Cyberdemon87 Δημοσιεύτηκε October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2006 Γειά χαρά σε όλους. Θα είμαι πολύ σύντομος. Έψαξα στα θέματα περί κανένα δωρεάν site ή πρόγραμμα σαν το Skype,VOIPbuster κτλ. αλλά δεν κατάφερα να βρώ άκρη αν υπάρχει κάτι εντελώς δωρεάν χωρίς trial calls και τέτοια. Αν μπορείται να postάρετε κάτι που θα βοηθούσε θα σας είμουν ευγνόμων! Αν γίνεται παρακαλώ και τους mods να μην κλείσουν αυτό το θέμα και να μην με παραπέμψουν αλλού γιατί δεν βρίσκω άκρη μέσα σε τόσα θέματα...:( Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Γειά χαρά σε όλους. Θα είμαι πολύ σύντομος. Έψαξα στα θέματα περί κανένα δωρεάν site ή πρόγραμμα σαν το Skype,VOIPbuster κτλ. αλλά δεν κατάφερα να βρώ άκρη αν υπάρχει κάτι εντελώς δωρεάν χωρίς trial calls και τέτοια. Αν μπορείται να postάρετε κάτι που θα βοηθούσε θα σας είμουν ευγνόμων! Αν γίνεται παρακαλώ και τους mods να μην κλείσουν αυτό το θέμα και να μην με παραπέμψουν αλλού γιατί δεν βρίσκω άκρη μέσα σε τόσα θέματα...:( Σας ευχαριστώ. Καλωσηλθες στην κοινοτητα του myphone :) Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με το θεμα του Vo-IP αλλα το jajah προσφερει δωρεαν κλησεις σε σταθερα Ελλαδος σε οσους ειναι χρηστες του και με καποιο περιορισμο καθε μηνα. Το voipbuster προσεφερε μεχρι προσφατα κλησεις με μεγιστη διαρκεια 1 λεπτο ανα κληση δωρεαν αλλα απ'οτι ειδα σταματησε να το προφερει Βεβαια ισως βολευτεις με καπoιο κλωνο. Τελος μπορεις να κοιταξεις και εδω για το Voipbuster. :O Φιλικα, fabo114 Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. October 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Μάλλον κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις φίλε μου διότι όταν πηγαίνεις να κάνεις register σου βγάζει το παρακάτω μύνημα: PLEASE NOTE In your country only CHEAP calls are possible. FREE calls are not supported because you are not in Zone 1 or 2. Εσύ το έχεις δοκιμάσει και δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Μέχρι τώρα το voicebuster Πρόσφερε δωρεάν κλήσεις σε σταθερά προς Ελλάδα χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Τις τελευταίες μέρες το άλλαξε. Υπάρχει όμως το voipdiscount το οποίο , αν και ειναι της ιδιας εταιριας, εξακολουθεί να προσφέρει δωρεάν κλήσεις σε σταθερά Ελλάδας. http://www.voipdiscount.com Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. October 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Γιατί τότε σε εμένα δεν δουλεύει το voipdiscount αφού είναι εντελώς δωρεάν? Μου λέει οτί δεν έχω credit για να πραγματοποιήσω κλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Εχεις βαλει χρηματα;Αν οχι, λογικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Έχω την εντύπωση ότι και το voipdiscount σταμάτησε τις δωρεάν κλήσεις προς Ελλάδα, αν και δεν ανανεώθηκε το site τους. Θα δούμε σε μερικές ώρες. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. October 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Εχεις βαλει χρηματα;Αν οχι, λογικο. Μα αυτό είναι το θέμα!! Να μην χρειάζεται χρήματα! Γι΄αυτό και στο πρώτο μου post σε αυτό το θέμα γράφω οτί ψάχνω αν υπάρχει κάτι εντελώς δωρεάν χωρίς καμία απολύτως χρέωση μα ούτε και κάτι μόνο με κάποια trial calls κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Μάλλον κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις φίλε μου διότι όταν πηγαίνεις να κάνεις register σου βγάζει το παρακάτω μύνημα: PLEASE NOTE In your country only CHEAP calls are possible. FREE calls are not supported because you are not in Zone 1 or 2. Εσύ το έχεις δοκιμάσει και δουλεύει? Στο FAQ του jajah αναφερει το εξης: -- JAJAH thinks I'm in a different country, and does not let me change it. What can I do? JAJAH uses your IP address to determine your physical location. In certain cases, the identification would be false. Please make sure you are not using any sort of a proxy server, as this might be the cause. If you are not using a proxy, please send us your IP address and the name of your Internet Service Provider and we will look into the matter. -- Μηπως μπηκες με proxy ? Εμενα στο registration δεν μου το εβγαλε το μηνυμα για τις CHEAP calls :confused: Tο διπλοτσεκαρα κιολας, η Eλλαδα ειναι στη ζωνη 2 οπως φαινεται κι εδω οποτε με τις προυποθεσεις που αναφερει ο plati στο θρεντ του jajah (αναφερονται και στο site τους) εχουμε δωρεαν κλησεις :happy: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Εαν πας στην σελίδα του voipdiscount θα δεις οτι αναγράφει ανάμεσα στις χώρες που δεν εχουν χρέωση και την Ελλάδα. Η εταιρία σου επιτρέπει να κάνεις μέχρι ένα όριο δωρεάν κλήσεις και απο εκεί και πέρα σου ζητάει να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό και να βάλεις μέσα 10€. Τα 10€ δεν έχουν ημερομηνία λήξης και αν κάνεις μόνο κλήσεις σε σταθερά προς Ελλάδα δεν θα έχεις για την ώρα χρέωση και θα είναι απεριόριστες. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Μα αυτό είναι το θέμα!! Να μην χρειάζεται χρήματα! Γι΄αυτό και στο πρώτο μου post σε αυτό το θέμα γράφω οτί ψάχνω αν υπάρχει κάτι εντελώς δωρεάν χωρίς καμία απολύτως χρέωση μα ούτε και κάτι μόνο με κάποια trial calls κτλ. Τέτοιο δωρεάν δεν υπάρχει. Το καλύτερο είναι αυτό που σου πρότεινε ο Φίλιππος. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Να ειναι τελειως δωρεαν και να μην εχει και trial τηλεφωνηματα περιορισμενης διαρκειας δεν παιζει. Το voipdiscount ειναι πολυ καλη φαση γιατι δινεις 11,6€ (10€+γερμανικο ΦΠΑ) και μιλας δωρεαν (μεχρι 300 λεπτα την βδομαδα) σε ολα τα ελληνικα σταθερα χωρις περιορισμους στον χρονο του τηλεφωνηματος. Ειναι αρκετα συμφερον. Το αρνητικο με αυτη την "εταιρεια" ειναι οτι ειναι ενας απο τους κλωνους της Betamax οπως κλωνος ειναι το voipbuster, sipdiscount κτλ και σαν πολιτικη τους εχουν να δινει για λιγο καιρο ο ενας κλωνος δωρεαν τηλεφωνηματα προς σταθερα ενος group A, ο αλλος κλωνος προς σταθερα group B κοκ και μετα να κανουν τραμπα για να σε βαζουν να δινεις 11,6€ κα8ε 120 μερες σε ολους τους κλωνους τους... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Υπαρχει το απολυτως δωρεαν και ειναι το http://www.jajah.com. Αλλα... Θα πρεπει να κανεις register το σταθερο σου τηλεφωνο και να εχουν κανει το ιδιο και οι φιλοι σου (ή το κανεις εσυ αρκει να εχεις και τα αντιστοιχα email accounts). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasskoy Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 και εγω θα δουλευω το voipbuster μεχρι να ταλειωσει ο λογαριασμος μου και μετα το voipdiscount.αλλα ειδα και το jajah και ειναι καλο.αλλα φοβαμαι μηπως εχει τιποτα πονηρες χρεωσεις.ξερει καποιος να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkm Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Δωρεάν σε Ελλάδα έχει τώρα το... lowratevoip.com voipdiscount.com Παράθεση Συλλογή κινητών: SonyEricsson K750@W800, K800@K810, Nokia N80i, E51i, 3120c, Motorola V220, V300, Siemens M75, LC KC550. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts