Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 vasika sigoura einai kala alla pros 8eou,pairneis periodiko gi'amaksia kai to miso einai "sofisties".Allwste osa lene einai ka8hmerina xilioeipwmena problhmata.Ase pou sto teuxos me tin mercedes SLR ekswfyllo eixe grapsei kapios ena 8ema pou htan ka8ara politiko kai den eixe kammia sxesh me autokinito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Και το αλλο μισο ειναι διαφημησεις.Offtopic:Το αλλο με τον ατελειωτο χαβαλε που γινεται στις εκπομπες αυτοκινητου πως τον σχολιαζετε?Αντι να δουμε συγκριτικα kai test drive βλεπουμε οδοιπορικα και ακουμε κρυοκωλα αστειακια.Ασε που πλεον η διαρκεια της καθε εκπομπης μειωθηκε στο εικοσαλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Ενας μονο ηταν κορυφη ο Αρης Σταθακης! Αλλα μας τον εφαγε η πολιτικη... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss (30 Ιαν. 2004 , 18:07) Και το αλλο μισο ειναι διαφημησεις.Offtopic:Το αλλο με τον ατελειωτο χαβαλε που γινεται στις εκπομπες αυτοκινητου πως τον σχολιαζετε?Αντι να δουμε συγκριτικα kai test drive βλεπουμε οδοιπορικα και ακουμε κρυοκωλα αστειακια.Ασε που πλεον η διαρκεια της καθε εκπομπης μειωθηκε στο εικοσαλεπτο. Αστα μεγαλη πικρα... 20 λεπτα και πολυ λες... Με εχει απογοητευσει πολυ ο Κώστας ο Στεφανης που εχω σε εκτιμηση αλλα μαλλον δεν το αφηνουν κι απο το Mega να κανει ο,τι θα ηθελε... :worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Καλα η εκπομπη του Στεφανη ειναι life style και απορω πως την βλεπετε?!! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Εσυ ποια προτιμας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi (29 Ιαν. 2004 , 23:49) Χμμμ....Τόσο πολυ πειραζει το να λεγονται καποια τοσο σωστα πράγματα απο ανθρωπους περα για περα σκεπτομενους και που ειναι σαν αποσπασματα δοκιμιων που δινονται ευκολα στον απλο αναγνωστη... Υπάρχουν μύρια άλλα περιοδικά για τέτοια πράμματα... Αν μπορεις να γραψεις δοκιμια και γραπτο κειμενο τοσο καλο οσο και οι συγγραφεις των δοκιμιων αυτων,τόσο ωστε να τα χαρακτηριζεις όπως τα χαρακτηρισες,τότε πάσο... :confused: Απλά κατα την άποψη μου ειναι μια πάρα πολυ καλη προσπάθεια και ειναι ενα περιοδικο που μπορουν να διαβασουν παραπάνω απο ενα μελη της οικογενειας... ;) Δεν έχω πρόβλημα με τα δοκίμια και τα άρθρα... Έχω πρόβλημα με το ότι βρίσκονται σε περιοδικό αυτοκινήτου... Είναι σα να παίρνεις το Playboy και να διαβάζεις συνέντευξη πολιτικού μέσα σε αυτό... Κατάλαβες τι εννοώ? Ναι...και το drive έχει αρχίσει να πετάει μερικά παραπάνω...αλλά τουλάχιστον είναι από συντάκτες του περιοδικού και σχεδόν πάντα on-topic. Όσο για το γιατί μου αρέσει το Drive... Η ατάκα του μήνα... "Οι τάσεις υποστροφής παραμένουν, όμως αν στιγμιαία αφήσεις το πόδι από το γκάζι για να τις εξαφανίσεις, δεν θα τραγουδάς πια το "Γυριστρούλα" του Λάκη Παπαδόπουλου. Εκτός αν το θες, οπότε (το Α3) θα στο προσφέρει σε remix του DJ Safe T." By Γιάννης Ζαφειρόπουλος για το Α3 3.2 Quattro. Δεν έχω διαβάσει άλλα περιοδικά που νιώθεις τι θέλει να σου πει ο άλλος... Υποθέτω ότι η αντίστοιχη φράση στους 4 τροχούς θα είχε περίπου ως εξής: "Η ανάρτηση του Α3 με τα γόνατα McPherson εμπρός και την επανασχεδιασμένη διάταξη τεσσάρων συνδέσμων πίσω, δίνει στο αυτοκίνητο ουδέτερη ως υποστροφική συμπεριφορά. Ακόμα και στην περίπτωση που ο οδηγός υπερβάλλει εαυτόν, η σωστή τετρακίνηση και η καλή αίσθηση του τιμονιού αποτελούν σημαντικά βοηθήματα." Όσο για τις εκπομπές αυτοκινήτου... Στο Mega και τη NET το περνάνε επιφανειακά συνήθως το θέμα...μπας και το δει όλη οι οικογένεια... Που και που κανάς Φωτεινέλης για κανά δυο πλάνα από αγώνες...αλλά δεν αντέχεται ούτε αυτός. Συμπέρασμα... Η ζωή δεν είναί ωραία χωρίς ψωμί και Πατσουρέα... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dBpanos (30 Ιαν. 2004 , 19:19) Εσυ ποια προτιμας? Προτιμουσα την Απο τη θεση του οδηγου με τον Αρη Σταθακη αλλα επειδη μας τελειωσε τωρα βλεπω κυριως την Ζωνη ασφαλειας. Ειναι η μεγαλυτερη σε διαρκεια και πιστευω σοβαροτερη ολων. Μου αρεσει επισης και ο Θεοφραστου στο Επι τροχων! :D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Τρομερος!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (30 Ιαν. 2004 , 20:14) Υπάρχουν μύρια άλλα περιοδικά για τέτοια πράμματα... Δεν έχω πρόβλημα με τα δοκίμια και τα άρθρα... Έχω πρόβλημα με το ότι βρίσκονται σε περιοδικό αυτοκινήτου... Είναι σα να παίρνεις το Playboy και να διαβάζεις συνέντευξη πολιτικού μέσα σε αυτό... Κατάλαβες τι εννοώ? Ναι...και το drive έχει αρχίσει να πετάει μερικά παραπάνω...αλλά τουλάχιστον είναι από συντάκτες του περιοδικού και σχεδόν πάντα on-topic. Όσο για το γιατί μου αρέσει το Drive... Η ατάκα του μήνα... "Οι τάσεις υποστροφής παραμένουν, όμως αν στιγμιαία αφήσεις το πόδι από το γκάζι για να τις εξαφανίσεις, δεν θα τραγουδάς πια το "Γυριστρούλα" του Λάκη Παπαδόπουλου. Εκτός αν το θες, οπότε (το Α3) θα στο προσφέρει σε remix του DJ Safe T." By Γιάννης Ζαφειρόπουλος για το Α3 3.2 Quattro. Δεν έχω διαβάσει άλλα περιοδικά που νιώθεις τι θέλει να σου πει ο άλλος... Υποθέτω ότι η αντίστοιχη φράση στους 4 τροχούς θα είχε περίπου ως εξής: "Η ανάρτηση του Α3 με τα γόνατα McPherson εμπρός και την επανασχεδιασμένη διάταξη τεσσάρων συνδέσμων πίσω, δίνει στο αυτοκίνητο ουδέτερη ως υποστροφική συμπεριφορά. Ακόμα και στην περίπτωση που ο οδηγός υπερβάλλει εαυτόν, η σωστή τετρακίνηση και η καλή αίσθηση του τιμονιού αποτελούν σημαντικά βοηθήματα." Όσο για τις εκπομπές αυτοκινήτου... Στο Mega και τη NET το περνάνε επιφανειακά συνήθως το θέμα...μπας και το δει όλη οι οικογένεια... Που και που κανάς Φωτεινέλης για κανά δυο πλάνα από αγώνες...αλλά δεν αντέχεται ούτε αυτός. Συμπέρασμα... Η ζωή δεν είναί ωραία χωρίς ψωμί και Πατσουρέα... O Πατσουρεας πλεον ασχολειται με τους αγωνες και οχι με τις εκπομπες... Εχω καιρο να τον πετυχω στο δρμο με την Porsche... :whistle: Πάντως για αυτο με το Playboy,λίγο το υποβάθμισες το θεμα... :worry: Σε καθε περιπτωση,οι πωλησεις των περιοδικων μιλανε απο μονες τους...Η πρωτια παραμενει πολλα χρονια τωρα σε ενα περιοδικο οχι μονο αναμεσα σε περιοδικα αυτοκινητου αλλα και γενικοτερα... Οσο για τα σχολια περι Γυριστρούλας... Φαινεται δεν εχεις διαβασει για καποιο καιρο τωρα τους 4 τροχους η δεν τους διαβαζεις πολυ προσεχτικα καθως τα σχολια και οι υπαινιγμοι για το πως πεταει κ**ο καποιο αυτοκινητο το 350z για παραδειγμα και τα υπονοουμενα αυτου του τυπου δινουν και παιρνουν... Να σαι καλα,καλο βραδυ :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (30 Ιαν. 2004 , 20:14) Συμπέρασμα... Η ζωή δεν είναί ωραία χωρίς ψωμί και Πατσουρέα... :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi (30 Ιαν. 2004 , 21:22) O Πατσουρεας πλεον ασχολειται με τους αγωνες και οχι με τις εκπομπες... Εχω καιρο να τον πετυχω στο δρμο με την Porsche... :whistle: Μάλλον επειδή οδηγεί evo πια... Με το πλάι πάντα φυσικά... Πάντως για αυτο με το Playboy,λίγο το υποβάθμισες το θεμα... :worry: Πιθανώς...χωρίς να θέλω να εξισώσω τους 4Τ με το Playboy φυσικά... Σε καθε περιπτωση,οι πωλησεις των περιοδικων μιλανε απο μονες τους...Η πρωτια παραμενει πολλα χρονια τωρα σε ενα περιοδικο οχι μονο αναμεσα σε περιοδικα αυτοκινητου αλλα και γενικοτερα... Επειδή ίσως είναι κατεστημένο πουλάει τόσο... Ουκ εν το πολλώ το ευ...που θα γράφουν σε κανά δοκίμιο και αυτοί... Άλλωστε και το Accent πουλάει σαν τρελό, αλλά αυτό δεν το κάνει απαραίτητα και καλό. Αυτό που έχει σημασία όμως δεν είναι πιο είναι καλύτερο... Το θέμα είναι ότι μας αρέσουν τα αυτοκίνητα και να ασχολούμαστε με αυτά... Εσύ τη βρίσκεις με τους 4Τ, εγώ με το Drive... Simple... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Και το Evo του εχω δει... Και του κολλητου του το ΕVo που ειναι VI και Group N... Πάντως για το σχόλιο με το Accent με σκότωσες... Ξερεις ότι δεν το εννουσα ετσι... Εννουσα την επι τοσο καιρο καλη και σταθερη πορεια στο χωρο... Με εκπροσωπηση απο τον Κ.Καββαθα στην επιτροπη που ψηφιζουν το COTY... Τεσπα,όπως ειπες τα αμαξια τα αγαπάμε και αρκει αυτο :) Υ.Γ και το drive το παιρνω συχνα αλοιμονο δεν το απορριπτω... ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Δυναμομετρήσεις βάζει κανάς άλλος εκτός από το Drive? Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 DIABAZO TO 4TROXH POLI KALO KAI KAMIA FORA TO CAR :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi (29 Ιαν. 2004 , 23:49) Χμμμ....Τόσο πολυ πειραζει το να λεγονται καποια τοσο σωστα πράγματα απο ανθρωπους περα για περα σκεπτομενους και που ειναι σαν αποσπασματα δοκιμιων που δινονται ευκολα στον απλο αναγνωστη... Αν μπορεις να γραψεις δοκιμια και γραπτο κειμενο τοσο καλο οσο και οι συγγραφεις των δοκιμιων αυτων,τόσο ωστε να τα χαρακτηριζεις όπως τα χαρακτηρισες,τότε πάσο... :confused: Απλά κατα την άποψη μου ειναι μια πάρα πολυ καλη προσπάθεια και ειναι ενα περιοδικο που μπορουν να διαβασουν παραπάνω απο ενα μελη της οικογενειας... ;) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ...4T ΦΑΝΑΤΙΚΑ!! Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar ( 8 Απρ. 2004 , 17:47) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ...4T !! Επίσης το αναγνωστικό κοινό ΈΧΕΙ κριτήριο και έχει αναδείξει αυτό το περιοδικό...Και εμένα μΕ αρέσει που έχει και κείμενα από μορφωμένους ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν για να σε κάνουν να σκεφτείς...Μήπως πολλοί απο μας αγοράζουν πολιτικά και φιλοσοφικά περιοδικά; Εγώ όχι και δεν πολυδιαβάζω και εφημερίδες, οπότε βρίσκω μια πηγή που τα συγκεντρώνει όλα και μελετάω...Γιατί δηλαδή να είναι κακό που ΕΚΤΟΣ από άριστο περιοδικό αυτοκινήτου έχει και ποικίλη ύλη; Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar ( 8 Απρ. 2004 , 15:57) :confused: :confused: :worry: Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 Εγω παλι δεν ειμαι κολλημενος σε ενα περιοδικο μοναχα!! Αναλογα με τα θεματα που εχουν θα διαλεξω... Πολυ καλα σαν συνολα το CAR και οι 4ΤΡΟΧΟΙ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 όντως και εγώ έτσι ενεργώ...ανάλογα με το τι δοκιμές και θέματα έχει το καθένα.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Ετσι ακριβως ειναι φιλε Jopar... Με καλυπτεις-συμπληρωνεις απόλυτα σε αυτο που προανεφερα... :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Γιατί jopar αγοράζω περιοδικό το οποί έχει ως αντικείμενο τα 4τροχα και όχι την πολιτική,φιλοσοφία κτλ! Ας το μετονομάσουν αλλιώς γιατί δυστυχώς ο τίτλος 4Τροχοί δεν ανταποκρίνεται! Και για να ξεκαθαριστώ, το θεωρώ κορυφαίο σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα...όταν μπλέκει και άλλα στην ύλη του αρχίζει και τα χαλάει..:( Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi ( 9 Απρ. 2004 , 08:22) Ετσι ακριβως ειναι φιλε Jopar... Με καλυπτεις-συμπληρωνεις απόλυτα σε αυτο που προανεφερα... :) Αυτό είναι το μεγάλο παράπωνο των φανατικών στους 4Τ...... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 πάντως υπάρχουν και τελείως τυχαίοι στο χώρο-από τη στιγμή που έχουμε τα περισσότερα περιοδικά αυτοκινήτου σε αναλογία πληθυσμού στην Ευρώπη...κάποιοι εκδότες συμπηρώνουν απλά την γκάμα των περιοδικών που εκδίδουν και τα περιοδικά αυτά γράφουν απίστευτες βλακείες...και να μην ξεχνάμε τα περιοδικά συγκεκριμένων χωρών που αντιπροσωπεύονται και εδώ, που -χα χα-σε κάθε συγκριτικό τα αυτοκίνητα της δώρας τους είναι τα καλύτερα.Και προάγουν στερεότυπα όπως ότι πάντα μια ALFA τρίζει,ένα MAZDA υποστρέφει και λοιπές ανοησίες...και ξέρετε ΠΟΥ τελικά φαίνεται ποιός ξέρει τι λέει; όταν κοντράρονται τα περιοδικά και διαφωνούν...εκεί δεν έχω δει ποτέ οι 4Τ να πέσαν έξω! ενώ κάτι άλλοι...αστα να πάνε... Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar ( 9 Απρ. 2004 , 11:46) πάντως υπάρχουν και τελείως τυχαίοι στο χώρο-από τη στιγμή που έχουμε τα περισσότερα περιοδικά αυτοκινήτου σε αναλογία πληθυσμού στην Ευρώπη...κάποιοι εκδότες συμπηρώνουν απλά την γκάμα των περιοδικών που εκδίδουν και τα περιοδικά αυτά γράφουν απίστευτες βλακείες...και να μην ξεχνάμε τα περιοδικά συγκεκριμένων χωρών που αντιπροσωπεύονται και εδώ, που -χα χα-σε κάθε συγκριτικό τα αυτοκίνητα της δώρας τους είναι τα καλύτερα.Και προάγουν στερεότυπα όπως ότι πάντα μια ALFA τρίζει,ένα MAZDA υποστρέφει και λοιπές ανοησίες...και ξέρετε ΠΟΥ τελικά φαίνεται ποιός ξέρει τι λέει; όταν κοντράρονται τα περιοδικά και διαφωνούν...εκεί δεν έχω δει ποτέ οι 4Τ να πέσαν έξω! ενώ κάτι άλλοι...αστα να πάνε... Είται θέλουμε είται όχι θα υπάρχουν πάντα τέοια υποκειμενικά περιστατικά.... :mad: Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts