Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή η ιδέα σου, ήδη χτύπησα ένα φορτιστή από ebay γιατί χλωμό το κόβω να βρω εδώ. Ούτε μπαταρία δεν είχε ο Γερμανός που ήθελα...

Ευχαριστώ. Ελπίζω να πιάσει έτσι!

Τελικά τίποτε και με τον εξωτερικό φορτιστή μπαταρίας :(

Δεν δούλεψε... άρα έχουν μπλοκάρει με κάποιο τρόπο την "παροχή" ρεύματος στο κινητό. Καμιά άλλη ιδέα ρε παιδιά;

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το γνωστό πρόβλημα το έχουμε εντοπισει κι άλλοι. Μια λύση που μου είπε ένας φίλος από ιντρακομ είναινα μπει λιγο στο φούρνο για να ασπρησει το γνωστό χαρτάκικαι νε γελάσουμε επιτέλους τη μοτορολα (ελληνική) που μας κορόιδεψε με την 2ετή εγγύηση που δήθεν δίνει και αναιρεί με αυτό το τρόπο...

ειχα παει το κιν.στην μοτορολα για σερβις.το παιρνω πισω κ ολα οκ..μεχρι που παρατηρω δυο εξωγκοματα,δεξια-αριστερα στο καλυμα των πληκτρων τα οποια κανανε με σκοπο να μην τριβεται η οθονη με τα πληκτρα γιατι μου χε κανει σημαδια..μετα απο 2 μερες τα σημεια ραγισανε και το ραγισμα επεκταθηκε στουσ συνδεσμους τισ προσοψης και το κιν.ανοιξε και δεν κλεινει..θα αναγνωρισουν τη ζημια που προκαλεσανε και καταστραφικαν τα πλαστικα?αν οχι ποσο παει εν πληρες σετακι τα πλαστικα?ευχαριστω..

ειχα παει το κιν.στην μοτορολα για σερβις.το παιρνω πισω κ ολα οκ..μεχρι που παρατηρω δυο εξωγκοματα,δεξια-αριστερα στο καλυμα των πληκτρων τα οποια κανανε με σκοπο να μην τριβεται η οθονη με τα πληκτρα γιατι μου χε κανει σημαδια..μετα απο 2 μερες τα σημεια ραγισανε και το ραγισμα επεκταθηκε στουσ συνδεσμους τισ προσοψης και το κιν.ανοιξε και δεν κλεινει..θα αναγνωρισουν τη ζημια που προκαλεσανε και καταστραφικαν τα πλαστικα?αν οχι ποσο παει εν πληρες σετακι τα πλαστικα?ευχαριστω..

an kai kata tin gnwmi mu einai aparadektoi mila tus sovara k me yfaki. Episis nea proswpsi tha einai mallon mufa k kanei ~50 euro. Dn axizei...

Ερώτηση - Βοήθεια.

Που μπορώ να βρώ το cd από το motorola mpx200 , που είχε στο κουτί το οutlook 2000 ; Έχω πουλήσει το κινητό αλλά έχω πρόβλημα στον υπολογιστή μου με το outlook και χρειάζομαι οπωσδήποτε το cd για να μην χάσω επαφές.

http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg

Γιατί είχα πουλήσει το κινητό μαζί με τα cd και τώρα που έχω ένα πρόβλημα με τις επαφές μου στο outlook μου ζητάει το cd και δεν μπορώ να το βρώ.Καμιά ιδέα;
http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg

• 2 weeks later...

Καταρχην καλησπερα και συγχαρητηρια σε ολους τους χρηστες του my phone που με τα posts τους διευκοινουν τη ζωη των πολλων μη εμπειρων χρηστων.

Αγορασα το mpx220 πριν απο 6 μηνες περιπου απο το stock του πλαισιου 300 euro σε οχι και τοσο καλη κατασταση . Κατοπιν πηρα καινουργια μπαταρια οπως και housing(ολα τα εξωτερικα πλαστικα του μερη) λογο καποιων ρογμων που ειχε στην περιοχη της κεραιας.Συνολικο κοστος 60 euro.

Τελος παντων μπηκα και στην διαικασια να αγκαταστω διαφορα μπλιμπλικια(προγραμματα) που κυκλοφορουν στο net. Ηρθε λοπον η στιγμη που ηθελα να το αναβαθμισω και εγω σαν ανθρωπος και ψαχνοντας σε διαφορα forum διαπιστωσα πως οι περισσοτεροι κατεβασαν τα διαφορα roms ή απο το http://www.surrealnetworks.com ή απο το http://www.smartmobile.gr.Το προβλημα μου ειναι οτι μαλλον δεν ειναι γραφτο να αναβαθμισω το κιν μου γιατι το μεν surreal δεν δεχεται αλλους χρηστες λογο προβληματων και στο δε smartmobile χρειαζοναι 5 posts για να μπορεσω να εχω προσβαση στα downloads και λογο της απειριας μου δεν ξερω τι να postaro που να ενδιαφερει και τουσ αλλους χρηστες . Απλα χειαζομαι λιγη βοηθεια :wacko: :wacko:

Φιλε εγω απο την μοτορολα για ολα τα εξωτερικα πλαστικα του κινητου (εκτος απο καποια μικρα μεταλικα ή λαστιχενια κομματια) πληρωσα 32 euro μονο και τα εχουν και ετοιμο παραδοτα.Η μονη ισως διαφορα ειναι οτι εγω τα εβαλα μονος μου και δεν ηταν και πολυ ευκολο.

Αγορασα το mpx220 πριν απο 6 μηνες περιπου απο το stock του πλαισιου 300euro σε οχι και τοσο καλη κατασταση.

Χωρίς να θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα για κάτι που δεν αλλάζει πια,

μου φαίνεται πολύ ακριβό ένα μεταχειρισμένο κινητό των 300 euro.

Εγώ πριν 14 μήνες πήρα το MPx220 από το Πλαίσιο, καινούριο, 320 euro. :confused:

προβλημα μου ειναι οτι μαλλον δεν ειναι γραφτο να αναβαθμισω το κιν μου γιατι το μεν surreal δεν δεχεται αλλους χρηστες λογο προβληματων και στο δε smartmobile χρειαζοναι 5 posts για να μπορεσω να εχω προσβαση στα downloads και λογο της απειριας μου δεν ξερω τι να postaro που να ενδιαφερει και τουσ αλλους χρηστες . Απλα χειαζομαι λιγη βοηθεια.

Μπορείς να ποστάρεις και για πράγματα που δεν έχουν (άμεση) σχέση με κινητά. Το συγκεκριμένο site έχει μεγάλη θεματολογία και αν κάνεις μια περιήγηση είμαι σίγουρη ότι θα έχεις πράγματα να πεις και θα κάνεις τα 5 post χωρίς να το καταλάβεις! Και, πίστεψέ με, αξίζει να το προσπαθήσεις... ;)

Χωρίς να θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα για κάτι που δεν αλλάζει πια,

μου φαίνεται πολύ ακριβό ένα μεταχειρισμένο κινητό των 300 euro.

Εγώ πριν 14 μήνες πήρα το MPx220 από το Πλαίσιο, καινούριο, 320 euro. :confused:

Μπορείς να ποστάρεις και για πράγματα που δεν έχουν (άμεση) σχέση με κινητά. Το συγκεκριμένο site έχει μεγάλη θεματολογία και αν κάνεις μια περιήγηση είμαι σίγουρη ότι θα έχεις πράγματα να πεις και θα κάνεις τα 5 post χωρίς να το καταλάβεις! Και, πίστεψέ με, αξίζει να το προσπαθήσεις... ;)

Τελικα εβγαλα ακρη ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον . Γενικα εισαι μελος του smartmobile;Γιατι με ενδιαφερει να μαθω καποια πραγματακια για τα chin-rom's :D :rolleyes:

Τελικα εβγαλα ακρη ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον . Γενικα εισαι μελος του smartmobile;Γιατι με ενδιαφερει να μαθω καποια πραγματακια για τα chin-rom's :D :rolleyes:

Ναι, είμαι μέλος και παλιότερα, όταν είχα περισσότερο χρόνο, ήμουν και mod.

Τι θα ήθελες να μάθεις; :)

Εγώ είχα ένα πέσιμο με το 220, το πήγα στο service μου είπανε κάτι οτι έσπασε το RF, και οτι κάνει περίπου 130 Ευρώ, οπότε το σκέφτομαι.!!!

Ναι, είμαι μέλος και παλιότερα, όταν είχα περισσότερο χρόνο, ήμουν και mod.

Τι θα ήθελες να μάθεις; :)

Βασικα αν δεις τα roms που παιζουν στο smartmobile θα διαπιστωσεις οτι περα απο το διαχωρισμο τους σε chinese και english και παρα του αριθμου εκδοσης (πχ

1.53 -1.49 ) δεν μπορω να καταλαβω ποια εκδοση να κατεβασω για βαλω στο κινητο μου.

Τελικα πηρα το ρισκο και εβαλα το chinese 1.53 , θα ηθελα να μου πεις καταρχην αν εκανα καλα? γιατι το τελευταιο upload που εχει γινει στο site ειναι ο eng 1.49 ενω ο αριθμος εκδοσης του chin ειναι 1.53:!: :!: ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ:!: :!: :!:

Βασικα αν δεις τα roms που παιζουν στο smartmobile θα διαπιστωσεις οτι περα απο το διαχωρισμο τους σε chinese και english και παρα του αριθμου εκδοσης (πχ

1.53 -1.49 ) δεν μπορω να καταλαβω ποια εκδοση να κατεβασω για βαλω στο κινητο μου.

Τελικα πηρα το ρισκο και εβαλα το chinese 1.53 , θα ηθελα να μου πεις καταρχην αν εκανα καλα? γιατι το τελευταιο upload που εχει γινει στο site ειναι ο eng 1.49 ενω ο αριθμος εκδοσης του chin ειναι 1.53:!: :!: ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ:!: :!: :!:

den yparxei 1.53 einai 3.53 k einai ena lathos pu egine

Πιστεύω ότι έκανες καλά! Την έχω δουλέψει τη συγκεκριμένη rom και ήταν πολύ σταθερή και αξιόπιστη. Στο gmail θα βρεις το leng με το οποίο θα εξελληνίσεις το κινητό σου κατά ένα 95%. Όσο για τη γραμματοσειρά, αν σε ενοχλεί που είναι διαφορετική από αυτή των 1.xx rom υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες μου στο forum με τα Tutorial! :)

Καταρχην καλησπερα και συγχαρητηρια σε ολους τους χρηστες του my phone που με τα posts τους διευκοινουν τη ζωη των πολλων μη εμπειρων χρηστων.

Αγορασα το mpx220 πριν απο 6 μηνες περιπου απο το stock του πλαισιου 300 euro σε οχι και τοσο καλη κατασταση . Κατοπιν πηρα καινουργια μπαταρια οπως και housing(ολα τα εξωτερικα πλαστικα του μερη) λογο καποιων ρογμων που ειχε στην περιοχη της κεραιας.Συνολικο κοστος 60 euro.

Τελος παντων μπηκα και στην διαικασια να αγκαταστω διαφορα μπλιμπλικια(προγραμματα) που κυκλοφορουν στο net. Ηρθε λοπον η στιγμη που ηθελα να το αναβαθμισω και εγω σαν ανθρωπος και ψαχνοντας σε διαφορα forum διαπιστωσα πως οι περισσοτεροι κατεβασαν τα διαφορα roms ή απο το http://www.surrealnetworks.com ή απο το http://www.smartmobile.gr.Το προβλημα μου ειναι οτι μαλλον δεν ειναι γραφτο να αναβαθμισω το κιν μου γιατι το μεν surreal δεν δεχεται αλλους χρηστες λογο προβληματων και στο δε smartmobile χρειαζοναι 5 posts για να μπορεσω να εχω προσβαση στα downloads και λογο της απειριας μου δεν ξερω τι να postaro που να ενδιαφερει και τουσ αλλους χρηστες . Απλα χειαζομαι λιγη βοηθεια :wacko: :wacko:

Πχ οι ερωτησεις που εκανες εδω μπορουσαν να γινουν και στο smartmobile..Αλλα δεν ρωτησες...

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

• 2 weeks later...

Καλησπέρα ,

Είμαι κάτοχος του συγκεκριμμένου κινητού και για 8 μήνες που το έχω

λειτουργεί σαν "αστέρι" , εδώ και 3 μέρες απλά κλείνει μόνο του.

Εκανα reset , μετά πάλι τα ίδια. Τονίζω δεν έχει προηγηθεί ούτε πέσιμο κινητού , ούτε installation κάποιου προγράμματος .

Εχει συμβεί σε κάποιον από εσάς κάτι τέτοιο ;

Τι πιστεύετε ότι μπορεί να έχει γίνει ;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα ,

Είμαι κάτοχος του συγκεκριμμένου κινητού και για 8 μήνες που το έχω

λειτουργεί σαν "αστέρι" , εδώ και 3 μέρες απλά κλείνει μόνο του.

Εκανα reset , μετά πάλι τα ίδια. Τονίζω δεν έχει προηγηθεί ούτε πέσιμο κινητού , ούτε installation κάποιου προγράμματος .

Εχει συμβεί σε κάποιον από εσάς κάτι τέτοιο ;

Τι πιστεύετε ότι μπορεί να έχει γίνει ;

Ευχαριστώ.

Πήγαινε σε έναν Γερμανό και κάνε έλεγχο στη τάση της μπαταρίας σου. Κατ' εμέ αυτή (η μπαταρία) φταίει για το πρόβλημά σου.

Επίσης, μπορεί να έχει χαλαρώσει η επαφή της μπαταρίας με τους ακροδέκτες μέσα στο τηλέφωνο. Δοκίμασε να βάλεις ένα αυτοκολλητάκι/χαρτάκι πάνω από τους ακροδέκτες (χωρίς βέβαια να τους καλύπτεις) ούτως ώστε να δημιουργήσεις μεγαλύτερη αντίσταση όταν βάζεις τη μπαταρία και αυτή να σφηνώνει και να μη μετακινείται καθόλου.

Α, και βέβαια πριν από όλα καθάρισε με ειδικό διάλυμμα τις επαφές τόσο στην μπαταρία όσο και στο τηλέφωνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• 1 month later...
Πιστεύω ότι έκανες καλά! Την έχω δουλέψει τη συγκεκριμένη rom και ήταν πολύ σταθερή και αξιόπιστη. Στο gmail θα βρεις το leng με το οποίο θα εξελληνίσεις το κινητό σου κατά ένα 95%. Όσο για τη γραμματοσειρά, αν σε ενοχλεί που είναι διαφορετική από αυτή των 1.xx rom υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες μου στο forum με τα Tutorial! :)

Τώρα δηλαδή ποια χρησιμοποιείς? Έχει βγει κάποια πιο καινούργια?

:rolleyes:

• 1 month later...
paidia tha ithela ena antivirus gia motorola MPx200..pou mporo na bro? psaxno kai app gia afto to modelo kai den brisko.kapia boithia..efxaristo prokatabolika

Στο http://www.smartmobile.gr υπάρχουν πολλά κ διάφορα προγράμματα για το κινητό.

Θέλει μόνο ένα απλό register.

κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :(