konv Δημοσιεύτηκε October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2006 Mπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω το παραπάνω; Δηλ. να προβάλω τις φωτογραφίες μου συνδέοντας το laptop μου στην τηλεόρασή μου; Τι καλώδια θα χρειαστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εάν έχει το laptop σου κάρτα γραφικών με tv out, τότε μπορείς να συνδέσεις τα καλώδια με την tv και να δεις ότι θες!Σε περίπτωση που συμβαίνει αυτό, τότε τα καλώδια βρίσκονται μέσα (κατά 80%)!!!Εαν έχεις άλλη απορία, ρώτα!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Στην περίπτωση που δεν έχει tv out; Τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Στην περίπτωση που δεν έχει tv out; Τι κάνω; Θα χρειαστείς κάποιον μετατροπέα RGB -> S-Video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts