ή αν πάθει κάτι θα πρέπει κάποιος να το στείλει στο εξωτερικό. Γνωρίζει κάποιος κάτι γι'αυτό??? Επίσης αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους στις λειτουργίες ή στο Hardware ή ακόμα και σχόλια που να έχει ακούσει κανείς για το HW6915, θα με βοηθούσε πάρα πολύ για να αποφασίσω πιό να αγοράσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Να υποθέσω ότι εννοείς κάτι διαφορετικό από το να κρατήσεις τη γραφίδα πατημένη πάνω στην αντίστοιχη ρύθμιση και να τη διαγράψεις? Πάντως όσες φορές και αν το κάνω "μαγικά" επανεμφανίζεται η ρυθμιση για GPRS internet της Vodafone ... Έχω βαρεθεί να τη σβήνω ... άσε που αλλάζει και την επιλογή για Internet από "Το δικτυο εργασίας μου" σε "Ο ISP μου" ... Υποθέτω οτι με edit μπορείς να βάλεις λάθος ρυθμίσεις, οπότε δεν θα μπορεί να συνδεθεί. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Καλησπέρα Παιδιά, είμαι καινούργιος στο forum και θέλω να αγοράσω ενα ppc.Είδα και διάβασα για το Eten x500, όμως έχω δει και το HP HW6915. Δεν βλέπω και πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Επίσης το HW6915 πιστεύω ότι επειδή είναι HP, θα έχει καλύτερη παροχή σε sercive, αν χρειαστεί.Δεν γνωρίζω αν το x500 έχει αντιπρόσοπο στην Ελλάδα ή αν πάθει κάτι θα πρέπει κάποιος να το στείλει στο εξωτερικό. Γνωρίζει κάποιος κάτι γι'αυτό??? Επίσης αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους στις λειτουργίες ή στο Hardware ή ακόμα και σχόλια που να έχει ακούσει κανείς για το HW6915, θα με βοηθούσε πάρα πολύ για να αποφασίσω πιό να αγοράσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Καλε μου φιλε καλως ηρθες στην παρεα.Και τα δυο ειναι πολυ καλα προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ το ΗΡ γιατι πολυ απλα ειναι ΗΡ τωρα ο λογος που πηρα το Χ500 ειναι οτι εχει ενσωματομενη την κεραια του GPS απο εκει και περα πιστευω οτι απο δυνατοτητες ειναι οι ιδιες.Ο αντιπροσωπος της ΕΤΕΝ στην Ελλαδα ειναι το Πλαισιο ετσι εχεις service παντου.Αντικειμενικα σου προτεινω να παρεις οποιο σου αρεσει. Επισης απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι οταν χρειαστηκα service για ενα ipaq η ΗΡ μου εξηγησε οτι το παραλαμβανει courier το στελνουν Ολλανδια και οτι το παιρνω πισω σε 5 ημερες αλλα δεν ξερω αν αυτο ισχυει για ολα τα μοντελα. Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Υποθέτω οτι με edit μπορείς να βάλεις λάθος ρυθμίσεις, οπότε δεν θα μπορεί να συνδεθεί. :rolleyes: Μπορεις να μου πεις πως κανω edit ακριβως; Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Μπορεις να μου πεις πως κανω edit ακριβως; Στο μηνυμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1684242&highlight=GPRS#post1684242 περιγράφει πως φθάνεις στις ρυθμίσεις για το δίκτυο που επιλέγεις για να βγαίνεις Internet. Στο δίκτυο που έχεις επιλέξει αν υπάρχει ρύθμιση για modem μπορείς να την επιλέξεις και να την "επεξεραστείς" πατώντας το αντίστοιχο κουμπί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 kalimera kai xronia polla .pio programma kleinei aplications aftomata oste na mhn trexoun apo piso ????? efxaristo. Μέσω του iLauncher μπορείς να ρυθμίσεις άν το X κουμπί θα βάζει στο background ή θα κλείνει την τρέχουσα εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarg Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Καλε μου φιλε καλως ηρθες στην παρεα.Και τα δυο ειναι πολυ καλα προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ το ΗΡ γιατι πολυ απλα ειναι ΗΡ τωρα ο λογος που πηρα το Χ500 ειναι οτι εχει ενσωματομενο την κεραια του GPS απο εκει και περα πιστευω οτι απο δυνατοτητες ειναι οι ιδιες.Ο αντιπροσωπος της ΕΤΕΝ στην Ελλαδα ειναι το Πλαισιο ετσι εχεις service παντου.Αντικειμενικα σου προτεινω να παρεις οποιο σου αρεσει. Επισης απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι οταν χρειαστηκα service για ενα ipaq η ΗΡ μου εξηγησε οτι το παραλαμβανει courier το στελνουν Ολλανδια και οτι το παιρνω πισω σε 5 ημερες αλλα δεν ξερω αν αυτο ισχυει για ολα τα μοντελα. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!:) Δεν ήξερα ότι το HP δεν έχει ενσωματωμένη κεραία.Αυτό σίγουρα είναι μείον για το HP και προς όφελος του x500. Μόλις αποφασίσω και αγοράσω θα στείλω post για να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες!Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Μέσω του iLauncher μπορείς να ρυθμίσεις άν το X κουμπί θα βάζει στο background ή θα κλείνει την τρέχουσα εφαρμογή mporeis na gineis pio sygkekrimenos???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 mporeis na gineis pio sygkekrimenos???? iLauncher Options -> επέλεξε Task Manager Settings (στο πάνω combo box). Μετά επέλεξε "Χ" Button Closes Application (στο κάτω πλαίσιο) και ενεργοποίησε το "X" Button Closes Application τετραγωνάκι που εμφανίζεται. Μιλώ για την έκδοση 3.0.01 Βέβαια τώρα που το δοκιμάζω (το θεωρούσα πολύ προφανές για να το δοκιμασω) δείχνει να μην δουλεύει ... :-) Παντώς αν θέλεις δοκίμασε το ... Μπα ... reset ηθελε ... τώρα δουλεύει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Να υποθέσω ότι εννοείς κάτι διαφορετικό από το να κρατήσεις τη γραφίδα πατημένη πάνω στην αντίστοιχη ρύθμιση και να τη διαγράψεις? Πάντως όσες φορές και αν το κάνω "μαγικά" επανεμφανίζεται η ρυθμιση για GPRS internet της Vodafone ... Έχω βαρεθεί να τη σβήνω ... άσε που αλλάζει και την επιλογή για Internet από "Το δικτυο εργασίας μου" σε "Ο ISP μου" ... Στο κάνει αυτό γιατί υπάρχει το GPRSWizardService.lnk στον κατάλογο εκκίνηση. Αντέγραψε το αρχείο αυτό σε κάποιο άλλο κατάλογο για να το έχεις backup και στην συνέχεια delete. Μετά από αυτό δεν πρόκειται να σου ξαναδημιουργήσεις αυτόματα τις ρυθμισεις για το GPRS:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 iLauncher Options -> επέλεξε Task Manager Settings (στο πάνω combo box). Μετά επέλεξε "Χ" Button Closes Application (στο κάτω πλαίσιο) και ενεργοποίησε το "X" Button Closes Application τετραγωνάκι που εμφανίζεται. Μιλώ για την έκδοση 3.0.01 Βέβαια τώρα που το δοκιμάζω (το θεωρούσα πολύ προφανές για να το δοκιμασω) δείχνει να μην δουλεύει ... :-) Παντώς αν θέλεις δοκίμασε το ... Μπα ... reset ηθελε ... τώρα δουλεύει ... :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: exo 4 xronia pda s kai den mporo na to vro :( pou einai xilia sygnomi ...isos epidh to exo sta ellinika???? to task manager pou einai??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Πως γινεται να εχω στην επιφανεια εργασιας,το εικονιδιο της εναλλαγης οθονης απο κατακορυφη σε landscape και να μην χρειαζεται να μπαινω συνεχεια στο M-Desk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Στο κάνει αυτό γιατί υπάρχει το GPRSWizardService.lnk στον κατάλογο εκκίνηση. Αντέγραψε το αρχείο αυτό σε κάποιο άλλο κατάλογο για να το έχεις backup και στην συνέχεια delete. Μετά από αυτό δεν πρόκειται να σου ξαναδημιουργήσεις αυτόματα τις ρυθμισεις για το GPRS:lol: :lol: Αν το GPRSWizardService.lnk το απεγκαταστησω θα γλιτωσω απο το GPRS ή πρεπει να κανω παραλληλα και κατι αλλο; Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Πως γινεται να εχω στην επιφανεια εργασιας,το εικονιδιο της εναλλαγης οθονης απο κατακορυφη σε landscape και να μην χρειαζεται να μπαινω συνεχεια στο M-Desk? Λοιπον φιλαρακι με το Resco Explorer βαζεις οποια συντομευση θελεις στην επιφανεια εργασιας.:up: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: exo 4 xronia pda s kai den mporo na to vro :( pou einai xilia sygnomi ...isos epidh to exo sta ellinika???? to task manager pou einai??? Νομιζω πως πρεπει να εγκαταστησεις ενα task manager(iLauncher,resco taskmanager) πρωτα.:ninja: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickl Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Πως γινεται να εχω στην επιφανεια εργασιας,το εικονιδιο της εναλλαγης οθονης απο κατακορυφη σε landscape και να μην χρειαζεται να μπαινω συνεχεια στο M-Desk? Φιλε πηγαινε ρυθμισεις-κουμπια και απο εκει προγραμματιζεις οποιο πληκτρο θελεις για περιστροφ οθονης. Θα ηθελα αν καποιος φιλος εχει το iLauncher να στειλει ενα link με pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Φιλε πηγαινε ρυθμισεις-κουμπια και απο εκει προγραμματιζεις οποιο πληκτρο θελεις για περιστροφ οθονης. Εισαι φοβερος φιλε μου...:lol: :lol: Σ'ευχαριστω πολυ...:yahoo: :up: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospap Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Αν το GPRSWizardService.lnk το απεγκαταστησω θα γλιτωσω απο το GPRS ή πρεπει να κανω παραλληλα και κατι αλλο; Διέγραψε το GPRS settings που έχεις για να μπαίνει σε δίκτυο intenet. Αν το χρειαστείς αργότερα το ξαναβάζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit_sar Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Πρώτα από όλα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Τελικά η πιό πρόσφατη Ελληνική ROM είναι η 275 ή 291; Στο Πλαίσιο του MALL λένε ότι φέρνουν την 275. Ποια η πιο πρόσφατη Αγγλική; Τα patch που προτείνετε είναι τα RILMUX20061205 revision και RILMUX20061212, είναι κάποιο νεότερο ή είναι τα ίδια; Μπορούμε να αλλάξουμε την ROM από ελληνικά σε αγγλικά; Εάν ναι ισχύει η εγγύηση στο Πλαίσιο ; (o υπεύθυνος στο Πλαίσιο ήταν καταφατικός αλλά όχι και τόσο σίγουρος). Ισχύει εγγύηση Πλαισίου αν αγοραστεί η συσκευή δικτιακά; Στο Fnac ο «υπεύθυνος» σε PDA, κινητά δεν είχε ξενακούσει για ETEN (ρώτησα σήμερα). Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 291 είναι πιο πρόσφατη Ελληνική και υπάρχει μόνο στις καινούργιες συσκευές από το Πλαίσιο. Δεν μπορείς να την κατευάσεις από κάπου. 291 είναι κι η πιο πρόσφατη Αγγλική και ναι υπάρχει τρόπος να μπει πάνω από την Ελληνική (υπάρχει για download). Λογικά η εγγύηση στο Πλαίσιο θα ισχύει αλλά δεν ξέρω κάποιον που να το έχει δοκιμάσει... Πάντως άμα χαλάσει κάτι hardware δεν πιστεύω να σου πούνε ότι έφταιγε η Αγγλική ROM. Στα patch το δεύτερο λένε ότι κάνει καλύτερη δουλειά. Πάντως εγώ και με το πρώτο δεν είχα πρόβλημα. Θα ήτανε αστέρι ο τύπος στο FNAC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 291 είναι πιο πρόσφατη Ελληνική και υπάρχει μόνο στις καινούργιες συσκευές από το Πλαίσιο. Δεν μπορείς να την κατευάσεις από κάπου. 291 είναι κι η πιο πρόσφατη Αγγλική και ναι υπάρχει τρόπος να μπει πάνω από την Ελληνική (υπάρχει για download). Λογικά η εγγύηση στο Πλαίσιο θα ισχύει αλλά δεν ξέρω κάποιον που να το έχει δοκιμάσει... Πάντως άμα χαλάσει κάτι hardware δεν πιστεύω να σου πούνε ότι έφταιγε η Αγγλική ROM. Στα patch το δεύτερο λένε ότι κάνει καλύτερη δουλειά. Πάντως εγώ και με το πρώτο δεν είχα πρόβλημα. Θα ήτανε αστέρι ο τύπος στο FNAC. Ε! λιγα λογια, εγω ειμαι ο τυπος απο το fnac.:whistle: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvvippperrr Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Καλημερα, χρονια πολλα, καλη χρονια και απο εμενα. Απο εχθες πισω στη ρουτινα της καθημερινοτητας... Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια, Ειχα ξαναρωτησει και στις 22-12 αλλα δεν πηρα καμια απαντηση... Υπαρχει περιπτωση να μπορεσει να μπει η εφαρμογη: Start\Settings\System\Memory, σε καποιο hardware key ? Δεν υπαρχει στη λιστα της εφαρμογης "Buttons". Καμια ιδεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Δοκίμασε με το iLauncher... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvvippperrr Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Δοκίμασε με το iLauncher... Ευχαριστω για την απαντηση. Τελικα καταφερα με το "HandyMenu" να το βαλω στο επανω δεξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Pharos to release "GPS Phone" - Eten X500 :) http://www.modaco.com Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts