Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά ύστερα από 3μήνες προσπάθειας το κινητό μου απεβίωσε... :( :( :(

Το πήγα στο servise κ η απάντηση ήταν ότι οξειδώθηκε (άραγε ξέρουν να λένε κ τίποτα άλλο ???):mad: :mad: :mad:

Το πήγα σε φίλο ηλεκτρονικό κ μου είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει!!:!: :!:

Πολύ απλά ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ!!!!!!!!!!!

Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να έπαθε ??

Σκέφτομαι να πάρω κάνα μεταχειρισμένο, πόσο λέτε να κάνει ??

Αντε κ ο καινούργος χρόνος χωρίς προβήματα.... :lol: :lol:

κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :(

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά ύστερα από 3μήνες προσπάθειας το κινητό μου απεβίωσε... :( :(

Το πήγα στο servise κ η απάντηση ήταν ότι οξειδώθηκε (άραγε ξέρουν να λένε κ τίποτα άλλο ???):mad: :mad: :mad:

Το πήγα σε φίλο ηλεκτρονικό κ μου είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει!!:!: :!:

Πολύ απλά ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ!!!!!!!!!!!

Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να έπαθε ??

Σκέφτομαι να πάρω κάνα μεταχειρισμένο, πόσο λέτε να κάνει ??

Αντε κ ο καινούργος χρόνος χωρίς προβήματα.... :lol: :lol:

ΤΡΑΓΙΚΟ!! :mad:

Πάντως σε μεταχειρισμένο, επειδή πρόσφατα ρώτησα για μια φίλη μου, μπορείς να το βρεις σε τιμή περίπου 250 ευρώ. Δε θα στο συνιστούσα όμως.. Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη και μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα ανά πάσα ώρα και στιγμή.

β.Να δω τι πρέπει να κάνω διότι ο συνομιλητής μου ακούγεται μπάσος (ξέρω ξέρω διαβασμα στο forum)

Είσαι σίγουρος; Σου συμβαίνει σε όλες τις κλήσεις; Δεν είναι καλό αυτό... Ίσως είναι προβληματικό το ακουστικό.

Είσαι σίγουρος; Σου συμβαίνει σε όλες τις κλήσεις; Δεν είναι καλό αυτό... Ίσως είναι προβληματικό το ακουστικό.

Χμμμ συμβαίνει με όλες τις κλήσεις προς κινητά, και το φαινόμενο είναι λιγότερο όταν καλώ σταθερά..

:angry: λοιπον παιδια δυστηχως το gmail απο σημερα επαψε να λειτουργει :protest: εαν θελετε να δειτε τον λογο μπειτε στο http://www.scalefree.info/2005/05/gmail_lockdown_.html

βασικα δεν θα μεινουμε ετσι κατι θα σκεφτουμε να ειστε σιγουροι ;)

Κακο αυτο. Πολυ κακο.

Για σκεφτειτε κατι,γιατι ηταν πολυ χρησιμο και ειναι κριμα.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον εχουμε και λεμε τα εφερα απο εδω τα εφερα απο εκει και ...............

επιτελους τα καταφερα :yahoo: :yahoo:

το gmail λειτουργει ξανα

το μονο ειναι οτι θα χρειαστη να δωσουμε νεο κωδικο προσβασης και γιαυτο θα παρακαλουσα ολους να μας στειλουν pm (saitas ,my_immortal,koukoulakis)για να παρουν τον νεο κωδικο

το user δεν αλλαξε

αντε και καλη χρονια :)

λοιπον επειδη δεν ξερω εαν ξανακλεισει το gmail καλο θα ειναι οποιος θελει φυσικα να κατεβασει τον firefox 1.5 και μετα να εγκαταστησει το Greasemonkey

για να βαλει ενα script ,και τα 2 τα κατεβαζετε απο εδω http://userscripts.org/scripts/show/749

παραθετω και ενα κειμενο για να καταλαβετε τι λεω

''GreaseMonkey rolled out a new version (0.3.3) which may have played a part in the problem.

Try DL'ing the latest Gmail Smart-Delete Button script which was updated for GM 0.3.3.

It is working fine for me - No more lockdowns!''

:)

Χμμμ συμβαίνει με όλες τις κλήσεις προς κινητά, και το φαινόμενο είναι λιγότερο όταν καλώ σταθερά..

Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είναι αλλά παρακολούθησέ το για λίγο καιρό και αν συνεχίστεί πήγαινε το μια βόλτα από service. ;)

Το κινητο μπορει να "παιρνει" ιιντερνετ μεσω bluetooth απο τον υπολογιστη?Η πρεπει να συνδεετε αναξαρτητα μονο του μεσω GPRS με την αντοιστιχη χρεωση φυσικα...?
:)

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους...

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μιά MiniSD 512BM Κιngston που αγόρασα πρίν απο μερικές μέρες.

Το πρόβλημα είναι το εξής:

Ενω το mpx220 την "βλέπει" μόλις την βάζω στο slot, μετά απο λίγο και ενω έχω μεταφέρει αρχεία απο το pc στην κάρτα και έχω δημιουργήσει μερικούς folder, στον explorer του κινητού (resco explorer) οταν πάω storage card δεν υπάρχει τίποτα μέσα...και μερικές φορές μάλιστα δεν εμφανίζεται ούτε το storage card σαν folder (και μέσα απο τον explorer του κινητού αλλά και μέσα απο το explore του ActiveSynch). Στο card reader του PC αντιθέτως μπορώ να δω τα αρχεία και τους folder κανονικά. Δοκίμασα format απο τον Resco Explorer του κινητού , όπως και απο τα Windows αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλον αυτό με kingston 512minisd?

Να επιστρέψω την κάρτα η παίζει να φταίει και το κινητό?

(Δεν δοκίμασα άλλη minisd στο κινητό μου , ούτε την Κingston σε άλλο Motorola)

Ευχαριστω..

Samsung Galaxy S running Slim ICS 3.5 + Semaphore ICS 1.2.2s kernel Android 4.0.4 ICS

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μιά MiniSD 512BM Κιngston που αγόρασα πρίν απο μερικές μέρες.

Ενω το mpx220 την "βλέπει" μόλις την βάζω στο slot, μετά απο λίγο και ενω έχω μεταφέρει αρχεία απο το pc στην κάρτα και έχω δημιουργήσει μερικούς folder, στον explorer του κινητού (resco explorer) οταν πάω storage card δεν υπάρχει τίποτα μέσα...και μερικές φορές μάλιστα δεν εμφανίζεται ούτε το storage card σαν folder (και μέσα απο τον explorer του κινητού αλλά και μέσα απο το explore του ActiveSynch). Στο card reader του PC αντιθέτως μπορώ να δω τα αρχεία και τους folder κανονικά. Δοκίμασα format απο τον Resco Explorer του κινητού , όπως και απο τα Windows αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Ευχαριστω..

Εγώ δεν έχω Kingston, και ο λόγος που δεν την αγόρασα είναι ότι μου είπαν ότι δεν είναι απόλυτα συμβατή με τηλέφωνα Motorola. Θα έλεγα να την επιστρέψεις, ή τουλάχιστον να τους πεις το πρόβλημα, μάλλον θα στην αλλάξουν. Τουλάχιστον στο Πλαίσιο εμένα μου είχαν αλλάξει μια Transcend που είχε πρόβλημα.

Ευχαριστω..

εαν εχεις card reader xδικομασε να την βαλεις και νακανεις format στη καρτα μεσω pc σε fat πιστευω ετσι να λυθει το προβλημα

εαν εχεις card reader xδικομασε να την βαλεις και νακανεις format στη καρτα μεσω pc σε fat πιστευω ετσι να λυθει το προβλημα

Το δοκίμασα φίλε μου σε FAT32 αλλά και παλί τα ίδια...μάλλον θα ζητήσω να μου την αλλάξουν...

Αυτές είναι οι άλλες 2 επιλογές που έχω:

ATP mini Secure Digital miniSD 512MB 60x

Auspis mini Secure Digital miniSD 512MB 50x

Μήπως να έιχα καμιά ιδιαίτερη προτίμηση σε καμία απο τις 2 ή δεν παίζει ρόλο?

Samsung Galaxy S running Slim ICS 3.5 + Semaphore ICS 1.2.2s kernel Android 4.0.4 ICS

ATP απο μενα.εχει παρει το ματι μου σε φορουμ εξωτερικου οτι δουλευει.βεβαια αυτο στο εξωτερικο με ξενη εκδοση firmware.σιγουρα παντως δουλευει με Sandisc και Pretec

καλημέρα και από εμένα και καλή χρονιά! δεν γίνεται κάποιος καλός φίλος ή φίλη που έχουν βάλει τα WM2005 (σε MPx200) να κάνουν post καμιά φωτογραφία από μενού κλπ. έτσι ώστε να πάρουμε καμιά ιδέα για το τι μας περιμένει????

Καλησπερα και καλη χρονια. Εχω αγορασει το Mpx220και δεν μπορω να περασω τις επαφες μου μπορει καποιος να βοηθησει. Εχω δυνατοτητα να το απο την καρτα sim ή απο αρχειο excel.

Μπορεί να μου πει κανείς πως μπορώ να επέμβω στην registry. Κατέβασα το προγραμματάκι που ξεκελιεδώνει τη registry, μετά την εγκατάσταση πήρα μήνυμα ότι με την επανεκίνηση του τηλ. όλα θα είναι ξεκλείδωτα άλλα δεν μπορω να κάνω κάτι.

Ποιό αρχείο είναι ? (μήπως κάνω λάθος στο αρχείο)

Τι πρέπει να κάνω για να μπω και να πειράξω το αρχείο?

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Μια αρκετά expert ερώτηση: Αν έχεις Q-Telecom σε windows mobile, το προβλημα έιναι ότι δεν μπορείς στις Ρυθμίσεις Δικτύου να επιλέξεις Χειροκίνητο και αυτό να μην αλλάζει το δίκτυο με το που βλέπει κεραία της Q. Αναγκάζομαι κάθε φορά να πηγαίνω στις επιλογή δικτύου και να το ξαναγυρίζω σε Vodafone. Υπάρχει κανένα κόλπο στην registry που να μην αλλάζει δίκτυο μόνο του?? Το πρόβλημα δεν είναι της motorola, αλλά των windows mobile
Dub be good to me!

Re mages eimai psiloasxetos kai exo ena problhma.

Den mporo na peraso sto kinito tipota(games,aplications ktl).

Pos ta kano install (as poume java games .jar)

Ta pernao sto kinito kai den mporo na kano tipota.

***SOS***

ThnX!!

Re mages eimai psiloasxetos kai exo ena problhma.

Den mporo na peraso sto kinito tipota(games,aplications ktl).

Pos ta kano install (as poume java games .jar)

Ta pernao sto kinito kai den mporo na kano tipota.

***SOS***

ThnX!!

1) Mporeis perna aplws to cab sto kinito kai trexto

2) ta java mono mesw gprs... (teleutaia prospathw na vra allo tropo alla tipota)

3) Alliws me allo emulator...

exw thn efarmogi rjv secure inbox k kata kairoys poy tin xreismopiousa den eixa provlima..xthes omos thn energopihsa k otan mou irthe sms k evaza swsto kwdiko den xeklidwne..oyte di-activate ekane..tin ekana apegatastash k tvra sta sms moy vgazei akyri diadromh ktl...ti na kanw?den mporw na dw ta sms pou mou erxontai..any help?:( :(

exw thn efarmogi rjv secure inbox k kata kairoys poy tin xreismopiousa den eixa provlima..xthes omos thn energopihsa k otan mou irthe sms k evaza swsto kwdiko den xeklidwne..oyte di-activate ekane..tin ekana apegatastash k tvra sta sms moy vgazei akyri diadromh ktl...ti na kanw?den mporw na dw ta sms pou mou erxontai..any help?:( :(

ξαναεγκατεστησε to secure inbox φτιαξε ενα κωδικο και ανοιξε το φακελο με τα μυνηματα για να τα διαβασεις μετα πηγενε στο προγραμμα secure inbox τσεκαρε το deactive και απεγκατεστησε την εφαρμογη