Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kalimera!!!

Paidia eimai kainourgios sta windows smartphones k zitw an mporei kapoios

na m pei sites me software (free)

Euxaristw!!!!!

ειναι απλο δεν θελει κοπο θελει τροπο κοιτα την υπογραφη μου

:) :)

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kalimera se olous kai kali sas evdomada! :) Molis xthes evala sto mpx220 mou to pocket streets 2005, perasa kai ton xarti tis attikis stin karta tou tilephonou mou, kai douleuei mia xara san xartis. An omos thelo na to doulepso meso GPS pos ginete auto? Epixeirisa na to kano, alla mou zitaei na syndethei meso bluetooth me GPS syskeui... Den douleuei diladi me GPS mono tou? Prepei na agoraso kai GPS syskeui??? Rotao epeidi kapoia tilephona den xreiazontai epipleon GPS syskeui... Mipos prepei na peraso kai kapoio allo programmataki akoma gia na doulepsei etsi?? Ki an nai pio?? Euxaristo ek ton proteron...

Kαλημερα και απο μενα.

Χαθηκα λιγες μερες λογω υποχρεωσεων αλλα επανηλθα δριμυτερος και με την εξης ερωτηση/απορια.

Εκτος απο το γνωστο προβλημα μου με το battery pack pro που παραμενει και δεν διαγραφεται με τιποτα απο πουθενα αυτο που παρατηρησα τις τελευταιες μερες ειναι οτι οταν το κλεινω το κινητο ενω κλεινει κανονικα, το πληκτρολογιο παραμενει αναμενο για 30 δευτερολεπτα τουλαχιστον ακομη και μετα σβηνει κι αυτο.

Κατι που δεν το εκανε πρωτα που εσβηνε κανονικα.

Τελικα μαλλον παω για hard reset?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kalimera se olous kai kali sas evdomada! :) Molis xthes evala sto mpx220 mou to pocket streets 2005, perasa kai ton xarti tis attikis stin karta tou tilephonou mou, kai douleuei mia xara san xartis. An omos thelo na to doulepso meso GPS pos ginete auto? Epixeirisa na to kano, alla mou zitaei na syndethei meso bluetooth me GPS syskeui... Den douleuei diladi me GPS mono tou? Prepei na agoraso kai GPS syskeui??? Rotao epeidi kapoia tilephona den xreiazontai epipleon GPS syskeui... Mipos prepei na peraso kai kapoio allo programmataki akoma gia na doulepsei etsi?? Ki an nai pio?? Euxaristo ek ton proteron...

φυσικα και χρειαζεσαι extra συσκευη gps για να το δουλεψεις με τον τροπο που λες. υπολογισε κοστος απο 100-200€ αναλογα με το τι θα επιλεξεις να παρεις και απο που. αν ομως η πλοηγηση ειναι κατι που σε ενδιαφερει πολυ θα ελεγα οτι το Pocket streets δεν ειναι και η καλυτερη λυση. οι χαρτες του ειναι πολυ φτωχοι και υπαρχει μονο για Αθηνα. καλυτερο για αυτη τη δουλεια ειναι το destinator SP. περισσοτερες πληροφοριες για το προγραμμα και τις δυνατοτητες, του το οποιο βεβαια στοιχιζει αρκετα, θα βρεις εδω.

επειδη βλεπω οτι εισαι απο κρητη(και γω :) ), και δεν ξερω που ενδιαφερεσαι να χρησιμοποιησεις το προγραμμα, θα σου πω μονο οτι οι χαρτες που υπαρχουν αυτη τη στιγμη για την κρητη ναι μεν καλυπτουν ολες τις πολεις και γενικα την επαρχια, ομως δεν υπαρχουν οι λεπτομερειες οπως πχ αριθμιση στους δρομους και μονοδρομησεις για σωστη πλοηγηση. κατι που υπαρχει στην Αθηνα και συμφωνα με αυτους που χρησημοποιουν το αντιστοιχο προγραμμα σε pocket pc ειναι αριστο!!

φυσικα και χρειαζεσαι extra συσκευη gps για να το δουλεψεις με τον τροπο που λες. υπολογισε κοστος απο 100-200€ αναλογα με το τι θα επιλεξεις να παρεις και απο που. αν ομως η πλοηγηση ειναι κατι που σε ενδιαφερει πολυ θα ελεγα οτι το Pocket streets δεν ειναι και η καλυτερη λυση. οι χαρτες του ειναι πολυ φτωχοι και υπαρχει μονο για Αθηνα. καλυτερο για αυτη τη δουλεια ειναι το destinator SP. περισσοτερες πληροφοριες για το προγραμμα και τις δυνατοτητες, του το οποιο βεβαια στοιχιζει αρκετα, θα βρεις εδω.

επειδη βλεπω οτι εισαι απο κρητη(και γω :) ), και δεν ξερω που ενδιαφερεσαι να χρησιμοποιησεις το προγραμμα, θα σου πω μονο οτι οι χαρτες που υπαρχουν αυτη τη στιγμη για την κρητη ναι μεν καλυπτουν ολες τις πολεις και γενικα την επαρχια, ομως δεν υπαρχουν οι λεπτομερειες οπως πχ αριθμιση στους δρομους και μονοδρομησεις για σωστη πλοηγηση. κατι που υπαρχει στην Αθηνα και συμφωνα με αυτους που χρησημοποιουν το αντιστοιχο προγραμμα σε pocket pc ειναι αριστο!!

Katarxin euxaristo poli patrida pou mou apantises! :D Kata deuteron, to Gps to thelo giati xanomai syxna, alla kai otan pao ekdromoules na ksero pou pao. Den to thelo gia epaggelmatiki xrisi ean auto ennoouses... Opote tha me endiefere an yparxei kapoio programmataki GPS poy to pernao sto til kai douleuei mia xara. Ksero oti yparxei giati ena tetoio eixa palia gia symbian omos til. Kathos omos epsaxna sto internet, eida oti yparxei kai gia smartphone kai legetai "tiny GPS". Alla dystixos den einai free... Episis tha ithela ena tetoio programma, giati den mporo na kouvalao mazi mou kai to til kai syskeui GPS gia na kano ti douleia mou... Siga to varos tha mou peis tora, alla to protimo sto tilephono mou. Opote ean kserete kapoio tetoio programmataki pou na einai free kai pou mporo na to vro, tha me eksipiretousate poli! :) Geia sou patrida! ;-)

Katarxin euxaristo poli patrida pou mou apantises! :D Kata deuteron, to Gps to thelo giati xanomai syxna, alla kai otan pao ekdromoules na ksero pou pao. Den to thelo gia epaggelmatiki xrisi ean auto ennoouses... Opote tha me endiefere an yparxei kapoio programmataki GPS poy to pernao sto til kai douleuei mia xara. Ksero oti yparxei giati ena tetoio eixa palia gia symbian omos til. Kathos omos epsaxna sto internet, eida oti yparxei kai gia smartphone kai legetai "tiny GPS". Alla dystixos den einai free... Episis tha ithela ena tetoio programma, giati den mporo na kouvalao mazi mou kai to til kai syskeui GPS gia na kano ti douleia mou... Siga to varos tha mou peis tora, alla to protimo sto tilephono mou. Opote ean kserete kapoio tetoio programmataki pou na einai free kai pou mporo na to vro, tha me eksipiretousate poli! :) Geia sou patrida! ;-)

προβλεπω να συνεχιζεις να χανεσαι για αρκετο καιρο ακομα, γιατι πολυ απλα αυτα που λες δε γινονται. για να ξερεις ανα πασα στιγμη που εισαι χρειαζεσαι οπωσδηποτε ενα bluetooth gps και ενα προγραμμα στο mpx220 οπως το pocket streets και το destinatorSP. χωρις το gps το προγραμμα θα ειναι ενας απλος χαρτης και τιποτα παραπανω. το tiny gps δεν ξερω ακριβως τι κανει, αλλα αν θυμαμαι καλα παιρνει δεδομενα μεσω του δικτυου κινητης τηλεφωνιας που σιγα να μην υποστηριζεται εδω στην ελλαδα. παντως σιγουρα δεν ειναι αυτο που ψαχνεις γιατι δεν χρησιμοποιει χαρτες, αλλα προφανως καποιο στιγμα.

αλλη λυση ειναι να απαρνηθεις το mpx και να παρεις ενα ppc ή ενα ppc phone edition που ερχονται σιγα σιγα και εχουν ενσωματομενο gps. εκει θα βρεις και πολυ "ελευθερο" software για να κανεις τη δουλεια σου.

Paidia kalispera. Meta apo ena atixima pou eixe to mpx200 perisi (to eplina sto plintirio!) , epaniltha pali me to mpx220. Kapoia pragmata ta exw xehasei kai kapoia alla einai entelos diaforetika. 1)Den xerw katholou na kanw tis rithmiseis gia gprs kai mms se Vodafone. 2)Den thimame pws vazw programata pou exoun katalixi .rar & .cab. Voithiste me, niwthw san agramatos!!!

Καλησπέρα, με λένε Ανδρέα και αγόρασα την Παρασκεύη το Mpx 220.Μόλις το αγόρασα κατάλαβα τη σχέση του με τα windows και τα προβληματά τους και έψαξα αρκετές φορές για ctrl+alt+del στο κινητό αλλά τίποτα... :O

Τα προβλήματα που αντιμετώπισα ήταν τα γνωστά με τα ελληνικούς χαρακτήρες, τα SMS, το ξυπνητήρι και άλλα.

Του έχω περάσει και μια mini sd 256 και σήμερα το πήγα για αναβάθμιση.

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου μετά το Motorola Accompli (για όσους το γνωρίζουν) να μην ξανα ασχοληθώ με την εταιρία αλλα το 220 μου γυάλισε και έτσι το αγόρασα...

Τώρα, για να μη σας κουράζω...

1) Αλλο πρόγραμμα συγχρονισμού εκτός από το Active Sync που να έχει περισσότερες επιλογές δεν υπάρχει?

2) με το Destinator SP τι παίζει? μπορώ να κατεβάσω μόνο το πρόγραμμα και να χρησιμοποιώ μόνο τους χάρτες? η πρέπει απαραίτητα να έχω και το GPS? με απασχολούν μόνο οι χάρτες όχι η πλοήγηση.

3)τελικά υπάρχει ελληνικό Τ9 για το τηλέφωνο και που μπορώ να το βρω?

4)μπορώ να στείλω SMS στα ελληνικά ενώ η γλώσσα του κινητού να είναι στα αγγλικά?

Ευχαριστώ παιδιά και καλά ξεμπερδέματα με δαυτο...

Paidia kalispera. Meta apo ena atixima pou eixe to mpx200 perisi (to eplina sto plintirio!) , epaniltha pali me to mpx220. Kapoia pragmata ta exw xehasei kai kapoia alla einai entelos diaforetika. 1)Den xerw katholou na kanw tis rithmiseis gia gprs kai mms se Vodafone. 2)Den thimame pws vazw programata pou exoun katalixi .rar & .cab. Voithiste me, niwthw san agramatos!!!

Φίλε Δημήτρη έχω τις ρυθμίσεις που μου ζητάς σε email απο την Panafon. Δώσε αν θές ένα email να στις κάνω forward.

τις ρυθμισεις για mms ειναι μεσα στο gmail κατεβασετες

οσα αρχεια ειναι exe κανεις απο το pc σου εγκατασταση αλλα οσα ειναι cab βαζεις στο κινητο σου το rar και το κανεις απο εκει εγκατασταση

Καλησπέρα, με λένε Ανδρέα και αγόρασα την Παρασκεύη το Mpx 220.Μόλις το αγόρασα κατάλαβα τη σχέση του με τα windows και τα προβληματά τους και έψαξα αρκετές φορές για ctrl+alt+del στο κινητό αλλά τίποτα... :O

Τα προβλήματα που αντιμετώπισα ήταν τα γνωστά με τα ελληνικούς χαρακτήρες, τα SMS, το ξυπνητήρι και άλλα.

Του έχω περάσει και μια mini sd 256 και σήμερα το πήγα για αναβάθμιση.

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου μετά το Motorola Accompli (για όσους το γνωρίζουν) να μην ξανα ασχοληθώ με την εταιρία αλλα το 220 μου γυάλισε και έτσι το αγόρασα...

Τώρα, για να μη σας κουράζω...

1) Αλλο πρόγραμμα συγχρονισμού εκτός από το Active Sync που να έχει περισσότερες επιλογές δεν υπάρχει?

2) με το Destinator SP τι παίζει? μπορώ να κατεβάσω μόνο το πρόγραμμα και να χρησιμοποιώ μόνο τους χάρτες? η πρέπει απαραίτητα να έχω και το GPS? με απασχολούν μόνο οι χάρτες όχι η πλοήγηση.

3)τελικά υπάρχει ελληνικό Τ9 για το τηλέφωνο και που μπορώ να το βρω?

4)μπορώ να στείλω SMS στα ελληνικά ενώ η γλώσσα του κινητού να είναι στα αγγλικά?

Ευχαριστώ παιδιά και καλά ξεμπερδέματα με δαυτο...

1)υπαρχει αλλα δεν ειναι free ''ακομα''(αλλα δεν καταλαβα τη αλλες δυνατοτητες δηλαδη θα ηθελες )

2)το destination sp δεν ειναι free ,μπες στο gmail εχει εκει κατι προγραμματα για χαρτες

3)οχι το κινητο δεν υποστηριζει t9 μονο itap και δεν υπαρχει ελληνικο

4)ναι μπορεις με ενα προγραμμα το interkey εκτος και εαν βαλεις ελληνικα στο κινητο και επιλεξεις αγγλικα στο μενου regional settings στο πεδιο γλωσσα

Euxaristw innuedo. To e-mail mou einai : dim_sideromenos@hotmail.com Gnwrizeis mipws tipota gia ta programata me katalixi " .rar "

Σου έστειλα τις ρυθμίσεις φίλε δημήτρη στο email που μου υπέδειξες.Ενημέρωσε όταν το λάβεις.

1)υπαρχει αλλα δεν ειναι free ''ακομα''(αλλα δεν καταλαβα τη αλλες δυνατοτητες δηλαδη θα ηθελες )

2)το destination sp δεν ειναι free ,μπες στο gmail εχει εκει κατι προγραμματα για χαρτες

3)οχι το κινητο δεν υποστηριζει t9 μονο itap και δεν υπαρχει ελληνικο

4)ναι μπορεις με ενα προγραμμα το interkey εκτος και εαν βαλεις ελληνικα στο κινητο και επιλεξεις αγγλικα στο μενου regional settings στο πεδιο γλωσσα

Φίλε και γείτονα Saitas, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξες για το post μου.

1)Μπορείς να μου πεις ποιό είναι το πρόγραμμα για το οποίο μιλάς.

το Active Sync έχει κάποιες αδυναμίες, το περίμενα να είναι σαν το Oxygen Phone Manager που χρησιμοποιούσα για το Nokia που είχα. Για παράδειγμα τις επαφές που έχω για το κινητό δεν τις έχω στο Contacts στο Outlook αλλά σε ένα άλλο φάκελο π.χ. Nokia, το Active Sync δε σου δίνει επιλογή με ποιό φάκελο να κάνεις Sync...Το ίδιο και για το ημερολόγιο και για τα emails....

Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.

2)Δεν ξέρω πως να μπω στο gmail αν και το αναφέρεις πολύ συχνά. Βοηθησέ με please...

3) ok η Motorola είπε ότι θα κυκλοφορήσει και ελληνικό Itapi

4)"εαν βαλεις ελληνικα στο κινητο και επιλεξεις αγγλικα στο μενου regional settings στο πεδιο γλωσσα" Πως να βάλω ελληνικά στο κινητό? η μόνη επιλογή που ξέρω είναι η regional settings με submenus lanquage και Locale. Τι πρέπει να ορίσω σε αυτά τα πεδία?

5)Ξέρεις κανά πρόγραμμα που να κάνει encoding σε βίντεο έτσι ώστε να τα "μικρύνω" για να χωρέσουν στο κινητό? Δεν με απασχολεί αν είναι freeware η επί πληρωμή, αρκεί να είναι καλό.

Ευχαριστώ.

λοιπον φιλε innuendo εχουμε και λεμε

υπαρχουν προγραμματα για διαχειριση επαφων και μυνηματων απο το pc

αλλα και πολλα αλλα οπως να μετατρεψεις ενα DVD η οτι αλλο αρχειο σε μορφη που να το δεχετε το κινητο ,ολα αυτα και παρα πολλα αλλα θα τα βρεις στο gmail ,τι ειναι αυτο μπες εδω και θα καταλαβεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84456

απλα θα χρειαστη να κανεις post ζητωντας τον κωδικο και εγω θα σου τον στειλω με pm

οσο για το itap σου λεω οτι το γνωριζω εδω και 2 μηνες αλλα τιποτα ακομα θα δουμε

για τα ελληνικα δεν ξερω τι μενου εχεις ,εχεις αγγλικο εαν ναι μπορεις να το κανεις ελληνικο και τα υπολιπα τα ξερεις

καλησπέρα παιδιά,

πρώτο post στο θέμα αυτό άλλα θέλω την βοήθεια σας.

Ψάχνοντας για τηλέφωνο βρήκα σε ένα μαγαζί ένα motorola mpx220 μεταχειρισμένο 2 ημερών και μου το δίνουν 280ευρω.

1ον. Τι λέτε αξίζει να το πάρω σε αυτήν την τιμή?

2ον. Το κινητό έχει επάνω το logo της ΤΙΜ (προσφανώς απο εκεί το πήρε ο πρώτος ιδιοκτήτης). Λέτε αυτό να σημαίνει κλειδώματα ή κάτι άλλο παρόμοιο? σημειωτέον ότι εγώ θα το δουλέψω αν το πάρω με κάρτα voda

3. Τι περιλαμβάνει ακριβώς η συσκευασία του συγκεκριμένου τηλεφώνου? δηλ. τι έχει ακριβώς μέσα στο κουτί όταν το παίρνεις καινούργιο?

ευχαριστώ

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

καλησπέρα παιδιά,

πρώτο post στο θέμα αυτό άλλα θέλω την βοήθεια σας.

Ψάχνοντας για τηλέφωνο βρήκα σε ένα μαγαζί ένα motorola mpx220 μεταχειρισμένο 2 ημερών και μου το δίνουν 280ευρω.

1ον. Τι λέτε αξίζει να το πάρω σε αυτήν την τιμή?

2ον. Το κινητό έχει επάνω το logo της ΤΙΜ (προσφανώς απο εκεί το πήρε ο πρώτος ιδιοκτήτης). Λέτε αυτό να σημαίνει κλειδώματα ή κάτι άλλο παρόμοιο? σημειωτέον ότι εγώ θα το δουλέψω αν το πάρω με κάρτα voda

3. Τι περιλαμβάνει ακριβώς η συσκευασία του συγκεκριμένου τηλεφώνου? δηλ. τι έχει ακριβώς μέσα στο κουτί όταν το παίρνεις καινούργιο?

ευχαριστώ

καταρχην θα πρεπει να ξερεις ποσο κανει καινουργειο εαν θες κοιτα εδω

και εδω

για το αν αξιζει εξαρτατε απο την κατασταση του κρινε εσυ καλυτερα,

για κλειδωματα δεν εχω ακουσει κατι τετοιο αρα δεν υπαρχουν στο κατω κατω παρε μια καρτα vοda και δοκιμασετο επιτοπου

η συσκευασια περιλαμβανει ακουστικα hands free stereo και τα manuals του ,εγγυηση και ενα cd rom

τωρα δεν ξερω εαν η tim εδεινε και κατι αλλο αλλα μαλλον οχι

:)

καταρχην θα πρεπει να ξερεις ποσο κανει καινουργειο εαν θες κοιτα εδω

και εδω

για το αν αξιζει εξαρτατε απο την κατασταση του κρινε εσυ καλυτερα,

για κλειδωματα δεν εχω ακουσει κατι τετοιο αρα δεν υπαρχουν στο κατω κατω παρε μια καρτα vοda και δοκιμασετο επιτοπου

η συσκευασια περιλαμβανει ακουστικα hands free stereo και τα manuals του ,εγγυηση και ενα cd rom

τωρα δεν ξερω εαν η tim εδεινε και κατι αλλο αλλα μαλλον οχι

:)

+ βέβαια το απαραίτητο καλώδιο για τη σύνδεση του με Η/Υ. (μέσω USB).

+ βέβαια το απαραίτητο καλώδιο για τη σύνδεση του με Η/Υ. (μέσω USB).

:sorry: :sorry: ευχαριστο φιλε pharis ξεχασα το πιο σημαντικο :knife:

το πήρα το τηλέφωνο σήμερα.

Να ρωτήσω κάτι αν είναι φυσιολογικό. Όταν ανοίγω το καπάκι το φως απο το πληκτρολόγιο ανάβει για λίγο και μετά σβήνει. Αν πατήσω κάποιο κουμπί τότε το πληκτρολόγιο ανάβει μετά απο μερικά δεύτερα. Μερικές φορές νομίζω ότι ανάβει και σβήνει απο μόνο του. Είναι φυσιολογικό αυτό? Είναι κάποια ρύθμιση ή όχι?

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Μιά ερώτηση η οποία πιθανόν να έχει απαντηθεί...

Οσον αφορά την αυτονομία του 220???

3-4 μερες με κανονικη χρηση αφου πρωτα στρωσει η μπαταρια

εαν ειναι καινουργιο το τηλ θα κραταει πιο λιγο

το πήρα το τηλέφωνο σήμερα.

Να ρωτήσω κάτι αν είναι φυσιολογικό. Όταν ανοίγω το καπάκι το φως απο το πληκτρολόγιο ανάβει για λίγο και μετά σβήνει. Αν πατήσω κάποιο κουμπί τότε το πληκτρολόγιο ανάβει μετά απο μερικά δεύτερα. Μερικές φορές νομίζω ότι ανάβει και σβήνει απο μόνο του. Είναι φυσιολογικό αυτό? Είναι κάποια ρύθμιση ή όχι?

ειναι φυσιολογικο εαν προσεξεις στο κατω μερος του πληκτρολογιου εχει ενα μικρο σαν λαμπακι αυτο ειναι φωτοκυτταρο και εαν το καλυψεις με το χερι σου θα δεις οτι αναβουν τα πληκτρα

υπαρχει μια ρυθμιση για το ποσο θα μενουν αναμενα η σβηστα με τη βοηθεια του registry editor

Και κατι αλλο μιας και πολλοι απο εδω μεσα διαβαζουμε καμια φορα τις ιδιες ερωτησεις που φυσικα απαντουνται αμεσα απο ολους οσους ξερουν και ειδικοτερα απο τον φιλο saitas αλλα και αλλους ειδιμονες.

Ομως υπαρχει και αλλη επιλογη για να εχετε και να εχουμε και πιο αμεσες απαντησεις και να μην ξαναγραφονται τα ιδια και τα ιδια.

Παμε στην αναζητηση επανω σε αυτο το θεμα που διαβαζουμε και γραφουμε την λεξη κλειδι που θελουμε να ρωτησουμε.

Π.χ. Θελουμε να ρωτησουμε κατι για το πληκτρολογιο? Γραφουμε αυτην την λεξη στο πλαισιο της αναζητησης και θα μας βρει οτι εχει ερωτηθει και συζητηθει γι'αυτο το θεμα.

Αν τωρα δεν μας λυθει η οποια απορια η γενικοτερα δεν βρισκουμε την απαντηση που θελουμε και φυσικα ποσταρουμε την ερωτηση μας.

Αυτα για εξυπηρετηση ολων μας και παντα φιλικα.

Ευχαριστω. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]