My_Immortal Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Για τους ήχους κλήσης, απ' ότι έχω καταλάβει το κινητό μπορεί να παίξει δυνατά (πχ. από τον Media Player) έτσι; Δοκιμάζει κάποιος να φτιάξει ένα ΜΡ3 που να είναι δυνατό (υπερβολικά δυνατό για το PC ας πούμε) και να μας πει τι γίνεται; Με τα midi το ίδιο γίνεται; Το δοκίμασα κι εγώ μ' ένα Mp3 και το Νero Wave Editor αλλά αυτό που πέτυχα ήταν να έχει τόσο "θόρυβο" ο ήχος που να μην καταλαβαίνω πια το τραγούδι. :( Εντάξει, εγώ το έχω συνηθίσει το χαμηλό ήχο -αν και έχω χάσει ΠΟΛΛΑ τηλέφωνα έτσι.. Κανείς δεν είναι τέλειος! Αλλά το Mpx220 πλησιάζει ανησυχητικά! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 τελικα θα βρουμε τροπο να βαλουμε ogg αρχει σαν ηχο κλησης ??? παιζει πιο δυνατα ετσι και εχουν το ιδιο περιπου μεγεθος με mp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMk Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Έχω την ver 1.49 και 1GB Sandisk MiniSD, κανένα πρόβλημα 700mb έχω μέσα. Παράθεση Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Έχω την ver 1.49 και 1GB Sandisk MiniSD, κανένα πρόβλημα 700mb έχω μέσα. μπορεις να μας πεις απο που πηρες την καρτα και τη μαρκα ειναι και την τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMk Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 sandisk απο γερμανο 109 ευρω Παράθεση Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 sandisk απο γερμανο 109 ευρω ενημερωσε μας για τυχον προβληματα που μπορει να παρουσιαστουν και εαν καποιος αλλος εχει βρει καρτα 1gb απο που και ποσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Παιδια μια ερωτησης... Υπαρχη περιπτωση λειτουργιας της αφυπνισης (ξυπνητηρι) με κλειστο το τηλεφωνο?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Παιδια μια ερωτησης... Υπαρχη περιπτωση λειτουργιας της αφυπνισης (ξυπνητηρι) με κλειστο το τηλεφωνο?? Μπα δεν πιστεύω... Καλό θα ήταν πάντως Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Ρε παιδιά δεν είναι περίεργο ότι με το hands free ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο στα ακουστικά και χωρίς δόνηση ενώ από τις ρυθμίσεις του profil έχει επιλογή για ήχο και δόνηση. Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό? Γιατί έτσι πρέπει να τα έχουμε συνέχεια στ' αφτιά. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nigal9981 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Ρε παιδιά δεν είναι περίεργο ότι με το hands free ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο στα ακουστικά και χωρίς δόνηση ενώ από τις ρυθμίσεις του profil έχει επιλογή για ήχο και δόνηση. Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό? Γιατί έτσι πρέπει να τα έχουμε συνέχεια στ' αφτιά. Για το ότι ακούγεται μόνο στα ακουστικά ο ήχος κλήσης είναι πολύ περίεργο!!!! ή μάλλον δεν θα έλεγα περίεργο αλλά βλακεία της motorola αλλά για την δόνηση εγω που το δοκίμασα κάποια στιγμή δονούταν κανονικά. Μήπως δεν εχεις ενεργοποιήση την δόνηση στο προφίλ ακουστικα? γιατί με το που συνδέεις τα ακουστικά αλλάζει αυτόματα! τσεκαρέτο και ενημερώνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Sto diko mou akougetai kai sta 2, kai akoustika kai syskeyh, to idio kai me akoustiko bt. ;) Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nigal9981 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Sto diko mou akougetai kai sta 2, kai akoustika kai syskeyh, to idio kai me akoustiko bt. ;) κοίτα και εγω βασικά bluetooth χρησιμοποιώ και ακούγεται και στα δυο όπως το λες και εσυ! Αλλά επειδή ενας φίλος θέλει να χρησιμοποιήσει τα ακουστικά και δεν του χτυπάει η συσκευή παρά μονο στα ακουστικά το δοκίμασα και εγω και κάνει τα ίδια! ποια rom έχεις?΄μήπως παίζει ρόλο αυτό?? για πείτε ρε παιδιά? ή ακόμα μήπως μπορούμε να κάνουμε καμια αλλαγή στο regsitry? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 κοίτα και εγω βασικά bluetooth χρησιμοποιώ και ακούγεται και στα δυο όπως το λες και εσυ! Αλλά επειδή ενας φίλος θέλει να χρησιμοποιήσει τα ακουστικά και δεν του χτυπάει η συσκευή παρά μονο στα ακουστικά το δοκίμασα και εγω και κάνει τα ίδια! ποια rom έχεις?΄μήπως παίζει ρόλο αυτό?? για πείτε ρε παιδιά? ή ακόμα μήπως μπορούμε να κάνουμε καμια αλλαγή στο regsitry? Exw thn 1.49 alla kai me thn 1.43 pou eixa prin epaizekanonika , den nomizw oti mporoume na kanoume tipote me thn registry. Kai kati allo, paidia osoi exoyn perasei thn 1.49 hdan kapoia kalyterh aytonomia sth bataria, h emena moy fainetai;;; :confused: Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nigal9981 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Exw thn 1.49 alla kai me thn 1.43 pou eixa prin epaizekanonika , den nomizw oti mporoume na kanoume tipote me thn registry. Kai kati allo, paidia osoi exoyn perasei thn 1.49 hdan kapoia kalyterh aytonomia sth bataria, h emena moy fainetai;;; :confused: Κι εγω την 1,49 εχω και χτυπάει μόνο στα ακουστικά! Στο bluetooth χτυπάει και στα δύο!!!! ΑΑΑΑΑ ρε αθάνατη motorola! ή μήπως δεν κάνω εγω κάτι και βρίζω άδικα την motorola???? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Κι εγω την 1,49 εχω και χτυπάει μόνο στα ακουστικά! Στο bluetooth χτυπάει και στα δύο!!!! ΑΑΑΑΑ ρε αθάνατη motorola! ή μήπως δεν κάνω εγω κάτι και βρίζω άδικα την motorola???? :O Κι εγώ την 1.49 έχω και τελικά εντάξει η δόνηση λειτουργεί με τα ακουστικά αλλά ο ήχος τσουκ! bluetooth δεν έχω. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nigal9981 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Άσχετο με τα παραπάνω!!! εχω κάνει εγκατάσταση το battery plug in στο κινητό! ωραία μέχρι εδώ! και έχω κατεβάσει και από τα παιδιά (Saitas kai koukoulakis - Thanks παιδιά!!!) το home screen designer! Πάλι ωραία μέχρι εδω! Έλα μου όμως που το homescreen designer δεν σε αφήνει να βάλεις την κατανάλωση της μπαταρίας σε αυτά που φτιάχνεις!!!! τι πρέπει να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 SOS παιδια... Το μικρόφωνο μου έτσι ξαφνικά κάτι έπαθε και με ακουνε ελάχιστα,... τι μπορεί να συμβαίνει? :( :( :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Άσχετο με τα παραπάνω!!! εχω κάνει εγκατάσταση το battery plug in στο κινητό! ωραία μέχρι εδώ! και έχω κατεβάσει και από τα παιδιά (Saitas kai koukoulakis - Thanks παιδιά!!!) το home screen designer! Πάλι ωραία μέχρι εδω! Έλα μου όμως που το homescreen designer δεν σε αφήνει να βάλεις την κατανάλωση της μπαταρίας σε αυτά που φτιάχνεις!!!! τι πρέπει να κάνω??? τιποτα οπως θα ειδες το homescreendesiner δεν εχει τετοια λειτουργεια για προσθεσεις το battery στην homescreen που φτιαχνεις .τωρα η θα πρεπει να βαλεις ενα homescreen ετοιμο η ας ελπισουμε να βγει καινουγργεια εκδοση του προγραμματος που θα εχει περισσοτερες επιλογες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 SOS παιδια... Το μικρόφωνο μου έτσι ξαφνικά κάτι έπαθε και με ακουνε ελάχιστα,... τι μπορεί να συμβαίνει? :( :( :( :( :( το πληκτρο αριστερα το πειραξες ??ξερεις αυτο που ειναι για ενταση φωνης ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Κι εγώ την 1.49 έχω και τελικά εντάξει η δόνηση λειτουργεί με τα ακουστικά αλλά ο ήχος τσουκ! bluetooth δεν έχω. οσον αφορα τον ηχο που σαφως και πρεπει να ακουγετε και στο τηλ για ευνοητους λογους δεν γινετε τιποτα διοτι δεν υπαρχει τετοια λειτουργεια-επιλογη στο μενου πιθανον να πειραξουμε την registry και λεγοντας αυτο εννοω να φτιαξουμε ενα νεο κλειδι που να ενεργοποιη τον ηχο και στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Παιδια, πως γινετε αλλαγη γλωσσας απο Ελληνικα στα Αγγλικα οταν γραφουμε μηνυματα η θελουμε να γραψουμε μια διευθυνση στο ιντερνενετ??? :O :O Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 πατα παρατεταμενα το κουμπι με τον αστερισκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Ερώτηση 1η: Ας πούμε ότι έχω 1600 επαφές και θέλω να βρω τον Kapetanopoulos (τα έχω στα αγγλικά). Ποιά πλήκτρα θα πρέπει να πατήσω; Αν πατήσω π.χ. τα 5 (2 φορές), 2 (μια φορά) και 7 (μια φορά), δε θα πρέπει να με βγάλει στο KAP και μετά να το βρω εύκολα; Τουλάχιστον στα Symbian, έτσι δουλεύει (όπως άλλωστε και στις περισσότερες συσκευές). Εδώ όμως, μην πω... Ερώτηση 2η: Μήπως κάποιος έχει c...k για τη Lexipedia και τον Opera 8.0; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Ερώτηση 1η: Ας πούμε ότι έχω 1600 επαφές και θέλω να βρω τον Kapetanopoulos (τα έχω στα αγγλικά). Ποιά πλήκτρα θα πρέπει να πατήσω; Αν πατήσω π.χ. τα 5 (2 φορές), 2 (μια φορά) και 7 (μια φορά), δε θα πρέπει να με βγάλει στο KAP και μετά να το βρω εύκολα; Τουλάχιστον στα Symbian, έτσι δουλεύει (όπως άλλωστε και στις περισσότερες συσκευές). Εδώ όμως, μην πω... Χρειάζεται απλά να πατήσεις ΜΙΑ φορά το κάθε πλήκτρο, δεν έχει σημασία αν θέλεις το kapetanopoulos, japetanopoulos ή lapetanopoulos εσύ θα πατήσεις 1 φορά το 5, 1 φορα το 2, 1 φορά το 7 και μιά φορά το κάτω γιατί θα σου βγάλει την λιστα : 1. japetanopoulos 2. kapetanopoulos 3. lapetanopoulos Έχε υπόψην σου ότι κάνει full text search οπότε αν πατήσεις p-e-t θα σου βγάλει και τα παραπάνω (+ οτιδήποτε άλλο ταιριάζει..) πράγμα πολύ χρήσιμο γιατί έτσι δεν είναι απαραίτητο να θυμάσαι Επώνυμο (π.χ.) αλλά οτιδήποτε.. Επίσης να προσθέσω ότι ψάχνει και στους αριθμούς οπότε αν έρθει κάποιος και σου πει "ξέρεις το 69456789123 σε ποιον ανοίκει ?" (εντελώς ασύντακτα :p ) δεν χρειάζεται να κάνεις κλήση και να περιμένεις να το βρει από τον κατάλογο αλλά το βρίσκει κατευθείαν καθώς το πληκτρολογείς.. οπότε όπως καταλαβαίνεις καμία σχέση με το Symbian, προσωπικά πιστεύω ότι αυτο το σύστημα είναι (απείρως) καλύτερο :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Kalimera kai apo emena Edw kai ena xrono peripou exw to nokia 6230 eimai trelos nokiakias Skeftome na parw to mpx 220 eimai familiar me windows kai software ktl alla einai prwth fora pou skeftome na parw smartphone. mou protinete to mpx 220 ? ti lete gia to qtek 8020 ? eseis tha eiste pio psagmenoi sxetika me smartphones!! Eyxaristw Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts