saitas Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 [asxetos mode on] Saitas τι είναι τα groups σου και που? lol :P [/asxetos mode off] εαν δεις την υπογραφη μου θα δεις :this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Nαι λοιπόν, το πήρα κι εγώ επιτέλους! Πέθανα την μπαταρία που είχε σε χρόνο dt και το έχω βάλει για πρώτη φόρτηση! Πολύ όμορφο και ποιοτικό! Όσο για την πρώτη φόρτιση, στη σελίδα 25 λέει να διαρκέσει 24 ώρες... Βασικά λέει κι όλας ότι δεν πρέπει να το ενεργοποιήσεις πριν την πρώτη φόρτηση, αλλά ποιος κρατιέται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaschr Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 To pira telika paidia alla exo mia aporia. Mporeis na stelneis arxeia kai na perneis me allo kinito px Bluetooth? Iparxei kana kolpaki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaschr Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Α και κάτι αλλο. Για τα mp3 χρεαζεται κανα προγραματακι ή τα παιζει το media player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Τα παίζει το Windows Media Player δεν είναι Symbian... :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaschr Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Το office ρε παιδια που το βρησκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 ena einai to programmataki . Mobiluck poy einai eyxristo kai wraio . osoi eixan symbian tha to thimontai , yparxei ekdosh kai gia mpx220 pante sto site kai katebaste to το μονο κακο οτι ειναι trial :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Paidia dokimase kaneis tn 3.51 asiatiki??? A. k na xekatharisw kati.... Egw ekana prwtos post tn 1.49 k meta tn phran oloi oi alloi... Gia n mn ginonai parexigiseis.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 k kati akoma... Exei vrei kaneis to street duel gia smartphones full??? (anaferomai kyriws stn saita) Molia katevasa t demo. Fovero!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Paidia dokimase kaneis tn 3.51 asiatiki??? A. k na xekatharisw kati.... Egw ekana prwtos post tn 1.49 k meta tn phran oloi oi alloi... Gia n mn ginonai parexigiseis.... κανεις δεν ειπε ποιος εκανε πρωτος post για την 1.49 απλα εσυ εκει που την εκανες επεσε το Bandwidth οπως στο http://www.surrealnetworks.com για την συγκεκρiμενη rom ,εγω ετυχε να προλαβω να την κατεβασω και την διαθεσα σε οσους την ηθελαν οταν οι αλλες πηγες δεν ηταν διαθεσιμες ;) μην προτρεχεις please :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 κανεις δεν ειπε ποιος εκανε πρωτος post για την 1.49 απλα εσυ εκει που την εκανες επεσε το Bandwidth οπως στο http://www.surrealnetworks.com για την συγκεκρiμενη rom ,εγω ετυχε να προλαβω να την κατεβασω και την διαθεσα σε οσους την ηθελαν οταν οι αλλες πηγες δεν ηταν διαθεσιμες ;) μην προτρεχεις please :) dn eipa tpt apla hthela n t xekatharisw se ena filo pu ekane post prin kati selides.... Any way mipws vrikes to street duel??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaschr Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Μπορει κάποιοσ να μου εξηγήσει πως μπορώ να εισάγω τα καινουρια θέματα που κατεβάζω? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Το office ρε παιδια που το βρησκουμε? Kι εγώ το χρειάζομαι αυτό... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beg Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Παιδιά καλησπέρα σας, έχω ένα VW Golf iii και έχω τοποθετήσει ένα carputer ( Προτείνω και σε σας να τοποθετήσετε ένα, περισσότερες πληροφορίες στο www.carputermania.gr ) . Το carputer διαθέτει Bluetooth και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το ΜΡΧ220 για ανοιχτή ακρόαση από τα ηχεία του αυτοκινήτου υπάρχει πουθενά κανένα τέτοιο πρόγραμμα για το τηλέφωνο και τον υπολογιστή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/50078.JPG THE BEST SMARTPHONE !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Kι εγώ το χρειάζομαι αυτό... :rolleyes: κοιτα στα groups Μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beg Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Φίλε Saitas καταρχάς πες μου αν υπάρχει τίποτα για το παραπάνω ερώτημα μου αν ξέρεις και επίσης κατέβασα τα τρία part του Mobile Media Maker και όταν το κάνω extract το winRAR χτυπάει. Και τέλος γράφεις τη λίστα με τα προγράμματα που έχεις στο κινητό σου, ο φακός δουλεύει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/50078.JPG THE BEST SMARTPHONE !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Δε βρήκα κάτι... Ποιο πρόγραμμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaschr Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Παιδια τελευταια φορα που σας τα πριζω. Εχω δυο απορειες. 1. Πως βαζω καινουρια θεματα στο τηλεφωνο 2. Πως εγκαθηστουντε οι java εφαρμογες? Eυχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Δε βρήκα κάτι... Ποιο πρόγραμμα;;; πηγενε στο 1 group κατεβασε το sp_yjy_eng.part1.rar και το sp_yjy_eng.part2.rar ειναι το office ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Φίλε Saitas καταρχάς πες μου αν υπάρχει τίποτα για το παραπάνω ερώτημα μου αν ξέρεις και επίσης κατέβασα τα τρία part του Mobile Media Maker και όταν το κάνω extract το winRAR χτυπάει. Και τέλος γράφεις τη λίστα με τα προγράμματα που έχεις στο κινητό σου, ο φακός δουλεύει. φιλε μου το προβλημα με το mobile media maker διορθωθηκε ξανακατεβασετο .το torch απλα σου βγαζει την οθονη λευκη και τιποτα παραπανω τουλαχιστον φωτιζει αρκετα σε σκοταδι ;) .για το αμαξι που λες δεν ξερω κατι τετοιο εαν δω κατι θα πω, κοιτα και εδω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Παιδια τελευταια φορα που σας τα πριζω. Εχω δυο απορειες. 1. Πως βαζω καινουρια θεματα στο τηλεφωνο 2. Πως εγκαθηστουντε οι java εφαρμογες? Eυχαριστώ :) 1)η φταχνεις δικασου οπως τα θες με την βοηθεια του homescreendessiner η οταν κατεβαζεις αρχεια που ειναι καταληξη hme τα βαζεις στο \Storage\Application Data\Home και πας εκει στο κινητο σου μεσα απο την διαχειριση αρχειων και το πατας και γινετε μονο του εγκατασταση ,το ιδιο συμβενει οταν ειναι το αρχειο rar και εχει μεσα xml αρχεια βαζεις τα rar οπως ειναι.προσοχη σε μερικα themes που σου βγαζει πληροφοριες για τον καιρο,κινητο ,μπαταρια κλπ χρειαζεται να εχεις εγκαταστηση πρωτα τα plugins(LCDPLugv1.51 ,monitorplug.ARM ,rjShortcut.arm ,κλπ ) 2)κατεβασε το DeltaMidp2 εχει οδηγιες μεσα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaschr Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Ευχαριστώ φίλε μονο που το DeltaMidp2 δεν κατεβαίνει και γενικα το group4 το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Μπορει κάποιοσ να μου εξηγήσει πως μπορώ να εισάγω τα καινουρια θέματα που κατεβάζω? :) Τα περνάς στο φάκελο My Documents μέσω του Active Sync και μετά από τη Διαχείριση Αρχείων του τηλεφώνου σου, τα επιλέγεις, πατάς το μπλε κουμπί και γίνεται αυτόματα η εγκατάσταση. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Ευχαριστώ φίλε μονο που το DeltaMidp2 δεν κατεβαίνει και γενικα το group4 το ιδιο στειλε μου pm με πιο email προσπαθεις να μπεις και θα σε κανω invite στο group ωστε να μπορεις να κατεβαζεις (ρε γαμοτο γιατι το κανει αυτο με το group Μου και σε αλλον ετυχε αυτο :mad: )?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 pedia ti ginete telika me tin kameroula tou? Diorthothike? Ps: Sorry an emina ligo pisw alla eimai fantaros kai einai poly diskolo pleon na kretieme enimeromenos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts