Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμασες με drag and drop εαν το εκανες και δεν σου μπαινουν πολυ κουφο μου ακουγετε αυτο τι να πω

κανε restart το κινητο ξανακανε συγχρονισμο αλλαξε την εκδοση activesych

κανε κατι απο αυτα να δεις

Ναι σου λέω έχω δοκιμάσει τα πάντα...δεν γίνεται τίποτα :D

Στο AS έχω την έκδοση 3.7.1 υπάρχει νεότερη?

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με ultrex δοκιμασες να το πλυνεις :D :D :D

στο as υπαρχει μεχρι 4.01

ακυρο αυτο που σου ειπα εινα για να ακους εσυ αλλα για να σε ακουνε μαλλον το Mic εχει προβλημα μακαρι να στο φτιαξουν πες τους να σου κανουν και αναβαθμιση (στη μοτορολα το πηγες ετσι?)

ναι μοτορολα!

ποια εκδοση να μου βαλουν?εγγύηση θα ειναι

*σημειωση : το κινητο εγώ το πήρα απο γαλλια.... λέτε να έχει καμία σχέση αυτο με την εγγύηση?

Γεια σας παιδια! Σας γραφω απο το κινητο, που το εχω συγχρονισει με bluetooth και εχω παθει την πλακα μου με τις δυνατοτητες που εχω, αν και η εμβελεια πιο πολυ φαιρνει σε 10 παρα σε 100 μετρα... Μετα απο 2 βδομαδες με το κινητο το βρισκω πραγματικα τελειο! Μονο ενα προβλημα εχω που μου κινησε την περιεργεια: 2 φορες εχει σβυσει ξαφνικα και δεν ανοιγε αν δεν εβγαζα πρωτα την μπαταρια. Εχει παθει κανεις κατι αντιστοιχο?

ναι μοτορολα!

ποια εκδοση να μου βαλουν?εγγύηση θα ειναι

*σημειωση : το κινητο εγώ το πήρα απο γαλλια.... λέτε να έχει καμία σχέση αυτο με την εγγύηση?

:oops: δεν ξερω φιλε μου εχω την υποψια οτι μπορει να σου πουνε οτι εαν θελεις εγγυηση να το στειλεις εξω .δεν ξερω ειλικρινα

οσο για την αναβαθμιση δεν χρειαζετε να τους πεις εσυ αυτοι απο μονοι τους ξερουν οτι πρεπει να σου βαλουν την τελευταια εκδοση ;)

Γεια σας παιδια! Σας γραφω απο το κινητο, που το εχω συγχρονισει με bluetooth και εχω παθει την πλακα μου με τις δυνατοτητες που εχω, αν και η εμβελεια πιο πολυ φαιρνει σε 10 παρα σε 100 μετρα... Μετα απο 2 βδομαδες με το κινητο το βρισκω πραγματικα τελειο! Μονο ενα προβλημα εχω που μου κινησε την περιεργεια: 2 φορες εχει σβυσει ξαφνικα και δεν ανοιγε αν δεν εβγαζα πρωτα την μπαταρια. Εχει παθει κανεις κατι αντιστοιχο?

αυτο συμβενει οταν σου σβησει και το εχεις συνδεδεμενο με το pc γιατι αυτοματα το κινητο αναγνωριζετε απο το pc σαν modem και λογικα δεν ανοιγει .τωρα το γιατι σου σβηνει ειναι αλλο καπελο που δεν ξερω γιατι (να υποθεσω οτι εχεις περασει το autoflight και εχεις ρυθμιση να σβηνει το κινητο )

Για να μην παιδέυεσαι, βγάλε την καρτούλα, βάλτη σε ένα card reader και πέρνα γρήγορα ό,τι αρχείο θέλεις. Ειδικά τα videos θα περαστούν πολύ πιο γρήγορα. :alien:

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

αυτο συμβενει οταν σου σβησει και το εχεις συνδεδεμενο με το pc γιατι αυτοματα το κινητο αναγνωριζετε απο το pc σαν modem και λογικα δεν ανοιγει .τωρα το γιατι σου σβηνει ειναι αλλο καπελο που δεν ξερω γιατι (να υποθεσω οτι εχεις περασει το autoflight και εχεις ρυθμιση να σβηνει το κινητο )

Οχι, δε μου συνεβει με το κινητο συγχρονισμενο... Οσο για το autoflight δεν το εχω... Οποτε κατι αλλο παιζει... :worry:

παιδια αν γινεται να ανεβασει καποιος ρυθμισεις για mms και γενικα για ολους τους τυπους των δεδομενων γιατι εκανα αναβαθμιση rom και τωρα δεν εχω mms.

Φιλε saitas το αρχειο στο gmail δεν ξερω αν το πειραξε κανεις αλλα μεσα εχει μονο ενα txt για cosmote, τουλαχιστο αυτο μου βγαζει εμενα μετα το unzip. Eixes νομιζω στα προηγουμενα group σου ενα αρχειο σε word, σχετικο με συνδεσεις. το ειχα κατεβασει αλλα δεν το βρισκω τωρα, μαλλον το εσβησα κατα λαθος.

Παρακαλω αν γινεται καποιος να βοηθησει ειναι SOS, προσπαθει απο χθες η κοπελια μου να μου στειλει ενα mms.

Καλησπερα σας,

μπορει καποιος-α να με πληροφορησει αν το συγκεκριμενο μοντελο εχει μετρητες κλησεων και μηνυματων;και αν ναι,που βρισκονται;

Ευχαριστω

παιδια αν γινεται να ανεβασει καποιος ρυθμισεις για mms και γενικα για ολους τους τυπους των δεδομενων γιατι εκανα αναβαθμιση rom και τωρα δεν εχω mms.

Φιλε saitas το αρχειο στο gmail δεν ξερω αν το πειραξε κανεις αλλα μεσα εχει μονο ενα txt για cosmote, τουλαχιστο αυτο μου βγαζει εμενα μετα το unzip. Eixes νομιζω στα προηγουμενα group σου ενα αρχειο σε word, σχετικο με συνδεσεις. το ειχα κατεβασει αλλα δεν το βρισκω τωρα, μαλλον το εσβησα κατα λαθος.

Παρακαλω αν γινεται καποιος να βοηθησει ειναι SOS, προσπαθει απο χθες η κοπελια μου να μου στειλει ενα mms.

φιλε μου το σιγουρο ειναι οτι εχει 4 αρχεια text γιατι το κατεβασα και το τσεκαρα για κανε μια προσπαθια :)

Καλησπερα σας,

μπορει καποιος-α να με πληροφορησει αν το συγκεκριμενο μοντελο εχει μετρητες κλησεων και μηνυματων;και αν ναι,που βρισκονται;

Ευχαριστω

εαν εχεις το κινητο στα χερια σου ειναι πανευκολο να το δεις εναρξη >ιστορικο κλησεων >μενου>μετρητες κλησεων

οσο για τα μηνυματα δεν εχει

Παίδες καλησπέρα! υπάρχει κανας τρόπος για να μην φορτίζει το κινητό κάθε φορά που το συνδέω στον υπολογιστή??

Παίδες καλησπέρα! υπάρχει κανας τρόπος για να μην φορτίζει το κινητό κάθε φορά που το συνδέω στον υπολογιστή??

μα γιατι σε χαλαει??

βαλε ενα κομματακι ζελοτειπ εδω

μα γιατι σε χαλαει??

βαλε ενα κομματακι ζελοτειπ εδω

Σωστός ο παίχτης!!! :w00t:

Αυτό το είχα σκεφτεί και εγω φίλε μου αλλά είπα μηπως υπάρχει καμια πιο "επιστημονική" λύση!!!

πάντως σε ευχαριστώ.... όχι μόνο για αυτή την απάντηση αλλά για το γεγονός ότι δίνεις ζωή στο forum!!!!! :alien:

Για να μην παιδέυεσαι, βγάλε την καρτούλα, βάλτη σε ένα card reader και πέρνα γρήγορα ό,τι αρχείο θέλεις. Ειδικά τα videos θα περαστούν πολύ πιο γρήγορα. :alien:

Αυτό είναι καλή φάση, αλλα δεν έχω κάρτα :confused:

Επίσης θελω να ρωτήσω κάτι ακόμη. Γιατί όταν μπαίνω στο task manager βλέπω ορισμένες εφαρμογές ως ενεργές ενώ τις εχω κλείσει? (και μην μου πείτε για refresh :cool: )

Αυτό είναι καλή φάση, αλλα δεν έχω κάρτα :confused:

Επίσης θελω να ρωτήσω κάτι ακόμη. Γιατί όταν μπαίνω στο task manager βλέπω ορισμένες εφαρμογές ως ενεργές ενώ τις εχω κλείσει? (και μην μου πείτε για refresh :cool: )

αααα ε πες μας βρε παιδακι μου οτι δεν εχεις καρτα μηπως δεν στα περναει μεσα γιατι δεν εχεις χωρο ??

εαν εχεις χωρο που προσπαθεις να τα βαλεις ?????

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να βάλω το serial στο WeatherSP; Το βάζω κανονικά αλλά δεν το δέχεται, τι κάνω λάθος;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να βάλω το serial στο WeatherSP; Το βάζω κανονικά αλλά δεν το δέχεται, τι κάνω λάθος;

δεν μπορω να καταλαβω που κανεις λαθος εαν το εγραψες σωστα τοτε πρεπει να ειναι οκ

δεν μπορω να καταλαβω που κανεις λαθος εαν το εγραψες σωστα τοτε πρεπει να ειναι οκ

Μήπως μπορείς να μου τον στείλεις;

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

αααα ε πες μας βρε παιδακι μου οτι δεν εχεις καρτα μηπως δεν στα περναει μεσα γιατι δεν εχεις χωρο ??

εαν εχεις χωρο που προσπαθεις να τα βαλεις ?????

Όχι ρε παιδιά μιλάμε για clipακια 450Kb έως 1Mb max. Δεν είναι θέμα όγκου, απλά έχει φάει κόλημα το λειτουργικό με τα 3gp...ξέρω γω τι άλλο να πώ? :worry:

Το ίδιο πράγμα συμβαίνει οπουδήποτε και να προσπαθήσω να τα κάνω copy.

Θα δοκιμάσω να ξαναπεράσω κάποια στιγμή την 1.49 μήπως και διορθωθεί η κατάσταση.

Saitas SOS : Έχω αλλάξει αυτά που γράφει αν ανοίξεις με το σημειωματάριο την συντόμευση του filemgt.exe στο start menu για να αλλάξω το εικονίδιο. Το εικονίδιο το άλλαξα κανονικά αλλά τώρα θέλω να επαναφέρω τα πρώτα και δεν τα αποθήκευσα πουθενά (μ@λ@κι@). Είναι κάπως έτσι αυτά που έγραφε πρώτα αλλά έχω σβήσει κάτι στο τέλος (37#\Windows\filemgt.exe) άμα μπορείς και έχεις την καλοσύνη κοίτα τι γράφει και απάντησε για να μην κάνω γι’ αυτό hardreset.

‘’Ευχαριστω εκ των προτέρων’’

Saitas SOS : Έχω αλλάξει αυτά που γράφει αν ανοίξεις με το σημειωματάριο την συντόμευση του filemgt.exe στο start menu για να αλλάξω το εικονίδιο. Το εικονίδιο το άλλαξα κανονικά αλλά τώρα θέλω να επαναφέρω τα πρώτα και δεν τα αποθήκευσα πουθενά (μ@λ@κι@). Είναι κάπως έτσι αυτά που έγραφε πρώτα αλλά έχω σβήσει κάτι στο τέλος (37#\Windows\filemgt.exe) άμα μπορείς και έχεις την καλοσύνη κοίτα τι γράφει και απάντησε για να μην κάνω γι’ αυτό hardreset.

‘’Ευχαριστω εκ των προτέρων’’

ελα φιλε μου καντο copy -paste

37#\Windows\filemgt.exe?vodares.dll,-119

:) :)