billakosss Δημ. October 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Απλά αυτά που μου έλεγε ο billakos τα έγραφα στο ΤΟ μου!:grin: καλυτερα στο ΤΟ σου παρα στο κινητο σου!!! αλλα δεν νομιζω να μη τα συγκρατησες.... http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/rolleyes.gif Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 na kanw mia erwtisi (tha tin kanw etsi k alliws vasika) poio melos itan autos pu itan texnikos dyktiwn k mu elege gia to firewall? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 na kanw mia erwtisi (tha tin kanw etsi k alliws vasika) poio melos itan autos pu itan texnikos dyktiwn k mu elege gia to firewall? Ο fotisbasm. http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 10 μερες εμειναν μεχρι το μεγαλο meeting! μεχρι στιγμης σας βγαζω 18 ατομα! καλο ειναι οποιος δεν ερθει να μου πει ή και αν καποιος καινουριος θελει να προστεθει!!!! :) :) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 10 μερες εμειναν μεχρι να κανω την εμφανιση μου!!!!!!!:lol: :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Έλειψα για λίγο καιρό από το φόρουμ και βλέπω γίναν πολλά... Μini-meeting και τέτοια και δεν είχα πάρει μυρωδια! Τελικά MAΛΛΟΝ θα είμαι απών από το meeting :( Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 δεν πειραζει βρε βιλλη... αν ομως ερθεις νωριτερα...θα τα πουμε εκει! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 9 μερες ακομα! :lol: mpikame se teliki euthia... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 περιπου 20 ατομα θα ειμαστε........... χαμος θα γινει! αντρες-γυναικες ολοι θα γινουμε 1 :) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 περιπου 20 ατομα θα ειμαστε........... χαμος θα γινει! αντρες-γυναικες ολοι θα γινουμε 1 :) Eγώ θέλω να γίνω 1 μόνο με τις γυναίκες, τους άντρες τους αφήνω για σένα!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 να ποιοι σκεφτονται πονηρα!!! εννοω μια παρεα! ψαριαααααααααα!!:lol: ωραιο αριθμο post εχω Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 παιδια sorry,αλλα μολις δουνε εμενα θα λιποθυμουνε μια-μια.!!!!!:love: :love: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Εδώ δες μετριοφροσύνη!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 :O :O :O :O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Nai nai... k twra pas na to kalypseis.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 μια κουβεντα ειπα μην με παρεξηγειτε...... απλως θα με κοιτανε ολεςςςς....:D :D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 μια κουβεντα ειπα μην με παρεξηγειτε...... απλως θα με κοιτανε ολεςςςς....:D :D Tο ΓΙΑΤΙ θα σε κοιτάνε όμως είναι το θέμα! :lol: Αντε αντε...Κλαιω να έρθει το Σαββατο.. Το Πρώτο μου Meeting! :yahoo: :up: Μόνο να κάνουμε προσευχή να μην έχει τοοοοοοσο κρύο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Tο ΓΙΑΤΙ θα σε κοιτάνε όμως είναι το θέμα! :lol: Αντε αντε...Κλαιω να έρθει το Σαββατο.. Το Πρώτο μου Meeting! :yahoo: :up: Μόνο να κάνουμε προσευχή να μην έχει τοοοοοοσο κρύο.... ...μα πολυ κρυο!!!!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 billako sorry alla pu eipame tha synantithume? Xexasa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 στην εκκλησια της Αγ.Σοφιας.. εχει 2 καρτοτηλεφωνα εκει. στο πρωτο καρτοτηλεφωνο θα βρεθουμε εμεις! :) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 στην εκκλησια της Αγ.Σοφιας.. εχει 2 καρτοτηλεφωνα εκει. στο πρωτο καρτοτηλεφωνο θα βρεθουμε εμεις! :) Στο πρώτο από πάνω ή από κάτω; στο άλλο ποιοι θα βρεθούνε; :ρ (για όσους δεν ξέρουν, τα δύο καρτοτηλέφωνα είναι κολλητά το ένα στο άλλο)! billakosss μου φαίνεται εσύ όργιο ονειρεύεσαι, όχι meeting (και απ' ότι βλέπω όχι μόνο εσύ) :lol: :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 εδω γινονται στα σχολεια μεσα...στην συναντηση θα φοβηθουμε? :ρ εγω παντως δεν μιλησα για κατι τετοιο!!!! μη βαζεις λογια που δεν ειπα!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 εδω γινονται στα σχολεια μεσα...στην συναντηση θα φοβηθουμε? :ρ εγω παντως δεν μιλησα για κατι τετοιο!!!! μη βαζεις λογια που δεν ειπα!! Δεν είπα ότι το είπες, είπα ότι το "ονειρεύεσαι" και μην ξεχνάς ότι αναφέρθηκε σε άλλο thread ότι έχουμε κοινό τρόπο σκέψης ;) :p Τελικά η FREAK_OF_NATURE θα έρθει; http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Δεν είπα ότι το είπες, είπα ότι το "ονειρεύεσαι" και μην ξεχνάς ότι αναφέρθηκε σε άλλο thread ότι έχουμε κοινό τρόπο σκέψης ;) :p Τελικά η FREAK_OF_NATURE θα έρθει; α ναι σωστα! :) η φρικ δεν ξερω....δεν ξερω ο ατζεντης της(τζονερ) τι εχει κανονισει. :ρ Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 ρε παιδια ποια καρτοτηλεφωνα??? μην χαθουμε και μετα σας ψαχνω και δεν μπορω να σας βρω.:wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts