Epicouros Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Μπορεί κάποιος να δώσει το link γιατί δεν το βρίσκω:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statistician Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 re paidia mpika sto site tou plaisiou alla pouthena anafora sto mpx220. eiste sigourh, k se toso xamhlh timh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Μαλλον θα ειδαν το v220 Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsi Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Δεν ξερω για το πλαισιο αλλα μου ειπαν τιμη στην ΤΙΜ Πατρας την περασμενη Πεμπτη. 429,30 με φπα χωρις συνδεση φυσικα. Το τηλεφωνο το εχουν στον τιμοκαταλογο αλλα οχι στην αποθηκη τους. Το περιμενουν μεχρι το τελος του μηνα με αυτη την τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 146 euro kanei to v220. 391 to eixan se fylladio efimeridas tin Kyriakh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psariatros Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 391€ Έχει η συσκευή. Σε σύνδεση όμως σε 2ωρο της Voda και της Cote έχει 146€! Παράθεση THE DOC IS BACK... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Στο πλαίσιο το έχουν μόνο στα φυλλάδιά τους.Δεν υπάρχει ακόμα στην σελίδα τους.Το τηλέφωνο είναι πραγματικά εντυπωσιακό και για την τιμή αυτή είναι σίγουρα best buy.Εγώ είμαι κάτοχος του mpx200 το οποίο πήρα τα Χριστούγεννα από το 9volto.Σε ένα μήνα που θα πάρω την επιδότηση θα το αγοράσω σίγουρα.Είχα βάλει στο μάτι το V3 αλλά με λιγότερα χρήματα το mpx220 πίστευω ότι αξίζει με κλειστά μάτια.Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα κάνει πάρα πολλές πωλήσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Μόλις μίλησα με το Πλαίσιο και το κινητό ΔΕΝ το έχουν φέρει ακόμα. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ την επόμενη εβδομάδα με ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ τιμή €391. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 ναι 146 αλλα μηπως ειναι σε vodafone 600??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statistician Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Tha mporouse kapoios xrhsths tou mpx220 na mas enhmerwsei gia tis vasikes diafores metaksi tou mpx220 vs qtek8010/8020? Alithevei oti to mpx200 den diathetei micro usb port? Euxaristw!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psariatros Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Θα επανάλάβω ότι σε cosmote 120/150/240 και σε vodafone 120/180/240/420 έχει 141,6€ με ΦΠΑ. Σε vodafone 600 και cosmote 480 έχει 23,6€ με ΦΠΑ. Πιο σαφής δεν μπορώ να γίνω. Τιμές σε διαφημιστικό του πλαισίου με ημερομηνία 6/2/2005. Παράθεση THE DOC IS BACK... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corinna Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Από το Πλαίσιο μου είπαν ότι μάλλον αύριο το πρωί θα είναι στα καταστήματα. Αν είναι έτσι θα επανέρθω με ενημέρωση γιατί σκοπεύω να πάω όσο γίνεται πιο γρήγορα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 τίποτα απο γερμανό ακούσατε για το mpx220??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Από το Πλαίσιο μου είπαν ότι μάλλον αύριο το πρωί θα είναι στα καταστήματα. Αν είναι έτσι θα επανέρθω με ενημέρωση γιατί σκοπεύω να πάω όσο γίνεται πιο γρήγορα. :) Είμαι εταιρικός πελάτης και ορκίζονται ότι δε θα το έχουν αύριο. Εσύ Corinna μίλησες με τα κεντρικά???? Γιατί ο account manager του πλαισίου μου είπε ¨ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ¨ Πως είναι δυνατόν κάποιος που κάνει αγορές €5000 το μήνα στο Πλαίσιο να έχει χειρότερη ενημέρωση απο εσένα? Το τηλέφωνο πολύ απλά ΔΕΝ εχει έρθει ακόμα :!: P.S. For the public ;) . Υπάρχουν ελάχιστα κομμάτια αλλά δεν είναι διαθέσιμα ακόμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Στο πλαίσιο Θεσσαλονίκης υπάρχει το τηλέφωνο κανονικά ετοιμοπαράδοτο.Την Δευτέρα το πρωί επισκέφτηκα το κατάστημα στην Καλαμαριά και το είδα κανόνικα .Από την Δευτέρα διατίθεται μόνο με συνδέσεις με πιστωτική η σκέτη συσκευή. Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Στο πλαίσιο Θεσσαλονίκης υπάρχει το τηλέφωνο κανονικά ετοιμοπαράδοτο.Την Δευτέρα το πρωί επισκέφτηκα το κατάστημα στην Καλαμαριά και το είδα κανόνικα .Από την Δευτέρα διατίθεται μόνο με συνδέσεις με πιστωτική η σκέτη συσκευή. Είσαι σίγουρος οτι είδες το MPx220? Γιατί κανένα κατάστημα Πλαίσιο ΔΕΝ θα το έχει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα διατίθεται και ΟΧΙ 14 Φεβρουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Είναι σίγουρο αυτό;;; Μπορεί κάποιος να το προπαραγγείλει από το πλαίσιο;;; Μήπως τα έχει δει κανεις πουθενά αλλού;;; Το παλιό τηλέφωνο μου "έκανε βουτιές" σε κάτι νερά και δεν έχω τώρα, και περιμένω πως και πως το MPX220.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corinna Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Ξαναπήρα το χθες το πρωί και μου είπαν ότι δεν έχει έρθει, αλλά το περιμένουν από μέρα σε μέρα. Θα ξαναπάρω σήμερα αν και είναι σίγουρο ότι κάθε μέρα ίδια θα είναι η απάντηση μέχρι να κυκλοφορήσει παντού :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 exei bgei ROM UPDATE gia to mpx220 auth thn stigmh to katebazw . tha to kanw enkatastash kai an exei diafora tha sas pw... =-) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harm Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Λοιπον αυτό που θα παρακαλέσω εγώ είναι όποιος το αγοράσει πρώτος (και αναφέρομαι στην παρτίδα αυτή που λέτε ότι θα έρθει τώρα από πλαίσιο), να παίξει΄αρκετά μαζί του και να μας πει την γνώμη του. Τέλος να μας χαρίσει φωτογραφίες που θα ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες : outdoor, indoor , day , night. Ευχαριστώ :) Παράθεση Carpe Diem http://www.custominsight.com/services/bmw.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Λοιπον αυτό που θα παρακαλέσω εγώ είναι όποιος το αγοράσει πρώτος (και αναφέρομαι στην παρτίδα αυτή που λέτε ότι θα έρθει τώρα από πλαίσιο), να παίξει΄αρκετά μαζί του και να μας πει την γνώμη του. Τέλος να μας χαρίσει φωτογραφίες που θα ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες : outdoor, indoor , day , night. Ευχαριστώ :) Φίλε, εγώ έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο για λίγες μέρες γιατί το παλιό τα έφτυσε... Το περιμένω πως και πως (κάθε μέρα τηλ στο πλαίσιο) για εξαντλητικά τεστ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Μήπως το θέμα θα έπρεπε να είναι Επισημασμένο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaMuRaI21 Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Καλα ποτε θα ερθει το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Έλα ντε;;; Απο μέρα σε μέρα το περιμένουμε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Θέλω να πιστεύω πως μέχρι την παρασκευή θα είναι στις προσθήκες των καταστημάτων του πλαίσιου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts